Φρουτοσυλλέκτης - καρποσυλλέκτης, ευκολο και γρήγορο μάζεμα των φρούτων και των καρπών. KODIA., special-products.gr


13.00€

Φρουτοσυλλέκτης - καρποσυλλέκτης, ευκολο και γρήγορο μάζεμα των φρούτων και των καρπών. KODIA.
[fruitpicker]


Φρουτοσυλλέκτης - καρποσυλλέκτης, ευκολο και γρήγορο μάζεμα των φρούτων και των καρπών. KODIA.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ

Τιμή προσφοράς 13 ευρω


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΡΟΥΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗ SP1 ΤΗΣ SPECIAL PRODUCTS ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΜΑΖΕΜΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

  •  Εύχρηστος, ελαφρύς και τοποθετείται σε οποιοδήποτε μεταλλικό ή ξύλινο κοντάρι με διάμετρο έως 2,5cm.
  •     Με μηχανισμό συγκράτησης.
  •     Είναι κατάλληλος για λεμόνια, πορτοκάλια, μανταρίνια, μήλα, σύκα, αχλάδια, βερίκοκα, γερμάδες, ροδάκινα, καρύδια και άλλα.
  •     Κατασκευάζεται στην Ελλάδα και συνοδεύεται με 3 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή.
  •     Δεν περιλαμβάνεται κοντάρι.

Πλέον μπορείται να μαζέψετε εύκολα και γρήγορα τα φρούτα απο τα δένδρα σας χωρίς κόπο. Το κοντάρι δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Ελληνικό προϊόν.

Καρποσυλλέκτης από ανθεκτικό πλαστικό της KODIA, κατασκευασμένος για συλλογή φρούτων και καρπών από ψηλά σημεία των δέντρων, εκεί που δεν μπορούν να φτάσουν τα χέρια. Διαθέτει ισχυρό ελατήριο και ο χειρισμός του γίνεται με σχοινί. Είναι εύχρηστος, ελαφρύς και τοποθετείται σε οποιοδήποτε κοντάρι μεταλλικό ή ξύλινο με διάμετρο έως 2,5cm.

Ο Φρουτοσυλλέκτης - καρποσυλλέκτης της Special Products είναι ιδανικός για την άνετη συλλογή των καρπών από τα δέντρα.

Με τον Φρουτοσυλέκτη της Special Products το φρούτο συλλέγεται απο οποιδήποτε ήψος, εύκολα, με τον καλύτερο και τον γρηγορότερο τρόπο, στο μεταλικο δοχειο περισυλλογής των φρούτων, οπου μπορείτε να προσθέσετε αφρολέξ η ύφασμα το οποίο πλένεται.

Με τους Φρουτοσυλέκτες της Special Products φτάνετε όλα τα σημεία στα δέντρα χωρίς κόπο και να είναι πιο εύκολη η συλλογή τους.

Ο Φρουτοσυλλέκτης μας είναι κατάλληλος για την συλογή των φρούτων απο το εσωτερικό του δένδρου χωρις να ενοχλεί τα κλαδιά και τα άλλα φρούτα που δεν είναι έτοιμα για περισσυλογή.

Ο Φρουτοσυλλέκτης - καρποσυλλέκτης της Special Products μπορεί να τοποθετιθεί εύκολα σε οποιδήποτε κοντάρι, ακόμα και σ ενα σκουπόξυλο η και σε τηλεσκοπικό κοντάρι για εργασία σε ύψος έως περ. 5 μέτρων.

Μπορείτε πλέον να μαζέψετε εύκολα τα φρούτα απο τα δένδρα σας στο χωράφι, με απίστευτη ταχύτητα περισυλογής, αλλα το ίδιο εύκολα μπορείτε να μαζέψετε τα φρούτα, τους καρπούς των δενδρων σας απο το μπαλκόνι σας.

Ακομα πιο εύκολο πλέον γίνεται το μάζεμα των φρούτων απο τα δένδρα που εχουμε κοντά σε φράκτες αφου δεν χρειάζεται να χαλάμε τον φράκτη κατα την περισσυλογή των φρούτων όπως συχνά γίνεται οταν μαζεύουμε τα φρου΄τα με τα χέρια.

Φρούτα: Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα μαζεύονται πλεόν με απίστευτη ευκολία απο τους τους Φρουτοσυλέκτες της Special Products.


Ο ΦΡΟΥΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ - ΚΑΡΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ. ΤΙΜΗ 10 ΕΥΡΩ
    
ΚΑΡΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ


Με την εμφάνιση των θερμοκηπίων μπορούμε και βρίσκουμε όλα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου αλλά υπό φυσιολογικές συνθήκες κάθε μήνα του χρόνου παράγονται τα εξής φρούτα και λαχανικά:

Ιανουάριος:

Φρούτα: Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα

Λαχανικά: άνηθος, μαϊντανός, μπρόκολο, παντζάρι, πράσα, ραδίκια, ράπα, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανο, σέλινο, σέσκουλο, σπανάκι, φινόκιο, αβοκάντο, κουνουπίδι, μαρούλια, καρότο.

Φεβρουάριος:

Φρούτα: Τον Φεβρουάριο τα φρούτα είναι τα ίδια που υπάρχουν και τον Ιανουάριο μόνο που τα μήλα αρχίζουν να μειώνονται και απαιτείται συντήρηση στο ψυγείο

Λαχανικά: τα ίδια λαχανικά με τον Ιανουάριο και επιπλέον αγκινάρα και αντίδια

Μάρτιος:

Φρούτα: τα ίδια με τον Φεβρουάριο χωρίς το γκρέιπ φρουτ

Λαχανικά: τα ίδια λαχανικά με το Μάρτιο και επιπλέον σπαράγγια λευκά και πράσινα, αρακάς και ραπανάκι

Απρίλιος:

Φρούτα: τα ίδια με το Μάρτιο

 
Λαχανικά: Κολοκυθάκια, κουκιά, ράπα (τελευταία),  αγκινάρες, αβοκάντο, άνηθος, αρακάς, καρότο, κουνουπίδι, κρεμμύδια φρέσκα, λάχανο, λαχανάκια Βρυξελλών, μαϊντανός, μαρούλι, μπρόκολο, παντζάρι, πράσο, ραδίκια, σπαράγγια, σέσκουλο, σπανάκι.

 
Μάιος:

Φρούτα: Καλοκαιρινά πορτοκάλια (Βαλένσια), φράουλες, κεράσια, βερίκοκα, μούσμουλα, πρώιμα πεπόνια.

 Λαχανικά: Αβοκάντο, βλίτα, φασολάκια, πρώιμα αγγούρια, πρώιμες μελιτζάνες, άνηθος, αντίδι, αρακάς, καρότο, κολοκυθάκια, λάχανο, μαϊντανός, μάραθο, μαρούλι, παντζάρι, πιπεριά, ραδίκια, ραπανάκια, σέλινο, σέσκουλο, σπανάκι, σπαράγγια και μπρόκολο (τελευταία)

 
Ιούνιος:

Φρούτα: Βερίκοκα, φράουλες, κεράσια, ροδάκινα (ορισμένες ποικιλίες), καρπούζια, βύσσινα, πεπόνια, αχλάδια, μούσμουλα, πορτοκάλια.

Λαχανικά: Ντομάτες, αγγούρι, αβοκάντο, βλίτα, κρεμμύδι, μαϊντανός, ραπανάκια, σκόρδο, σπανάκι, πιπεριά, πατάτες, αρακάς, κολοκυθάκια, μελιτζάνα, φασολάκια.

Ιούλιος:

Φρούτα: Βερίκοκα, φράουλες, αχλάδια, σύκα, βύσσινα, κεράσια, ροδάκινα , καρπούζια, πεπόνια

Λαχανικά:Αγγούρι, άνηθος, αντίδι, αρακάς, βλίτα, κολοκυθάκια, φρέσκο κρεμμύδι, λάχανο, μαϊντανός, μάραθος, μαρούλι, πιπεριά, ραδίκια, μπάμιες, σέλινο, σέσκουλο, σκόρδο, φασολάκια, ντομάτες, παντζάρια, ραπανάκια, καρότα, κολοκύθες, μελιτζάνες, πατάτες

Αύγουστος:

Φρούτα: Αχλάδια, γκρέιπ φρουτ, καρπούζια, μήλα, ροδάκινα, πεπόνια, σταφύλια και σύκα, δαμάσκηνα

Λαχανικά: Αγγούρια, άνηθος, αντίδια, βλίτα, καρότα, κολοκύθα, κολοκυθάκια, κρεμμύδι, λάχανο, μαϊντανός, μάραθος, μαρούλι, μελιτζάνες, μπάμιες, παντζάρια, πατάτες, πιπεριές, ραδίκια, ραπανάκια, σέλινο, σέσκουλο, σκόρδο και φρέσκα φασολάκια, ντομάτες.

Σεπτέμβριος:

Φρούτα: Σταφύλια, σύκα, αχλάδια, μήλα, δαμάσκηνα, καρπούζι, πεπόνι

Λαχανικά: Κολοκυθάκια, ντομάτες, μπάμιες, κρεμμύδια ξερά, πατάτες

Οκτώβριος:

Φρούτα: Ακτινίδια, κυδώνια, μήλα, σταφύλια, λωτοί, ρόδια

Λαχανικά: Τελευταία βλίτα, κολοκυθάκια, μάραθος, μελιτζάνες, πιπεριές, ραπανάκια, φασολάκια και ντομάτες αγγούρι, αντίδι, άνηθος, καρότο, κολοκύθα, κουνουπίδι, λάχανο, μαϊντανός, παντζάρι, μαρούλι, πράσο, ραδίκια, σέλινο, σέσκουλο, σπανάκι, μπρόκολο, ράπα, φινόκιο.

  
Νοέμβριος:

 Φρούτα: Αχλάδια, μήλα, ρόδια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρουτ, πορτοκάλια

 

Λαχανικά: Αντίδι, καρότο, κουνουπίδι, λάχανο, λαχανάκια Bρυξελλών, μαρούλι, μπρόκολο, παντζάρι, πατάτα, πράσο, ραδίκια, σέλινο, σέσκουλο, σπανάκι, φινόκιο.

 
Δεκέμβριος:

 Φρούτα: Μανταρίνια, πορτοκάλια, λεμόνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα, αχλάδια

 
Λαχανικά: τα ίδια με το Δεκέμβριο και επιπλέον ράπα, αβοκάντο, άνηθος και μαϊντανός.

Αυτόματο σύστημα περισυλλογής των φρούτων απο τα δένδρα:
Φρουτοσυλέκτης - Καρποσυλέκτης για την ευκολη και γρήγορη περισσουλογή των καρπών. Αυτόματο μάζεμα των φρούτων με τους φρουτοσυλέκτες της Special Products. Τωρα το μάζεμα των καρπών και των φρούτων γίνεται παιχνιδάκι. Μηχανικός καρποσυλέκτης.
Ο μεταλικός καρποσυλέκτης είναι ενα μεταλικό πλέγμα - δοχείο μέσα στο οποίο μαζεύονται αυτόματα τα όριμα φρούτα απο τα δένδρα. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πλυσιάσουμε τον φρουτοσυλέκτη στο φρούτο και αυτό θα πέσει μέσα στο ειδικό μεταλικό δοχείο. Το μηχανημα συλογής φρούτων της Special Products είναι μια καταπλυκτική και απαραίτητη συσκευή για κάθε αγρόκτημα.
Ο μεταλικός φρουτοσυλέκτης είναι επίσης απαραίτητος σε ολους τους κήπους για την εύκολη συγκομιδή των φρούτων απο τα δένδρα.
Ο φρουτοσυλέκτης της Special Products είναι απαραίτητος στους επαγγελματίες καλλιεργητές και αγρότες αλλα και στους ερασιτέχνες καλλιεργητές η κηπουρούς. Ο μεταλικός φρουτοσυλέκτης της Special Products κάνει το μάζεμα των φρούτων απο τα ψηλά δένδρα απίστευτα εύκολο αλλα το ίδιο εύκολο και γρήγορο γίνεται το μάζεμα των φρούτων απο τα χαμηλά δένδρα. Με τους φρουτοσυλέκτες της Special Products δεν χρειάζεται να μετακινούμαστε και να χάνουμε χρόνο κατα το μάζεμα των φρούτων. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε μέσα στο δένδρο για να μαζέψουμε τα φρούτα. Δεν χρειάζεται πλέον να αναιβαίνουμε πάνω στα δένδρα για να μαζέψουμε τα φρούτα. Μπορούμε απο ενα μονο σημείο στο έδαφος απλά και γρήγορα να μαζέψουμε τα φρούτα απο οποιοδήποτε ύψος ακομα και απο το πιο ψηλό δένδρο μας. Ο φρουτοσυλέκτης της Special Products είναι το μηχάνημα που θα λατρέψουν οι επαγγελματίες αγρότες και κηπουροί.
Με τον φρουτοσυλέκτη της Special Products μαζεύετε πλέον τα φρούτα χωρίς να σπάτε τα κλαδιά και χωρίς να πλυγώνεστε μαζεύοντας τα φρούτα με τα χέρια. Με τους φρουτοσυλέκτες της Special Products δεν λερώνεστε μαζεύοντας τα όριμα φρούτα, δεν πλυγώνετε τα φρούτα κατα το μάζεμα. Το μάζεμα των φρούτων γίνεται πλέον πολύ γρήγορότερα απο κάθε αλλη μέθοδο είχατε χρησημοποιήσει μέχρο τώρα. Εύσθητα και μαλακά φρούτα θα πέσουν μαλακά πάνω στο μαξιλαράκι που εχει μέσα ο φρουτοσυλέκτης και δεν θα πλυγωθούν κατα το μάζεμα.

Metal Garden Fruit Picker With dip surface treatment

Burgon & Ball (Sheffield) high quality fruit picker, suitable for apples, pears, plums, oranges
•Pick with ease using the heavy duty quality wooden pole
•For picking hard to reach apples, pears and plums, with a cushioned foam liner to prevent bruising.
•Faster and safer than a ladder
•Plastic coated wire head mounted on 146cm wooden pole
•Reach easily into the tree to get the best and ripest fruit at the top branches !
•This is by far the best head available unlike the cheaper flimsy alternatives. Believe me I have tried some and they are dreadful

Burgon & Ball (Sheffield) συλλέκτης υψηλής ποιότητας φρούτα, κατάλληλη για τα μήλα, τα αχλάδια, τα δαμάσκηνα, τα πορτοκάλια
• Διαλέξτε με ευκολία χρησιμοποιώντας το βαρύ καθήκον ποιότητας ξύλινο κοντάρι
• Για να πάρει σκληρά για να φτάσουν τα μήλα, τα αχλάδια και τα δαμάσκηνα, με μαξιλάρια επένδυση αφρού για την αποφυγή μώλωπες.
• ταχύτερη και ασφαλέστερη από μια σκάλα
• επένδυση πλαστικού κεφάλι σύρμα τοποθετείται σε 146 εκατοστά ξύλινο κοντάρι
• φτάσουν εύκολα στο δέντρο για να πάρει το καλύτερο και πιο ώριμα φρούτα στην κορυφή κλαδιά!
• Αυτό είναι μακράν το καλύτερο κεφάλι διαθέσιμη σε αντίθεση με τις φθηνότερες σαθρή εναλλακτικές λύσεις. Πιστέψτε με έχω δοκιμάσει μερικά και είναι φοβερή

http://www.hgpromotions.com/products/30/ApplePear_Plum_Fruit_Picker_Harvester_Cushioned_Holder_For_Harvesting_Fruits

Fruit Picker, FRUIT PICKER BASKET

Fruit Tree Picker Harvester for Plucking Long Hard to Reach Fruit Trees Fruit

    Total Basket Length: 13" - Diameter: 5-1/2"
    PVC-Coated Steel Wire Basket
    Foam cushion prevents Bruising

Fruit Tree Picker Harvester for Plucking Long Hard to Reach Fruit Trees Fruit

a Simple Fruit Picker

Fruit Picker.
For harvesting fresh fruit. Strong metal tongs to grasp fruit and cushioned metal basket to hold fruit. Can be used with most broom or paint poles.

Fruit Picker Basket Fresh Orange Apple Plum Pear Peach for Broom Pole Stick M3

Details about  FRUIT PICKER Vinyl coated wire basket TR20090

Φρούτα Picker, ΦΡΟΥΤΑ PICKER ΜΠΑΣΚΕΤ

Φρούτα Δέντρο Επιλογή Harvester για Αποπτέρωση Long σκληρά για να φθάσει οπωροφόρα δένδρα Φρούτα

     Συνολικό μήκος καλάθι: 13 "- Διάμετρος: 5-1 / 2"
     PVC-Coated Steel Wire καλάθι
     Μαξιλάρι αφρού εμποδίζει Μώλωπες

Φρούτα Δέντρο Επιλογή Harvester για Αποπτέρωση Long σκληρά για να φθάσει οπωροφόρα δένδρα Φρούτα

μια απλή Φρούτα Επιλογή

Φρούτα Picker.
Για τη συγκομιδή φρέσκα φρούτα. Ισχυρή μεταλλική λαβίδες για να συλλάβει τα φρούτα και τα μαξιλάρια μεταλλικό καλάθι για να κρατήσει τα φρούτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα περισσότερα σκούπα ή το χρώμα τους πόλους.

Φρούτα Επιλογή Καλάθι φρέσκο πορτοκάλι μήλο Plum Αχλάδι Ροδάκινο για Broom Πόλο Stick M3

Λεπτομέρειες για τα φρούτα PICKER βινυλίου καλάθι με επικάλυψη σύρμα TR20090

μεταλικο καλαθι περισυλογής φρούτων - φρουτοσυλλέκτης.

ΦΡΟΥΤΟΣΥΛΕΚΤΗΣ - ΚΑΡΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SPECIAL PRODUCTS:
ΓΙΑ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΥΨΟΣ. ΟΙ ΦΡΟΥΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ ΤΗΣ SPECIAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ.

*Η τιμή περιέχει τον ΦΠΑ
*Το κιβώτιο περιέχει 8 μεταλικούς φρουτοσυλέκτες. Ειδική τιμή χονδρικής για φυτώρια, γεωπονικά καταστήματα και ενώσεις καλιεργητών.
Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product Φρουτοσυλλέκτης - καρποσυλλέκτης, ευκολο και γρήγορο μάζεμα των φρούτων και των καρπών. KODIA.
[fruitpicker]Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (22)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (4)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (11)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce