Πικρολίμνη, πυλός, 1 λιτρο, spa στο σπίτι, με την πιο αγνή φυσική λάσπη από την πικρολίμνη Ελλάδος., special-products.gr


50.00€

Πικρολίμνη, πυλός, 1 λιτρο, spa στο σπίτι, με την πιο αγνή φυσική λάσπη από την πικρολίμνη Ελλάδος.
[pikrolimni]


ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ


Ιαματικά λουτρά στο σπίτι με την πιο αγνή Ελληνική λάσπη απο την πικρολίμνη Ελλάδος.

Η Πικρολίμνη είναι λίμνη της Μακεδονίας, στο νότιο τμήμα της Περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, κοντά στα σύνορα με την Περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης. Είναι αβαθής με μέσο βάθος το 1 μέτρο. Η έκταση της κυμαίνεται από 3,7 έως 4,5 τ.χ. Ο πυθμένας της αποτελείται από πηλό με θειούχες ενώσεις και νιτρικά άλατα. Υπάρχουν πηγές μεταλλικού νερού και, λόγω των πετρωμάτων έχει ιαματικές και καλλυντικές ιδιότητες. Το νερό της λίμνης ωστόσο, έχει υψηλή αλατότητα (τρεις φορές μεγαλύτερη από τη Νεκρά Θάλασσα). Στη λίμνη λειτουργεί Πηλοθεραπευτήριο και το καλοκαίρι η πηλοθεραπεία γίνεται εντός στη λίμνης στην ειδικά διαμορφωμένη όχθη.

Αποτελεί τον πυρήνα της αρχαίας λίμνης Χαλάστρας, που ήταν γνωστή για τις ιαματικές ιδιότητες του Χαλαστραίου νίτρου και της Μορρίας ύλης, και το περίφημο Ασκληπιείο στη Μόρρυλο (βόρεια όχθη, σήμερα Άνω Απόστολοι)

Είναι μοναδική στην Ελλάδα, καθώς έχει ιαματικές και καλλωπιστικές ιδιότητες!

Ο πηλός της κάνει θαύματα, είναι ένα μοναδικό φάρμακο για ρευματικά και παθήσεις του δέρματος!

Υπάρχουν πηγές μεταλλικού νερού και, λόγω των πετρωμάτων έχει ιαματικές και καλλυντικές ιδιότητες.

Απολαύστε της επιδερμίδα σας πιο σφριγηλή και βελούδινη λόγω της παρουσία οργανικών και ανόργανων συστατικών, ουσιών με ορμονική και αντιβιοτική δράση στον οργανισμό.

Ιαματικό νερό
: Ιαματικός Φυσικός Πόρος Πικρολίμνης

Η θερμοκρασία του ιαματικού νερού είναι  38ο C

Χαρακτηρισμός: ψυχρό, όξινο, μεταλλικό, υποτονικό ιαματικό νερό

Θεραπευτικές ενδείξεις: Ρευματικά, οσφυαλγίες, σπονδυλοαρθρίτιδες, μυαλγίες, ισχυαλγίες, δισκοπάθειες, μυοσκελετικά, αρθριτικά, δερματικές και γυναικολογικές παθήσεις, μετατραυματική θεραπεία

Θεραπευτικός Πηλός

Χαρακτηρισμός: Ιαματικός Πηλός Πικρολίμνης

Θεραπευτικές ενδείξεις: Φλεγμονώδεις και εκφυλιστικές παθήσεις των αρθρώσεων, αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα, μετατραυματικές παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, θεραπεία μετακαταγματικών εκδηλώσεων, μερικές δερματοπάθειες, γυναικολογικές παθήσεις

ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λίγα χιλιόμετρα έξω απ΄ το Κιλικίς και 23χλμ. από τη Θεσσαλονίκη βρίσκονται τα Ιαματικά Λουτρά Πικρολίμνης. Η ιδιαιτερότητα της Πικρολίμνης οφείλεται στη μαύρη λάσπη (φυσικός αλατούχος πηλός) που υπάρχει στην κοίτη της. Η Πικρολίμνη ήταν γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων με διαφορετική ονομασία.

Ενα από τα ευλογημένα μέρη στην περιφέρεια του νομού μας, είναι η περιοχή της Πικρολίμνης. Εκεί βρίσκεται η ομώνυμη λίμνη, τα ιαματικά νερά και ο πηλός της οποίας, είναι γνωστά από την αρχαιότητα. Ιστορικά, οι αρχαιολόγοι έχουν ταυτοποιήσει την περιοχή των Κλιτών  με την ''τράπεζα'' της Ξυλοκερατιάς και την περιοχή της αρχαίας Μορρύλου με την  περιοχή δίπλα στους Άνω Αποστόλους (Ειδικά οι αρχαίες Κλίτες επιστεύετο μέχρι πρόσφατα ότι ευρίσκοντο στην περιοχή της Χαλκιδικής)
   Στόχος του ρεπορτάζ δεν είναι η ανάδειξη των παραπάνω αρχαιολογικών χώρων, η έρευνα και μελέτη των οποίων βρίσκεται σε σπαργανώδη κατάσταση
   Αυτό που πρέπει να αναδειχθεί είναι η ύπαρξη ιαματικών λουτρών στην περιοχή μας, η σημασία των οποίων δεν φαίνεται να κατανοήθηκε επαρκώς από παράγοντες της πολιτείας και των Ο.Τ.Α. Επί τέλους για την υγεία των ανθρώπων συζητάμε και όχι για απλή αναψυχή, αφού ιατρικά είναι αποδεδειγμένο ότι τα λουτρά και η πηλοθεραπεία είναι υπαίτια θεραπείας δεκάδων παθήσεων όπως  ρευματικά, ισχυαλγία, οσφυαλγία,σπονδυλοαρθρίτιδα, μυαλγία δισκοπάθεια. μυοσκελετικά,αρθρίτιδα, μετατραυματικα, γυναικολογικά κλπ
   Ειδικότερα οι θεραπευτικές δράσεις του πηλού, είναι σημαντικές αφού δρούν ευεργετικά στην ελάττωση του βάρους, στο δέρμα, στην αναπνοή, το κυκλοφορικό, το πεπτικό και νευρικό σύστημα του ανθρώπου.
   Ο μαύρος πηλός της λίμνης επαλείφεται στο σώμα και διεισδύοντας στο σώμα μέσω του δέρματος, αποδίδει τις θεραπευτικές του ιδιότητες
  Αν και τα ιαματικά λουτρά είναι γνωστά από την αρχαιότητα, κατά την παράδοση, ο συγκεκριμένος πηλός της Πικρολίμνης, τράβηξε το ιαματικό ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, από την συμπτωματική θεραπεία ασθενών ζώων που περιφέροντο γύρω από την λίμνη.
  Θυμάμαι από παλιά που γέροντες και γερόντισες κατέφευγαν στα παράκτια της λίμνης για να κάνουν λασπόλουτρα επειδή αποδεδειγμένα πίστευαν ότι αυτά συνέβαλαν καθοριστικά στην θεραπεία της ασθενείας τους.

Μια λίμνη που αναβλύζει… ζωή!

Από όλο τον κόσμο την επισκέπτονται για να ευεργετηθούν των ιδιοτήτων της...

Από όλο τον κόσμο την επισκέπτονται για να ευεργετηθούν των ιδιοτήτων της. Για να γίνουν καλά. Το βάθος της σήμερα είναι μόλις 50 (!) εκατοστά (παλιότερα έφτανε τα έξι μέτρα.) Τα νερά της περιέχουν θειούχες ενώσεις και νιτρικά άλατα αργυροπυρίτη, συστατικά που κανένα άλλο ιαματικό μέρος δεν έχει. Από εκεί αντλείται ο ώριμος πηλός που τοποθετείται ακολούθως σε δεξαμενή και για να καθαριστεί και στη συνέχεια τοποθετείται, μέσω ειδικών αγωγών, στις πισίνες πηλοθεραπείας.

Μιλάμε για την Πικρολίμνη στον νομό Κιλκίς, στην περιοχή Ξυλοκερατιά. Μια λίμνη που στις όχθες της στην αρχαιότητα υπήρχε ιερό και Ασκληπιείο, ενώ η ιαματική δράση της στα νεότερα χρόνια, ξεκινά από τον πόλεμο με τους Γερμανούς, όπου οι τραυματισμένοι πηγαίνανε εκεί για 2-3 μέρες, γίνονταν καλά και ξαναγυρνούσαν στο μέτωπο.
Ο ιδιοκτήτης του κέντρου Γιώργος Αγγελάκης γνώρισε πρώτος τις μαγικές ιδιότητες του πηλού. Έμεινε παράλυτος από τροχαίο ατύχημα και με την πηλοθεραπεία έφτασε σήμερα να μπορεί να χρησιμοποιεί κανονικά και τα δυο του χέρια. Ο ιαματικός πηλός και το ιαματικό νερό της Πικρολίμνης ενδείκνυνται για τη θεραπεία παθήσεων όπως:
Ρευματικών, Οσφυαλγικών, Παθήσεων Σπονδυλοαρθρίτιδας, Μυαλγιών, Ισχυαλγιών, Δισκοπαθειών, Μυοσκελετικών, Αρθριτικών, Δερματικών (Ακμή, Εκζύματα και Ψωριάσεις), Γυναικολογικών, Μετατραυματικών.

Το newsbomb.gr ήρθε σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους που έχουν δει σημαντικότατη βελτίωση ή και πλήρη ίαση στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.
Σημαντική είναι η μαρτυρία γυναίκας που ύστερα από 12 χρόνια φρικτών πόνων από τη εκφυλιστική οστεοαρθρoπάθεια που την ταλαιπωρεί και την παράλυση των χεριών της, ύστερα από την επίσκεψή της στην Πικρολίμνη, ΙΚΑ και γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά και της διέκοψαν τη χρήση κορτιζόνης. Η συγκεκριμένη γυναίκα τονίζει χαρακτηριστικά ότι, ύστερα από αυτή την διάγνωση, όλοι οι γιατροί την ρωτούσαν τι έκανε και της ζητούσαν το τηλέφωνο του «μαγικού» ιαματικού μέρους για προσωπικές τους υποθέσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Πικρολίμνη λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο το πρώτο στα Βαλκάνια οργανωμένο πηλοθεραπευτήριο-κόσμημα με απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας το 1995 που πιστοποιεί τις θεραπευτικές ιδιότητες του πηλού, ιδίως «στη θεραπεία του μυοσκελετικού συστήματος και των γεννητικών οργάνων του θήλεος».

Ρεπορταζ: Νάντυ Παπαμήτσου
ΠΗΓΉ: newsbomb.gr

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ 1 ΛΙΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΠΙΛΙΝΚ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΕΝΑ ΠΙΛΙΝΚ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, ΖΩΝΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ.

Οι αρχαίοι μιλούσαν για μια θαυματουργή λίμνη, από όπου αναβλύζουν θειούχες λάσπες και εξάγεται το «χαλαστραίον νίτρον». Εννοούσαν την αρχαία λίμνη Χαλάστρα, πυρήνας της οποίας υπήρξε η σημερινή Πικρολίμνη.

Στα όρια του Κιλκίς με τη Θεσσαλονίκη (23χλμ.), στην Ξυλοκερατιά, τα ρηχά νερά της που μετά βίας φτάνουν το ένα μέτρο βάθος, απλώνονται σε μια έκταση 4.5τ.χλμ. και διακρίνονται για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε αλάτι: τριπλάσιο από αυτό της Νεκράς Θάλασσας!

Οταν όμως το καλοκαίρι υποχωρούν από τον καυτό ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες, αποκαλύπτουν έναν πολύτιμο πυθμένα από πηλό, πλούσιο σε θειούχες ενώσεις και νιτρικά άλατα που του χαρίζουν θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες.
Αλάτι; τύφλα να έχει η Νεκρά Θάλασσα... η Πικρολίμνη στο Κιλκίς!
Submitted by AdminKostasz

Η Νεκρά Θάλασσα της Ελλάδος, ανώτερη παγκοσμίως.

Η Νεκρά Θάλασσα ή Αλμυρή Θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά ή Ασφαλτίτης (κατά τους αρχαίους Έλληνες) ονομάζεται η λίμνη που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η επιφάνειά της βρίσκεται περίπου 400 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Θάλασσας και περιέχει μεγάλες ποσότητες διαλυμένων ανόργανων στερεών ουσιών, από τις οποίες η κυριότερη είναι το αλάτι (σε ποσοστό 24%!), δηλαδή μέχρι και δέκα φορές περισσότερο από το νερό της θάλασσας.

Η Πικρολίμνη

Η Πικρολίμνη είναι μια σχετικά μικρή λίμνη, στο Κιλκίς, μόλις 30-40 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη. Είναι αβαθής λίμνη και η στάθμη του νερού είναι περίπου ένα μέτρο (ανάλογα και με τις βροχοπτώσεις). Η λίμνη αναδύει μια περίεργη μυρωδιά και αυτό γιατί είναι πλούσια σε θειούχες ενώσεις και νιτρικά άλατα. Για αυτό το λόγω η λάσπη της Λίμνης έχει ιαματικές και καλλυντικές ιδιότητες (στην ευρύτερη περιοχή είναι γνωστά τα λασπόλουτρα στη λίμνη).

Η ιδιαιτερότητα της Πικρολίμνης

Αυτό που δεν είναι και πολύ γνωστό για τη λίμνη, είναι ότι έχει ιδιαίτερη υψηλή αλατότητα… σχεδόν 3πλάσια από αυτή της Νεκράς Θάλασσας ! ! ! Για αυτό και η λίμνη έχει τρομερή άνωση… Λόγω της υψηλής αλατότητας μέσα στη λίμνη δεν απαντώνται φυτικοί οργανισμοί (όπως και στη Νεκρά Θάλασσα), παρά μόνο γύρω από τη λίμνη! ! !

Η βλάστηση της Λίμνης

Η κύρια βλάστηση είναι καλαμιώνες (με Phragmites australis) και ανάλογα με τη στάθμη της λίμνης εμφανίζονται είδη υφάλμυρων βάλτων, όπως Sacropoterium, ενώ εμφανίζονται και βούρλα (Juncus, Elymus).

Πηγές - Πληροφορίες - Άρθρα

Dotsika E., Maniatis Y., Tzavidopoulos E., Poutoukis D. & Albanakis K. 2004. Hydrogeochemical condition of the Pikrolimni Lake (Kilkis, Greece). ∆ελτίο της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας, Πρακτικά 10ου ∆ιεθνούς Συνεδρίου, Θεσ/νίκη Απρίλιος 2004, XXXVI: 192-195.

Dotsika E., Poutoukis D., Tzavidopoulosa I., Maniatis Y., Ignatiadou D & Raco B. 2009. A natron source at Pikrolimni Lake in Greece? Geochemical evidence Journal of Geochemical Exploration 103: 133–143.

www.ypeka.gr [Πρόσβαση 7/7/2015]

www.sciencedirect.com [Πρόσβαση 7/7/2015]

filotis.itia.ntua.gr [Πρόσβαση 7/7/2015]

ornithologiki.gr [Πρόσβαση 7/7/2015]

www.naturagraeca.com [Πρόσβαση 7/7/2015]

el.wikipedia.org [Πρόσβαση 7/7/2015]

http://www.agelioforos.gr/ [Πρόσβαση 7/7/2015]

Επιμέλεια - Κείμενο Μάριος Βαβούρας
ΠΗΓΗ: wi-fi-votaniki.net

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ


Οι 3 δράσεις του ιαματικού νερού

Αν και οι περισσότερες αναφορές για τη θεραπευτική δράση του ιαματικού νερού προέρχονταν από εμπειρικές παρατηρήσεις, σταδιακά γίνονται -και στη χώρα μας- έρευνες για τα ιαματικά νερά, οι ευεργετικές ιδιότητες των οποίων αποδίδονται:

 Στη θερμότητά τους, που συμβάλλει στη διάταση των αγγείων, τη χαλάρωση των μυών και την ανακούφιση από τον πόνο.

 Στα διαλυμένα στερεά συστατικά (π.χ. νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο, ράδιο, σίδηρο) και αέρια στοιχεία (οξυγόνο, διοξείδιο του άνθρακα, υδρόθειο, άζωτο) που περιέχουν και τα οποία εισέρχονται στον οργανισμό.

 Στο φαινόμενο της άνωσης, που καθιστά τις κινήσεις ευκολότερες και προκαλεί χαλάρωση των μυών.

Τα οφέλη του ιαματικού νερού

Στις ρευματοπαθειες
Η πλειονότητα των λουομένων επισκέπτεται τις ιαματικές πηγές -κυρίως με ραδιούχα θερμά νερά- για την ανακούφιση από τις ρευματοπάθειες (ρευματοειδή αρθρίτιδα, αρθρίτιδα ώμου, γόνατος κλπ.). Μάλιστα, σε μελέτη του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου διαπιστώθηκε ότι, μετά τις 21 ημέρες θεραπείας, οι λουόμενοι με ρευματοπάθειες ανέφεραν μείωση του πόνου και αύξηση της κινητικότητας του πάσχοντος μέλους.

Στις Δερματοπαθειες
Το έκζεμα και η ψωρίαση είναι οι κυριότερες δερματοπάθειες για τις οποίες γίνεται λουτροθεραπεία (κυρίως με νατριούχα, μέτριας περιεκτικότητας σε ράδιο νερά). Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση των ιταλικών Πανεπιστημίων της Νάπολης και της Πάρμας, μετά από 4ετή παρακολούθηση 50 λουομένων με ψωρίαση, παρατηρήθηκε μείωση της ερυθρότητας καθώς και των ψωριασικών πλακών του δέρματός τους.

Στο μυοσκελετικό σύστημα
Οι λουόμενοι με οσφυαλγία και ισχιαλγία αναφέρουν υποχώρηση του πόνου και βελτίωση της κινητικότητάς τους, ενώ οι πάσχοντες από αυχενικό σύνδρομο αναφέρουν επιπλέον και μείωση της κεφαλαλγίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στην Ιταλία τα μεγάλα κέντρα αθλητικής αποκατάστασης βρίσκονται σε χώρους ιαματικών πηγών.

Στο άσθμα
Σύμφωνα με μελέτη του ιταλικού Πανεπιστημίου της Πάρμας σε 1.514 λουομένους, διαπιστώθηκε ότι τη χρονιά μετά την εισπνοθεραπεία ιαματικού νερού (κυρίως θειούχου νερού χωρίς ραδόνιο) μειώθηκε από 95% σε 39% το ποσοστό όσων είχαν ανάγκη λήψης εισπνεόμενων φαρμάκων. Στη χώρα μας δεν είναι ανεπτυγμένη η εισπνοθεραπεία, εν αντιθέσει με την Ευρώπη και ιδιαίτερα την Ιταλία, όπου συνταγογραφείται από τους γιατρούς σε ενηλίκους και παιδιά.

Στις πέτρες στα νεφρά
Ήδη από το 1957 είχε ανακοινωθεί σε ελληνικό ιατρικό συμπόσιο ότι η ποσιθεραπεία με το νερό του Λουτρακίου διαλύει τις πέτρες στα νεφρά, διευκολύνοντας την αποβολή τους από τον οργανισμό. Παρόμοια δράση έχει παρατηρηθεί και για τις πέτρες στη χολή (πάντως, η ποσιθεραπεία απαγορεύεται όταν υπάρχει έλκος του στομάχου ή του βολβού του δωδεκαδακτύλου).

Στην υπερταση
Σύμφωνα με μελέτες των Πανεπιστημίων της Νάπολης και του Μιλάνου, η λουτροθεραπεία επιφέρει μείωση της πίεσης, λόγω της αγγειοδιαστολής που προκαλεί. Επίσης, σε μελέτη του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου σε 45 λουομένους με υπέρταση, ηλικίας από 40 έως 90 χρόνων, διαπιστώθηκε ότι η πίεσή τους είτε δεν μεταβλήθηκε είτε μειώθηκε.

Στη Χοληστερινη
Στις θερμαλιστικές θεραπείες ανήκει και η πηλοθεραπεία (ανάμειξη φυσικού αργίλου με ιαματικό νερό). Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες ανακοινώσεις του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, φαίνεται ότι η πηλοθεραπεία δεν ανακουφίζει μόνο το μυοσκελετικό σύστημα και τις δερματοπάθειες, αλλά μειώνει και τη χοληστερίνη! Ωστόσο, ο τρόπος δράσης του πηλού ακόμη διερευνάται. Πάντως, στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και ιταλική μελέτη του Πανεπιστημίου της Πάρμας σε 90 ασθενείς, 37-86 ετών, με μυοσκελετικά προβλήματα (διαπιστώθηκε, δηλαδή, μείωση του πόνου, ελάττωση της πίεσης και της χοληστερίνης). Στη χώρα μας πηλοθεραπεία γίνεται σε περιοχές όπου υπάρχει φυσικός πηλός (Κρηνίδες Καβάλας, Πικρολίμνη Θεσ σαλονίκης), αλλά και σε σύγχρονα υδροθεραπευτήρια (π.χ. Λουτράκι Κορινθίας).

Στις Γυναικειες φλεγμονες
Τα ιαματικά νερά θεωρούνται ευεργετικά για τις γυναικείες φλεγμονές, αν και η δράση τους αυτή δεν έχει μελετηθεί εκτενώς. Σε μελέτη, πάντως, των Πανεπιστημίων της Πάδοβας και της Πάρμας σε 50 γυναίκες -εκ των οποίων οι μισές έκαναν λουτροθεραπεία και οι άλλες μισές έπαιρναν αγωγή για φλεγμονές, όπως η σαλπιγγίτιδα, η τραχηλίτιδα και η κολπίτιδα-, διαπιστώθηκε ότι τα λουτρά ήταν εξίσου θεραπευτικά με τα φάρμακα.

Νίκη Ψάλτη
ΠΗΓΗ: VITA.GR
Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product Πικρολίμνη, πυλός, 1 λιτρο, spa στο σπίτι, με την πιο αγνή φυσική λάσπη από την πικρολίμνη Ελλάδος.
[pikrolimni]


Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (22)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (3)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (10)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce