ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΕΝΥΔΡΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. Phmeter Aquarium Pool Water Laboratory. Τσέπης, φορητό, ψυφιακό, ακριβείας πεχάμετρο., special-products.gr


30.00€

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΕΝΥΔΡΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. Phmeter Aquarium Pool Water Laboratory. Τσέπης, φορητό, ψυφιακό, ακριβείας πεχάμετρο.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΕΝΥΔΡΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. Phmeter Aquarium Pool Water Laboratory. Τσέπης, φορητό, ψυφιακό, ακριβείας πεχάμετρο.
PH METER. ΨΥΦΙΑΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΕΝΥΔΡΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ κ.α.

Phmeter Aquarium Pool Water Laboratory.

Τσέπης, φορητό, ψυφιακό, ακριβείας πεχάμετρο.

Το πεχάμετρο της special products είναι εύκολο στη χρήση, απλό στην συντήρηση και ταυτόχρονα υψηλής ακρίβεια pHμετρο για την καθημερινή μέτρησης του pH νερού και αποβλήτων.

Με την ενσωματωμένη δυνατότητα για αυτόματη αντιστάθμιση της θερμοκρασίας εξασφαλίζει ακριβείς μετρήσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες περιβάλλοντος.

Τα Χαρακτηριστικά στο πεχάμετρο της special products όπως αποφυγεί την διείσδυσης νερού στο όργανο, εύκολη στην ανάγνωση οθόνη, καθιστούν τον μετρητή εύκολο και απλό στην χρήση με αξιόπιστες και επαναλαμβανόμενες μέτρησεις του pH.

Η βαθμονόμηση (calibration) του πεχάμετρου της special products γίνεται γρήγορα και εύκολα με την εμβάπτιση του ηλεκτροδίου σε κατάλληλο διάλυμα και αυτόματη ρύθμιση της τιμής.

Η ένδειξη pH μετρά την αλκαλικότητα ή την οξύτητα ενός υγρού.

Τέρμα πια στις ελεγμένες και βαθμονομημένες pH-μετρικές ταινίες εργαστηρίου.

Με το πεχάμετρο της special products εξεικονομείτε αναλώσιμα. Εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο. Οι μετρήσεις του ph είναι άμεσες και ακριβείς.


Βάρος: 65g

Μέγεθος: 15 x 3 x 1,5 εκατοστά

Εξαιρετική μέτρο, πολύ ακριβή και ανθεκτική

Εύρος μέτρησης pH: 0,0 έως 14,0 pH

Ανάλυση: 0.1 pH

Ακρίβεια: ± 0,1 pH (20 ° Ο), ± 0,2 ρΗ

Θερμοκρασία λειτουργίας: 0 - 50 ° C (32 έως 122 ° F)

Βαθμονόμηση: χειροκίνητο, 1 σημείο

Αυτός ο μετρητής pH ψηφιακή στυλ στυλό είναι ένα ιδανικό εργαλείο για το ενυδρείο, αλιευτική βιομηχανία, πισίνα σχολικό εργαστήριο, εργαστήρια τροφίμων & ποτών κ.λπ.

Παρακαλούμε βαθμονόμηση με το ρυθμιστικό διάλυμα πριν από τη χρήση.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x Πεχάμετρο

1 x κατσαβίδι

3 x AG μπαταρίες 13 Κουμπί κελί (δεν περιλαμβάνεται)

Το φορητό ψυφιακό πεχάμετρο τσέπης της special products είναι ετοιμοπαράδοτο, οικονομικό και αποστέλλεται αυθημερόν.

Τιμές του pH για διαλύματα συνηθισμένων ουσιών Ουσία/Διάλυμα    
pH
Γαστρικό υγρό  pH 1,5
Χυμός λεμονιού pH 2,4
Coca-Cola pH 2,5
Ξύδι pH 2.9
Χυμός πορτοκαλιού pH 3
Μπύρα pH 4,5
καφές pH 5,0
Τσάι pH 5,5
όξινη βροχή pH < 5,6
Γάλα pH 6,5
Καθαρό νερό pH 7,0
Σάλιο υγιούς ατόμου pH 6,5-7,4
Αίμα pH 7,35 – 7,45
Θαλασσινό νερό pH 8,0
Σαπούνι pH 9,0 – 10,0
αμμωνία εμπορίου pH 11,5
χλωρίνη pH 12
Διάλυμα υδροχλωρίου (HCl) 1 M  pH 0
Διάλυμα NaOH 1 Μ  pH 14

Μέτρηση του pH

Οι βασικοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να μετρηθεί το pH ενός διαλύματος είναι οι εξής:
Ένα πεχαμετρικό χαρτί, τοποθετημένο πάνω σε χρωματικό πίνακα

    Με τη χρήση δεικτών. Προσθέτοντας ένα δείκτη οξέος-βάσης στο διάλυμα. Οι δείκτες οξέος-βάσης (ονομάζονται και 'ηλεκτρολυτικοί' ή 'πρωτολυτικοί' δείκτες) είναι ουσίες των οποίων το χρώμα αλλάζει ανάλογα με το pH του διαλύματος στο οποίο προστίθενται.

    Για παράδειγμα, ο δείκτης φαινολοφθαλεΐνη είναι άχρωμος όταν βρίσκεται μέσα σε διάλυμα με pH μικρότερο του 8,2 και κόκκινος όταν το διάλυμα έχει pH μεγαλύτερο του 8,2. Αντίθετα το βάμμα του ηλιοτροπίου είναι κόκκινο παρουσία οξέων και μπλε παρουσία αλκαλίων.

    Η χρήση ενός μόνο δείκτη έχει περιορισμένες δυνατότητες, όσον αφορά την ακρίβεια στη μέτρηση του pH. Παρόλ' αυτά, η χρήση περισσοτέρων δεικτών (ή ενός δείκτη σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους) μπορεί να οδηγήσει σε ιδιαίτερα ακριβείς μετρήσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιείται πεχαμετρικό χαρτί, δηλαδή ειδικό χαρτί διαποτισμένο με μείγμα δεικτών. Το πεχαμετρικό χαρτί εισάγεται στο υπό μελέτη διάλυμα, οπότε ανάλογα με το pH αποκτά συγκεκριμένο χρώμα. Η σύγκριση του χρώματος αυτού με ειδικούς χρωματικούς πίνακες οδηγεί σε μια καλή προσέγγιση για το pH του διαλύματος.

    Με τη χρήση ενός πεχάμετρου. Το πεχάμετρο είναι μία ειδική συσκευή που χρησιμοποιεί την αρχή της ποτενσιομετρικής μέτρησης του pH (ηλεκτρομετρική μέθοδος). Το πεχάμετρο βοηθά στην περίπτωση που απαιτείται ιδιαίτερη ακρίβεια στη μέτρηση του pH.

Στους 25 °C, η κλίμακα pH κυμαίνεται από 0 έως 14 και χρησιμοποιείται ευρέως για τον προσδιορισμό της οξύτητας ενός διαλύματος. Διαλύματα για τα οποία η τιμή του pH είναι μικρότερη από 7 χαρακτηρίζονται ως όξινα, ενώ διαλύματα με pH μεγαλύτερο από 7 χαρακτηρίζονται αλκαλικά[1]. Tέλος, τα διαλύματα με pH=7 ονομάζονται ουδέτερα. Στο διπλανό πίνακα εμφανίζονται οι τιμές του pH για τα διαλύματα ορισμένων ουσιών που χρησιμοποιούνται συχνά.

Για τα περισσότερα διαλύματα η τιμή του pH βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο 0 και το 14, ακριβέστερα μεταξύ 1 και 13 αφού οι μετρήσεις pH στα άκρα της κλίμακας εμπεριέχουν μεγάλο βαθμό αβεβαιότητας. Παρόλ' αυτά, ιδιαίτερα όξινα ή αλκαλικά διαλύματα είναι δυνατόν θεωρητικά να έχουν pH μικρότερο από 0 ή μεγαλύτερο από 14. Κάτι τέτοιο δεν αντιτίθεται στο μαθηματικό ορισμό του pH, το οποίο ως λογαριθμική συνάρτηση μπορεί θεωρητικά να παίρνει οσοδήποτε μικρές και οσοδήποτε μεγάλες τιμές. Για παράδειγμα, όξινο διάλυμα με συγκέντρωση των ιόντων υδροξωνίου ίση με 3 mol/L, ([H3Ο+] = 3 M) θα πρέπει να έχει pH = -0,48. Εντούτοις, αρνητικές τιμές pH αντιτίθενται στον "χημικό" ορισμό του pH και δε μπορούν να μετρηθούν με πεχάμετρο επειδή τέτοια πολύ πυκνά διαλύματα περιέχουν λίγο νερό και συνεπώς δεν είναι πλέον "υδατικά διαλύματα".

Το pH (προφέρεται πεχά) είναι ένας εύχρηστος τρόπος έκφρασης της συγκέντρωσης των ιόντων υδρογόνου πιο σωστά των κατιόντων υδροξωνίου (H3O+) σε ένα υδατικό διάλυμα.
Πιο συγκεκριμένα, με "pH" συμβολίζεται ο αρνητικός δεκαδικός λογάριθμος της συγκέντρωσης των ιόντων υδροξωνίου (κατιόντα υδρογόνου) στο διάλυμα.

Η ενεργότητα είναι πάντα μικρότερη από τη συγκέντρωση και ορίζεται ως η συγκέντρωση (σε mol/L) ενός ιόντος πολλαπλασιασμένη με το συντελεστή ενεργότητας.

    Το pH αποτελεί μέτρο οξύτητας ή αλκαλικότητας μιας χημικής ουσίας, εξ ου και αναφέρεται ως ενεργός οξύτητα.

Η έννοια και η κλίμακα του pH επινοήθηκε το 1909 από το Δανό χημικό Σέρενσεν (Sören Peter Lauritz Sörensen), επικεφαλής του χημικού τμήματος του εργαστηρίου Carlsberg.

Το φορητό ψυφιακό πεχάμετρο τσέπης της special products είναι ετοιμοπαράδοτο, οικονομικό και αποστέλλεται αυθημερόν.

Δωρεάν αποστολή
και αυθημερών άμεση παράδοση εντός του κέντρου των Αθηνών.

Αποστέλεται σ ολη την Ελλάδα με courier.

Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ, ΕΝΥΔΡΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. Phmeter Aquarium Pool Water Laboratory. Τσέπης, φορητό, ψυφιακό, ακριβείας πεχάμετρο.


Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (22)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (4)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (11)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce