Θήκη οριζόντιας αποθήκευσης μπουκαλιών. Πλαστική. Στοιβαζόμενη, τοποθετείτε η μία πάνω στην άλλη για να κάνει κάβα με μπουκάλια κρασιού., special-products.gr


8.00€

Θήκη οριζόντιας αποθήκευσης μπουκαλιών. Πλαστική. Στοιβαζόμενη, τοποθετείτε η μία πάνω στην άλλη για να κάνει κάβα με μπουκάλια κρασιού.


Θήκη οριζόντιας αποθήκευσης μπουκαλιών. Πλαστική. Στοιβαζόμενη, τοποθετείτε η μία πάνω στην άλλη για να κάνει κάβα με μπουκάλια κρασιού.

ΚΑΒΑ ΚΡΑΣΙΩΝ η ΑΛΛΩΝ ΦΙΑΛΩΝ

ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟ η ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ

Διαστάσεις: 60 Πλάτος χ 11 Υψος χ 30 Βάθος


Πλαστική κάβα κρασιών.
Μπουκαλοθήκη.
Αυξάνεται στο ύψος όσο θέλουμε.
Μπορούμε να τοποθετήσουμε το ενα ράφι πάνω στο άλλο και να φτιάξουμε μια μικρή η μεγάλη κάβα για τα μπουκάλια μας.

Βάση Οριζόντιας Αποθήκευσης Μπουκαλιών 6 Θέσεων Καφέ Σκούρο ή κόκκινο χρώμα - Στοιβαζόμενη η μία πάνω στην άλλη μπορούμε να φτιάξουμε χώρο αποθήκευσης φιαλών όσο ψηλό θέλουμε.

ΘΗΚΗ 6 ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ

Θήκη μπουκαλιών πλαστική με χρήση ως στεγνωτήριο η αποθήκευση φιαλών για την παλαίωση του κρασιού μας, συμβατή με όλους τους τύπους μπουκαλιών,για οινοποιεία, εστιατόρια και ταβέρνες, ξενοδοχεία και ξενώνες, καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα, και άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το κρασί ή ιδιώτες οινοποιούς.

Η θήκη μπουκαλιών της special products μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την βιτρίνα εστιατορίου σαν εκθετήριο μπουκαλιών σε διάφορα σημεία του εστιατορίου σας.

Πλαστική κάβα κρασιών. Μπουκαλοθήκη. Αυξάνεται στο ύψος όσο θέλουμε. Μπορούμε να τοποθετήσουμε το ενα ράφι πάνω στο άλλο και να φτιάξουμε μια μικρή η μεγάλη κάβα για τα μπουκάλια μας.

Ράφια 6 Κρασιών (φιαλών) ανα ράφι, από καλής ποιότητας πλαστικό σε δύο χρώματα.

αξεσουαρ κρασιου - Αξεσουάρ Ποτών

Πλαστική μπουκαλοθήκη κάβα κρασιών και ποτών ενός επιπέδου ή πολλών επιπέδων μπουκαλοθήκες.

Η Οριζόντιας Αποθήκευσης Μπουκαλιών (Μπουκαλοθήκη) είναι κατασκευασμένη απο άριστης ποιότητας πλαστικού που την κάνει αναλοίωτη στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. (Ζέστη - κρύο).

Αυτό το σύστημα αποθήκευσης γυάλινων φιαλών κρασιού από 6 θέσεις σε κάθε ράφι είναι ιδανικό για τους λάτρεις του κρασιού και θα τους βοηθίσει να οργανώσουν την κάβα τους, κατάλληλο για κάθε εσωτερικό χώρο. Το κάθε ράφι μπορεί να συγκρατήσει 6 φιάλες γυάλινες.

Αυτό το σύστημα ραφιών κρασιού είναι κατασκευασμένο από πλαστικό

τα ράφια κρασιού μεταφέρονται με ευκολία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα, ή να στοιβαχτούν σχηματίζοντας μια ραφιέρα φιαλών κρασιού με πολλαπλά ράφια σε ότι ύψος θέλουμε.

Τελάρα Μεταφοράς Τροφίμων-Στοιβαζόμενα Πλαστικά Κιβώτια » ΚΙΒΩΤΙΑ+ ΘΗΚΕΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ-ΦΙΑΛΩΝ » Βάση Οριζόντιας Αποθήκευσης Μπουκαλιών 6Θέσεων Κόκκινη-Στοιβαζόμενη.

Τα ράφια οριζόντιας αποθήκευσης φιαλών είναι κατάλληλα για οινοποιια εστιατόρια, ξενοδοχεία, ιδιωτικές κάβες κρασιού.

Δείτε στο βίντεο περισσότερα για τις μπουκαλοθήκες - κάβα κρασιών:

Δείτε επίσης:

Ανακαλύψτε τους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος.
Διαδρομή του Κρασιού της Θεσσαλονίκης
Διαδρομή του Κρασιού της Πέλλας-Γουμένισσας
Διαδρομή του Κρασιού της Νάουσας
Διαδρομή του Κρασιού των Θεών του Ολύμπου
Διαδρομή του Κρασιού της Χαλκιδικής
Διαδρομή του Κρασιού του Διονύσου

Ταξιδέψτε ανάμεσα σε ορισμένους από τους πιο φημισμένους ελληνικούς αμπελώνες. Σταματήστε σε ονομαστά οινοποιεία και δοκιμάσετε τα αγαπημένα σας κρασιά στον χώρο που παράγονται. Γνωρίστε τους ανθρώπους που τα φτιάχνουν. Αναζητείστε τα παραδοσιακά προϊόντα, τη γαστρονομία της κάθε περιοχής. Έκπληκτοι θα ανακαλύψετε πως τα αρώματα και η γεύση μοιάζουν να εναρμονίζονται με τον τόπο, μ’ έναν τρόπο που, μέχρι να αφήσετε την πόλη πίσω σας, μόνο να τον φανταστείτε μπορείτε. Απολαύστε τις ομορφιές που έχει απλώσει η φύση τριγύρω, αλλά γνωρίστε και τα έργα του ανθρώπου, αντάξια της γοητείας που τα περιβάλλει: αρχαιολογικοί χώροι, εκκλησίες, μοναστήρια, μουσεία, κτίρια με λαογραφικό ή κάθε πολιτιστικό ενδιαφέρον. Επισκέψιμα οινοποιεία, εστιατόρια και ταβέρνες, ξενοδοχεία και ξενώνες, καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα, αρχαιολογικοί χώροι και χώροι με εναλλακτικές δραστηριότητες σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε.
Σχεδιάστε τις διαδρομές σας και ετοιμαστείτε για μοναδικές εμπειρίες!


Στη διαδρομή του κρασιού της Θεσσαλονίκης, ο επισκέπτης θα περάσει από το Καλοχώρι και το Δέλτα Αξιού με τον αξιόλογο υδροβιότοπο με κατεύθυνση, είτε βόρεια στο Λαγκαδά και στην ορεινή Όσσα, είτε ανατολικά, στον Ασκό και τις λίμνες Κορώνεια και Βόλβη μέχρι τον Στρυμωνικό κόλπο. Πλησιέστερα στη Θεσσαλονίκη, η διαδρομή οδηγεί στα παραθαλάσσια κέντρα Περαία, Αγία Τριάδα και Νέα Μηχανιώνα για να καταλήξει στην Επανομή, στο ακρωτήρι, στην άκρη του Θερμαϊκού.
Τα οινοποιεία όπου μπορούν να ξεναγηθούν οι επισκέπτες της περιοχής είναι: το Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή, το Κτήμα Μπαμπατζιμόπουλου στην Όσσα Λαγκαδά, η Οινοποιία Αρβανιτίδη στον Ασκό Σοχού και η Οινοποιία Κεχρή στο Καλοχώρι.

Η Διαδρομή Πέλλας-Γουμένισσας γεωγραφικά ανήκει στις Περιφερειακές Ενότητες Κιλκίς και Πέλλας  και περιλαμβάνει τις αμπελοοινικές περιοχές της Γουμένισσας και των Γιαννιτσών. Τα οινοποιεία που βρίσκονται στη διαδρομή και συμμετέχουν στους Δρόμους του Κρασιού είναι του Χρίστου Αϊδαρίνη, της Μπουτάρη Α.Ε., της οικογένειας Τάτση και του Βαγγέλη Χατζηβαρύτη στη Γουμένισσα Νομού Κιλκίς, του Θωμά Λίγα στα Γιαννιτσά Νομού Πέλλας.
 
Διαδρομή του Κρασιού της Νάουσας 
Η Διαδρομή του Κρασιού της Νάουσας αποτελεί την πιο διάσημη περιοχή παραγωγής κρασιού της Βορείου Ελλάδος. Εδώ ωριμάζει η πιο εκλεκτή ερυθρή ποικιλία του βορειοελλαδικού χώρου, το ξινόμαυρο, ενώ στην περιοχή, υπάρχει σημαντικός αριθμός επισκέψιμων οινοποιείων. Ο περιηγητής της διαδρομής μπορεί να επισκεφθεί τα οινοποιεία της Διαδρομής του Κρασιού της Νάουσας: Μπουτάρη στη Στενήμαχο, Κτήμα Φουντή στη Νέα Στράντζα, Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι, Αργατία στο Ροδοχώρι και Βαένι Νάουσα στην Επισκοπή.
Η κοιλάδα των Τεμπών αποτελεί το φυσικό νότιο όριο των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος και από εδώ ξεκινά η πρώτη διαδρομή τους, η Διαδρομή των Θεών του Ολύμπου, με σταθμούς το οινοποιείο της εταιρείας Ε. ΤΣΑΝΤΑΛΗ Α.Ε. στη Ραψάνη, το Κτήμα Κατσαρού στην Κρανιά και την Οινοποιία Ντούγκου στην Ιτέα Τεμπών.

 
Η Διαδρομή του Κρασιού της Χαλκιδικής ξεκινάει από τον Άγιο Παύλο στη χερσόνησο της Χαλκιδικής με σταθμό το οινοποιείο της εταιρείας Τσάνταλη, συνεχίζει στο Πόρτο Καρράς στη Σιθωνία και το Κτήμα Πόρτο Καρράς, για να ανηφορίσει στην ορεινή Χαλκιδική, στην Αρναία και το Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη και να καταλήξει στο Άγιο Όρος, στη Χρωμίτσα και το οινοποιείο του Μυλοπόταμου.
 
Η όγδοη Διαδρομή των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, αρχίζει από το Κοκκινοχώρι που βρίσκεται στο Παγγαίον Όρος, κέντρο της διονυσιακής λατρείας στην αρχαιότητα, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ξεναγηθεί στο Κτήμα Βιβλία Χώρα, περνά από την πόλη της Καβάλας με το περίφημο Βυζαντινό κάστρο, τα Τείχη και το επιβλητικό υδραγωγείο, για να συνεχίσει προς την πόλη της Δράμας, περνώντας από το Μικροχώρι όπου θα επισκεφθεί το Κτήμα Τέχνη Οίνου Μικροχωρίου . Στη συνέχεια, ανηφορίζοντας προς το Φαλακρόν Όρος, φτάνει στα Κοκκινόγεια στο Δήμο Προσοτσάνης για ξενάγηση στο Κτήμα Παυλίδη. Συνεχίζοντας, ο επισκέπτης κατευθύνεται στη Θράκη και περνώντας αρχικά από την Ξάνθη, κατηφορίζει προς το Θρακικό πέλαγος και φτάνει στα Άβδηρα, για να επισκεφθεί το οινοποιείο του Κτήματος Βουρβουκέλη.

Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product Θήκη οριζόντιας αποθήκευσης μπουκαλιών. Πλαστική. Στοιβαζόμενη, τοποθετείτε η μία πάνω στην άλλη για να κάνει κάβα με μπουκάλια κρασιού.


Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (22)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (4)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (11)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce