BLUE VELVET SCRUBBY: ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ... ΠΑΝΤΟΥ., special-products.gr


3.00€

BLUE VELVET SCRUBBY: ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ... ΠΑΝΤΟΥ.
[SCRUBBY]


BLUE VELVET SCRUBBY: ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ... ΠΑΝΤΟΥ.

Τιμή τεμαχίου 3 ευρω


ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ.

BLUE VELVET SCRUBBY - ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ... ΠΑΝΤΟΥ.

ΜΠΑΝΙΟ:
Αψογο και ευκολο καθαρισμα νιπτηρα, μπανιέρας απο τα λiπαρα υπολείμματα απο τα σαπουνια, αφαιρεί εύκολα και γρηγορα τυχόν αλατα πριν αυτα εδραιωθουν και γινουν δυσκολα στο καθαρισμα.
Ευκολο καθαρισμα λεκανης απο πουρι, καθαρισμα απο αλατα, καθαρισμα απο οργανικους ρυπους. Ευκολο καθαρισμα στο μπανιο σε μαρμαρινες επιφανειες, γρανιτες, πλακακια, αρμους. Αφαιρει την μουχλα απο τους αρμους στα πλακακια και το πουρι και τ αλατα απο τα πλακακια, ευκολα γρηγορα, μ ενα μονο περασμα και καθαρισατε τα παντα. Το μπανιο γινεται καθαρο και λαμπερο. Οι βρυσες καθαριζουν αμεσως απο τα αλατα ακομα και χωρις καθαριστικο. Μ ενα μονο περασμα, χωρις να χαραζουν. Αφαιρειται μουχλα, βρωμιες και αλατα ακομα και απο τα πιο δυσκολα σημεια.

ΚΟΥΖΙΝΑ:
Αντικολλητικά σκεύη καθαρίζουν με ενα περασμα απο υπολείμματα φαγητου με απίστευτη ευκολία, χωρίς να χαράζουν, χωρίς να χαλά η αντικολλητική τους επίστρωση. Με το πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products εχετε ευκολία στο καθάρισμα στα αντικολλητικά, γυάλινα και κεραμικά σκεύη μερικής, προστασία και μακροζωία στα σκεύη σας. Ευκολία και μεγάλη ταχύτητα στο καθάρισμα.
Τα ταψιά, οι γάστρες, τα ταψιά, τα εμαγιέ καθαρίζουν εύκολα και απίστευτα γρήγορα με ενα χάδι απο το μαγικό πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products.
Οι πάγκοι κουζίνας μερικές φορές εχουν πουρί η οργανικούς ρύπους οι οποίοι κολλάνε και ειναι δύσκολοι στο καθαρισμα. Πολλές φορές χρησημοποιήσατε καυστικά υγρά και θολώσατε τον πάγκο σας αλλα ισως και δυσκολευτήκατε με καποια σημεία ειδικά γωνίες που μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και μούχλα. Τέρμα πια τα προβληματα με το καθαρισμα του πάγκου της κουζίνας σας. Με ενα χάδι απο το μαγικό πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products καθαρίσατε γρήγορα και αποτελεσματικά ακόμα και με σκέτο νερό, χωρίς χημικά, χωρίς καυστικά επικινδυνα για την υγεια μας καθαριστικά.

ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ:
Με το μαγικό πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products οι επαγγελματίες του χώρου εστίασης, των εστιατορίων, μεζεδοπωλείων, αναψυκτηρίων κ.α. καθαρίζουν τις κουζίνες τους, τους χώρους επεξεργασίας των τροφίμων, τους χώρους μεριδοποίησης , τους νεροχύτες πλύσης σκευών και τροφίμων, τις επιφάνειες κοπής και τα σκεύη μαγειρέματος.  Το μαγικό πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products  καθαρίζει εύκολα και γρήγορα όλα τα υπολείμματα από λίπη, καθαρίζει κάθε είδους ρύπο και άλατα και στα πιο δύσκολα σημεία. Στον χώρο που πρέπει να έχει την καθαριότητα του χειρουργείου το μαγικό πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products χωρία να χαράζει καθαρίζει με ταχύτητα και απόλυτα υγιεινά κάθε είδους επιφάνεια κατασκευασμένη από γυαλί, inox, πορσελάνη, εμαγιέ. 

ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ:
Ζάντες, καθρέπτες, φανάρια, προφυλακτήρες και αλλα εξωτερικά μερη καθαρίζουν με μεγάλη ευκολία με το μαγικό πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products. Ολοι θα εχετε δει στο ταξιδι τα εντομα που κολανε στο τζάμι η κουτσουλιές στο χρώμα του αυτοκινήτου που μερικές φορές αφαιρώντας τις χαλάμε και το χρώμα του αυτοκινήτου. Τερμα πλέον τα προβλήματα λίγο νερό να μαλακώσουν και ενα πέρασμα με το μαγικό πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products και καθαρίσατε χωρίς προβλήματα και χωρίς ατυχήματα ακομα και τις πιο δύσκολες βρωμιές στο εξωτερικό του αυτοκινήτου σας.  

ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΙΑ ΣΠΟΡ:
Εκπληκτικό καθαρισμα καρίνας του σκάφους, jet ski, η αλλου είδους πλεούμενο που εχει μεινει για μεγάλο χρόνο μεσα στο νερό και εχει πιάσει πουρί. Απίστευτη ευκολία καθαρισμού του σκάφους ακόμα και χωρίς να το βγάλετε απο το νερό. Μ'ενα χάδι το μαγικό πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products αφαιρεί ακόμα και την πιο πολυκαιρημένη πρασινίλα (μοραβια). Συνδυάστε το με το BIOLIC GEL PLASTIC PROTECTION, το οποιο μετά την αφαίρεση της μοραβιας, με ενα περασμα θα προστατευσει την καρίνα του σκαφους σας και θα κανει ενα περιβαλλον στο οποιο δεν μπορει να εγκατασταθεί εύκολα η μοραβια. (Το  BIOLIC GEL λειτουργεί ως απωθητικό της τραγάνας και των μικροοργανισμών, που κολλούν σε κάθε σκάφος όταν παραμένει σε ακινησία πολύ καιρό μέσα στη θάλασσα).

ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:
Εργαλεια, πλαστικά, ξύλινα και μεταλλικά έπιπλα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, τζάμια, πισίνες, (water pools), δεξαμενες νερού, δεξαμενές λαδιού, δεξαμενές κρασιού και γενικά κάθε ειδους δεξαμενές, πλαστικές, τσιμεντένιες, σιδερένιες καθαρίζουν με ενα πέρασμα με το μαγικό πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products.

ΑΦΑΙΡΕΙ ΜΠΟΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ.

Το μαγικό πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products σας προστατεύει από τα ατυχήματα του βαψίματος. Αφαιρεί στίγματα από μπογιές μετά το βάψιμο σε τοίχους, πρίζες, τζάμια, ξύλινες επιφάνειες, γρήγορα και αποτελεσματικά αμέσως μετά το βάψιμο με ένα γρήγορο πέρασμα χωρίς γρατσουνιές αφαιρείτε τα υπολείμματα του χρώματος σε επιφάνειες που δεν έπρεπε να βάψετε.
Τέρμα τα ατυχήματα στα ξύλινα πατώματα μετά το βάψιμο όπου κάνατε χειρότερα τα πράγματα προσπαθώντας να πάρετε τις σταγόνες που πέσανε στο ξύλινο πάτωμα κατα το βάψιμο. Με λίγο νερό και ένα πέρασμα με το μαγικό πανάκι καθαρισμού scrubby της Special Products αφαιρείτε χωρίς γρατσουνιές στάμπες από μπογιές χωρίς να βλάψετε το λουστράρισμα, χωρίς να βλάψετε το ξύλο.


ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ BLUE VELVET.

http://www.special-products.gr/gr/blue-velvet.php


This product has been test-marketed and customers love it! They said it was the best thing they'd ever bought for scrubbing pots and pans and all kinds of solid surfaces. It can be used on non-stick pans as well as on glass and ceramic stovetops without scratching. Colors cannot be specified, but we will do our best to send a variety.
Other Uses:
·    Cleaning enameled cast iron cookware
·    Scrubbing potatoes & carrots
·    Cleaning soap scum from tile and shower doors
·    Cleaning fridge, stoves & sinks
·    Cleaning chrome
·    Removing hard water deposits
·    Cleaning camping gear
·    Removing bug deposits from windshields
·    Giving wood a soft worn look
·    Cleaning golf clubs & other sporting equipment
·    Cleaning outdoor furniture

Αυτό το προϊόν έχει δοκιμή-εμπόριο και τους πελάτες αρέσει αυτό! Είπαν ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που είχα αγοράσει ποτέ για τρίψιμο κατσαρόλες και τηγάνια και όλα τα είδη των στερεών επιφανειών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντικολλητικά τηγάνια, καθώς και σε γυαλί και κεραμικά μαγειρικές εστίες, χωρίς ξύσιμο. Τα χρώματα δεν μπορεί να προσδιοριστεί, αλλά θα κάνουμε το καλύτερό μας για να στείλετε μια ποικιλία.
Άλλες χρήσεις:

     Καθαρισμός εμαγιέ χυτό σκεύη σίδερο
     Τρίψιμο πατάτες και καρότα
     Καθαρισμός υπολείμματα σαπουνιού από πλακάκι και ντους πόρτες
     Καθαρισμός ψυγείο, σόμπες & νεροχύτες
     Καθαρισμός χρώμιο
     Αφαίρεση καταθέσεις σκληρό νερό
     Καθαρισμός κάμπινγκ εργαλεία
     Αφαίρεση καταθέσεις bug από το παρμπρίζ
     Δίνοντας το ξύλο ένα μαλακό φθαρμένο ματιά
     Καθαρισμός μπαστούνια του γκολφ και άλλο αθλητικό εξοπλισμό
     Καθαρισμός έπιπλα εξωτερικού χώρου

•Kitchen: Safe for & Cleans non-stick pans - Teflon etc. Cooktops - Glass & Ceramic. Cookware - Stainless Steel, Enameled Cast Iron Cookware, Scrubbing Root Vegetables (Potatoes, Carrots etc.), Cleaning Fridge, Stoves & Sinks,
•Bathroom: Porcelain - Sinks & Tubs, Marble & Tile - Countertops, Glass - Shower Doors
•Outdoor: Garden Tools - Spades etc., Furniture - Wood & Plastic, Boats & Pools, Good for cleaning golf clubs & other sport equipment, Great for cleaning outdoor furniture, Removes Bug Deposits from Windshields
•Made in Europe - Environmentally friendly - dishwasher safe

• Κουζίνα: Ασφαλές για & Καθαρίζει αντικολλητικά τηγάνια - τεφλόν κ.λπ. Εστίες - Γυαλί & Κεραμικά. Μαγειρικά σκεύη - ανοξείδωτο χάλυβα, εμαγιέ χυτοσίδηρο μαγειρικά σκεύη, τρίψιμο Root λαχανικά (πατάτες, καρότα κλπ), Καθαρισμός Ψυγείο, Σόμπες & Νεροχύτες,
• Μπάνιο: Πορσελάνη - Νεροχύτες & Κάδοι, Marble & Πλακάκια - Πάγκοι, Γυαλί - Πόρτες ντους.

• Εξωτερική: Εργαλεία Κήπου - Μπαστούνια κλπ, Έπιπλα - Ξύλο και Πλαστικά, Σκάφη & Πισίνες, καλό για τον καθαρισμό μπαστούνια του γκολφ και άλλο αθλητικό εξοπλισμό, ιδανικό για τον καθαρισμό έπιπλα εξωτερικού χώρου, Αφαιρεί Καταθέσεις Bug από Παρμπρίζ
• Made in Europe - Φιλικό προς το περιβάλλον - πλένονται στο πλυντήριο πιάτων


The Kitchen - non-stick pots and pans, glass/cermaic cook-tops, cookware, and even root vegetables!

The Bathroom - porcelain, marble and tile, and glass shower doors

Outdoors - Garden tools, furniture, boats and pools.

Bonus Features - Made in Europe, Environmentally Friendly and Dishwasher Safe

ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ BLUE VELVET.

http://www.special-products.gr/gr/blue-velvet.php


Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product BLUE VELVET SCRUBBY: ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ... ΠΑΝΤΟΥ.
[SCRUBBY]Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (22)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (3)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (10)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce