ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ – ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ BIOLIC GEL ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ. BIOLIC PLASTIC PROTECTION., special-products.gr


15.00€

ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ – ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ BIOLIC GEL ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ. BIOLIC PLASTIC PROTECTION.
[BIOLIC]


ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ – ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ BIOLIC GEL ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ. BIOLIC PLASTIC PROTECTION.

ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ – ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ BIOLIC GEL ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.

Το BIOLIC GEL - PLASTIC PRTECTION είναι ένα υπερσυμπυκνωμένο γυαλιστικό, προστατευτικό, επισκευαστικό. Είναι το πρωτοποριακό εργαλείο του πλυντηρίου που το κάνει να ξεχωρίζει από οτιδήποτε υπήρχε μέχρι τώρα. Με το BIOLIC εχετε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

 

Τα καθαριστικά συχνά επηρεάζουν αρνητικά τα άβαφα πλαστικά των αυτοκινήτων και συχνά μετά απο κάθε πλύσιμο όλο και θαμπώνουν τα φανάρια και τα μαύρα άβαφα πλαστικά αλλάζουν χρώμα. Συνήθως μοιάζουν ξεβαμμένα. Ακόμα χειρότερα εκτός απο την κακή όψη τους χάνουν και την μηχανική τους αντοχή με αποτέλεσμα να σπάνε εύκολα, τα φανάρια να μην φωτίζουν τόσο καλά κ.τ.λ.

Τα ταμπλώ των αυτοκινήτων συνήθως με τα περισσότερα καθαριστικά – γυαλιστικά ξεραίνονται και σκάνε. Το BIOLIC PLASTIC PRTECTION συντηρεί και προστατεύει τα ταμπλό ακόμα και κάτω από το ήλιο.

Τα λάστιχα που υπάρχουν για να στεγανώνουν οι πόρτες του αυτοκινήτου επίσης ξεραίνονται και το καυσαέριο εισβάλει μέσα στ αυτοκίνητο χωρίς να το καταλαβαίνει ο οδηγός σιγά - σιγά δηλητηριάζεται απο τις οπισθέλκουσες δυνάμεις που βάζουν μέσα στ αυτοκίνητο τα αέρια που φεύγουν απο την εξάτμιση.

Σ όλα αυτά έρχεται να δώσει λύσεις το BIOLIC GEL PLASTIC PRTECTION.

Το BIOLIC είναι ενα πατενταρισμένο και καλά σχεδιασμένο υγρό συντήρησης πλαστικών πάσης φύσεως, (διάφανων, άβαφων, πολυεστέρα κ.α.) καθώς και χρωμάτων βαμμένων επιφανειών.

 

Χρειαζόσαστε ελάχιστη ποσότητα και ενα βαμβακερό πανάκι για να συντηρήσετε τα φανάρια, λάστιχα στις πόρτες και όλα τα άβαφα πλαστικά αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας, σκάφους κ.α.

 

Το BIOLIC δεν εκλύει τοξικά αέρια με την επαφή του σε πλαστικά και λάστιχα γι αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιείτε τόσο μέσα στο αυτοκίνητο (π.χ. ταμπλό, καθίσματα) όσο και σε οποιαδήποτε εξωτερική επιφάνεια.

 

Αν περνάτε τουλάχιστον μια - δυο φορές τον χρόνο τα πλαστικά φανάρια του αυτοκινήτου των πελατών σας με BIOLIC, δεν πρόκειται να θαμπώσουν ποτέ και το αυτοκίνητο τους θα δείχνει πάντα καινούριο μετά το πλύσιμο.

 

Αντίθετα τα πλυντήρια που θ ακολουθήσουν αυτή την τακτική συντήρησης των βλαβών που προκαλούν τα χημικά καθαριστικά θα έχουν πάντα ευχαριστημένους πελάτες και θα βλέπουν το πελατολόγιο τους ν αυξάνεται.

 

Την υπηρεσία αυτή μπορείτε να την χρεώσετε έξτρα η μέσα στην βασική εργασία σας με το γενικό πλύσιμο, διότι η ποσότητα που χρειάζεται κάθε αυτοκίνητο για την σωστή συντήρηση των πλαστικών μερών του είναι ασήμαντη ειδικά αν αυτό αφορά το πιο σημαντικό πλαστικό που είναι αυτό των φαναριών.

Χαρακτηριστικά:

Όχι εύφλεκτο. Όχι Τοξικό. Όχι δηλητηριώδες.  Δεν εκλύει τοξικά αέρια στην εφαρμογή του με οποιοδήποτε πλαστικό, μέταλλο, χρώμα, γυαλί, λάστιχο.

Η δράση και η σύσταση:

Το BIOLIC εχει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση απο κεριά, αρωματικές κρέμες, χημικά καθαριστικά κ.α. Περιέχει νανοσωματίδια πυριτίου, πολυμερή στοιχεία και υγρή σιλικόνη. Δεν φράζει τους πόρους του πλαστικού και του λάστιχου αλλα εισχωρεί σταδιακά μέσα  αναπληρώνοντας τα συστατικά που έχασε στο πέρασα του χρόνου επαναφέροντας την μηχανική του αντοχή συντηρώντας το και δίνοντας του πίσω την χαμένη ζωντάνια.

 

Για το ταμπλό, Για το τιμόνι, Για τα λάστιχα στις πόρτες, για να μην χαλάνε τα λάστιχα στους υαλοκαθαριστήρες, για τα φλας και τα φανάρια, για τους προφυλακτήρες, ακόμα και για το κύκλωμα ψύξης του κινητήρα.

Για όλο το αυτοκίνητο, για ολόκληρη την μοτοσικλέτα

Το προστατευτικό πλαστικών BIOLIK GEL
είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες

100ml Τιμή 10 ευρώ
250ml Τιμή 15 ευρώ
500ml Τιμή 25 ευρώ
1000ml Τιμή 40 ευρώ

πώληση χονδρική - λιανική

www.special-products.gr, τηλ. Αθήνα: 2155403120, 6973495966

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδω
http://www.special-products.gr/gr/biolic-plastic-protection.php

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ BIOLIC GEL.




Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδω
http://www.special-products.gr/gr/biolic-plastic-protection.php

Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ – ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ BIOLIC GEL ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ. BIOLIC PLASTIC PROTECTION.
[BIOLIC]



Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (22)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (4)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (11)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce