ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ-ΑΓΩΓΙΜΟΜΕΤΡΟ-ΛΙΠΑΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΕΔΑΦΟΥΣ., special-products.gr


15.00€

ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ-ΑΓΩΓΙΜΟΜΕΤΡΟ-ΛΙΠΑΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΕΔΑΦΟΥΣ.


ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ-ΑΓΩΓΙΜΟΜΕΤΡΟ-ΛΙΠΑΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΕΔΑΦΟΥΣ.

Τιμή προσφοράς 19,90 ευρω

Μετρητής 2-σε-1 για να γνωρίζετε πότε θέλουν ξανά λίπανση τα φυτά σας, για να γνωρίζετε το pH και το βαθμό της αγωγιμότητας του υποστρώματος ή του χώματος που χρησιμοποιείτε, με μια μόνο συσκευή.


Λίπανση: Μετακινείστε το κουμπί αριστερά στη θέση Fertility για να αναγνώσετε στην οθόνη την τιμή της αγωγιμότητας (EC) στο υπόστρωμα ή το χώμα.

Μέτρηση pH: Μετακινήστε το κουμπί στη θέση pH για να πάρετε την ανάγνωση της τιμής του pH.

Το pH είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας, ενεργώντας ουσιαστικά ως στρόφιγγα κατά την είσοδο των θρεπτικών ουσιών και την πρόσληψη τους από το φυτό.


Μια ακατάλληλη τιμή του pH είναι δυνατό να επηρεάσει την υγεία των φυτών με αποτέλεσμα η συγκομιδή μας να επηρεαστεί σοβαρά.


Το βέλτιστο pH είναι μεταξύ 6.0 και 6.5.


Αν η τιμή του pH είναι κάτω από 6.0, τότε το έδαφος θεωρείται ότι είναι όξινο.


Στην περίπτωση που η τιμή του pH είναι πάνω από 7.0, το έδαφος θεωρείται αλκαλικό.


Ο μετρητής εδάφους λειτουργεί χωρίς μπαταρίες, αφού διαθέτει φωτοκύτταρο που τροφοδοτείται από τον ήλιο.Τα αγωγιμόμετρα εδάφους απευθύνονται σε όσους θέλουν γρήγορα να κάνουν μετρήσεις αγωγιμότητας στο έδαφος και να βλέπουν την  κατανομή του λιπάσματος κατά βάθος.

 

Όργανο πολύ χρήσιμο σε όλους:
Το λιπανσιόμετρο-πεχάμετρο-αγωγιμόμετρο εδάφους της Special Products είναι απαραίτητο σε γεωπόνους, κηπουρούς, επαγγελματίες αγρότες αλλά και ερασιτέχνες που θέλουν να ξέρουν καλύτερα την σύσταση του χώματος στο οποίο ζουν τα φυτά τους!!

 Όταν μετράμε την Αγωγιμότητα, μετράμε το ποσό κάποιου μικρού ρεύματος το οποίο έχει τη δυνατότητα να περάσει μέσω μίας συγκεκριμένης ποσότητας υγρού. Τα διαλυμένα άλατα – ή τα θρεπτικά συστατικά – μέσα στο νερό επιτρέπουν το ηλεκτρικό ρεύμα να περάσει. Όσο μεγαλύτερη είναι η συγκέντρωση τόσο περισσότερο ρεύμα διέρχεται από το διάλυμα και τόσο μεγαλύτερη είναι η αγωγιμότητα. Αντίθετα, όσο η ύπαρξη των θρεπτικών συστατικών και των αλάτων είναι μικρή τόσο μικρότερη είναι η αγωγιμότητα.

Έτσι, με ένα Αγωγιμόμετρο έχετε τη δυνατότητα να μετρήσετε πόσο εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά είναι το νερό που θα χρησιμοποιήσετε για το πότισμα.

 

 Έλεγχος Εδάφους...
Τα θρεπτικά συστατικά στο χώμα διαφέρουν ανάλογα με την εποχή.
Η ποσότητα και η ύπαρξη των θρεπτικών συστατικών μπορεί να αυξηθεί όταν εμπλουτίζουμε το έδαφος με λιπάσματα, κομπόστες κλπ ή μειώνεται στην περίοδο της πλήρης ανάπτυξης των φυτών και κατά την περισυλλογή των καρπών.
Ο έλεγχος του εδάφους θα μας καθορίσει τα επίπεδα των θρεπτικών στοιχείων. Επίσης, θα μας δώσει πληροφορίες για το κατά πόσο και με ποια θρεπτικά συστατικά πρέπει να εμπλουτίσουμε το έδαφος.
Μερικά φυτά έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν σε εδάφη σε διαφορετικές τιμές pH και άλλα φυτά αναπτύσσονται σε συγκεκριμένη τιμή pH με μικρές αποκλίσεις. Τα περισσότερα λουλούδια, λαχανικά και φρούτα αναπτύσσονται καλύτερα σε ελαφρά όξινα εδάφη (μεταξύ pH 6.1 και 6.9). Έτσι λοιπόν, με τον έλεγχο του εδάφους έχουμε τη δυνατότητα να καθορίσουμε με ακρίβεια εάν το έδαφος μας είναι όξινο αλκαλικό ή ουδέτερο.
Τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται από το φυτό πολύ πιο εύκολα όταν το pH είναι περίπου 6.5. Όταν το pH είναι μεγαλύτερο από αυτή την τιμή, τότε υπάρχει δυσκολία στην απορρόφηση κάποιων θρεπτικών συστατικών όπως, ο φώσφορος, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός, το μαγγάνιο και ο σίδηρος. Όταν το pH είναι μικρότερο από 6.5, τότε το μαγγάνιο γίνεται τοξικό και καταστρέφει τα πιο ευαίσθητα φυτά.
Ελέγχοντας το έδαφος κρατάτε πάντα σταθερά τα επίπεδα των θρεπτικών συστατικών με αποτέλεσμα να μην ξοδεύετε παραπάνω λιπάσματα (και κατά συνέπεια χρήματα) και να προστατεύετε και το περιβάλλον μας.
Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ-ΑΓΩΓΙΜΟΜΕΤΡΟ-ΛΙΠΑΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΕΔΑΦΟΥΣ.Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (14)
COMPUTER (4)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (32)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (5)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (8)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (27)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (14)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (13)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (5)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (10)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (3)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (19)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (6)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (10)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (13)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (5)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce