ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, special-products.gr


12.00€

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ
ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ - ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΟ - ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ.
ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.


Διαθέσιμο Χρώμα : Μαύρο

Μεγέθη: S-M, L-XL, XXL


Τιμή προσφοράς τεμαχίου 12 ευρω

Τιμή σετ (πάνω και κάτω) 24 ευρώ.


ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΣΤΕ

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.

ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΥΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΧΩΡΟ.

ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΡΟΥΧΑ.

ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΙΜΑΤΩΣΗ, ΕΤΣΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ.

Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ

Τα ισοθερμικά - σταθεροποιητικά θερμοκρασίας του σώματος της Special - Products βοηθούν να φοράμε λιγότερα ρούχα και να έχουμε καλύτερη σταθεροποίηση της θερμοκρασίας του σώματος μας, να έχουμε περισσότερη ενέργεια και καλύτερη υγεία. Είναι μια ασπίδα προστασίας για τον οργανισμό μας σε οποιαδήποτε δραστηριότητα του.

Τα ισοθερμικά - σταθεροποιητικά θερμοκρασίας του σώματος της Special - Products είναι ειδικά σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση. Καλύπτουν τόσο τις ανάγκες του ανθρώπου της πόλης όσο και την καθημερινότητα του ανθρώπου έξω από αυτήν.

Το εσωθερμικό - σταθεροποιητικό θερμοκρασίας του σώματος της Special - Products είναι απαραίτητο στην καθημερινότητα μας:
Απαραίτητο όταν κάνουμε αγροτικές εργασίες ή άλλες εργασίες στην ύπαιθρο ή στην φύση, λόγω της ελαστικότητας, που μας προσφέρει την ευκολία κινήσεων που χρειαζόμαστε και της αντοχής των σταθεροποιητικών θερμοκρασίας,** στο να μας βοηθήσει μέσω της ειδικής του ύφανσης να μην ιδρώσουμε και ο αέρας να μην μας οδηγήσει σε κρυολόγημα. **Η ειδική του ύφανση μας προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες.
Απαραίτητο όταν εργαζόμαστε σε εργοστάσιο, σε κατάστημα ή άλλη χειρονακτική δουλειά, σε χώρο που χρειάζεται να κινούμαστε ή σε χώρο που δεν μπορεί να κλιματιστεί σταθερά ή μπαινοβγαίνουμε από ζεστό σε κρύο χώρο. Δεν επηρεάζεται η θερμοκρασία του σώματος μας από τις παραπάνω εναλλαγές θερμοκρασίας του περιβάλλοντος λόγω της πυκνής ύφανσης και της σύστασης του εσωθερμικού - σταθεροποιητικού θερμοκρασίας του σώματος της Special - Products.

Τα ισοθερμικά - σταθεροποιητικά θερμοκρασίας του σώματος της Special - Products αφήνουν το δέρμα μας κανονικά ν’ αναπνέει, βοηθάνε να μην επηρεαζόμαστε από την μεγάλη μεταβολή της θερμοκρασίας του χώρου παράλληλα όμως με την ύφανση του είναι επάνω μας σα να μην φοράμε τίποτα, δεν νιώθουμε την δυσκινησία από τα βαριά ρούχα που εξαντλεί τις δυνάμεις μας και μας κουράζει, όταν εργαζόμαστε έτσι νιώθουμε ανάλαφρά, μπορούμε να εργαζόμαστε ενώ φοράμε λιγότερα ρούχα και έχουμε μεγαλύτερη ευκολία στην κίνηση.

Απαραίτητο σε άτομα με ευαίσθητη υγεία όπου οι μεταβολές θερμοκρασίας μπορούν εύκολα να οδηγήσουν στην ασθένεια. Τα ισοθερμικά - σταθεροποιητικά θερμοκρασίας του σώματος της Special - Products γίνονται ασπίδα προστασίας της υγείας των ανθρώπων με ευαίσθητη υγεία καθώς και σε ηλικιωμένους, γιατί ως γνωστό η σταθεροποίηση της θερμοκρασίας του σώματος χρειάζεται πολύ ενέργεια και κουράζει-εξαντλεί τον οργανισμό, που πολλές φορές δεν επαρκεί η δύναμη του οργανισμού για να κρατήσει την θερμοκρασία του οργανισμού σταθερή με αποτέλεσμα να εξ ασθενούμε, δηλαδή να οδηγούμαστε στην ασθένεια ή στην αδυναμία. Δηλαδή ακόμα και χωρίς να αρρωστήσουν, μπορεί απλά να νιώθουν αδύναμα τα άτομα αυτά, γιατί μεγάλο μέρος της ενέργειας τους χρησιμοποιήθηκε για να σταθεροποιήσει την θερμοκρασία του σώματος τους.

Απαραίτητο όταν οδηγούμε μοτοσικλέτα όπου ο αέρας μπορεί να ταλαιπωρεί το σώμα μας υποβάλλοντας το σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Τα ισοθερμικά - σταθεροποιητικά θερμοκρασίας του σώματος της Special - Products εφαρμόζουν επάνω στο σώμα μας και δεν αφήνουν κενά όπως συνήθως γίνεται με τα ρούχα, έτσι ο κρύος αέρας δεν μπορεί να περάσει κάτω από αυτά και να χαμηλώσει την θερμοκρασία του σώματος μας. Είναι γνωστό ότι ο κρύος αέρας όταν μας κτυπά με ταχύτητα πάνω στο δέρμα μας (π.χ. στο γόνατο μας) πολλαπλασιάζεται η πτώση της θερμοκρασίας του σώματος μας με αποτέλεσμα να παγώνουμε τοπικά σε κάποια σημεία , όπως προαναφέραμε στις αρθρώσεις μας, πράγμα που ίσως να μπορεί ακόμα και να οδηγήσει σε φθορά ή μόνιμη βλάβη της άρθρωσης. Τα ισοθερμικά - σταθεροποιητικά θερμοκρασίας του σώματος της Special - Products κολλούν εφαρμοστά σ’ όλο το σώμα μας, ανεξάρτητα τοπικού πάχους ή μυϊκής μάζας. Έτσι ταιριάζουν στο σώμα μας ακόμα και αν είμαστε κανονικοί, ή έχουμε λίγο περισσότερα κιλά ή τοπικό πάχος και μας προστατεύουν το ίδιο καλά σε όλες τις περιπτώσεις.

Απαραίτητο όταν αθλούμαστε, όταν κάνουμε σπορ και στην προπόνηση, γιατί μας προστατεύει σαν δεύτερο δέρμα, μας διευκολύνει όλες τις κινήσεις, είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, δεν μας κουράζει και μας προστατεύει αποτελεσματικά. Βοηθά στην γρήγορη απομάκρυνση της εφίδρωσης ώστε το σώμα να αναπνέει κανονικά πράγμα ιδιαίτερα απαραίτητο στην αποτελεσματικότερη άσκηση ή στον αγώνα. Με την ειδικά σχεδιασμένη ύφανση του το εσωθερμικό - σταθεροποιητικό θερμοκρασίας της Special - Products εμποδίζει την υπερβολική υγρασία του σώματος να επιστρέψει προς τα μέσα και έτσι το δέρμα μας αναπνέει κανονικά βοηθώντας αποτελεσματικά στην μεγάλη ανάγκη οξυγόνωσης του σώματός μας. Η κίνηση διευκολύνει τον εξαερισμό όπως βλέπουμε αμέσως από την υφή του, το εσωτερικό του υφάσματος βοηθά στην διατήρηση της θερμοκρασίας ενώ το εξωτερικό του αντιστέκεται στην υγρασία να εισέλθει όπως βλέπουμε και στο σχετικό βίντεο, κάντε το πείραμα ρίχνοντας λίγο νερό στο εξωτερικό του θα δείτε ότι το εσωτερικό έμεινε στεγνό*, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα μόνιμης αδιαβροχοποίησης.

Τα αδιαβροχοποιημένα ισοθερμικά - σταθεροποιητικά της Special - Products οδηγούν την υγρασία στο εξωτερικό τους, λόγω της ειδικής τους ύφανσης και στεγνώνουν πολύ γρηγορότερα από τα συνηθισμένα εσώρουχα μας ή τα ρούχα μας. Έτσι ακόμα και αν ιδρώσουμε δεν βοηθούν τις μυκητιάσεις του δέρματος (κνησμός), την μυρωδιά ή τα κρυολογήματα που ενδέχεται να προκληθούν στο σώμα μας από την μεγάλη παραμονή του ιδρώτα πάνω στο δέρμα μας από τα συνηθισμένα εσώρουχα.

Υπάρχει δυνατότητα πλήρους αδιαβροχοποίησης των εσωθερμικών - σταθεροποιητικών της Special - Products ώστε ακόμα και να βραχούμε, αυτά να μην αφήνουν την υγρασία να περνά στο εσωτερικό τους.


Τα ισοθερμικά εσώρουχα της Special Products

Πλένονται στους 40 βαθμούς στο πλυντήριο ρούχων

Δεν ξεβάφουν

Στεγνώνουν ΑΜΕΣΩΣ

Δεν χρειάζονται σιδέρωμα


Τι διαφορετικό έχουν τα ισοθερμικά ρούχα μας;

Μιλάμε για τρισδιάστατη τεχνολογία πλεξίματος και ειδική ύφανση που δίνει φανταστικά πλεονεκτήματα!
Τα ισοθερμικά ρούχα της Special Products παίρνουν τη μορφή του σώματος, δεν εγκλωβίζουν τον αέρα ούτε τον αφήνουν να περνά ελεύθερα, θερμαίνουν το σώμα περισσότερο όταν κάνει κρύο αντιστρέφοντας τις εξωτερικές συνθήκες, εμποδίζουν την είσοδο του κρύου αέρα στο δέρμα και την απώλεια της θερμότητας που ως γνωστό στην συνέχεια εξαντλείται ο οργανισμός μας η αναπλήρωση της.
Τα ισοθερμικά εσώρουχα της Special Products είναι σαν ένα χάδι πάνω στο δέρμα μας, επιτρέπουν στο δέρμα μας ν' αναπνέει, ενώ παράλληλα φοράμε πιο ελαφριά ρούχα, με αποτέλεσμα καλύτερη οξυγόνωση του οργανισμού και δεν κουραζόμαστε.
Τα ισοθερμικά μας εσώρουχα έχουν πολλαπλάσια διάρκεια ζωής από τα συνηθισμένα βαμβακερά εσώρουχα, είναι λεία και απαλά χωρίς ενοχλητικές ετικέτες, χωρίς κενά στο ράψιμο, διαφορετική ειδική ύφανση μέσα, ειδική ύφανση έξω, ώστε να επιτυγχάνουν τις παραπάνω ιδιότητες. Το εξωτερικό τους είναι σκληρό και ανθεκτικό στην καταπόνηση και την τριβή με τα ρούχα, ενώ παράλληλα κρατά σταθερή την ροή του αέρα, το εσωτερικό είναι βελούδινο και υποαλλεργικό για την επαφή με το δέρμα.

Τα ισοθερμικά μας εσώρουχα είναι αντιαλλεργικά και αντιβακτηριακά !

Πρόσθεσε ένα ακόμα πλεονέκτημα στα ισοθερμικά εσώρουχα της Special Products!
Τις χαμηλές τιμές που εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, χάρη στις δυνατές μας προσφορές για ισοθερμικά ρούχα!

Μείνετε πάντα φρέσκος και ελεύθερος από την κακοσμία του ιδρώτα, πάντα ζεστός χωρίς πολλά και βαριά ρούχα!

Νιώσε την άνεση και την προστασία και αντιμετωπίστε όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς άγχος!

Είτε απλά κυκλοφορείτε στην πόλη, είτε πάτε για sport, είτε κάνετε εργασίες στην ύπαιθρο, τα ισοθερμικά εσώρουχα μας γίνονται ένα με το σώμα σας και σας προσφέρουν πάντα την ίδια προστασία, κρατώντας τη θερμοκρασία του σώματος σας σταθερή!


ΤΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ, ΘΕΡΜΟΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΗΣ Special Products, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΙΚΕΣ, UNDERWEARS ISOTHERMIKA.

Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΕΣΩΘΕΡΜΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣΓρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (22)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (3)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (10)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Πληροφορίες Κατασκευαστή
Special Products
Αρχική Σελίδα Special Products
Άλλα προϊόντα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce