Ηλεκτρική κουβέρτα μονή, η πιο οικονομική κουβέρτα 20w,30w,60w. Ισοθερμικό υπόστρωμα, χαμηλή κατανάλωση θέρμανσης, οικονομία ρεύματος., special-products.gr


15.00€

Ηλεκτρική κουβέρτα μονή, η πιο οικονομική κουβέρτα 20w,30w,60w. Ισοθερμικό υπόστρωμα, χαμηλή κατανάλωση θέρμανσης, οικονομία ρεύματος.


Ηλεκτρική κουβέρτα μονή, η πιο οικονομική κουβέρτα 20w,30w,60w. Ισοθερμικό υπόστρωμα, χαμηλή κατανάλωση θέρμανσης, οικονομία ρεύματος.

Ηλεκτρική κουβέρτα μονή, η πιο οικονομική κουβέρτα 20w,30w,60w. Ισοθερμικό υπόστρωμα, χαμηλή κατανάλωση θέρμανσης, οικονομία ρεύματος.

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΤΗΣ SPECIAL PRODUCTS.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΓΙΕΙΝΟ - ΖΕΣΤΟ - ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΥΠΝΟ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ...

Τιμή προσφοράς μόνο 15 ευρώ το μονό 150 Χ 80 εκ.

Τιμή προσφοράς μόνο 25 ευρώ το διπλό 160 Χ 140 εκ.

Υποστρωματα Ηλεκτρικα

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ.
 Τα ηλεκτρικά υποστρώματα της Special Products, τοποθετούνται πάνω από το στρώμα και κάτω από το σεντόνι, μπορούν να συνδεθούν στο ρεύμα και έχουν ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος απο 25 watt εως 50 watt / άτομο, αλλα ακόμα πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι χάρη στην τεχνολογία και ειδικά υλικά τους μας κρατούν ζεστούς χωρίς καν να είναι συνδεμένα στην πρίζα και με μηδενική κατανάλωση ρεύματος, μεσολαβούν ανάμεσα στο σώμα μας και το στρώμα λόγω των ευεργετικών για τον οργανισμός μας υλικών του αναχαιτίζει το κρύο που έρχεται από το κρεβάτι, το πάτωμα, τα σίδερα του κρεβατιού τα οποία στέλνουν κρύο το οποίο εισχωρεί στον οργανισμό μας, δημιουργεί πρόβλημα στα κοκάλα, το μυϊκό σύστημα τις ώρες του ύπνου και δυσκολεύει γενικότερα την κυκλοφορία του αίματος και την ομαλή λειτουργία του οργανισμού.
 Δεν μετατρέπουν την ηλεκτρική ενέργεια σε φως με αποτέλεσμα να μην εχουμε καθόλου απώλεια της ηλεκτρικής ενέργειας και να μετατρέπεται κατευθείαν σε θερμότητα η οποία είναι ιδιαίτερα χαμηλή και ευεργετική για τον οργανισμό μας. Δεν ζεσταίνει το δέρμα μας επιφανειακά όπως γίνεται συνήθως με τα σώματα θέρμανσης, αλλα εισχωρεί στον οργανισμός μας επαγωγικά , πράγμα που είναι και ο καλύτερος τρόπος για την σωστή λειτουργία του οργανισμού και την βελτίωση του κυκλοφοριακού, πράγμα που αντανακλά σε καλή υγεία.
 Απο την πρώτη κιόλας φορά που θα κοιμηθούμε πάνω σ ενα ζεστό υπόστρωμα της Special Products καταλαβαίνουμε την διαφορά.
 Το σώμα μας ζεσταίνεται μέχρι το κόκαλο οι μυϊκοί πόνοι εξαφανίζονται, το κυκλοφοριακό διευκολύνεται, κρυολογήματα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη ευκολία, αλλα και αναχαιτίζονται στο ξεκίνημα τους μια και βοηθά το καλό κυκλοφοριακό να αντιμετωπίσει τους ιούς και τα μικρόβια πριν αυτά εγκατασταθούν, εξαπλωθούν και δυναμώσουν.
Όλα τα παραπάνω δεν τα λέμε εμείς αλλα οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που είδαν στην πράξη τα ευεργετικά αποτελέσματα απο την χρήση των ηλεκτρικών υποστρωμάτων μας.
 Είναι πολύ σημαντικό να συμπληρώσουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις εχουμε ικανοποιητική θέρμανση του σώματος μας στον ύπνο χωρίς καν να ενεργοποιήσουμε το ηλεκτρικό υπόστρωμα και χωρίς καν να το βάλουμε στην πρίζα.
 Χάρη στην τεχνολογία κατασκευής του ηλεκτρικού υποστρώματος της Special Products και στα φιλικά και υποαλεργικά υλικά κατασκευής του, αρκεί μόνο να το βάλουμε πάνω απο του στρώμα μας, να το σκεπάσουμε με μια κουβέρτα φλίσ (κατα προτίμηση) και ενα σεντόνι και ν απολαύσουμε τον πιο ζεστό ύπνο που κάναμε ποτέ.
 Μπορούμε να εχουμε βάλει στην πρίζα το ηλεκτρικό υπόστρωμα μια ώρα πριν κοιμηθούμε για να έχει ζεστάνει το κρεβάτι μας και στην συνέχεια να το σβήσουμε και να κοιμηθούμε έτσι όπως δεν κοιμηθήκαμε και δεν χαλαρώσαμε ποτέ πριν.
 Ποτέ δεν χρειάζεται να είναι αναμμένο το ηλεκτρικό υπόστρωμα της Special Products κατά την διάρκεια του ύπνου.
Τα ηλεκτρικά υποστρώματα της Special Products διαθέτουν  Αποσπώμενο χειριστήριο λειτουργίας με 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας.

Τα ηλεκτρικά υποστρώματα της Special Products διαθέτουν πλένονται στο χέρι και στο πλυντήριο.

Τα ηλεκτρικά υποστρώματα της Special Products διαθέτουν σύστημα προστασίας απο υπερθέρμανσης πράγμα που τα κάνουν περισσότερο ασφαλή, αλλα για απόλυτη ασφάλεια μπορούμε να τα έχουμε κλειστά όταν κοιμόμαστε, ελάχιστη η καθόλου προετοιμασία πριν τον ύπνο είναι αρκετή για να κρατήσουν ζεστό το κρεβάτι μας.

ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ SPECIAL PRODUCTS ΤΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ Η ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΥΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.

Κατανάλωση ρεύματος απο 20 εως 60 watt μέγιστο. (λειτουργεί και χωρίς ρεύμα) είναι απο τα πιο οικονομικά της αγοράς σε κατανάλωση ρεύματος.

Το ηλεκτρικό υπόστρωμα της Special Products είναι εφοδιασμένο με διακόπτη τριών θέσεων λειτουργίας και θέση κλειστό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ:
Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product Ηλεκτρική κουβέρτα μονή, η πιο οικονομική κουβέρτα 20w,30w,60w. Ισοθερμικό υπόστρωμα, χαμηλή κατανάλωση θέρμανσης, οικονομία ρεύματος.


Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (20)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (34)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (3)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (10)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (11)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce