special-products.gr


Προσωπικά Δεδομένα

Πληροφορίες για τα προσωπικά δεδομένα.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του http://special-products.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994). 2. Η επιχείρηση σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε στην διαδικτυακή μας πύλη, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει του Ν.2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του και με βάση τα παρακάτω: Μας δίνετε μόνο τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς σας. Πιο συγκεκριμένα, τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι: το ονοματεπώνυμό σας, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας, στοιχεία απαραίτητα για την συμπλήρωση σχετικών παραστατικών (απόδειξη, τιμολόγιο,κ.α.), τηλέφωνο επικοινωνίας. Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου χρειάζονται επιπλέον τα εξής στοιχεία: το όνομα της επιχείρησης, Α.Φ.Μ., αρμόδια Δ.Ο.Υ., επάγγελμα, διεύθυνση έδρας και τηλέφωνο εταιρείας.

Κατά τα άλλα ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά σας δεδομένα όπως την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) ή τον κωδικό εισόδου (password) μόνο όταν επιθυμείτε να παραγγείλετε προϊόντα. Ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας, ήτοι τη συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, την ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και γενικότερα την ουσιαστική εξυπηρέτησή σας ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι και να μας επιλέξετε ξανά για τις αγορές σας.

3. Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους (άρθρο 11ν. 2472/1997). Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας. Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι παραπάνω πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από τις αρμόδιες Αρχές.

4. Πραγματοποιώντας login από την αρχική σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και δίνοντας τα στοιχεία USERNAME και PASSWORD, έχετε πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευτεί και μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές. Επικοινωνώντας μαζί μας μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή τους και γενικά να προβάλλεται οποιεσδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν.

5. Για την εξασφάλιση της προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλέον προηγμένη και αξιόπιστη τεχνολογία ασφάλειας συναλλαγών μέσω του διαδικτύου, σε παγκόσμια κλίμακα. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να μας δοθεί το όνομα χρήστη (username) και o κωδικός (password). Για αυτό το λόγο, φυλάξετε καλά αυτά τα στοιχεία ώστε να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

Συνέχεια

Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (14)
ANTIVIRUS (1)
COMPUTER (4)
HERBALIFE (15)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (32)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (18)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (8)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (27)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (14)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (7)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (3)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ.
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (4)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (20)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (3)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (6)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (11)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (13)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (5)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Δημοφιλέστερα
  1. LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ, 5W, 580 Lumens, 60 LED ΤΥΠΟΥ SMD, E27, 41 led Κόκκινο - 19 led μπλε, LED Plant Grow υδροπονική καλλιέργεια υψηλής ποιότητας Φως
  2. LED ανάπτυξης και ανθοφορίας φυτών 10 watt με 5 υσχηρά LED χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος.
  3. Πλαστικό Βρυσάκι για Μεταλλικά Δοχεία Λαδιού 5, 10 και 17 λίτρων τενεκέ, με μεταλλικό πάσο
  4. Ντουί με καλώδιο και βάση στήριξης - μανταλάκι, διακόπτη, Ε27, για λάμπες εως 20 watt.
  5. Αυτόματο πότισμα με μπουκάλια αναψυκτικού, μπεκ αυτόματου ποτίσματος
  6. ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ – ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ BIOLIC GEL ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ. BIOLIC PLASTIC PROTECTION.
  7. Υγρασιόμετρο (Οργανο Μέτρησης Υγρασίας εδάφους) Μετρητής Υγρασίας Χώματος
  8. ΣΤΟΜΙΑ ΑΡΓΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ - ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
  9. LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ, μονο 16W πραγματική κατανάλωση πολυ υψηλή απόδοση 12 Κόκκινα 6 μπλε LED ανάπτυξης φυτών, υδροπονική καλλιέργεια υψηλής ποιότητας Φως, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
  10. ΣΤΟΜΙΑ ΑΡΓΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ - ΣΕΤ 5 ΤΜΧ
Δεν υπάρχουν κριτικές

osCommerce