LED ΛΑΜΠΕΣ ΛΟΥΤΡΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ, ΒΙΣΜΑ Ε14 (ΜΙΚΡΟ ΒΙΔΩΤΟ), ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 3WATT ΑΠΟΔΩΣΗ ΓΙΑ 40 WATT. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ >2WATT, special-products.gr


5.00€

LED ΛΑΜΠΕΣ ΛΟΥΤΡΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ, ΒΙΣΜΑ Ε14 (ΜΙΚΡΟ ΒΙΔΩΤΟ), ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 3WATT ΑΠΟΔΩΣΗ ΓΙΑ 40 WATT. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ >2WATT
[LED-LAMPS]LED ΛΑΜΠΕΣ ΛΟΥΤΡΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

ΑΠΟΣΒΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΒΙΣΜΑ Ε14 (ΜΙΚΡΟ ΒΙΔΩΤΟ)

ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΟΛΙΣ 3WATT ΑΠΟΔΩΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 WATT. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2WATT A++ 

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΛΕΥΚΟ DAY LIGHT.

ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ* ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ*

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ, ΟΥΤΕ ΦΘΩΡΙΟ.
ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ LED SP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ)

ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ LED SP ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κ.Α.


ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ LED SP ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ 24 ΩΡΕΣ


ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ LED SP ΕΧΟΥΝ
ΣΤΑΘΕΡΟ και ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΦΩΤΙΣΜΟ.
ΔΕΝ ΤΑΛΑΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ Hz ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ η ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΦΘΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΑΣΗ


ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ (0) ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΟ Ν ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΦΘΩΡΙΣΜΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΕΣΤ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ LED SP ΛΑΜΠΕΣΛάμπες LED RADAR
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΑΝ ΤΟ ΕΙΣΠΝΕΥΣΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Σ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΑΜΠΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΩΝ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ LED SP ECO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΑΜΠΕΣ LED ΕΔΩ
ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ

Ολα οσα πρέπει να ξέρουμε για τις λάμπες νέας τεχνολογίας LED

Οι μέχρι τώρα λάμπες πυρακτώσεως καταργούνται σιγά - σιγά και δεν θα μπορούμε πια να τις αγοράσουμε. Ο λόγος είναι γιατί καίνε τεράστιες ποσότητες ρεύματος και ζεσταίνονται πολύ με αποτέλεσμα να καίγονται και σχετικά εύκολα.

Οι λάμπες που αυτή τη στιγμή κυριαρχούν στην αγορά είναι οι λάμπες φθορισμού οι οποίες έχουν επίσης κάποια προβλήματα όπως ότι αργούν ν αποδώσουν το μέγιστο της φωτεινότητας τους, ζεσταίνονται επίσης (αλλά όχι όσο οι κλασικές λάμπες πυρακτώσεως) και κυρίως έχουν οι περισσότερες υδράργυρο ο οποίος είναι επιβλαβής για τις άνθρωπο.

Οι λαμπτήρες φθορισμού επίσης έχουν και άλλα προβλήματα όπως αυτό της μεγάλης φθοράς από τα αναβοσβυσίματα και τις διαφορές τάσεις που έχει το ηλεκτρικό δίκτυο. Έτσι μια λάμπα φθορίου που έπρεπε κανονικά να ανάβει για χρόνια καίγεται μέσα σε λίγους μήνες.

Οι επικρατέστερες λάμπες είναι οι λάμπες τύπου LED, αλλά το κόστος τις έκανε πάντα απαγορευτικές για τον καταναλωτή.

Εμείς προσπαθώντας ν αντιμετωπίσουμε τον αρνητικό παράγοντα "υψηλό κόστος", εισάγουμε και διαθέτουμε κατευθείαν στον καταναλωτή τις λάμπες νέας τεχνολογίας LED με αποτέλεσμα να συνδυάζουμε όσο μπορούμε καλύτερα την φθηνή τιμή με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Ο πιο καθαρός και αποδοτικός φωτισμός είναι ο λευκός φωτισμός. Αυτός λέγεται και daylight.
Συνήθως όταν επιλέγουμε λάμπες με καθαρό λευκό φωτισμό επιτυγχάνουμε και την μεγαλύτερη οικονομία ρεύματος μια και είναι πιο αποδοτικός ο λευκός φωτισμός.
Σίγουρα ο λευκός καθαρός φωτισμός είναι ο πιο ενδεικνυόμενος για γραφεία και επιχειρήσεις.
Στα σπίτια συχνά παίρνουν και τον πιο ελαφρύ φωτισμό που λέγεται soft η warm δηλαδή πιο μαλακός η πιο ζεστός φωτισμός, όμως πρέπει να ξέρουμε ότι ο μαλακός η ελαφρύς ζεστός φωτισμός ενδέχεται ν αλλάξει την εμφάνιση των χρωμάτων πάνω στα οποία αντανακλά και ασφαλώς είναι πολύ πιο χαμηλός. Και πάντα να μην ξεχνάμε να επιλέγουμε πιο δυνατή λάμπα (περισσότερα Watt) όταν επιλέγουμε τον μαλακό (γλυκό) φωτισμό.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΛΑΜΠΑΣ LED και ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ
Για ν αξιολογήσουμε μια λάμπα LED και να κάνουμε έρευνα αγοράς, είναι πολλές οι παράμετροι που πρέπει να λάβουμε υπ όψιν μας. Π.χ. την τιμή LM (Lumens) που είναι η ένταση του φωτός.
Την κατανάλωση σε watt ηλεκτρικού ρεύματος η οποία είναι συνυφασμένη πάντα με την τιμή Lumens. Δηλαδή όσο πιο δυνατό φωτισμό έχει μια λάμπα LED τόσο πιο πολλά watt χρειάζεται, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ πιο οικονομική τόσο από τις λάμπες πυρακτώσεως που ούτως η άλλως καταργούνται αλλά και από τις λάμπες φθορισμού που είναι γνωστές στον πολύ κόσμο σήμερα. Σημασία έχει ακόμα ο τύπος των LED μια και δεν έχουν ολα τα LED την ίδια φωτεινότητα η την κατάληλη εστίαση η διάχυση του φωτός και διάφοροι άλλοι παράγοντες.
Για να δούμε αν μια λάμπα LED έχει καλή τιμή πρέπει ν αξιολογήσουμε τον λόγο LM / watt. Δηλαδή την φωτεινότητητα προς την κατανάλωση που πρέπει να είναι πάνω από 60LM / watt.
Επειδή ο καταναλωτής δεν έχει όργανα επαλήθευσης των τεχνικών χαρακτηριστικών είναι πολύ εύκολο να παρασύρεται από υπερβολικά δημοσιεύματα, γι αυτό πρέπει ν αγοράζουμε λάμπες LED συμπεριλαμβανομένων όλων των παραμέτρων και όχι μόνο κάποιων που μπορεί να μην ευσταθούν. Επίσης κάποια στοιχεία της λάμπας LED είναι αυταπόδεικτα. Όπως ο αριθμός των LED που έχει επάνω της η Λάμπα και τα οποία πρέπει να είναι περίπου 80+ σήμερα νέας τεχνολογίας άμεσης έκθεσης φωτός, για να έχουμε τον φωτισμό που είχαμε με μια 80αρα λάμπα πυρακτώσεως. Άλλο ένα στοιχείο που πρέπει να μετρά ο καταναλωτής είναι η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος της λάμπας LED και αν αυτή ζεσταίνεται η οχι. Στην περίπτωση που μια λάμπα LED ζεσταίνεται υπερβολικά τότε ίσως έχουμε απώλειες ρεύματος του κυκλώματος της λάμπας LED προς την παραγωγή θερμότητας και όχι προς τον φωτισμό. (Το κλασικό πρόβλημα που έχουν οι λαμπτήρες πυρακτώσεως και γι αυτό και καταργούνται).

ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ LED ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ
Οι λαμπτήρες τύπου LED έχουν διάρκεια ζωής από 20.000 έως 50.000 ώρες λειτουργίας και αυτό οφείλεται στην χαμηλή κατανάλωση ρεύματος που προκαλεί στις λάμπες την μικρότερη δυνατή φθορά..

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΛΑΜΠΑΣ LED
Οι λάμπες LED υπάρχουν σήμερα σε όλους του διαθέσιμους τύπους λάμπας και συνδέονται σε όλα σχεδόν τα φωτιστικά. π.χ. οι κλασικές βιδωτές κανονικές λάμπες (Ε27) και οι βιδωτές μικρές τύπου κεριού (Ε14) είναι οι πιο συνηθισμένες λάμπες. Η τοποθέτηση είναι απλή. Ξεβιδώνουμε απλά την παλιά λάμπα και βιδώνουμε την νέου τύπου λάμπα LED. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το καλώδιο που χρειάζεται πλέον είναι πολύ λεπτό. Δηλαδή αν με τις παλαιού τύπου λάμπα είχαμε λεπτό καλώδιο και μπορούσαμε να βάλουμε μέχρι 60 watt λαμπτήρα, τώρα βάζοντας μια λάμπα LED 20 watt έχουμε τον φωτισμό που θα είχαμε με 150 watt λάμπα παλαιού τύπου.
Υπάρχουν επίσης λάμπες που αντικαθιστούν τις σωληνωτές λάμπες φθορίου όπου και πάλι έχουμε μεγάλη διαφορά στην οικονομία. Σ αυτήν την περίπτωση δεν αρκεί να τοποθετήσουμε μόνο την λάμπα στην θέση της παλαιάς. Χρειάζεται να αφαιρέσουμε πλέον το starter και τον μετασχηματιστή τα οποία δεν χρειάζονται πλέον στις νέου τύπου λάμπες LED.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΑΜΠΕΣ LED ΕΔΩ
ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ


General Information:

Model Number XO-G-SMD 6A SP
Cap Type E14
Wattage 3W
Voltage

220 ~250V AC

220VOLT AC

Approximate Equivalent Wattage 40W incandescent lamp
Color Warm White, Nature White, Cool White
Color Temperature 2700~3500K, 3500~5500K, 5500~6500K
Color Rendering Index

>75Ra

Life 50,000h
EU Energy Efficiency Rating A
Luminous Flux 240~270lm
LED Type 0.5W Lumenmax SMD
LED Quantity 10 pieces
Diameter 45mm
Length 78mm
Material Ceramic Cup + Glass Cover
CE Approved Yes
EMC Approved Yes
RoHS Compliant Yes
Mercury No
Dimmable NOT Available
Usage Indoor Use Only
Guarantee 2 years

 

 

Applications:

1. Home and office lighting

2. Commercial and industrial lighting

3. School, college and university lighting

4. Hospital and clinic lighting

5. Museum, gallery and library lighting

6. Hotel and restaurant lighting

7. Market and supermarket lighting

8. Warehouse and factory lighting

9. Dresser lighting, showcase lighting, bar lighting, display case accent, artworking lighting, mood lighting, and amusement park accent

10. For droplight use

 

Safety Notices:

1. Switch of power before replacing lamp.

2. Choose right power supply to match the product.

3. Do not touch the product surface when it is lit.

4. Do not look at the light source directly.

5. Keep away from direct sunshine or high temperatures.

6. Not suitable for dimming

7. Indoor use only

8. If you are in any doubt about the installation or use of this product, consult a qualified electrician.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΑΜΠΕΣ LED ΕΔΩ
ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Περιοχές άμεσης εξυπηρέτησης:
Δυνατότητα παράδοσης στις περιοχές της Αθήνας:
Αέρηδες (συνοικία), Άγιος Αρτέμιος (Αθήνα), Άγιος Ελευθέριος (Αθήνα), Άγιος Νικόλαος (Αθήνα), Άγιος Παντελεήμονας (Αθήνα), Ακαδημία (Αθήνα), Ακαδημία Πλάτωνος (Αθήνα), Ακρόπολη (συνοικία), Αναφιώτικα, Αλυσίδα (Αθήνας), Αμπατζήδικα Αθήνας, Αμπελόκηποι (Αθήνα), Αστεροσκοπείο (Αθήνα), Αττική (συνοικία), Αχαρνές Αττικής, Βάθη (συνοικία), Βεΐκου, Βούθουλας και Μπούθουλας, Βοτανικός, Γηροκομείο (συνοικία), Γκάζι (συνοικία), Γκύζη, Γούβα (συνοικία), Γουδή, Ελληνορώσων, Ελαιώνας (συνοικία), Εξάρχεια, Ερυθρός Σταυρός (συνοικία), Ευαγγελισμός (συνοικία), Ζάππειον μέγαρο, Θησείο, Ιλίσια, Καλλιμάρμαρο (συνοικία), Κεραμεικός (συνοικία), Κολοκυνθού (Αθήνα), Κολωνάκι, Κολωνός, Κοπανάς, Κουκάκι, Κουντουριώτικα, Κυνόσαργες, Κυπριάδου, Κυψέλη (Αθήνα), Λυκαβηττός, Μακρυγιάννη, Μεταξουργείο (Αθήνα), Μετς (Αθήνα), Μοναστηράκι (συνοικία της Αθήνας), Μουσείο (συνοικία), Νέα Φιλοθέη Αθηνών, Νέος Κόσμος (Αθήνα), Νεάπολη (Αθήνα), Ομόνοια (Αθήνα), Παγκράτι, Πατήσια, Πεδίον του Άρεως, Πεντάγωνο (Αθήνα), Περισσός, Πετράλωνα, Πλάκα, Πλατεία Μαβίλη (Συνοικία), Ποδονίφτης, Πολύγωνο (Αθήνα), Προμπονάς (συνοικία), Προφήτης Δανιήλ (Αθήνα), Προφήτης Ηλίας (συνοικία), Ριζόκαστρο, Ριζούπολη, Ρουφ, Σύνταγμα (συνοικία), Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης (συνοικία), Τέρμα Ιπποκράτους (συνοικία), Τζιτζιφιές, Τρεις Γέφυρες (συνοικία), Φούρεσι, Φωκίωνος Νέγρη, Χίλτον (συνοικία), Χαυτεία, Ψυρή.

Και με μικρή επιβάρυνση μεταφορικών μπορεί να παραδοθεί η κουζίνα σας, ακόμα και αυθημερόν, στις περιοχές:
, Αγία Βαρβάρα, Αγία Κυριακή, Αγία Μαρίνα Αίγινας, Αγία Μαρίνα Γραμματικού, Αγία Μαρίνα Κορωπίου, Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης, Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιοι Απόστολοι, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου, Άγιος Νικόλαος Λούτσας, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Σεραφείμ, Άγιος Στέφανος, Αθήνα, Αιάντειο, Αιγάλεω, Αίγινα, Αλεποχώρι, Άλιμος, Αμπελάκια, Ανάβυσσος, Ανθούσα, Άνοιξη, Άνω Λιόσια, Άνω Νέα Παλάτια, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Ασπρόπυργος, Αυλάκι, Αυλώνα, Αφίδνες, Αχαρνές, Βάρη, Βαρνάβας, Βίλια, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βραυρώνα, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάζια Ακτή, Γαλατάς Αττικής, Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γραμματικό, Δασκαλειό, Δάφνη, Διόνυσος, Δραπετσώνα, Δροσιά, Εκάλη, Ελευσίνα, Ελληνικό, Ερυθρές, Ζεφύρι, Ζούμπερι, Ζωγράφος, Ηλιούπολη, Θρακομακεδόνες, Θυμάρι, Ίλιον, Καισαριανή, Κάλαμος Αττικής, Καλέτζι, Καλλιθέα, Καλλιτεχνούπολη, Καλύβια Θορικού, Καματερό, Κάντζα, Καπανδρίτι, Κάτω Σούλι, Κερατέα, Κερατσίνι, Κηφισιά, Κινέτα, Κόκκινο Λιμανάκι, Κορυδαλλός, Κορωπί, Κουβαράς, Κρυονέρι, Κύθηρα, Κυψέλη Αίγινας, Λαγονήσι, Λάκκα, Λαύριο, Λουτρόπυργος, Λυκόβρυση, Μαγούλα, Μάνδρα, Μαραθώνας, Μαρκόπουλο, Μαρούσι, Μάτι, Μέγαρα, Μέθανα, Μελίσσια, Μεσαγρός, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Μάκρη, Νέα Παλάτια, Νέα Πεντέλη, Νέα Πέραμος Αττικής, Νέα Πολιτεία, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Βουτζάς, Νίκαια, Ντράφι, Παιανία, Παλαιά Φώκαια, Παλαιό Φάληρο, Παλλήνη, Παλούκια, Παπάγος, Πειραιάς, Πεντέλη, Πέραμα, Πέρδικα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Πολυδένδρι, Πόρος Τροιζηνίας, Πόρτο Ράφτη, Ποταμός Κυθήρων, Ραφήνα, Ροδόπολη Αττικής, Σαλαμίνα, Σαρωνίδα, Σελήνια, Σκάλα Ωρωπού, Σουβάλα, Σπάτα, Σπέτσες, Σταμάτα, Συκάμινο, Ταύρος, Ύδρα, Υμηττός, Φιλοθέη, Φυλή, Χαϊδάρι, Χαλάνδρι, Χαλκούτσι, Χαμολιά, Χολαργός, Ψυχικό, Ωρωπός.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΑΜΠΕΣ LED ΕΔΩ
ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ


Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product LED ΛΑΜΠΕΣ ΛΟΥΤΡΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ, ΒΙΣΜΑ Ε14 (ΜΙΚΡΟ ΒΙΔΩΤΟ), ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 3WATT ΑΠΟΔΩΣΗ ΓΙΑ 40 WATT. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ >2WATT
[LED-LAMPS]


Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (21)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (3)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (10)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (12)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Πληροφορίες Κατασκευαστή
Special Products
Αρχική Σελίδα Special Products
Άλλα προϊόντα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce