ΣΤΟΜΙΑ ΑΡΓΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ - ΣΕΤ 5 ΤΜΧ, special-products.gr


5.00€

ΣΤΟΜΙΑ ΑΡΓΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ - ΣΕΤ 5 ΤΜΧ


ΣΤΟΜΙΑ ΑΡΓΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ - ΣΕΤ 5 ΤΜΧ

Στόμιο Αργού Ποτίσματος για πλαστικά μπουκάλια νερού

Biolic Drop

σετ 5 τεμ


ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ  

 

ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ 
0.5L-0.75L-1L-1.5L-2L 

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 100 % ΣΩΣΤΑ & ΣΤΑΘΕΡΑ

 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ


ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ

 

 Το στόμιο αργού ποτίσματος με την προσθήκη πλαστικής φιάλης νερού του εμπορίου και χρησιμοποιώντας το σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης μπορεί να ποτίσει το φυτό για 15+ ημέρες .

 

Το φυτίλι που είναι προσαρμοσμένο μπροστά στη μύτη της συσκευής εμποτίζεται αργά από το νερό και δίνει την απαραίτητη υγρασία στην ρίζα του φυτού.

 Ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, ακόμα καλύτερη διανομή του νερού. 

Ταιριάζει σε όλες τις πλαστικές φιάλες νερού του εμπορίου χωρητικότητας

0,5 L - 0,75 L - 1,5 L - 2 L

 Περίπου 130 ml /ημέρα 

Το μπουκάλι των 2 lt θα σας κρατήσει 15+ ημέρες. 

 Φυσικό Αυτόματο Πότισμα με μπουκάλια νερού, μπεκ αυτόματου ποτίσματος

 Το προϊόν  αυτόματο και φυσικό πότισμα 

Στόμιο αργού ποτίσματος – Biolic Drop , είναι άμεσα διαθέσιμο

και αποστέλλεται αυθημερόν

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΑΣ

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΑΣ

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ 

 

Χωρίς μπαταρίες

 Χωρίς συντήρηση

 Δεν φράζει από τα άλατα


 Κατάλληλο για συνεχή χρήση όλο το χρόνο

 

Με το πότισμα με το Στόμιο αργού ποτίσματος – Biolic Drop

η διαφορά στην υγεία και την ανάπτυξη των φυτών μας είναι άμεσα εμφανή.

 

Αυτός είναι και ο σωστός τρόπος ποτίσματος γιατί η υγρασία που χρειάζεται για την θρέψη των φυτών μας είναι συνεχή όλη την μέρα και όχι σε μια στιγμή που τα βρέχουμε με το ποτιστήρι ή με το λάστιχο ποτίσματος.

 

Έτσι με το 24ωρο πότισμα αυτό επιτυγχάνουμε τεράστια οικονομία νερού και την σωστότερη υγρασία για τα φυτά μας.

 

Με το ημερήσιο πότισμα επίσης δεν χαλάμε άσκοπα την θρεπτική ουσία που βρίσκεται στο έδαφος των φυτών, δεν ξεπλένουμε τα θρεπτικά και δεν τα διώχνουμε μακριά, όπως γίνεται με το πότισμα που κάνουμε πλημμυρίζοντας τα φυτά μας με το λάστιχο η με το ποτιστήρι όταν ρίχνουμε μεγάλες ποσότητες νερού.

 

Το επιφανειακό πότισμα των φυτών μας, έχει μεγάλη διαφορά από το πότισμα που γίνεται στην ρίζα του φυτού, γιατί το επιφανειακό πότισμα (με το λάστιχο η το ποτιστήρι, αλλά ακόμα και με μπεκ ποτίσματος που έχουν μεγάλη ροή) δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει σωστά στην ρίζα του φυτού να το βοηθήσει να προσλάβει την τροφή του αλλά μπορεί να κινηθεί στην άκρη της γλάστρας γιατί βρίσκει κάτω από την ορατή επιφάνεια που εμείς βλέπουμε τρύπες και διόδους από τις οποίες κατευθύνεται μακριά από την ρίζα.

 

Το νερό μεταδίδει την υγρασία με επαγωγή και δεν κατεβαίνει ομοιόμορφα προς τα κάτω όπως εσφαλμένα νομίζουμε. Δηλαδή ακουμπάνε τα συστατικά που έρχονται σ επαφή με το νερό μουσκεύουν και έτσι στην συνέχεια μεταδίδουν την υγρασία στα γειτονικά τους. Το κατάβρεγμα όταν γίνεται επιφανειακά δεν είναι σίγουρο ότι θα μεταδώσει ομοιόμορφα την υγρασία μερικά εκατοστά κάτω από το ορατό επίπεδο του εδάφους, του χώματος η της τύρφης που βρέχουμε. Έτσι ενώ εμείς μπορεί να ρίξουμε πολύ νερό επιφανειακά αυτό μπορεί να μην καταμεριστεί ομοιόμορφα κάτω από την επιφάνεια.

 

Αυτό μπορούμε να το δούμε κάνοντας το εξής ενδιαφέρον πείραμα: Αν ποτίσουμε μια απότιστη γλάστρα με πολύ νερό επιφανειακά μέχρι να δούμε το νερό να τρέξει στο κάτω μέρος της γλάστρας. Στην συνέχεια μετά από λίγες ώρες μπορούμε να σκαλίσουμε το χώμα της γλάστρας να δούμε αν πήγε ομοιόμορφα το νερό κάτω από την ορατή επιφάνεια που ποτίσαμε. Στις περισσότερες περιπτώσεις που επαναλάβαμε αυτό το απλό πότισμα βρήκαμε ότι δεν είχε ποτιστεί σωστά και δεν είχε μουσκέψει το χώμα κάτω από την επιφάνεια που ποτίσαμε.

 

Αντίθετα, με το συνεχές πότισμα σταγόνα - σταγόνα Με το Στόμιο Αργού Ποτίσματος Biolic Drop , ενώ σπαταλάμε ελάχιστο νερό για κάθε μέρα το χώμα στο κέντρο της γλάστρας μας έχει την σωστή υγρασία.

Οι σύριγγες ποτίσματος εφαρμόζουν στα στόμια των μπουκαλιών μικρών η μεγάλων. Γεμίστε το μπουκάλι με νερό, βιδώστε τη σύριγγα στο στόμιο του μπουκαλιού και σφηνώστε το σε νωπό χώμα κάθετα. 

 

Κατά μέσο όρο ένα μεγάλο μπουκάλι μπορεί να κρατήσει γύρω στις 12 – 15 + μέρες, ανάλογα με το μέγεθος της γλάστρας και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

 

Από τα μοναδικά πλεονεκτήματα που έχουν δικές μας σύριγγες ποτίσματος είναι ότι δεν φράζουν και μπορούν να χρησιμοποιούνται όλο το χρόνο.

 

Τεράστια οικονομία νερού έως 90%

 

Γενικά το αυτόματο πότισμα με μπεκ που βιδώνουν σε πλαστικά μπουκάλια ενδείκνυται να το κάνουμε και όταν είμαστε στο σπίτι και όχι μόνο κατά την απουσία μας.

Ο λόγος είναι ότι με το πότισμα σταγόνα - σταγόνα έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα στην υγειά και την ανάπτυξη των φυτών μας.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι τα φυτά έχουν μια μόνιμη ανάγκη υγρασίας για να μπορούν να προσλάβουν την τροφή τους.

Το πολύ νερό τα βλάπτει όπως και η έλλειψη του νερού.

Όταν ρίχνουμε ανεξέλεγκτες ποσότητες με το λάστιχο για να ποτίσουμε τα φυτά μας έχει σαν αποτέλεσμα να πέφτουν σε μικρό χρονικό διάστημα μεγάλες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα συχνά να παρασύρουμε μακριά τα θρεπτικά συστατικά από την αποσύνθεση του φυτικού υλικού με το οποίο τρέφονται τα φυτά μας.

Δηλαδή συχνά ξεπλένουμε το φυτόχωμα στο οποίο στηρίζεται το φυτό μας και απομακρύνουμε την τροφή του.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε για τα φυτά μας είναι ότι τα περισσότερα φυτά δεν τρέφονται με νερό αλλά χρειάζονται το νερό για να μπορέσουν να προσλάβουν την τροφή τους. Δηλαδή το νερό είναι περίπου ο μεταφορέας της τροφής και όχι η ίδια η τροφή. Απόδειξη αυτού είναι ότι αν βάλουμε τα φυτά μας γυμνόριζα μέσα στο νερό αυτά γρήγορα εξαντλούν τα συστατικά που έχουν οι ιστοί τους και μαραίνονται.

 

Οι καλύτερες συνθήκες για τα φυτά μας διαμορφώνονται όταν κατορθώνουμε να υπάρχει αρκετή υγρασία στην γλάστρα η στο έδαφος το οποίο είναι τοποθετημένα τα φυτά μας αλλά χωρίς να φτάνουμε στο σημείο να φεύγει νερό από το κάτω μέρος της γλάστρας μας.

Ο συνδυασμός ενός αυτόματου ποτίσματος με μπεκ σταγόνας - σταγόνας και ένα όργανο μέτρησης της υγρασίας εδάφους βλέπουμε εύκολα τις συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό της γλάστρας μας. Οπτικά βλέπουμε να μην υπάρχει υγρασία στην βάση της γλάστρας μας και με το υγρασιόμετρο εδάφους βλέπουμε την υγρασία στο εσωτερικό της γλάστρας μας να είναι στην μπλέ η την πράσινη περιοχή.

 

Το λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι είναι να τοποθετούν μπεκ αυτόματου ποτίσματος την στιγμή που φεύγουν διακοπές.

Αυτό έχει συχνά σαν αποτέλεσμα από ένα μικρό λάθος να μην δουλέψει σωστά κάποιο από τα μπεκ.

Γι"αυτό είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να χειριζόμαστε το αυτόματο πότισμα όταν ακόμα βρισκόμαστε στο σπίτι.

 

Μια εβδομάδας εξοικείωση είναι το λιγότερο που πρέπει να έχουμε με τα μπεκ αυτόματους ποτίσματος.

 

Πρέπει επίσης να υπολογίσουμε τον ενδεχόμενο δυνατό αέρα που μπορεί να έρθει κατα την απουσία μας και να ρίξει τα μπουκάλια του αυτόματου ποτίσματος, γι αυτό φροντίζουμε για την σωστή θέση τοποθέτησης των μπουκαλιών και να υπολογίσουμε επίσης ότι στην πορεία του χρόνου το βάρος τους θα μεταβληθεί σε σχέση με τον όγκο τους, λόγο του ότι κάθε μέρα θα λιγοστεύει το νερό του μπουκαλιού.

 

Το πλαστικό μπουκάλι βιδώνει στον κώνο αυτόματου ποτίσματος (μπέκ).

Ο κώνος σφηνώνεται μέσα στο χώμα της γλάστρας του φυτού και τροφοδοτεί το φυτό με νερό από το πλαστικό δοχείο που έχετε γεμίσει.

 

Τοποθετώντας μάλιστα το δοχείο του νερού σε ψηλό σημείο, μπορείτε να αυξήσετε την παροχή νερού, ενώ σε χαμηλό σημείο να την μειώσετε.

 

Παρατηρήστε το σύστημα αυτόματου ποτίσματος για μια βδομάδα πριν φύγετε και χρησιμοποιήστε δοχείο νερού ανάλογα με τις μέρες που θα λείπετε. Πλεονέκτημα επίσης του συστήματος αυτού είναι, ότι μπορείτε να τροφοδοτείτε και με λίπασμα τα φυτά ταυτόχρονα. Απλά προσθέστε την ενδεδειγμένη ποσότητα υδατοδιαλυτού λιπάσματος στο δοχείο του νερού η υγρού χούμο.

 

 

Το αυτόματο πότισμα Με Στόμιο Αργού Ποτίσματος Biolic Drop της Special Products είναι απαραίτητο για όλους

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΛΑΣΤΡΑ

 

  

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΖΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

 

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ

 

ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΕΚ ΔΕΝ ΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΠΟΤΕ

  

Μήκος σύριγγας 13 εκ. (αν θέλουμε να πάει επιφανειακά το νερό δεν το βάζουμε βαθιά. Αν θέλουμε να πάει βαθύτερα από 13 εκ. τότε σκάβουμε λίγο το φυτόχωμα και βάζουμε το μπουκάλι βαθύτερα)

 

 

 

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΦΥΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ Ή ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΑΣ

 

(Βλέπε περισσότερα στο βιβλίο μας για το σωστό πότισμα φυτών και δένδρων)

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ. 

 

Δείτε το βιντεο

Το πιο Οικονομικό Αυτόματο Πότισμα - BIOLIC DROP απο την special products

 


Δείτε επίσης: Αυτόματο πότισμα με μπουκάλια αναψυκτικού : 

http://www.special-products.gr/gr/index.php


ΣΤΟΜΙΑ ΑΡΓΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ – BIOLIC DROP
 


ΧΡΗΣΕΙΣ

·         Τα στόμια αργού ποτίσματος Biolic Drop μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αρχική φύτευση οποιουδήποτε φυτού για να ριζοβολήσει ομαλά και γρήγορα.  

 

·         Με τα στόμια αργού ποτίσματος  Biolic Drop μπορούν τα φυτά μας να ποτίζονται αυτόματα όταν απουσιάζουμε μεγάλα χρονικά διαστήματα, πχ διακοπές.

 

·      Με λίγο λίπασμα μέσα στο νερό του μπουκαλιού που έχουμε εφαρμόσει το Biolic Drop,  μπορούμε να επιτύχουμε την καλύτερη θρέψη και ανάπτυξη του φυτού μας.  ​

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Κάνουμε μία μικρή τρύπα με μια πινέζα, καρφίτσα ή μαχαίρι στο μπουκάλι για να παίρνει αέρα. Αν θέλουμε να έχει την μικρότερη δυνατή ροή τότε κάνουμε την τρύπα στο μπουκάλι με καρφίτσα και την αφήνουμε επάνω σε αυτό.
 
Τοποθετούμε το στόμιο αργού ποτίσματος όσο πιο κοντά μπορούμε στην ρίζα.
 
Στο χώμα ανοίγουμε τρύπα με ένα μαχαίρι για να το κάνουμε πιο αφράτο ώστε να μπει άνετα το στόμιο και να μην είναι πολύ σφιγμένο το φυτίλι.
 
Αν το φυτό μας είναι μεγάλο (π.χ. μεγαλύτερο από 60 εκ.) ή πολύ υδρόφιλο π.χ. βασιλικός, συνίσταται να τοποθετούμε και δεύτερο στόμιο αργού ποτίσματος Biolic Drop.
 
Κάθε στόμιο υπολογίζουμε ότι δίνει στο φυτό μας ημερησίως περίπου 120 ml νερού.
 
Συνίσταται να μετακινούμε τα φυτά μας στο πιο απάνεμο μέρος του μπαλκονιού ή της βεράντας μας, ακόμα καλύτερα στο μέρος που δεν θα ταλαιπωρούνται από τον καυτό ήλιο, να κατεβάζουμε τις τέντες κατά προτίμηση ή τα μεταφέρουμε μέσα στο σπίτι για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αν η χρήση γίνεται τους καλοκαιρινούς μήνες.
 
Δείτε περισσότερα εδώ: www.special-products.gr

Κριτικές


Παράδοση προιόντος Αμεσα / Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες.

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και με μαιλ στο: info [at] 00357.com


See more info about the product ΣΤΟΜΙΑ ΑΡΓΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ - ΣΕΤ 5 ΤΜΧΓρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Κατηγορίες
AA ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (23)
COMPUTER (8)
ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΕΣ (6)
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (1)
ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩ (1)
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (7)
ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ (1)
ΚΕΡΑΜΙΚΑ-> (16)
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟY (35)
ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ (12)
ΟΜΟΡΦΙΑ (2)
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ (3)
ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ (2)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙ (1)
ΠΑΛΕΤΟΚΙΒΩΤΙΑ (4)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑ (1)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝΙ (2)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΡΥΣΑΚΙ (10)
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΛΙΑ-> (30)
ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ (1)
ΡΟΥΧΑ (1)
ΣΠΡΕΙ (2)
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ (4)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (1)
ΦΥΤΑ (1)
ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ (1)
ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΤΕΝΣ (4)
ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ (2)
ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ (1)
ΜΝΗΜΕΣ (3)
ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ-ΒΑΖΑ (16)
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (6)
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟ (6)
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ (14)
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙ (2)
ΘΕΡΜΑΝΣΗ (2)
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ (2)
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ (2)
ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΠΛΑΣΤ. (1)
ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ (1)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6)
ΑΓΓΕΛΙΕΣ (1)
ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ (11)
ΒΙΒΛΙΑ (5)
ΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΦΙΑΛΩΝ (1)
ΔΟΧΕΙΑ- ΜΠΙΤΟΝΙΑ (6)
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΕΣ (2)
ΕΝΥΔΡΕΙΑ-ΨΑΡΙΑ (1)
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (4)
ΕΡΓΑΛΕΙΑ (20)
ΕΛΑΙΑ-ΒΟΤΑΝΑ (6)
ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (7)
ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ (13)
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ (18)
ΛΙΒΑΝΙ (3)
LED ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ (1)
LED ΦΥΤΩΝ ΑΝΑΠΤ. (6)
LED ΦΑΚΟΙ (3)
LED ΛΑΜΠΕΣ (6)
WINDOWS (1)
eshop-> (6)
Κατασκευαστές
0 αντικείμενα
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε στο Google Buzz Μοιραστείτε στο Digg

osCommerce