ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες E-SHOP ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΜΟΝΙΜΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΔΙΩΞΤΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ.
Κατσαρίδες αντιμετώπιση, Κουνούπια καταπολέμηση, Οικολογικά εντομοκτόνα, Φυσική ποντικοπαγίδαΚατσαρίδες αντιμετώπιση, Κουνούπια καταπολέμηση, Οικολογικά εντομοκτόνα, Φυσική ποντικοπαγίδα.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ-ΦΩΝΗΣ-ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ-ΦΩΝΗΣ-ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΨηφιακές συσκευές ηχογράφησης συνομιλιών, συσκέψεων, τηλεφωνημάτων, μαθημάτων, σεμιναρίων, ιατρικών συμβουλών, τηλεφωνημάτων
κ.α.

ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΑΜΑ ΣΕ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΑΜΑ ΣΕ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Τιμή:--
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Τιμή: 13 Euro

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 Euro

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Υποβρύχιο σύστημα με αδιάβροχη υπέρυθρη κάμερα υψηλής απόδοσης.


Τιμή:
- Euro

Οπτικά θερμόμετρα

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Οπτικά θερμόμετρα Laser για την μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση.

Τιμή: 150 Euro

Οπτικά θερμόμετρα

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Οπτικά θερμόμετρα Laser για την μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση.

Τιμή: 98 Euro

 

 ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες


ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Α. Επισκόπηση

1 Οθόνη και έλεγχος
2 Δίσκος περιστροφής
3 Κάλυμμα
4 Κουμπί απελευθέρωσης του καλύμματος
5 Χοάνη κερμάτων
6 Συρτάρια κερμάτων (8)
7 Εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (πίσω)

 

 


Β. Άνοιγμα συσκευασίας

Ανοίξτε τη συσκευασία προσεκτικά και ελέγξτε για προφανείς ζημίες ή σπασμένα μέρη. Η μονάδα έρχεται σε ένα κομμάτι και δεν υπάρχει κανένα εξάρτημα. Βγάλτε προσεκτικά το πλαστικό προστατευτικό.


Γ. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Συνδέστε τον μετασχηματιστή AC του οποίου η ισχύς εξόδου είναι 12V DC και η οποία είναι κατάλληλη για το μηχάνημα. Υπάρχει κίνδυνος να μη λειτουργήσει σωστά η συσκευή ή και να καταστραφεί αν χρησιμοποιηθεί άλλος μετασχηματιστής AC.


Δ. Λειτουργία

Καταμέτρηση κερμάτων

Για να ενεργοποιήσετε την συσκευή και να ξεκινήσετε μια μέτρηση πατήστε το πλήκτρο ON/OFF το οποίο βρίσκεται στο αριστερό μέρος της οθόνης (1). Η συσκευή εκτελεί ένα γρήγορο self-test (αυτοδιάγνωση) και εμφανίζει «0» για να δείξει ότι είναι έτοιμη για λειτουργία. Ρίχνετε τα κέρματα τμηματικά και όχι όλα μαζί στην χοάνη εισαγωγής (2).
Μετά από συνεχή λειτουργία 1 ώρας παρακαλούμε να σταματήσετε για 10 λεπτά κλείνοντας τελείως την συσκευή.
Εάν θέλετε να μηδενίσετε τους μετρητές και τα σύνολα, πιέστε το κουμπί CLEAR στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης για περισσότερα από ένα δευτερόλεπτα.

Κατά την λειτουργία η συσκευή αυτόματα εμφανίζει στην οθόνη το γενικό σύνολο σε Euro των κερμάτων που έχει μετρήσει. Αν θέλουμε να βλέπουμε τα επιμέρους συνολα για κάθε κέρμα πατάμε το πλήκτρο €/Q. Το σύνολο που βλέπουμε τώρα στην οθόνη θα αντιστοιχεί στο νόμισμα που φωτίζεται αντίστοιχα στην βάση της οθόνης. Αν τώρα θέλουμε να δούμε ποσότητες από το κάθε κέρμα, κρατάμε πατημένο το πλήκτρο €/Q για περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα.

Επιλογή του τρόπου ένδειξης της οθόνης

Πιέστε το κουμπί €/Q για περισσότερα από δυο δευτερόλεπτα για να αλλάξει ο τρόπος ένδειξης της οθόνης. To λαμπάκι στο αριστερό μέρος του γράμματος δείχνει τον τύπο που έχετε επιλέξει:

* Αν φωτίσει το Q (Quantity / Ποσότητα). Μετρά τα κέρματα, και επιδεικνύει τον αριθμό όλων των νομισμάτων ή τo σύνολα για κάθε κέρμα ξεχωριστά.

* Αν φωτίσει το (Euro), δίνει τη συνολική η αξία όλων των κερμάτων ή ξεχωριστά κάθε αξία κέρματος που μέτρησε και ταξινόμησε.

Πιέζοντας επαναλαμβανόμενα και στιγμιαία το κουμπί €/Q, εμφανίζετε στην οθόνη το σύνολο και τα υποσύνολα για τις διάφορες αξίες των κερμάτων. Αυτό που βλέπετε στην οθόνη αντιστοιχεί στο κέρμα που είναι φωτισμένο αντίστοιχα στο κάτω μέρος τις οθόνης. (σε περίπτωση που δεν ανάβει κάποιο από τα λαμπάκια που αντιστοιχεί στα κέρματα τότε βλέπουμε στην οθόνη το γενικό σύνολο της μέτρησης)
Όλες οι τιμές ενημερώνονται on line κατά τη διάρκεια του μετρήματος ανεξάρτητα από ότι ρυθμίσαμε την οθόνη να εμφανίζει και είναι δυνατόν να τα δει κανείς όποτε θέλει απλά πατώντας τα αντίστοιχα πλήκτρα που προαναφέραμε.

Οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα νομίσματα ή να αφαιρέσετε τα ταξινομημένα νομίσματα από τα συρτάρια χωρίς να αλλάξουν τα σύνολα αυτών που μέχρι τώρα έχουν μετρηθεί εφ' όσον δε έχετε σβήσει το μηχάνημα ή δεν έχετε μηδενίσει την οθόνη πατώντας το κουμπί CLEAR για περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα.

Όταν το μηχάνημα μετρήσει μια συγκεκριμένη ποσότητα από οποιοδήποτε κέρμα (π.χ. 100-150 τεμ τα οποία χωρά συνολικά η κάθε θήκη) θα σταματήσει και θα ανάψει η ενδεικτική λυχνία στο αντίστοιχο κέρμα. Αδειάστε την αντίστοιχη θήκη του κέρματος αυτού (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) και πατήστε το ON/OFF για να συνεχίσετε την μέτρηση. (Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι για να σας προστατεύσει και να μην γεμίσει και υπερχειλίσει κάποια θήκη).


Ε. Καθαρισμός

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Καθαρίστε τη συσκευή με ένα μαλακό, καθαρό ύφασμα. Μην χρησιμοποιήστε οποιουσδήποτε σκληρούς ή λειαντικούς καθαριστές. Μετά από τη μέτρηση ενός μεγάλου αριθμού κερμάτων είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τον οπτικό μετρητή από τη συσσωρευμένη σκόνη. Ανοίξτε το καπάκι και χρησιμοποιήστε μια μαλακή ξηρά βούρτσα (παρόμοια με αυτήν που παρέχεται με τη συσκευή) για να καθαρίσετε την αυλάκωση κάτω από τον προεξέχοντα φραγμό. Ο φραγμός περιέχει τους αισθητήρες που καθορίζουν το μέγεθος των νομισμάτων. Σιγουρευτείτε ότι δεν εφαρμόζετε δύναμη εδώ και χρησιμοποιήστε μόνο τη λεπτή τρίχα της βούρτσας. Μην παρεμβάλετε ποτέ οποιαδήποτε σκληρά αντικείμενα στην αυλάκωση. Σιγουρευτείτε ότι ο μαύρος δίσκος μετάλλων κάτω από το καπάκι (3) είναι πάντα χωρίς βρωμιά και λίπος να αποτρέψει τη συσσώρευση της σκόνης κάτω από τον αισθητήρα και να εξασφαλίσει ομαλή λειτουργία.


ΣΤ. Ανίχνευση λαθών & self-test

Τόσο κατά το άνοιγμα (self-test), όσο και κατά την χρήση, μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη σας κάποιο από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:

Ε-1 = Υπάρχει πρόβλημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος: δηλ. ανεπαρκής ισχύς για να ενεργοποιηθεί η μηχανή.
Ε-2 = Ο οπτικός αισθητήρας εμποδίζεται: σβήστε την συσκευή, ανοίξτε το κάλυμμα της μηχανή και αφαιρέστε τα νομίσματα που βρίσκονται κάτω από το καπάκι και από το φραγμό των αισθητήρων. Καθαρίστε με μια βούρτσα την περιοχή των αισθητήρων. Ξανακλείστε το κάλυμμα και ανάψτε πάλι τη συσκευή.
Ε- 21 = Οι μπαταρίες έχουν αδειάσει: Αφαιρέστε όλες τις μπαταρίες και αντικαταστήστε τις με καινούριες.
Ε- 22 = Εσωτερικά προβλήματα: (διαφορετικά από αυτά που έχουν προαναφερθεί) ειδοποιήστε τον προμηθευτή σας για τη συντήρηση και την επισκευή της συσκευής.

Σημείωση: Μπορεί να συμβεί, υπό ορισμένες συνθήκες, τα κέρματα να κινούνται όχι τόσο ομαλά όσο συνήθως. Αυτό είναι πιθανότερο να συμβεί όταν μετράτε πολλά νομίσματα της ίδιας μικρής αξίας. Εάν μπορείτε ακόμα να γυρίσετε το στρόφαλο χωρίς υπερβολική δύναμη, συνεχίζεται. Ίσως να πρέπει να αφαιρέσετε μερικά νομίσματα από την χοάνη, αλλά αυτό δεν είναι γενικά απαραίτητο. Το άνοιγμα του καλύμματος ενώ μετράτε ακόμα μπορεί να ακυρώσει το αποτέλεσμα και να σας αναγκάσει να μετρήσει ξανά όλα τα νομίσματα.

Εάν η περιστροφή του στροφάλου γίνεται ολοένα πιο δύσκολη κατά τη διάρκεια του χρόνου, παρακαλώ ανοίξτε το καπάκι (3) όταν δεν υπάρχει κανένα κέρμα για μέτρηση και χρησιμοποιεί τα δάχτυλά σας για να ωθήσετε το εύκαμπτο λαστιχένιο δαχτυλίδι πίσω στο κάθισμά του.


Προειδοποίηση:
-Να ρίχνετε τα κέρματα τμηματικά και όχι όλα μαζί.
-Μετά από 1 ώρα συνεχούς λειτουργίας να κλείνετε την συσκευή για 10 λεπτά.
-Πριν από κάθε μέτρηση να καθαρίζετε την κεφαλή CCD.

www.special-products.gr - Έξυπνες χρήσιμες συσκευές


Φωτογραφίες χρήσης

Video χρήσης

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on se.gr


 ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - FLASH WATERPROOF

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 30 Euro

ΕΥΡΩΔΙΑΛΟΓΕΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ


ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

 

 

Τιμή: - Euro

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

 

Τιμή: 500 Euro

ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΟ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - ALL WEATHER
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 20 Euro

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΘΕΡΜΙΔΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Τιμή: 138 Euro

ΡΟΛΟΙ USB

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ένας σκληρός
δίσκος στο χέρι σας.
Τιμή:

32ΜΒ/ 64ΜΒ/ 128ΜΒ
50 Euro/ 63 Euro/ 86 Euro

256ΜΒ/ 512ΜΒ
148 Euro/ 258 Euro

Mp3 PLAYER ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΤΡΟΜΠΑ
ΛΑΔΙΟΥ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
Πρακτικές τρόμπες και αντλίες υγρών.:
Αντλίες λαδιού, αντλίες πετρελαίου, αντλίες κρασιού και άλλων υγρών.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ