ΧΑΡΤΙ Α4 80γρ φωτοαντιγραφικά, εκτύπωτές λέιζερ, ink-jet, χαρτί φωτοτυπικού, χαρτί Α4 φαξ, FABRIANO COPY 3 ΔΕΣΜΙΔΑ 500 ΦΥΛΛΑ, Fabriano Copy 3 Α4 80gr laser printer., special-products.gr


3.50€

ΧΑΡΤΙ Α4 80γρ φωτοαντιγραφικά, εκτύπωτές λέιζερ, ink-jet, χαρτί φωτοτυπικού, χαρτί Α4 φαξ, FABRIANO COPY 3 ΔΕΣΜΙΔΑ 500 ΦΥΛΛΑ, Fabriano Copy 3 Α4 80gr laser printer.


ΧΑΡΤΙ Α4 80γρ φωτοαντιγραφικά, εκτύπωτές λέιζερ, ink-jet, χαρτί φωτοτυπικού, χαρτί Α4 φαξ, FABRIANO COPY 3 ΔΕΣΜΙΔΑ 500 ΦΥΛΛΑ, Fabriano Copy 3 Α4 80gr laser printer.
ΧΑΡΤΙ Α4 80γρ φωτοαντιγραφικά, εκτύπωτές λέιζερ, ink-jet, χαρτί φωτοτυπικού, χαρτί Α4 φαξ, FABRIANO COPY 3 ΔΕΣΜΙΔΑ 500 ΦΥΛΛΑ, Fabriano Copy 3 Α4 80gr.

Ελάχιστη παραγγελία ενα κουτί 5 τεμαχίων. (5 δεσμίδες ανα κιβώτιο).

Κορυφαίας ποιότητας χαρτί φωτοτουπικού, laser printer, ink jet κ.α.

Μη επιχρησμένο χαρτί Α4, κατασκευασμένο με λευκασμένο παρθένο πολτό που παράγεται 100% από δέντρα, οι παραγωγοί των οποίων συμμορφώνονται με τις μεθόδους και την πολιτική που εγγυώνται την αειφόρο διαχείριση των δασών.

Το προϊόν είναι απαλλαγμένο από οξύ, με αλκαλικό απόθεμα, που εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9706.

Έχει πολύ καλή λευκότητα και βέλτιστη ποιότητα και παρέχει υψηλή απόδοση για τέλεια συνεχόμενα αντίγραφα . Κατάλληλο για φωτοαντιγραφικά, εκτύπωση λέιζερ, ink-jet και φαξ.

Προδιαγραφή χαρτιού Α4
Fabriano Copy 3 Α4 80gr

Λευκότητα
138CIE
Γραμμαρια/τ.μ.
80
Παχος
100 microns
Aδιαφανεια
90%
Λαμπρότητα
101,5%

Επιλέγοντας το σωστό χαρτί στην σωστή τιμή

Η επιλογή του σωστού χαρτιού εκτύπωσης, δεν είναι μια διαδικασία η οποία θα πρέπει να γίνεται αβίαστα. Ειδικά στο χώρο των επιχειρήσεων, ο παράγοντας αυτός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις, βασίζονται κατά ένα μεγάλο μέρος στο χαρτί για την επικοινωνίας τους, αλλά και για την ανταλλαγή πληροφοριών τόσο εσωτερικά, όσο και με τους πελάτες/συνεργάτες/προμηθευτές τους. Ήξερες ότι:

    Το χαρτί εκτύπωσης είναι η πιο συχνή αγορά ειδών γραφείου σε μια σύγχρονη επιχείρηση σήμερα
    Το 59% των επιχειρήσεων αγοράζουν χαρτί τουλάχιστον μα φορά το τρίμηνο
    Το 73% των επιχειρήσεων αγοράζουν χαρτί εκτύπωσης, χωρίς προγραμματισμό, όταν κοντεύει να τελειώσει
    Τα δύο βασικά κριτήρια επιλογής είναι η τιμή και η ποιότητα

Πηγή: Έρευνα QED 07/2016   3 συμβουλές για να επιλέξεις σωστά Επειδή το χαρτί θα εμποτιστεί με μελάνι εάν πρόκειται για inkjet ή θα «ψηθούν» επάνω του οι κόκκοι του toner εάν πρόκειται για laser, θα πρέπει να πληροί μια σειρά από προδιαγραφές. Το μόνο πράγμα που δεν θες να δεις είναι μια μουτζούρα από τον εκτυπωτή σου επειδή επέλεξες το φθηνότερο χαρτί που βρήκες. Επιπλέον, το τι χαρτί θα επιλέξεις, εξαρτάται από τη χρήση για την οποία προορίζεται. Ας δούμε τις σημαντικότερες παραμέτρους επιλογής του σωστού χαρτιού:

    Σε ποια συσκευή θα χρησιμοποιηθεί;

Κατά βάση το κοινό  φωτοαντιγραφικό χαρτί κάνει για όλες τις καθημερινές χρήσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τη συσκευή στην οποία θα τοποθετηθεί. Άλλο χαρτί χρειάζεται ένας inkjet ή laser εκτυπωτής και άλλο το fax της εταιρείας. Το βάρος του χαρτιού μετριέται σε γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο και ως εκ τούτου τα πιο ελαφριά χαρτιά είναι  πιο λεπτά που σημαίνει ότι είναι και λιγότερο απορροφητικά, ανθεκτικά και βέβαια πιο φθηνά.

    Τι θα εκτυπώσεις; Τι χρήση θα κάνεις;

Πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του σωστού χαρτιού είναι και το output, εάν σκοπεύεις να εκτυπώσεις μια μπροσούρα, ένα φυλλάδιο, ένα εξώφυλλο ή μια μακέτα για να δείξεις στους πελάτες σου, θα πρέπει το αποτέλεσμα απλά να είναι τέλειο. Και κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται μόνο με το σωστό χαρτί. Ειδικά στην κατηγορία inkjet οι επιλογές είναι περισσότερες, συναντάμε ειδικά φωτογραφικά χαρτιά, σε διάφορες ποιότητες και επιστρώσεις, γυαλιστερά, ματ, διπλής όψης και σε διάφορα πάχη/βάρη κ.λπ. Επιπλέον, υπάρχουν και πολύ ειδικά χαρτιά για εκτυπώσεις δοκιμίων, καμβάδες και άλλα υλικά για ειδικές χρήσεις τα οποία βεβαίως απαιτούν και τα ανάλογα εκτυπωτικά μηχανήματα.

    Τι διαστάσεις θα χρειαστείς;

Οι διαστάσεις του χαρτιού εκτύπωσης έχουν οριστεί βάσει του προτύπου ISO 216. Η δημοφιλέστερη διάσταση είναι το Α4, αλλά δεν είναι η μοναδική. Υπάρχει το Α3 που είναι το διπλάσιο του Α4, αλλά και το Α5 που είναι το μισό, ενώ επίσης, υπάρχουν μεγαλύτερα χαρτιά, ρολά κ.λπ. Αναλυτικά οι διάφορες διαστάσεις της σειράς Α στο παρακάτω σχήμα:   Ειδικά στην περίπτωση του χαρτιού, με το οποίο ασχολούμαστε στο παρόν άρθρο, θα πρέπει να υπολογίσεις πόσες σελίδες αναμένεται να εκτυπώνεις το μήνα, δηλαδή πόσα πακέτα χαρτιού, δεσμίδες ή κιβώτια - απλά, ειδικά, φάκελοι ή άλλα formats - θα χρειάζεσαι.    Τα dos & don’ts της επιλογής χαρτιού Η χρήση του κατάλληλου χαρτιού εμποδίζει τις εμπλοκές και εξασφαλίζει ποιοτικές εκτυπώσεις χωρίς προβλήματα. Έτσι, για να αποφύγεις τα προβλήματα και τη χαμηλή ποιότητα εκτύπωσης ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές που συστήνουν οι κατασκευαστές εκτυπωτών:

    Να αποφεύγεις τα φτηνά χαρτιά εκτύπωσης άγνωστης προέλευσης και να προτιμάς χαρτιά επώνυμων κατασκευαστών.
    Χρησιμοποίησε πάντα καινούριο, άθικτο χαρτί.
    Μην χρησιμοποιείς χαρτί που έχει κοπεί με το χέρι.
    Για καλύτερα αποτελέσματα, να αποθηκεύεις το χαρτί σε περιβάλλον όπου η θερμοκρασία είναι 21°C και η σχετική υγρασία 40%.
    Αποθήκευσε το χαρτί σε κούτες, σε παλέτα ή ράφι, και όχι απευθείας πάνω στο δάπεδο.
    Φύλαξε τα μεμονωμένα πακέτα σε επίπεδη επιφάνεια.
    Μην τοποθετείς τίποτα πάνω στα μεμονωμένα πακέτα χαρτιού.
    Βγάλε το χαρτί από την κούτα ή τη συσκευασία του μόνο όταν είσαι έτοιμος να το τοποθετήσεις στον εκτυπωτή. Η κούτα και η συσκευασία διατηρούν το χαρτί καθαρό και στεγνό και δεν τσαλακώνεται.

  Που θα βρεις ποιοτικό και οικονομικό χαρτί Επειδή οι επιλογές που έχει κανείς σε ότι αφορά το χαρτί εκτύπωσης είναι πάρα πολλές με αποτέλεσμα να επιλέγει στα τυφλά όπως είπαμε και στην αρχή, τα Public είναι εδώ να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση με την επιλεγμένη τους γκάμα σε ποιοτικά και οικονομικά χαρτιά για κάθε ανάγκη. Έτσι θα εξασφαλίσεις ποικιλία, ευκολία και οικονομία στις αγορές σου! Μάλιστα, τώρα έχεις έναν ακόμα λόγο να επιλέξεις Public, αφού σου προσφέρουν το ποιοτικότερο χαρτί στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Συγκεκριμένα, το A4 Fabriano copy 3 αποτελείται από 100% ECF πολτού, χαρακτηρίζεται από:

    Υψηλή ποιότητα
    Φωτεινότητα
    Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και μεγάλους όγκους εκτύπωσης, φωτοαντίγραφα και χειρόγραφες σημειώσεις
    Είναι σχεδιασμένο για να σου προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα είδη εγγράφων, με υψηλά επίπεδα λευκού
    Δεν αφήνει υπολείμματα στον εκτυπωτή και αντέχει στον χρόνο.
 3 top tips για οικονομία στις εκτυπώσεις σου

    Αξιοποίησε την πίσω πλευρά του χαρτιού. Η εκτύπωση διπλής όψης επιφέρει οικονομία στο χαρτί της τάξης του 50%.

    Μην αγοράζεις χαρτί μόνο όταν το χρειάζεσαι. Όσες περισσότερες δεσμίδες αγοράζεις σε πακέτο, τόσο φθηνότερο θα σου έρθει το κόστος ανά σελίδα. Επωφελήσου από την προσφορά των Public. Επίλεξε ένα πακέτο των 500 φύλλων, ένα πακέτο των 10, 25, 50, 125 ή 250 δεσμίδων και κάντε οικονομία.

    Χρησιμοποίησε το σωστό χαρτί για την κατάλληλη εργασία. Το κακής ποιότητας no-name χαρτί φθείρει τον εκτυπωτή με αποτέλεσμα το TCO (Total Cost of Ownership) να εκτοξεύεται. Το μηχάνημα θα χρειάζεται πιο συχνά συντήρηση, ενώ ενδέχεται να ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής του πολύ πιο σύντομα.

Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product ΧΑΡΤΙ Α4 80γρ φωτοαντιγραφικά, εκτύπωτές λέιζερ, ink-jet, χαρτί φωτοτυπικού, χαρτί Α4 φαξ, FABRIANO COPY 3 ΔΕΣΜΙΔΑ 500 ΦΥΛΛΑ, Fabriano Copy 3 Α4 80gr laser printer.


Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (23)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (6)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (4)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (11)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce