BIOLIC DROP - ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ, special-products.gr


1.00€

BIOLIC DROP - ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ


BIOLIC DROP - ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ

BIOLIC DROP - ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ.

ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ  

ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ
0.5L-0.75L-1L-1.5L-2L 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ & ΣΤΑΘΕΡΑ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ

Ο καταλληλότερος τρόπος για να προστατέψετε τα φυτά σας το διάστημα που θα λείπετε. 
Το φυτίλι που βρίσκεται στο μπεκ αυτόματου ποτίσματος είναι η τέλεια λύση για να μην έχετε περιττή κατανάλωση νερού. 
Με περίπου 130 ml απώλεια νερού κάθε μέρα, μπορείτε να υπολογίσετε ακριβώς πόσο νερό θα χρειαστείτε για τις ημέρες που θα λείπετε. 

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέτετε στο νερό σας λίγο λίπασμα και να έχετε βραδεία απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών για όσο καιρό θα λείπετε. 

Το Biolic Drop θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, όχι μόνο για τις ημέρες που θα κάνετε τις διακοπές σας, αλλά και για όλο το χρόνο αφού μπορείτε να εξασφαλίσετε σωστό, ομοιόμορφο πότισμα και όχι επιφανειακό λάθος πότισμα. 

Ακόμα και στις μεταφυτεύσεις των φυτών σε μεγαλύτερες γλάστρες θα σας φανεί πολύτιμος βοηθός, αφού βοηθά αποτελεσματικά στη καλύτερη ριζοβολία. 

Το σωστό πότισμα αποτελεί το πλέον βασικό κριτήριο για ένα υγιές μποστάνι η για ένα επιτυχημένο κήπο, διότι η έλλειψη ή η υπερβολή στο νερό μπορούν να γίνουν η κυριότερη αιτία των προβλημάτων των φυτών σας.

Όταν τα φυτά δεν δέχονται την απαραίτητη υγρασία στις ρίζες τους, τα φύλλα τους ξεραίνονται και, στον υπερβολικό ήλιο, γίνονται στόχος εντόμων και ασθενειών με αποτέλεσμα να μαραίνονται. Η υπερβολική υγρασία από την άλλη θα οδηγήσει τις ρίζες των φυτών μας σε πνιγμό, λόγω της έλλειψης οξυγόνου, με αποτέλεσμα να σαπίσουν και να γίνουν στόχος των εντόμων του εδάφους ή σε  έντονη βακτηριδιακή δράση, περισσότερη από αυτή που μπορεί να αντιμετωπίσει το ανοσοποιητικό σύστημα της ρίζας του φυτού σας με δυσάρεστο και πάλι αποτέλεσμα ή στην καλύτερη περίπτωση να μην έχετε την σωστή ανάπτυξη στα φυτά σας.

Όπως καταλαβαίνουμε, το σωστό επίπεδο υγρασίας είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για τα φυτά αλλά και αρκετά μεγάλη πρόκληση, αν συνυπολογίσουμε τον λογαριασμό του νερού.
Επίσης, υπάρχουν περιπτώσεις που τα φυτά μας έχουν αυξημένη ανάγκη για διαρκή σταθερή ελάχιστη υγρασία, όπως για παράδειγμα κατά την φύτευση ή μεταφύτευση την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τότε τα φυτά μας στεγνώνουν πιο εύκολα και δεν μπορούν να απλώσουν με ευκολία τις ρίζες τους, με αποτέλεσμα στην καλύτερη περίπτωση να μένουν στάσιμα η ακόμα χειρότερα να ξεραίνονται λίγες μέρες μετά την φύτευση.

Πώς λοιπόν μπορούμε να παρέχουμε σταθερή υγρασία στα φυτά μας, εξοικονομώντας παράλληλα νερό;

Η λύση βρίσκεται στο αυτόματο πότισμα σταγόνα - σταγόνα BIOLIC DROP. Με τα ειδικά στόμια αργού ποτίσματος BIOLIC DROP επιτυγχάνουμε να προσομοιώνουμε ένα απλό και έξυπνο αυτόματο πότισμα βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας στο έδαφος.

Τα ειδικά στόμια αργού ποτίσματος BIOLIC DROP, αποδεσμεύουν την υγρασία με σταθερό και αργό ρυθμό από όλη την επιφάνειά τους προς το έδαφος. Αυτό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για τις ρίζες του φυτού, καθώς δεν αντιμετωπίζουν απότομες αλλαγές συνθηκών ξηρασίας και υγρασίας, όπως συμβαίνει με το συμβατικό πότισμα. Ως αποτέλεσμα οι ρίζες αναπτύσσονται με πολύ ταχύτερο ρυθμό, καθώς μεγαλώνουν φυσικά προς τα κάτω αναζητώντας υγρασία από χαμηλά. Αντιθέτως το πότισμα με λάστιχο αναγκάζει την επιφανειακή ανάπτυξη των ριζών και συνεπώς τις καθιστά περισσότερο ευάλωτες στην υπερβολική ζέστη.

Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο οι ρίζες των φυτών θα αναπτυχθούν προς την κατεύθυνση του ειδικού στομίου αργού ποτίσματος BIOLIC DROP, με αποτέλεσμα να ελέγχετε πόσο νερό θα δέχεται το κάθε φυτό και να μην το πνίγετε στην υγρασία και έτσι δεν θα σαπίζουν οι ρίζες του από την υπερβολική υγρασία.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε πλαστικό μπουκάλι νερού. Αν το πλαστικό μπουκάλι νερού είναι αρκετά μεγάλο (π.χ. 2 λίτρα) θα διατηρηθεί το συνεχές αργό πότισμα σταγόνας για περισσότερο καιρό, (έως και 15 μέρες)  χωρίς να πρέπει να το ξαναγεμίσετε.

Θάβετε το ειδικό μπέκ (στόμιο αργού ποτίσματος: BIOLIC DROP) μέσα στο χώμα σε όσο βάθος θέλετε, αφήνοντας μόνο την επιφάνεια του μπουκαλιού έξω από το χώμα, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τη στάθμη του νερού και να το γεμίζετε όποτε απαιτείται.

Μπορεί η μέθοδος αυτή να εφαρμοστεί προσωρινά π.χ. για το γρήγορο ρίζωμα του φυτού μας κατά την αρχική φύτευση ή ακόμα και μόνιμα αν θέλουμε.

Δείτε το βιντεο


ΣΤΟΜΙΑ ΑΡΓΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ – BIOLIC DROP

 

ΧΡΗΣΕΙΣ

·         Τα στόμια αργού ποτίσματος Biolic Drop μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αρχική φύτευση οποιουδήποτε φυτού για να ριζοβολήσει ομαλά και γρήγορα.  

 

·         Με τα στόμια αργού ποτίσματος  Biolic Drop μπορούν τα φυτά μας να ποτίζονται αυτόματα όταν απουσιάζουμε μεγάλα χρονικά διαστήματα, πχ διακοπές.

 

·      Με λίγο λίπασμα μέσα στο νερό του μπουκαλιού που έχουμε εφαρμόσει το Biolic Drop,  μπορούμε να επιτύχουμε την καλύτερη θρέψη και ανάπτυξη του φυτού μας.  ​


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Κάνουμε μία μικρή τρύπα με μια πινέζα, καρφίτσα ή μαχαίρι στο μπουκάλι για να παίρνει αέρα. Αν θέλουμε να έχει την μικρότερη δυνατή ροή τότε κάνουμε την τρύπα στο μπουκάλι με καρφίτσα και την αφήνουμε επάνω σε αυτό.
 
Τοποθετούμε το στόμιο αργού ποτίσματος όσο πιο κοντά μπορούμε στην ρίζα.
 
Στο χώμα ανοίγουμε τρύπα με ένα μαχαίρι για να το κάνουμε πιο αφράτο ώστε να μπει άνετα το στόμιο και να μην είναι πολύ σφιγμένο το φυτίλι.
 
Αν το φυτό μας είναι μεγάλο (π.χ. μεγαλύτερο από 60 εκ.) ή πολύ υδρόφιλο π.χ. βασιλικός, συνίσταται να τοποθετούμε και δεύτερο στόμιο αργού ποτίσματος Biolic Drop.
 
Κάθε στόμιο υπολογίζουμε ότι δίνει στο φυτό μας ημερησίως περίπου 120 ml νερού.
 
Συνίσταται να μετακινούμε τα φυτά μας στο πιο απάνεμο μέρος του μπαλκονιού ή της βεράντας μας, ακόμα καλύτερα στο μέρος που δεν θα ταλαιπωρούνται από τον καυτό ήλιο, να κατεβάζουμε τις τέντες κατά προτίμηση ή τα μεταφέρουμε μέσα στο σπίτι για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αν η χρήση γίνεται τους καλοκαιρινούς μήνες.
 
Δείτε περισσότερα εδώ: www.special-products.gr


                                  

Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product BIOLIC DROP - ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩΓρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (23)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (7)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (4)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (11)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce