Λουκέτο δισκοφρένου μηχανής με συναγερμό. Φθηνή και ασφαλής κλειδαρια δισκοφρενου μηχανής και οικονομικός συναγερμός μοτο., special-products.gr


14.00€

Λουκέτο δισκοφρένου μηχανής με συναγερμό. Φθηνή και ασφαλής κλειδαρια δισκοφρενου μηχανής και οικονομικός συναγερμός μοτο.


Λουκέτο δισκοφρένου μηχανής με συναγερμό. Φθηνή και ασφαλής κλειδαρια δισκοφρενου μηχανής και οικονομικός συναγερμός μοτο.
Το λουκετο με συναγερμο SP1pro της Special Products είναι ενα επαναστατικό προιόν που προστατεύει την περιουσία σας.

Διαθέτουμε ίσως τις καλύτερες Κλειδαριές Δισκόφρενου για να προστατέψετε την μηχανή, το μηχανάκι ή άλλα αντικείμενα σας.

Οι κλειδαριες δισκοφρενου με συναγερμο είναι μια πολύ καλή και γρήγορη λύση για να προστατεύψουμε την μοτοσυκλέτα μας. Είναι μικρό ελαφρύ λουκέτο δισκόφρενου με ενσωματωμένο συναγερμό σε περίπτωση που μετακινηθεί χωρίς να το ξεκλειδώσουμε.

Είναι μια κλειδαρια δισκοφρενου ασφαλείας γιατί μας προσφέρει επίσης ασφάλεια προυδοποίησης αν ξεχάσουμε οτι εχουμε τοποθετήσει το λουκέτο στο δισκόφρενο και προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε την μοτοσυκλέτα μας. Στην περίπτωση που πάμε να ξεκινήσουμε την μοτοσικλέτα μας ενω την έχουμε κλειδώσει με το λουκέτο δισκόφρενου θα ακούσουμε αρχικά ενα μικρό ηχητικό μήνυμα και θα μας αποτρέψει απο το να ξεκινήσουμε. Αν δεν ξεκλειδώσουμε άμεσα τα λουκέτα δισκόφερενου της Special Products ξεκινούν την σειρήνα ειδοποίησης που αποτρέπουν την κλοπή της μοτοσυκλέτας μας.

τα λουκέτα δισκόφερενου SP1pro της Special Products είναι ενας οικονομικός συναγερμός, ίσως ο πιό οικονομικός συναγερμός που μπορείτε να τοποθετήσετε στην μοτοσυκλέτα σας, χωρίς έξοδα εγκατάστασης, με εκολία χρήσης και ασφάλεια για το όχημα σας.

Τοποθετώντας τον συναγερμό δισκόφρενου SP1pro δεν χρειάζεται να επέμβετε στην καλωδίωση της μοτοσυκλέτας σας, έτσι δεν υπάρχει περίπτωση βραχυκυκλώματος η περίπτωση φωτιάς στο όχημα σας όπως θα συνέβενε ίσως αν υπήρχαν κομένες συνδέσεις στην καλωδίωση που χαλάρωσαν και έβγαλα σπινθήρα. τα λουκέτα δισκόφρενου της Special Products είναι απόλυτα ασφαλή για το όχημα σας.

Ο συναγερμός SP1pro μπορεί να χρησημοποιηθεί και σε άλλο αντικείμενο εκτός απο το να κλειδώσει την μοτοσυκλέτα σας.

π.χ. μπορεί να τοποθετηθεί σε μια τσάντα, π.χ. μια τσάντα laptop ή μια γυναικεία τσάντα που έχουμε αφήσει εκτεθιμένη και αφύλακτη σε κάποιο σημείο. Αν κάποιος προσθίσει να μετακινήσει την τσάντα θα ενεργοποιηθεί η σειρήνα του συναγερμού που έχουμε τοποθετήσει μέσα σ αυτή.

Bike Disc Lock SP1pro

Λλουκέτο δισκοφρένου μηχανής με συναγερμό SP1pro απο την Special Products.

 

Έξυπνο λουκέτο δισκοφρένου μηχανής με ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών και δυνατή σειρήνα 110 DB. Μόλις κάποιος προσπαθήσει να το παραβιάσει ή να το ανοίξει ενεργοποιείτε η εσωτερική σειρήνα και θα τρέψει σε φυγή κάθε επίδοξο διαρρήκτη.

 

Έξυπνο λουκέτο δισκοφρένου μηχανής με ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών και δυνατή σειρήνα 110 DB. Μόλις κάποιος προσπαθήσει να το παραβιάσει ή να το ανοίξει ενεργοποιείτε η εσωτερική σειρήνα και θα τρέψει σε φυγή κάθε επίδοξο διαρρήκτη.

Brake Rotor Alarm Lock SP1pro suitable for Motorcycles (Black).

Locks & Security Bike Accessories FD-MOTO LK603.
 

Ενας απλός στη χρήση, συναγερμός - λουκέτο για καλή προστασία της μοτοσυκλέτας, του ποδηλάτου ή άλλου κινούμενου αντικειμένου.

Μόλις κλειδώσετε το λουκέτο στο δισκόφρενο θα ακουστεί ένα μπίπ για επιβεβαίωση ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Όταν το λουκέτο ή η μηχανή δεχτούν παραβίαση  η σειρήνα θα ηχήσει προειδοποιητικά με ήχο 3 μπιπ. Αν συνεχιστεί η παραβίαση ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί πλήρως και η σειρήνα θα ηχήσει δυνατά

 

Με μία ματιά...

 

    Στιβαρή μεταλλική κατασκευή με 2 κλειδιά ασφαλείας

    Ατσάλι 10 mm

    Δυνατός συναγερμός 110 Db

    Ανιχνευτής κραδασμών και δόνησης

    Αδιάβροχη κατασκευή

    Λειτουργεί με 6 μπαταρίες Α76/LR44 1,5V που περιλαμβάνονται

 

Διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα

 

 

 

 


 

 

Kailun LK603

 

    Kailun LK603

 

Kailun LK603

 

 

Αντικαταβολή, αυθημερόν αποστολή εντός Αθηνών

 

 

    GadgetTime

    Λουκέτο Δισκόφρενου με συναγερμό 110db TL600

 

 

Electronicplus

Λουκέτο Δισκόφρενου Με Συναγερμό 110db LK603

 

Dealme

Κλειδαριά δισκοφρένου με συναγερμό – Disc Lock Alarm LK603

 

MrClick

Κλειδαριά με έξυπνο συναγερμό λουκέτο δισκόπλακας kailun lk603 - OEM

 

HamzaTelecoms

Κλειδαριά Δισκοφρένου με Συναγερμό Disc Lock Alarm LK603

 

Profitstore

Έξυπνος Συναγερμός Λουκέτο Δισκόπλακας για Μηχανές

 

Estation

Κλειδαριά δισκοφρένου με συναγερμό – Disc Lock Alarm oem LK603

 

Mobibus

Κλειδαριά Με Έξυπνο Συναγερμό Λουκέτο Δισκόπλακας LK603 - ( Blister )

 

Sto Sfiri

Λουκέτο Συναγερμός Για Δισκόφρενο 110dB

 

ElectronicaEshop

Λουκέτο δισκόπλακας με συναγερμό LK603 OEM

 

Kalemisbros

Κλειδαριά LK603 Με Συναγερμό Λουκέτο Δισκόπλακας

 

Snatch

Λουκέτο Δισκόφρενου με Συναγερμό TL600 (110db)

 

GRECA Trustmark

 

1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

panos.sfak στις 31/07/2019

 

Εντάξει ναι και φθηνό και καλό είναι

 

texnikos0 στις 19/06/2019

 

Επιβεβαιωμένη αγορά

 

Πολυ καλό !!και αξιόπιστο αναφέρομαι στην πλακέτα με τα απαραίτητα φλατζακια (ανοίχτηκε η περιέργεια του τεχνικού) για το νερό το προτείνω σαν προσωρινή λυση

 

korkod στις 25/04/2019

 

Ο συναγερμός είναι έξυπνος βαράει όταν το κουνήσεις και σταματάει μετά από 10 δευτερόλεπτα εάν σταματήσεις να το κουνάς , αυτό είναι καλό γιατί εάν αρχίσει να χτυπάει χωρίς λόγο επειδή πχ είχε αέρα θα σταματήσει μόνο του, εάν το κλέβουν δηλαδή κουνιέται συνέχεια θα συνεχίσει να χτυπάει. Η ένταση του δεν είναι κάτι τρομερό αλλά άκουγεται την δουλειά του θα την κάνει. Στην βροχή βαράει. Ποιότητα κατασκευής σαν σύνολο και λόγο έξυπνου συναγερμού αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα του. Αλωστε ο συναγερμός αυτός είναι πιο φθηνός συναγερμός που μπορείτε να τοποθετίσετε στην μοτοσυκλέτα σας με τα λίγα ευρώ που έδωσα έμεινα γενικά ευχαριστημένος.

 

Spwn90 στις 24/04/2019

Επιβεβαιωμένη αγορά

 

Κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Είναι αρκετά ευαίσθητος ο συναγερμός του με αποτέλεσμα έμενα μια φορά να αρχίσει να βαράει επειδή πήγαν να μετακινησουν την μηχανή μου και έτσι ειδοποιήθικα και πήγα και την μεατίκινησα εγω. Γενικά πολύ κάλο. Σκέφτομαι να πάρω ακόμα ένα για καβάτζα.

 

tony21091 στις 18/04/2019

 

10mm πύρος και συναγερμός με πολύ λίγα χρήματα.

Πολύ καλό και πρακτικό εργαλείο. Το σώμα δεν είναι από ατσάλι φυσικά, οπότε είναι για χρήση τύπου έχω κοντά τη μηχανή, μικροδουλειές κτλ καθώς έχει και χαμηλό βάρος.

 

tolis_sketo80 στις 10/01/2019

 

Το εχω περιπου 5 μηνες τωρα, δουλευει μια χαρα, ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το προιον, ο συναργεμος του ειναι ευαισθητος και με το καλωδιο υπενθυμισης βαραει με την παραμικρη κινηση και ειναι αρκετα δυνατο. Σιγουρα για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο.

 

chris_mixa στις 08/11/2018

 

Αρκετά βολικό, αν τύχη και κουνήσεις την μηχανή γιατί ξέχασες να ξεκλειδώσεις το λουκέτο δισκόφρενου χτυπάει ο συναγερμός το έχω πάθει αρκετές φορές και έτσι εχω γλυτώσει απο ζημιές. Μια συμβουλή μην το κλειδώσετε και το αποθηκεύσετε στην μηχανή θα το ακούτε να χτυπάει βγαίνει εύκολα το κλειδί, όταν το ξεκλειδώνεις, αν καθυστερίσεις στο ξεκλείδωμα ίσως αρχίζει να χτυπάει ο συναγερμός. Δεν με ενοχλει όμως σε σχέση με τα πλεονεκτήματα που μου προσφέρει. Αν ομως τον ξεκλειδώνεις χωρίς να κουνάς το λουκέτο δεν κτυπά και ξεκλειδώνει αθόρυβα.

 

Chris_Alters στις 22/10/2018

 

Νταξει δεν ειναι και η καλύτερη κατασκευή του κόσμου, βάζω ομως πέντε αστέρια για την τιμη και την γενική καλή και λειτουργική συσκευή. Ενα value for money αντικείμενο που την κανει την δουλεια του. Εύχρηστο και ο συναγερμός ειναι αρκετά δυνατός και πολυ ευαίσθητος ως προς το ποσο εύκολα ενεργοποιείται. Έρχεται χωρις καλώδιο υπενθύμισης που άλλα λουκέτα δικόφρενου πρέπει να βάλεις στο τιμόνι με αποτέλεσμα να σου πιάνουν πολύ χώρο μετα στην αποθηκευση τους και να σε μπλέκουν με το ενοχλητικό καλώδιο. Είναι σίγουρα ένα κορυφαίο προϊόν. Το προτείνω.

 

Niehemz στις 08/05/2018

 

Αρκετά ικανοποιητικό μέχρι τώρα. Αν είναι για μηχανή μεγάλου κυβισμού θα πρότεινα κάποια tips. Προτείνω να βάλετε τα καλώδια υπενθύμισης στην άκρη του lock μέχρι ένα σημείο που σας βολεύει εσάς. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται πολύ πιο ευαίσθητο γιατί με το παραμικρό κούνημα στο καλώδιο θα χτυπήσει ο συναγερμός. Ο συναγερμός είναι αρκετά δυνατός αν και θα προτιμούσα λίγο πιο δυνατός να είναι γιατί με κλειστά παράθυρα στον πρώτο όροφο δεν ακούγεται πολύ καλά. Μέχρι τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχω βάλει 2 τέτοια για μπροστά δισκόφρενο και πίσω δισκόφρενο και δουλέυουν άψογα. Χτυπάνε με το παραμικρό.

 

mariajuliet777_gmail_com στις 23/07/2019

 

Για την ώρα ειμαι πολύ ευχαριστημένη απο το συναγερμό λουκέτο δισκόφρενου.

 

nikosrs2342 στις 11/06/2019

Επιβεβαιωμένη αγορά

 

VFM

Ο συναγερμός δισκόφρενου sp1pro προσφέρει ακριβώς ότι λέει.

 

nikmertze1411 στις 29/03/2019

 

Ο συναγερμός λουκέτο δισκόφρενου είναι ισως η πιο οικονομική λύση για να λύνεις το πρόβλημα σου για την ασφάλεια κλοπής στο μηχανάκι σου.

 

stelios_palierakis στις 23/03/2019

 

3 μηνες καταπληκτικο κάνει αυτό που πρέπει, συστήνω τον συναγερμό αυτόν σαν μια οικονομική και ασφαλής λύση.

 

 Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product Λουκέτο δισκοφρένου μηχανής με συναγερμό. Φθηνή και ασφαλής κλειδαρια δισκοφρενου μηχανής και οικονομικός συναγερμός μοτο.


Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (22)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (4)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (11)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce