Αυτόματο πότισμα με μπουκάλια αναψυκτικού, μπεκ αυτόματου ποτίσματος, special-products.gr


3.00€

Αυτόματο πότισμα με μπουκάλια αναψυκτικού, μπεκ αυτόματου ποτίσματος


Αυτόματο πότισμα με μπουκάλια αναψυκτικού, μπεκ αυτόματου ποτίσματος
Φυσικό Αυτόματο Πότισμα με μπουκάλια αναψυκτικού,
μπεκ αυτόματου ποτίσματος

Το προιόν, αυτόματο και φυσικό πότισμα 
σταγόνα - σταγόνα, είναι άμεσα διαθέσιμο
και αποστέλλεται αυθημερόν

Δείτε εδω το νεο βελτιωμένο σύστημα αργού ποτίσματος με μπουκάλια νερού και ειδικό  φιτίλι σταθερής ροής :ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΤΙΣΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ

Χωρίς μπαταρίες

Χωρίς συντήριση

Δεν φράζει απο τ άλατα

Κατάλληλο για συνεχή χρήση όλο το χρόνο

Με το πότισμα σταγόνα - σταγόνα 
η διαφορά στην υγεία και την ανάπτυξη των φυτών μας 
είναι άμεσα εμφανή.Δείτε επίσης: Αυτόματο πότισμα
με πλαστικά μπουκάλια ΝΕΡΟΥ
και ειδικό άφθαρτο φιτίλι : 

Δείτε εδω το βιντεο

Δείτε εδω το πιο Οικονομικό Αυτόματο Πότισμα
 BIOLIC DROP απο την special products
Μήκος σύριγγας 13 εκ. (αν θέλουμε να πάει επιφανειακά το νερό δεν το βάζουμε βαθιά. Αν θέλουμε να πάει βαθύτερα από 13 εκ. τότε σκάβουμε λίγο το φυτόχωμα και βάζουμε το μπουκάλι βαθύτερα)

Ένας απλός και καλός τρόπος για το πότισμα των φυτών σας είναι οι σύριγγες ποτίσματος η μπεκ αυτόματου ποτίσματος, που εφαρμόζονται σε πλαστικά μπουκάλια -μεγάλα μπουκάλια αναψυκτικών- και τροφοδοτούν τα φυτά μας όλο το 24ωρο με συχνές σταγόνες νερού.

Αυτός είναι και ο σωστός τρόπος ποτίσματος γιατί η υγρασία που χρειάζεται για την θρέψη των φυτών μας είναι συνεχή ολη την μέρα και οχι σε μια στιγμή που τα καταβρέχουμε με το ποτιστήρι η με το λάστιχο ποτίσματος.

Ετσι με το 24ωρο πότισμα σταγόνα – σταγόνα επιτυγχάνουμε τεράστια οικονομία νερού και την σωστότερη υγρασία για τα φυτά μας.

Με το ημερήσιο πότισμα σταγόνα - σταγόνα δεν χαλάμε άσκομα την θρεπτική ουσία που βρίσκεται στο έδαφος των φυτών, δεν ξεπλένουμε τα θρεπτικά και δεν τα διώχνουμε μακριά, όπως γίνεται με το πότισμα που κάνουμε πλημμυρίζοντας τα φυτά μας με το λάστιχο η με το ποτιστήρι όταν ρίχνουμε μεγάλες ποσότητες νερού.

Το επιφανειακό πότισμα των φυτών μας, έχει μεγάλη διαφορά από το πότισμα που γίνεται στην ρίζα του φυτού, γιατί το επιφανειακό πότισμα (με το λάστιχο η το ποτιστήρι, αλλα ακόμα και με μπεκ ποτίσματος που έχουν μεγάλη ροή) δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει σωστά στην ρίζα του φυτού να το βοηθήσει να προσλάβει την τροφή του αλλα μπορεί να κινηθεί στην άκρη της γλάστρας γιατί βρίσκει κάτω από την ορατή επιφάνεια που εμείς βλέπουμε τρύπες και διόδους απο τις οποίες κατευθύνεται μακριά από την ρίζα.

Το νερό μεταδίδει την υγρασία με επαγωγή και δεν καταιβαίνει ομοιόμορφα προς τα κάτω όπως εσφαλμένα νομίζουμε. Δηλαδή ακουμπάνε τα συστατικά που έρχονται σ επαφή με το νερό μουσκεύουν και ετσι στην συνέχεια μεταδίδουν την υγρασία στα γειτονικά τους. Το κατάβρεγμα όταν γίνεται επιφανειακά δεν είναι σίγουρο ότι θα μεταδώσει ομοιόμορφα την υγρασία μερικά εκατοστά κάτω από το ορατό επίπεδο του εδάφους, του χώματος η της τύρφης που καταβρέχουμε. Ετσι ενώ εμείς μπορεί να ρίξουμε πολύ νερό επιφανειακά αυτό μπορεί να μην καταμεριστεί ομοιόρφα κάτω από την επιφάνεια.

Αυτό μπορούμε να το δούμε κάνοντας το εξής ενδιαφέρον πείραμα: Αν ποτίσουμε μια απότιστη γλάστρα με πολύ νερό επιφανειακά μέχρι να δούμε το νερό να τρέξει στο κάτω μέρος της γλάστρας. Στην συνέχεια μετά από λίγες ώρες μπορούμε να σκαλίσουμε το χώμα της γλάστρας να δούμε αν πήγε ομοιόμορφα το νερό κάτω από την ορατή επιφάνεια που ποτίσαμε. Στις περισσότερες περιπτώσεις που επαναλάβαμε αυτό το απλό πότισμα βρήκαμε ότι δεν είχε ποτιστεί σωστά και δεν είχε μουσκέψει το χώμα κάτω από την επιφάνεια που ποτίσαμε.

Αντίθετα με το συνεχές πότισμα σταγόνα - σταγόνα ενώ σπαταλάμε ελάχιστο νερό για κάθε μέρα το χώμα στο κέντρο της γλάστρας μας έχει την σωστή υγρασία.
Οι σύριγγες ποτίσματος που εφαρμόζουν στα στόμια των μπουκαλιών (π.χ. αναψυκτικών, μικρών η μεγάλων η μπουκαλιών που περιέχουν ανθρακούχο νερό, αλλά και κάποια μπουκάλια του κρασιού). Γεμίστε το μπουκάλι με νερό, βιδώστε τη σύριγγα στο στόμιο του μπουκαλιού και σφηνώστε το σε νωπό χώμα κάθετα. 
Κατά μέσο όρο ένα μεγάλο μπουκάλι μπορεί να κρατήσει γύρω στις 10 - 20 μέρες, ανάλογα με το μέγεθος της γλάστρας και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Από τα μοναδικά πλεονεκτήματα που έχουν δικές μας σύριγγες ποτίσματος είναι ότι δεν φράζουν και μπορούν να χρησιμοποιούνται όλο το χρόνο.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη ροή του νερού, κλείνοντας κάποιες τρύπες της σύριγγας.

Παρατηρείτε πάντα το σύστημα και τη συμπεριφορά των φυτών. 

Γενικά το αυτόματο πότισμα με μπεκ που βιδώνουν σε πλαστικά μπουκάλια ενδείκνυται να το κάνουμε και όταν είμαστε στο σπίτι και όχι μόνο κατα την απουσία μας.
Ο λόγος είναι ότι με το πότισμα σταγόνα - σταγόνα έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα στην υγειά και την ανάπτυξη των φυτών μας.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι τα φυτά έχουν μια μόνιμη ανάγκη υγρασίας για να μπορούν να προσλάβουν την τροφή τους.
Το πολύ νερό τα βλάπτει όπως και η έλλειψη του νερού.
Όταν ρίχνουμε ανεξέλεγκτες ποσότητες με το λάστιχο για να ποτίσουμε τα φυτά μας έχει σαν αποτέλεσμα να πέφτουν σε μικρό χρονικό διάστημα μεγάλες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα συχνά να παρασύρουμε μακριά τα θρεπτικά συστατικά από την αποσύνθεση του φυτικού υλικού με το οποίο τρέφονται τα φυτά μας.
Δηλαδή συχνά ξεπλένουμε το φυτόχωμα στο οποίο στηρίζεται το φυτό μας και απομακρύνουμε την τροφή του.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε για τα φυτά μας είναι ότι τα περισσότερα φυτά δεν τρέφονται με νερό αλλά χρειάζονται το νερό για να μπορέσουν να προσλάβουν την τροφή τους. Δηλαδή το νερό είναι περίπου ο μεταφορέας της τροφής και όχι η ίδια η τροφή. Απόδειξη αυτού είναι ότι αν βάλουμε τα φυτά μας γυμνόριζα μέσα στο νερό αυτά γρήγορα εξαντλούν τα συστατικά που έχουν οι ιστοί τους και μαραίνονται.

Οι καλύτερες συνθήκες για τα φυτά μας διαμορφώνονται όταν κατορθώνουμε να υπάρχει αρκετή υγρασία στην γλάστρα η στο έδαφος το οποίο είναι τοποθετημένα τα φυτά μας αλλά χωρίς να φτάνουμε στο σημείο να φεύγει νερό από το κάτω μέρος της γλάστρας μας.
Ο συνδυασμός ενός αυτόματου ποτίσματος με μπεκ σταγόνας - σταγόνας και ένα όργανο μέτρησης της υγρασίας εδάφους βλέπουμε εύκολα τις συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό της γλάστρας μας. Οπτικά βλέπουμε να μην υπάρχει υγρασία στην βάση της γλάστρας μας και με το υγρασιόμετρο εδάφους βλέπουμε την υγρασία στο εσωτερικό της γλάστρας μας να είναι στην μπλέ η την πράσινη περιοχή.

Το λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι είναι να τοποθετούν μπεκ αυτόματου ποτίσματος την στιγμή που φεύγουν διακοπές.
Αυτό έχει συχνά σαν αποτέλεσμα ένα μικρό λάθος να μην δουλέψει σωστά κάποιο από τα μπεκ.
Γι αυτό είναι πολυ συμαντικο να μάθουμε να χειριζόμαστε το αυτόματο πότισμα όταν ακόμα βρισκόμαστε στο σπίτι.

Μια εβδομάδας εξοικείωση είναι το λιγότερο που πρέπει να έχουμε με τα μπεκ αυτόματους ποτίσματος.

Πρέπει επίσης να υπολογίσουμε τον ενδεχόμενο δυνατό αέρα που μπορεί να έρθει κατα την απουσία μας και να ρίξει τα μπουκάλια του αυτόματου ποτίσματος, γι αυτό φροντίζουμε για την σωστή θέση τοποθέτησης των μπουκαλιών και να υπολογίσουμε επίσης ότι στην πορεία του χρόνου το βάρος τους θα μεταβληθεί σε σχέση με τον όγκο τους, λόγο του ότι κάθε μέρα θα λιγοστεύει το νερό του μπουκαλιού.

Το πλαστικό μπουκάλι βιδώνει στον κώνο αυτόματου ποτίσματος (μπέκ).
Ο κώνος σφηνώνεται μέσα στο χώμα της γλάστρας του φυτού και τροφοδοτεί το φυτό με νερό από το πλαστικό δοχείο που έχετε γεμίσει.

Τοποθετώντας μάλιστα το δοχείο του νερού σε ψηλό σημείο, μπορείτε να αυξήσετε την παροχή νερού, ενώ σε χαμηλό σημείο να την μειώσετε.

Παρατηρήστε το σύστημα αυτόματου ποτίσματος για μια βδομάδα πριν φύγετε και χρησιμοποιήστε δοχείο νερού ανάλογα με τις μέρες που θα λείπετε. Πλεονέκτημα επίσης του συστήματος αυτού είναι, ότι μπορείτε να τροφοδοτείτε και με λίπασμα τα φυτά ταυτόχρονα. Απλά προσθέστε την ενδεδειγμένη ποσότητα υδατοδιαλυτού λιπάσματος στο δοχείο του νερού η υγρού χούμο.
ΠΟΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΕΚ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ:
Τα πλαστικά μπουκάλια έχουν δυο ειδών στόμια. Συνήθως τα μπουκάλια που περιέχουν ανθρακούχο ποτο τα οποία εχουν και το μικρό στόμιο π.χ. ανθρακούχο νερό, βιδώνουν στα μπέκ ποτίσματος, καθώς και κάποια μπουκάλια του κρασιού, τα μπουκάλια αναψυκτικών κ.α. Τα περισσότερα μπουκάλια του εμφιαλωμένου νερού χωρίς ανθρακικό συνήθως δεν βιδώνουν στα μπέκ ποτίσματος. Επίσης βιδώνουν πολλά απο τα πλαστικά μπουκάλια κρασιού. Δεν χρειάζεται να πίνετε αναψυκτικά για να συγκεντρώσετε τα πλαστικά μπουκάλια αναψυκτικών για τα μπέκ αυτόματου ποτίσματος που προμηθευτήκατε. Με μια επίσκεψη σε οποιαδήποτε καφετέρια η εστιατόριο της γειτονιάς σας θα βρείτε καθημερινά μεγάλες ποσότητες απο άδεια μπουκάλια.
ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ:
Το στόμιο του μπουκαλιού που θα βιδώσετε στο μπεκ αυτόματου ποτίσματος πρέπει να είναι καθαρό και η εφαρμογή καλή.
Αν δεν βιδώσουμε σωστά το μπουκάλι στο μπεκ η η μαύρη λαστιχένια ροδέλα δεν είναι στην θέση της ενδέχεται να τραβά αέρα από εκείνο το σημείο το συγκεκριμένο μπεκ και να μην λειτουργήσει σωστά.
Γενικά καλό είναι να είναι ποτισμένη η γλάστρα μας κατα την εφαρμογή του αυτόματου ποτίσματος όπου στην συνέχεια κάνει την συντήρηση ημερήσια υγρασίας στα φυτά μας.
Προτιμάμε σκληρά πλαστικά μπουκάλια (συνήθως 1,5 και 2 λίτρων) τα οποία να μην παραμορφώνονται όσο κατεβαίνει η στάθμη του νερού. 
Το στηρίζεται στην υποπίεση που δημιουργείται μέσα στο μπουκάλι για ν απελευθερώνει σιγά - σιγά τις σταγόνες στο έδαφος και γι αυτό το μπουκάλι δεν πρέπει να είναι τρύπιο.

Αυτόματο πότισμα με μπουκάλι για 3 γλάστρες 

Αυτό το αυτόματο πότισμα με μπουκάλι για 3 γλάστρες (σετ 3 τεμαχίων), είναι ένα σύστημα ποτίσματος με μπουκάλι που θα κρατήσει ζωντανά τα λουλούδια σας όταν απουσιάζετε !
Πρωτοποριακό σύστημα για αυτόματο πότισμα με μπουκάλι, κοστίζει ελάχιστα και δίνει λύση !
Αυτόματο σύστημα ποτίσματος με μπουκάλι χωρίς σωλήνες και εγκαταστάσεις.
Αξιοποιείστε τα άδεια μεγάλα μπουκάλια των αναψυκτικών αντί να τα πετάξετε, και δημιουργείστε ένα έξυπνο σύστημα ποτίσματος με μπουκάλι.
Μία πρωτότυπη ιδέα για να μοιραστείτε με τους φίλους σας !
Φεύγατε για διακοπές και "αγγαρεύετε" τούς φίλους σας ή βάζατε στο σπίτι σας αγνώστους και να σας ποτίζουν τις γλάστρες σας; 
Τώρα υπάρχει έξυπνη, οικονομική, αποτελεσματική και πρακτική λύση, αξιοποιείστε την ! 
 
Η συσκευή αυτόματου ποτίσματος είναι σχεδιασμένη να βιδώνει σε ένα μπουκάλι αναψυκτικού 1,5 - 2,00 λίτρα ή και μικρότερο.
 Βιδώστε το αυτόματο πότισμα σε ένα μπουκάλι και "καρφώστε" το ρύγχος στο χώμα της γλάστρας (χωρίς να το κουνήσετε δεξιά - αριστερά) κοντά στην ρίζα του φυτού, όπως δείχνει η φωτογραφία, και θα καλύψει το φυτό για περίπου 20 ημέρες δίνοντάς του σταγόνα - σταγόνα.
 Παράλληλα μπορείτε να προσθέσετε στο νερό διάλυμα φυτοτροφής ή φυτοφαρμάκου, έτσι θα επιτυγχάνετε πότισμα και λίπανση.
Εάν θέλετε να αδειάζει το μπουκάλι ενωρίτερα από 20 ημέρες μπορείτε να ανοίξετε στον πάτο του μία μικρή τρυπίτσα.
Κάθε συσκευασία έχει μέσα εξοπλισμό για 3 γλάστρες.

το αυτοματο ποτισμα της Special Products είναι απαραίτητο για όλους:

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΛΑΣΤΡΑ

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΖΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΕΚ ΔΕΝ ΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ Τ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΠΟΤΕ

Αυτόματο και φυσικό πότισμα σταγόνα - σταγόνα

ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ DTROP TO DROP
(ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΤΑΓΟΝΑ - ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ)

Μήκος σύριγγας 13 εκ. (αν θέλουμε να πάει επιφανειακά το νερό δεν το βάζουμε βαθιά. Αν θέλουμε να πάει βαθύτερα από 13 εκ. τότε σκάβουμε λίγο το φυτόχωμα και βάζουμε το μπουκάλι βαθύτερα)

Μπουκάλια εφαρμογής για το σύστημα drop to drop:
Τα πλαστικά μπουκάλια του νερού έχουν αλλάξει διάσταση καπακιού έτσι αυτή την στιγμή το αυτόματο πότισμα drop to drop βιδώνει και προσαρμόζεται στα πλαστικά μπουκάλια αναψυκτικών, στα γυάλινα μπουκάλια του νερού καθώς και στα πλαστικά μπουκάλια νερού με ανθρακικό.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
ΣΤΑΓΟΝΑ - ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ Η ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΜΑΣ 
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΗ Η ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΦΥΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ Η ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΜΑΣ
(Βλέπε περισσότερα στο βιβλίο μας για το σωστό πότισμα φυτών και δένδρων)
ΑΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ, ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ.

http://www.special-products.gr/gr/potisma.php

Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product Αυτόματο πότισμα με μπουκάλια αναψυκτικού, μπεκ αυτόματου ποτίσματοςΓρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (23)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (7)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (4)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (11)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Πληροφορίες Κατασκευαστή
Special Products
Αρχική Σελίδα Special Products
Άλλα προϊόντα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce