Αντλία δραπανου πλαστική κόκκινη υψηλής πιέσεως. λειτουργεί με υποπιεση, special-products.gr


13.00€

Αντλία δραπανου πλαστική κόκκινη υψηλής πιέσεως. λειτουργεί με υποπιεση


Αντλία δραπανου πλαστική κόκκινη υψηλής πιέσεως. λειτουργεί με υποπιεση

ΑΝΤΛΙΑ ΥΓΡΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ
Μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ
οποιουδήποτε τρυπανιού

Τιμή: 13 Euro

Αντλία που κινήται απο ηλεκτρικό τρυπάνι

Το προιόν, αντλία καθαρού νερού για δράπανα, είναι άμεσα διαθέσιμο
και αποστέλλεται αυθημερόν

Φορητή, μικρή πλαστική αντλία νερού, για δράπανα χειρός, συνδέεται και κινείται με οποιοδήποτε δράπανο.

Τα πλεονεκτήματα της μικρής αυτής αντλίας νερού είναι πολλά: Απλή, ελαφριά, δυνατή, μικρή, ανθεκτική, εύκολη στην εγκατάσταση, δεν χρειάζεται συντήρηση, λειτουργεί άψογα σε μεγάλο εύρος στροφών 1-3000 rpm, δεν απαιτεί να έχει νερό για να ξεκινήσει την λειτουργία της!!!.

Η αντλία δραπάνου φτάνει τα 2000 λίτρα / ώρα στις 3.000 στροφές αλλά δίνει ικανοποιητικές ποσότητες μεταφοράς ήδη από τις 300 στροφές / λεπτό όπου είναι και η συνηθισμένη λειτουργία της.

Η ατμοσφαιρική πίεση που φτάνει η αντλία δραπάνου είναι οι 2,5 ατμ πράγμα που σημαίνει ότι ανεβάζει το νερό σε 20+ μέτρα υψόμετρο.
Πρακτικά στην ταράτσα πολυώροφου κτηρίου.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ:
Η αντλία νερού δραπάνου λειτουργεί με υποπίεση. Έτσι δεν χρειάζεται υποχρεωτικά να έχετε νερό στο λάστιχο και μέσα στην αντλία για να ξεκινήσει η μεταφορά νερού (όπως συνηθισμένες αντλίες νερού).

Συνδέουμε την αντλία νερού στο δράπανο στην θέση που συνδέουμε τα τρυπάνια πάνω στο τσόκ. Προσαρμοζουμε εφαρμοστά τα λάστιχα και η αντλία μας είναι έτοιμη να μεταφέρει το νερό όπου θέλουμε.

Όταν τελειώνει η άντληση συνήθως οι περισσότερες αντλίες τραβούν αέρα και σταματούν την λειτουργία τους αυτή η μικρή θαυματουργή αντλία μπορεί να συνεχίσει έως ότου αδειάσουμε τελείως την δεξαμενή.!!!

Η αντλία δραπάνου είναι ενα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργαλειοθήκη αλλά και ενα καλό και χρήσιμο δώρο για τους φίλους μας.

Η αντλία δραπάνου προσαρμόζεται εύκολασ πάντω στο τσόκ και κινείται από οποιοδήποτε δράπανο (τρυπάνι) ηλεκτρικό ή μπαταρίας.


αντλία δραπάνου

Αντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο
ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν βγάλει αμέσως νερό μην επιμείνετε. Σταματήστε την προσπάθεια άντλησης και βεβαιωθείτε ότι η στάθμη του νερού δεν είναι πολύ χαμηλά ή ότι το λάστιχο από το οποίο θα τραβήξει το νερό δεν είναι τρυπημένο ή δεν συνδέθηκε αεροστεγώς το λάστιχο της εισαγωγής νερού πάνω στην αντλία με αποτέλεσμα να τραβά αέρα.

Αν το λάστιχό που θα συνδέσετε στην εισαγωγή της αντλίας νερού είναι 3/4 συνήθως κουμπώνει εφαρμοστά και χωρίς σφικτήρα.

Στην αρχή για να έρθει νερό μέχρι την αντλία ρυθμίστε το δράπανο σε περισσότερες στροφές για ενα στιγμιαίοι πάτημα της σκανδάλης ώστε να φέρει αμέσως το νερό στην αντλία, μετά μπορείτε να χαμηλώσετε για την κανονική άντληση.

Στο τέλος της άντλησης του νερού για ν αδειάσουν τόσο τα λάστιχα εισαγωγής όσο και η αντλία μας καλό είναι να τραβήξει στιγμιαία αέρα σε χαμηλές στροφές ώστε ν αδειάσει και τ ελάχιστο νερό που εχει μέσα η αντλία μας.

* Μέγιστη ταχύτητα λειτουργίας της αντλίας μας 2000 RPM (στροφές / λεπτό).
* Μέγιστο βάθος άντλησης > 2 m.
* Μέγιστο ύψος > 20 m.
* Θερμοκρασία υγρού άντλησης 1 έως 80o C.

Η Αντλία Δραπάνου είναι Απαραίτητη: Στο σπίτι, στην οικοδομή, στο χόμπι, στο εξοχικό κ.α.

Οι χρήσεις αντλίας δραπάνου της ατελείωτες:
* Μεταφορά νερού από τα ενυδρεία.
* Μεταφορά κρασιού, όπου και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη μια και μπορεί να δουλέψει σε χαμηλές στροφές δίνοντας ικανοποιητική ποσότητα χωρίς να ταλαιπωρεί το κρασί.
* Άδειασμα νερού από αποχετευτικά συστήματα, υπόγεια, δεξαμενές νερού κ.α.

Αν το νερό που θέλουμε να τραβήξουμε με την αντλία νερού είναι ακάθαρτο καλό είναι να εχουμε τοποθετήσει ενα μεταλλικό φίλτρο (ποτήρι) στην είσοδο του λάστιχου εισαγωγής ώστε να μην αφήσουμε να περάσουμε μεγάλα αντικείμενα μέσα απο το λάστιχο που μπορούν να φράξουν η να κάνουν ζημιά στην αντλία μας.

Στο τέλος της άντλησης αν δεν τραβίξαμε καθαρό νερό (π.χ. μεταφορά κρασιού, άντληση θαλασινού νερού κ.τ.λ.) καλό είναι να περάσουμε λίγο καθαρό νερό απο την αντλία ώστε να ξεπλυθεί ταυτόχρονα η αντλία και τα λάστιχα.

Η αντλία νερού λόγο του μικρού μεγέθους της αποθηκεύεται και μεταφέρεται εύκολα. Η μικρή φορητή αντλία νερού της SP ενδείκνυται για την ευέλικτη μεταφορά ή αποστράγγιση μικρότερων ποσοτήτων νερού. Συναρμολογείται απλά στο ηλεκτρικό τρυπάνι. Ο άξονας μετάδοσης κίνησης εφαρμόζει στο σφιγκτήρα οποιουδήποτε τυπικού ηλεκτρικού τρυπανιού (Ψ 8mm). Με τα συνδετικά εξαρτήματα Original quality System, είναι έτοιμο για άμεση λειτουργία. Η αντλία νερού της special products επισκευάζεται σε περίπτωση βλάβης.

Η μικρή φορητή αντλία νερού της SP είναι κατάλληλη για κάθε ηλεκτρικό τρυπάνι και ενδείκνυται για μικρότερες εργασίες άντλησης. Συναρμολογείται απλά σε ένα οποιοδήποτε ηλεκτρικό τρυπάνι ρεύματος η μπαταρίας.


Η αντλία νερού της SP συνδέεται με κοινά λάστιχα διάστασης 3/4”.

ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ Η ΔΟΧΕΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΜΜ
Αν κάνουμε λίγο πριονωτό το στόμιο στο λάστιχο εισαγωγής του υγρού, εχουμε την δυνατότητα να το φέρουμε σ επαφή με τον πάτο της δεξαμενής η του δοχείου του νερού η του οποιουδήποτε υγρού* που θέλουμε ν αδειάσουμε και η αντλία μας να τραβήξει όλο το υγρό μέχρι τελευταία σταγόνα (πρακτικά έτσι γίνεται αποστράγγιση μέχρι το τελευταίο μμ στην στάθμη του νερού).

Πολλές φορές οι πελάτες μας αγοράζουν την ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ συνδυαστικά με την υποβρύχια αντλία τους η την ανλία δεξαμενής για να κάνουν εύκολα πλήρη αποστράγγιση της δεξαμενής παίρνοντας και τα τελευταία υπολείμματα νερού που εχει αφήσει η κανονική αντλία δεξαμενής η η υποβρύχια αντλία τους (βατραχάκι).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε την αντλία χωρίς υγρό για περισσότερο από 5-6 δευτερόλεπτα. Αν δεν τραβίξει αμέσως νερό κλείνουμε το δράπανο και κοιτάμε το λάστιχο εισαγωγής να μην είναι κάπου τσαλακωμένο και η εισαγωγή να είναι εφαρμοστή. Αν η σύνδεση του λάστιχου εισαγωγής είναι χαλαρή ενδέχεται να τραβά αέρα και να μην μπορεί να λειτουργήσει η απαραίτητη υποπίεση (το κενό αέρος) που θα φέρει το νερό στην αντλία μας.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ:
Όταν συνδέουμε το τσοκ του τρυπανιού μας πάνω στην αντλία πρέπει πρώτα εχουμε δει με ποιο τρόπο είναι ρυθμισμένο να γυρίζει. Δηλαδή αριστερόστροφα η δεξιόστροφα. Μην κάνετε δοκιμές για να δείτε πως γυρίζει το δρέπανο σας ενω εχετε συνδέσει σ αυτό την αντλία σας. Η αντλία νερού είναι κατασκευασμένη για να κινείται προς μια κατεύθυνση η οποία είναι αποτυπωμένη με ενα μεγάλο βέλος πάνω στην αντλία στο σημείο που συνδέεται με το δρέπανο. Λάβετε υπ όψιν σας ότι τα δράπανα μπορούν να γυρίζουν αριστερόστροφα η δεξιόστροφα, οι αντλίες νερού όμως μόνο προς μια. Η συγκεκριμένη αντλία κινείται δεξιόστροφα όπως δείχνει και το μεγάλο ανάγλυφο βέλος που είναι αποτυπωμένο πάνω στο σώμα της αντλίας σας.
Στην αρχή αν θέλουμε δίνουμε γρήγορες στροφές για να έρθει το νερό αμέσως στην αντλία μας (περίπου 2-3 δεπτερόλεπτα) και στην συνέχεια χαμηλώνουμε τις στροφές ώστε η ποσότητα νερού που θ αντλείτε να είναι ικανοποιητική και να μην φθείρετε άσκοπα την αντλία. Λάβετε υπ οψιν σας οτι η αντλία σας μεταφέρει μεγάλες ποσότητες νερού με χαμηλές στροφές

Βεβαιωθείτε ότι το λάστιχο στην εισαγωγή του νερού σφραγίζει καλά ώστε να μην τραβά αέρα.

ΦΤΕΡΩΤΗ ΓΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟΥ(ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ)

Η ΜΙΚΡΗ ΦΟΡΗΤΗ ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ανταλακτική λαστιχένια φτερωτή για την κόκκινη αντλία δραπάνου

Τιμή 5 ευρω.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ:

Το κόστος του εσωτερικού ρώτορα (πτερωτή) της αντλίας υγρών για δράπανα στοιχίζει μόλις 3 ευρώ και είναι εύκολο να αντικατασταθεί απο οποιονδήποτε.

Η αντλία νερού είναι μια πολύ καλή κατασκευή για ερασιτεχνική χρήση και κάθε εργαλειοθήκη πρέπει να έχει μια τέτοια αντλία νερού διαθέσιμη σε πρώτη ζήτηση από εσας η για να την δανείσετε σε κάποιο φίλο σας.

Εσωτερικά υπάρχει ένας ρότωρας (λαστιχένια εύκαμπτη πτερωτή) με λαστιχένια πτερύγια τα οποία σφραγίζουν το πέρασμα του τον εσωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα να μπορεί να τραβά το νερό από μεγάλο βάθος χωρίς καν να έχει νερό στην αντλία η το λάστιχο. Σε περίπτωση που δουλέψετε την αντλία νερού χωρίς νερό για μεγάλο διάστημα η σε πολύ υψηλές στροφές επίσης για πολύ μεγάλο διάστημα ενδέχεται να προκαλέσετε βλάβη η να φθείρετε γρήγορα τον εσωτερικό ρότορα. Σ αυτή την περίπτωση μπορείτε μόνοι σας ν αλλάξετε τον εσωτερικό ρότορα πολύ εύκολα και να επισκευάσετε την αντλία σας κάνοντας την καινούρια. Στα πλάγια της φτερωτής το εργοστάσιο έχει τοποθετήσει δυο ανοξείδωτα πλευρικά τοιχώματα ανάμεσα στα οποία περιστρέφεται η φτερωτή (ρώτορας) της αντλίας. Ετσι έχουμε ελάχιστες τριβές και μακροζωία στην αντλία νερού για δράπανα. Το πλαστικό με το οποίο είναι κατασκευασμένη η αντλία σας είναι άριστης ποιότητας και γενικά η αντλία δραπάνου δεν χρειάζεται συντήρηση η άλλα ανταλλακτικά.


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.

*Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.


Δείτε εδω την σελίδα της αντλίας υγρών : 

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ
Μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ
οποιουδήποτε τρυπανιού


***


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΕΔΩ:

Υποβρύχια αντλία καθαρού νερού, Υποβρύχιες αντλίες
Υποβρύχια αντλία καθαρού νερού,
υψηλής πίεσης


Υποβρύχια αντλία καθαρού νερού, υψηλής πίεσης

Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product Αντλία δραπανου πλαστική κόκκινη υψηλής πιέσεως. λειτουργεί με υποπιεση


Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (23)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (7)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (4)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (11)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Πληροφορίες Κατασκευαστή
Special Products
Αρχική Σελίδα Special Products
Άλλα προϊόντα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce