Ψαλίδια Κλαδέματος: 2 ψαλίδια στην τιμή του ενός. Ψαλίδι. Τιμή 11€. ψαλιδια κλαδου. Ψαλίδι κοπής κήπου. Ίσως τα κλαδευτήρια στην καλύτερη τιμή., special-products.gr


12.00€

Ψαλίδια Κλαδέματος: 2 ψαλίδια στην τιμή του ενός. Ψαλίδι. Τιμή 11€. ψαλιδια κλαδου. Ψαλίδι κοπής κήπου. Ίσως τα κλαδευτήρια στην καλύτερη τιμή.


Ψαλίδια Κλαδέματος: 2 ψαλίδια στην τιμή του ενός. Ψαλίδι. Τιμή 11€. ψαλιδια κλαδου. Ψαλίδι κοπής κήπου. Ίσως τα κλαδευτήρια στην καλύτερη τιμή.
Αγοράστε σήμερα τα καλύτερα Ψαλίδια Κλαδέματος SP1 & SP2 απο την Special Products :
2 ψαλίδια στην τιμή του ενός. Ψαλίδι κλαδέματος.

Τιμή προσφοράς:
1 σετ ψαλίδια κλαδέματος κήπου : τιμή 12 ευρώ / σέτ
2 σετ ψαλίδια κλαδέματος κήπου : τιμή 11 ευρώ / σέτ
3 σετ ψαλίδια κλαδέματος κήπου : τιμή 10 ευρώ / σέτ


Ψαλίδια κήπου επαγγελματικά , βαρέως τύπου, ελαφριά και δυνατά, ειδικά μελετημένα για ξεκούραστο δούλεμα και άψογο αποτέλεσμα χωρίς να πληγώνουν τα φυτά σας.

Τα Ψαλίδια Κλαδέματος SP1 & SP2 της Special Products θα τα λατρέψετε. Θα γίνουν τα καλύτερα ψαλίδια που είχατε ποτέ.

Τα Ψαλίδια Κλαδέματος της Special Products εχουν ατσάλινη μύτη κοπής (ατσάλινες λάμες) και αλουμινένιο στέλεχος, (αλουμινένιες χειρολαβές) με αποτέλεσμα να είναι τα πιο ελαφριά και ευκολοδούλευτα ψαλίδια κλαδέματος που εχετε χρησιμοποιήσει. Ετσι με το σωστό βάρος δεν σας κουράζουν κατα το κλάδεμα των δένδρων ή των φυτών σας.

Τα Ψαλίδια Κλαδέματος SP1 & SP2 της Special Products είναι ρυθμιζόμενα, συνδέονται μεταξύ τους με ανοξείδωτη βίδα και παξιμάδια ασφαλείας που σας δύνει την δυνατότητα σφίγγοντας περισσότερο η λιγότερο το παξιμάδι να σφίγγετε τις λάμες μεταξύ τους η να χαλαρώνουν για να επιτύχουμε έτσι την επιθυμητή σκληρότητα και αντίσταση κατα την κοπή των κλαδιών.
Το ειδικό παξιμάδια ασφαλείας δεν θ αφήσει να χαλαρώσει η αντίσταση περισσότερο απο οσο θέλετε για ολο το διάστημα του κλαδέματος.

Τα Ψαλίδια Κλαδέματος SP1 & SP2 της Special Products εχουν ειδικά σχεδιασμένο ελατήριο ώστε να μην αυξάνεται η αντίσταση κατα την στιγμή της κοπής , έτσι δεν αποροφά την δύναμη μας η αντίσταση του ελατηρίου, αλλά διοχετεύεται ολη μας η δύναμη στο σημείο κοπής. Ετσι επιτυγχάνουμε ασφαλές, γρήγορο και ξεκούραστο κλάδεμα.

Τα Ψαλίδια Κλαδέματος SP1 & SP2 της Special Products εχουν ειδικές ανατομικά σχεδιασμένες λαβές, για να χρησιμοποιούνται το ίδιο εύκολα απο άνδρες όσο και απο γυναίκες.

Τα Ψαλίδια Κλαδέματος SP1 & SP2 της Special Products έχουν αφαιρούμενες λάμες, έτσι μπορούν να ακονιστούν εύκολα και πολύ καλά. Αν δεν θέλουμε να τ ακονίσουμε όπως είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους τα δύο μέρη του ψαλιδιού, μπορούμε να ξεβιδώσουμε τις δυο βίδες που συγκρατούν την κάθε λάμα και να την αφαιρέσουμε απο το ψαλίδι για να την ακονίσουμε.

Τα Ψαλίδια Κλαδέματος SP1 & SP2 της Special Products έχουν ειδική επικάλυψη στις χειρολαβές για να μήν γλιστρούν απο τα χέρια μας κατα την διαδικασία της κοπής, έτσι επιτυγχάνουμε ασφαλές και γρήγορο κόψιμο στα κλαδιά που θέλουμε να κλαδέψουμε.

Τα κλαδευτήρια  SP1 & SP2 είναι εξαιρετικές ψαλίδες γενικής χρήσης για κάθε μικρό ή μεγάλο κήπο, βεράντα, μπαλκόνι ή οπου αλλού εχετε φυτά ή δένδρα.
Τα ψαλίδια κήπου της special products Εχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίζεται απαλή κίνηση κοπής και άνετη χρήση.

Η Λάμα είναι καλυμμένη με teflon που εμποδίζει τις λάμες να κολλάνε και παρέχει προστασία από τη σκουριά.

Η δυνατότητα κοπής σε γωνία 45 μοιρών από το μπουμπούκι, εξασφαλίζει την απομάκρυνση του νερού από το μπουμπούκι, και δεν το καταστρέφει.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δύο ψαλίδια κοπής για κάθε τύπο κοπής ή κλαδέματος στον κήπο, στο αγρόκτημα, στην βεράντα σας.

Φροντίζοντας τις ψαλίδες σας εξασφαλίζετε μεγάλο χρόνο ζωής.

Κρατάτε τις λάμες καθαρές και λαδώνετε σε τακτά διαστήματα τους συνδέσμους και τις λάμες.

Κρατάτε αποθηκευμένα σε ξηρό μέρος.


Ψαλίδια Κλαδέματος Σετ 2 τεμ.

    Λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι
    Με ασφάλεια κλειδώματος
    Μαλακή αντιολισθητική λαβή για ευκολία στη χρήση
    Μέγιστη διάμετρος κοψίματος 4mm
    Μήκος 15cm

Αυτό το συμπαγές ψαλίδι κλαδέματος/κλαδευτήρι υψηλής απόδοσης αποτελεί εξαιρετική ολοκληρωμένη επιλογή και παρέχει μοναδική εμβέλεια πρόσβασης και ισχύ κοπής. Τα Ψαλίδια Κλαδέματος της special products, συνδυάζουν την εξαιρετική εργονομία με την άνετη χρήση και βοηθούν στην υψηλότερη ποιότητα κοπής κάθε φορά, ανεξάρτητα από το μέγεθος των χεριών σας.

Ο ευρηματικός σχεδιασμός αυτού του ψαλιδιού κλαδέματος/κλαδευτηριού το κάνει ιδανικό για απαιτητικές εργασίες κοπής. Η κορυφαία εργονομία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για όσους έχουν μεγαλύτερα χέρια και παρέχει σιγουριά αρχής γενομένης από τη στιβαρή βάση της σταθερής και άνετης λαβής του εργαλείου. Με τον σχεδιασμό γωνιωτής κεφαλής κοπής, το  Ψαλίδι Κλαδέματος της special products γίνεται αμέσως η φυσική επέκταση του χεριού σας, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά σας καθώς περνάτε από τη μία εργασία κλαδέματος στην επόμενη.

Τα Ψαλίδια Κλαδέματος της special products είναι απαραίτητα εργαλεία σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες κηπουρούς, αγρότες και σε οποιον άλλο θέλει να ασχοληθεί με την κηπουρική.

Η μεγάλη άνεση που θα νιώσετε με αυτό το ψαλίδι κλαδέματος/κλαδευτήρι προέρχεται από την εξαιρετική εργονομία που είναι ξεκάθαρη στον σχεδιασμό του. Η γωνιωτή κεφαλή κοπής αποτρέπει με ασφάλεια την ολίσθηση του εργαλείου στο χέρι σας και το Ψαλίδι Κλαδέματος της special products γίνεται πραγματικά ένα κομμάτι δικό σας. Προσφέρει ευκολία χρήσης, χαρίζει άνεση που γίνεται αμέσως αντιληπτή και μειώνει την πιθανότητα κούρασης των μυών σας νωρίς κατά το κλάδεμα. Η αίσθηση άνεσης ενισχύεται από τους ελαστικούς αποσβεστήρες κραδασμών που συμβάλλουν στη μείωση της καταπόνησης των καρπών σας κατά την κοπή. Επιπλέον, το σχήμα της λαβής βελτιστοποιεί συγκεκριμένα τη δύναμη που μπορείτε να εφαρμόσετε στην κοπή που επιλέγετε. Ο μηχανισμός ρύθμισης ακριβείας καθιστά επίσης δυνατή τη ρύθμιση της κεφαλής κοπής, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Τα Ψαλίδια Κλαδέματος της special products είναι φθηνά και αποτελεσματικά για κάθε τύπου κλαδέματος.


Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product Ψαλίδια Κλαδέματος: 2 ψαλίδια στην τιμή του ενός. Ψαλίδι. Τιμή 11€. ψαλιδια κλαδου. Ψαλίδι κοπής κήπου. Ίσως τα κλαδευτήρια στην καλύτερη τιμή.


Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (23)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (7)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (4)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (11)
ΒΙΒΛΙΑ (4)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (17)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce