ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΤΑΓΟΝΑ-ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΑ Αυτόματο πότισμα σταγόνας για γλάστρες και φυτά
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΑ Αυτόματο πότισμα για γλάστρες και φυτά
Τοποθετήστε ενα απλό αυτόματο πότισμα στα φυτά σας για να έχουν την καλύτερη υγρασία σταδιακά
καθ ολη την διάρκεια της ημέρας
ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

 †††††

Τιμή: 13 Euro

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ψηφιακά παλμικά οξύμετρα δακτύλου.
Συσκευές που μας δείχνουν άμεσα τους παλμούς της καρδιάς, και την καλή ή όχι οξυγόνωση του οργανισμού.
ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 EuroΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.

Description:

The high quality Submersible deep well pump brings the clear water to your domestic water supply or to your garden irrigation system, thanks to its powerful engine, easily brings water out from the depths.

Through the use of a high quality materials and first class electrical components, of giok1 submersible deep well pump, it is extremely robust and also suitable for use in irrigation, watering, pressure boosting, and extracting water from a special container, cistern, and well.

 

ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ


ΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
ΑΠΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ
Η ΣΤΟ ΧΩΜΑ


Αποθήκευση νερού στην γλάστρα η το χώμα
και σταδιακή τροφοδοσία των φυτών η των δένδρων μας
για να μην χρειάζονται συχνό πότσιμα τα φυτά μας


ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

όνομα: NOWATER

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ, ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ


Οι κρύσταλλοι αποθήκευσης νερού είναι οι ρυθμιστές σταθερής υγρασίας για τα φυτά μας, κατάλληλοι και για βιολογική καλλιέργεια.

Οι κρύσταλοι NOWATER είναι απαρέτητοι στην αρχική φύτευση η την μεταφύτευση φυτών και δένδρων.

Βοηθούν στο σπορείο και στην διατήριση της υγρασίας των καρπών απο το ξεκίνημα τους.

Οι κρύσταλλοι αποθήκευσης νερού NOWATER είναι απαραίτητοι σε καλλιέργειες όπως το σιτάρι, καλαμπόκι κ.α. όπου εξισορροπούν την υγρασία ανάμεσα στις βροχές ενω παράλληλα βοηθούν τα φυτά να μην ξεραθούν πρόωρα λίγο πριν την συγκομιδή λόγο λιγοστών βροχών κοντά στην περίοδο της συγκομιδής.

Στις γλάστρες μας το NOWATER, βοηθά τα φυτά μας απο την πρώτη στιγμή της φύτευσης -ώστε να βρουν ενα σταθερά υγρό υπόστρωμα και σ ανοίξουν τις ρίζες τους γρήγορα- όσο και στις περιπτώσεις που για λίγες η πολλές μέρες δεν εχουμε την δυνατότητα να τα ποτίσουμε. π.χ. περίοδος διακοπών, ολιγοήμερη απουσία κ.τ.λ. Αλλά και στην κανονική μας παρουσία μπορούμε ν αραιώσουμε το πότισμα π.χ. σε μια φορά την εβδομάδα απο εκει που ασχολιόμασταν μια φορά την μέρα.

NOWATER στις αρχική φύτευση κηπευτικών
Τα φυτά μας απο το ενα πότισμα στο άλλο συχνά στεγνώνουν τις ρίζες τους και το χώμα γύρω τους, με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσονται απρόσκοπτα. Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα τον χειμώνα που άλλωτε βρέχει συνεχόμενα με αποτέλεσμα να πλυμιρίζει και να λασπώνει το έδαφος κλείνοντας του τους πόρους και στην συνέχεια κάνοντας πολλές μέρες να βρέξει οι ρίζες στεγνώνουν και ατροφούν (μειόνονται). Οι κρύσταλοι αποθύκευσης νερού εξισοροπούν αυτές τις ανομαλίες προσφέροντας σταθερή θρέψη στα φυτά και τα δένδρα μας, σταθερή υγρασία για να μας παρέχουν και αυτά σταθερή ανάπτυξη. Παράλληλα δεν αφίνουν τους πορους του εδάφους να κλείσουν πράγμα απαρέτητο για την αναπνοή των οφέλημων μικροοργανισμών.

Με ελάχιστο NOWATER κάτω απο την ρίζα
Χωρίς NOWATER
Το απόγευμα της επόμενης μέρας της φύτευσης της τομάτας
όταν ο ήλιος ταλαιπωρούσε όλη την μέρα τα νεοφυτεμένα φυτά στις 8-9-2013.

Σημειωτέον η ποσότητα NOWATER που βάλαμε
στο αριστερό φυτό είναι ασήμαντη,
μόλις λίγους κόκκους κάτω απο την μικρή ρίζα του.
Το φυτό με το NOWATER πέρασε ολη την ηλιόλουστη μέρα χωρίς να χαμηλώσει τις άκρες του, δείγμα οτι τροφοδοτείται απρόσκοπτα με θρεπτικά συστατικά και η ανάπτυξη του ξεκίνησε δυναμικά
Το φυτό χωρίς NOWATER εχει ταλαιπωρηθεί απο τον ήλιο και η μικρή του ρίζα -μια και είναι μόλις μια μέρα φυτεμένο, δεν μπορεί να το τροφοδοτεί απρόσκοπτα την διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα να εχει χαμηλώσει προς το έδαφος τις τρυφερές άκρες του.


Αν έχουμε υπερβολική ποσότητα νερού στις ρίζες για μεγάλο διάστημα μπορούν να κάνουν μικροοργανισμούς επιβλαβής και συψηριζίες. Το NOWATER απορροφά την υπερβάλλουσα υγρασία και την αποδεσμεύει σταθερά και σταδιακά σύμφωνα με τις ανάγκες ζήτησης απο το φυτό μας.


NOWATER στην μεταφύτευση φυτών και δένδρων
Με το NOWATER η μεταφύτευση φυτών και δένδρων έχει απόλυτη επιτυχία οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Μπορούμε ακόμα και να τραβήξουμε το φυτό απο οπου και αν είναι φυτεμένο και ρίχνοντας λίγο NOWATER στο φυτόχωμα του σημείου που θα μεταφυτεύσουμε το φυτό μας η υγρασία θα κρατηθεί σταθερή και σωστή για να συνεχίσουν οι ρίζες την απρόσκοπτη τροφοδοσία του φυτού μας. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε το πιο δύσκολο πράγμα στην μεταφύτευση. Βγάλαμε ενα λουλούδι απο το χώμα του ενω είναι ανθισμένο και μάλιστα καλοκαιρινό μήνα και το μεταφυτέψαμε αλλού χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

NOWATER στην μεταφύτευση φυτών και δένδρωνNOWATER στο ανθοδοχείο μας
Ακόμα και στο ανθοδοχείο θα δούμε τα ευεργετικά αποτελέσματα του NOWATER. Βάζουμε λίγους κρυστάλλους NOWATER (2-3γραμ) σ ενα ανθοδοχείο γεμάτο νερό και σε λίγο θα εχει πήξει. Τοποθετούμε μέσα σ αυτό κομμένα λουλούδια και θα δούμε οτι θα διατηρηθούν πολύ περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη μέθοδο η απο το σκέτο νερό. Είναι μάλιστα τόσο ενδιαφέρον αυτό γίνεται που φτάνει στο σημείο κάποια απο αυτά να βγάζει ρίζες μέσα στο γυάλινο ανθοδοχείο μας και σε λίγες μέρες να μπορούμε να το μεταφυτέψουμε κανονικά σε μια απο τις γλάστρες μας. Το NOWATER είναι μια καλή λύση και για τον πολαπλασιασμό των φυτών η των δένδρων μας με ριζώματα (ρίζωμα κομμάτι κλαδιού μέσα στο ζελέ απο NOWATER).
Πολύ σημαντικό είναι επίσης οτι τα λουλούδια σταθεροποιούνται σε όποια θέση θέλουμε δημιουργώντας μια όμορφη εικόνα και δεν πέφτουν στην άκρη του ανθοδοχείου όπως γίνεται συνήθως όταν απλά βάζουμε νερό στο βάζο. Το NOWATER διαρκεί για πολλά χρόνια, δεν χρειάζεται άλλαγμα και είναι πολύ οικονομικό. Δεν είναι τοξικό και αν ρίξουμε λίγες σταγόνες απο άρωμα η αιθέριο έλαιο θα ευωδιάζει για μεγάλο διάστημα τον χώρο μας.

κομμένα λουλούδια  διαρκούν περισσότερο
Αριστερά τα κομμένα λουλούδια
είναι τοποθετημένα στο ποτήρι στην θέση που θέλουμε.
Δεξιά τα λουλούδια είναι μέσα σε νερό και πέφτουν όπου νάνε...Κάντε το πείραμα για να δείτε πόσο φιλικό είναι το NOWATER για τα φυτά και τα δένδρα σας
κομμένα λουλούδια  διαρκούν περισσότερο
Τα λουλούδια μέσα στο ποτήρι που είχε NOWATER έμειναν αναλλοίωτα στο κομμάτι που είχε τοποθετηθεί μέσα στο NOWATER γιατί τρέφονταν απο τον φλοιό τους παρ ολο που ήταν κομμένα.!!!


NOWATER στο σπορείο μας
Με το NOWATER το φύτρωμα των σπόρων και η ριζοβολία κλαδιών, γίνονται πλέον πολύ εύκολα.
Το NOWATER προσφέρει άριστη υγρασία για πολλές μέρες, μέχρι το τελικό φύτρωμα των σπόρων μας χωρίς εμείς να ασχοληθούμε καθόλου.
Το NOWATER είναι απαραίτητο για επαγγελματίες καλλιεργητές και φυτώρια.
Επίσης μπορούμε στο σπίτι εύκολα να δείξουμε στα παιδιά μας όλη την διαδικασία του ξεφυτρώματος των σπόρων μια και παρακολουθούμε την κίνηση της ρίζας του φυτού για όσες μέρες θέλουμε, επειδή το NOWATER είναι διαφανές. Μπορούμε να κάνουμε σπορείο μόνο με το NOWATER η αναμεμειγμένο με φυτόχωμα. Μπορούμε να διατηρήσουμε τα νέα φυτά μας για οσο χρόνο θέλουμε στο NOWATER χωρίς καν την ύπαρξη φυτοχώματος. (υδροπονική καλλιέργεια).

(Με βέργες ή με κλαδιά, ριζώνουν και φυτεύονται: Οι αμυγδαλιές, οι αχλαδιές, οι συκαμινιές (μουριές), οι κιτριές, οι μηλιές, οι ελιές, οι κυδωνιές, οι λεύκες, ο κισσός, οι τζιτζιφιές, οι μυρτιές, οι καστανιές, οι συκιές, οι συκαμινιές, οι κιτριές, οι ροϊδιές, οι συκομουριές, οι λεύκες, οι αγριομερσίνες (λαγομηλιές), οι κυδωνιές, οι βερικοκιές, οι δαμασκηνιές, οι αμυγδαλιές, οι χουρμαδιές, οι φιστικιές, ο πλάτανος και οι δάφνες. κ.α.)

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ NOWATER ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΜΑΣ:
Η μη διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας στην ρίζα του δένδρου μας οδηγεί πολλές φορές στο να ρίξει τους καρπούς του, η να ρίξει τα φύλλα του, να μαράνει τις άκρες του, να μην αναπτύσεται κανονικά, ακόμα και να ξεραθεί τελείως.

Το ότι ποτίζουμε επιφανειακά δεν σημαίνει ότι η υγρασία πάει στις ρίζες όπως επιθυμούμε.

Ακόμα χειρότερα γίνονται τα πράγματα οταν ρίχνουμε με το λάστιχο μεγάλες ποσότητες νερού όπου κλείνουμε τους πόρους της γης (βλέπε σχηματισμό ποτάμια, λίμνες) προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στην σταθερή ανάπτυξη των φυτών και των δένδρων μας.

Οι κρύσταλλοι αποθήκευσης νερού όμως, αν τους εχουμε τοποθετήσει στις ρίζες του φυτού, -ακόμα καλύτερα απο την αρχική εγκατάσταση του- θα τραβήξουν την υγρασία όταν αυτή είναι διαθέσιμη σε μεγάλη ποσότητα και θα την αποδεσμεύουν σιγά - σιγά οταν αυτή απορροφάται απο το δένδρο μας.

Οι κρύσταλλοι αποθήκευσης νερού φροντίζουν να έχουν σταθερά την σωστή υγρασία για τα φυτά μας, ανάμεσα στα ποτίσματα. Επιπλέον δεν χρειάζονται πλέον τόσο συχνά ποτίσματα ούτε μεγάλες ποσότητες νερού.

Οι κρύσταλλοι φροντίζουν ν απορροφούν το νερό και όπως τους εχουμε τοποθετήσεις κοντά στην ρίζα του φυτού η του δένδρου, το απελευθερώνουν σταγόνα - σταγόνα όλο το 24ωρο, παρέχοντας ετσι σταθερό ποσοστό υγρασίας για να βοηθήσουν το φυτό η το δένδρο μας να αποδώσει τα μέγιστα.

Οι κρύσταλλοι αποθήκευσης νερού είναι 100% βιοδιασπώμενοι και ωφέλιμοι για τα φυτά και το οικοσύστημα. Με βάση το κάλιο διασπώνται σε άζωτο, διοξείδιο του άνθρακα, οξυγόνο και υδρογόνο. Με ουδέτερο Ph δεν επηρεάζουν την σύσταση του εδάφους μας, αντιθέτως αν αυτό είναι πολύ όξινο η πολύ αλκαλικό το διορθώνουν.

Οι κρύσταλλοι αποθήκευσης νερού είναι ελεύθερης ροής λευκοί κόκκοι που μοιάζουν με τους κόκκους της ζάχαρης όταν είναι στεγνοί. Με την προσθήκη νερού φουσκώνουν εντυπωσιακά και λειτουργούν σαν υπεραπορροφητικά σφουγγάρια παρέχοντάς μας τη δυνατότητα να διαχειριστούμε καλύτερα τη χρήση του νερού για το πότισμα των φυτών.

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

Περιγραφή:

Οι κρύσταλλοι αποθήκευσης νερού είναι δεξαμενές αποθήκευσης νερού που μπορούν να απορροφήσουν έως 400 φορές το βάρος τους με βάρος νερού της βροχής ή από 100 έως 150 φορές με υδατικά διαλύματα θρεπτικών στοιχείων για μεγάλα χρονικά διαστήματα (3-4 εβδομάδες) τα οποία σταδιακά απελευθερώνονται για τις ανάγκες των φυτών, με αποτέλεσμα να μειώνονται τα ποτίσματα κατά 50% έως 70%. Τα φυτά σε γλάστρες δεν χρειάζονται πότισμα για πάνω από 20 ημέρες. Ιδανικό για διατήρηση των φυτών χωρίς πότισμα σε περιόδους διακοπών η ολιγοήμερης απουσίας. Με τους κρύσταλους αποθήκευσης νερού και θρεπτικών συστατικών μπορούμε να επεκτείνουμε εύκολα το καθημερινό πότισμα σε εβδομαδιαίο και με φυτά πολύ πιο ζωντανά και δραστήρια.

Πλεονεκτήματα

- Οικονομία στη χρήση νερού για πότισμα (περιορίζουν τα ποτίσματα έως 70%).
- Οικονομία στη χρήση λιπασμάτων έως 50% (δεν ξεπλένονται με τα ποτίσματα)
- Συμβατό με όλα τα λιπάσματα
- Αυτονομία κατακράτησης νερού έως 25 μέρες (ιδανική λύση για την περίοδο των διακοπών)
- 100% οικολογικό προϊόν, μη τοξικό, χωρίς χημικά.
- Πολλή μεγάλη διάρκεια ζωής στο έδαφος (έως 7 χρόνια!)
- Βελτιώνουν τον εξαερισμό του εδάφους και περιορίζουν τυχόν ζημίες στα φυτά από υπερβολικό πότισμα ή καθόλου πότισμα

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ. Βιολογική αποθήκη νερού

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

1) Δένδρα και θάμνοι (στο χώμα ή σε γλάστρες)

α) Πριν την φύτευση
Ανακατέψτε στο μεταφυτευτικό χώμα την κατάλληλη ποσότητα κρυστάλλων αποθήκευσης νερού (10-15g. (1-1,5 κουταλιά σούπας) ανά 10 λίτρα χώματος). Στη συνέχεια ακολουθεί η συνηθισμένη φύτευση και πλούσιο πότισμα. Ποτίστε και δεύτερη φορά μετά από 1-2 ώρες.

β) Σε ήδη φυτεμένα φυτά
Σκαλίστε όσο το δυνατόν πιο βαθιά (20-25cm) γύρω από τον κορμό των φυτών και τοποθετήστε τους κρυστάλλους αποθήκευσης νερού (10g.ή κοφτή κουταλιά σούπας ανά γλάστρα μετρίου μεγέθους ή 200-300g ανά m²) και ποτίστε άφθονα. Ποτίστε και δεύτερη φορά μετά από 1-2 ώρες. Διπλασιάζοντας την ποσότητα κρυστάλλων αποθήκευσης νερού δημιουργούμε δεξαμενή νερού για αυτονομία χωρίς πότισμα των φυτών για περισσότερες από 20 ημέρες κατά τους θερινούς μήνες των διακοπών.

2) Εφαρμογή σε γκαζόν

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΤΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ.
Ανακατέψτε πριν την σπορά τους κρυστάλλους σε βάθος 10-15 εκατοστών (50-100g ανά m²). Σε ήδη εγκατεστημένο γκαζόν σκορπίστε 50-80g ανά m² αφού προηγουμένως εξαερώσετε ελαφρώς και ποτίστε άφθονα. Ποτίστε και δεύτερη φορά μετά από 1-2 ώρες.

Εναλλακτικά αν το γκαζόν είναι ίδη φυτεμένο μπορούμε να ρίξουμε τους κρυστάλλους επιφανειακά και να φροντίσουμε να πάνε όσο πιο κοντά στην ρίζα.

Προσοχή:

1) Για να ενεργοποιηθούν οι κρύσταλλοι θα πρέπει οπωσδήποτε να ποτίσετε άφθονα μετά την τοποθέτησή τους στο έδαφος.
2) Ο μόνος σωστός τρόπος για να τοποθετηθούν οι κρύσταλλοι είναι βαθιά κοντά στις ρίζες των φυτών και όχι στην επιφάνεια του εδάφους.

AQUAPERLA®: 100g. Τιμή 5.00 €

HYDROGEL Καλλύδωρ: Βιολογική αποθήκη νερού: 100g. Τιμή 10.00 €

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: ΣΑΚΙΑ 10 ΚΙΛΩΝ ΤΙΜΗ 80 ΕΥΡΩ

*ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Δοκιμάστε τους κρύσταλλους αποθήκευσης νερού σε μερικά απο τα φυτά σας για να δείτε στην πράξη την διαφορά.

Για μεγαλύτερες συσκευασίες η για μεγάλες ποσότητες, παρακούμε επικοινωνίστε μαζί μας

Agriculture&Forestry SAP also called water gel, water retaining gel mat, water Storing gel mat, water retaining gel, water retaining granules, water-keep crystal, water crystal polymer, water storing gel, water storing soil, water retaining soil, crystal aqua retaining gel for palnts, moist soil, soil moisture, expanding crystals, crystal polymer, water absorbent crystal, water absorbent soil, plant feed, plant gel food, magic soil, plant food, crystal water solid gel, water saving gel, water retention soil, water soluble plant food, potted moist gel, aqua gel for palnts, water retaining mat, moist crystal soil, polymer water retaining beads, water retaining feed, water–keep, water sorbing gel for indoor plants, crystal water aid, water retaining aid, water retaining agent, drought aid, water-storing agent, retaining moisture, retaining soil nutrient, jelly gel, moisture, stockosorb, hydro-gel, water jelly gel and so on.

Δείτε επίσης τα σχετικά προιόντα:

Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας.

Υγρασιόμετρο εδάφους
Το απαραίτητο όργανο που σας βοηθά να δείτε πότε πρέπει
να ποτίζετε τα δένδρα και τα τα φυτά σας, και
να μειώνετε τις ποσότητες του νερού ώστε να μου τους προκαλείτε
κακό αντί καλού με το πολύ νερό

 

****

DROP TO DROP
Αυτόματο πότισμα για γλάστρες και φυτά
Τοποθετήστε ενα απλό αυτόματο πότισμα στα φυτά σας
για να έχουν την καλύτερη υγρασία σταδιακά
καθ ολη την διάρκεια της ημέρας 

Πρέπει να ξέρουμε οτι με το πολύ νερό που νομίζουμε ότι πάει στην ρίζα του φυτού πρέπει να ξέρουμε ότι το νερό πάντα φεύγει στα πλάγια η εξατμίζεται.
Αν το νερό πήγαινε κάτω όπως οι περισσότεροι νομίζουν δεν θα είχαμε ποτάμια και ρυάκια.
Το νερό δεν κάνει αυτό που θέλουμε εμείς η αυτό που νομίζουμε.
Τα φυτά θέλουν πολύ λίγο νερό και συχνά.
Τα φυτά δεν πίνουν νερό, αλλα χρειάζονται λίγη υγρασία για να προσλάβουν την τροφή τους.
Το νερό το θέλουν στην ρίζα και όχι επιφανειακά. Δηλαδή σε τρύπες και όχι σε λάκκους.

Μια τοματιά θέλει ενα ποτήρι νερό την μέρα το μέγιστο, περισσότερο νερό δεν θα κάνει καλό αλλα κακό.

Ενα μεγάλο δένδρο θέλει ενα λίτρο νερό την ημέρα.

Αν ρίξουμε το νερό όλου του μήνα σε μια μέρα δεν πρόκειται να πάρουν τα φυτά μας περισσότερη υγρασία απο αυτή που χρειάζεται.
Ενω ότι έδαφος θα είναι λασπωμένο για μέρες τα φυτά μας θα στεγνώνουν γύρω απο τις ρίζες τους γιατί θα απορροφούν την υγρασία που χρειάζονται αλλά δεν μπορούν να μετακινήσουν τις ρίζες τους για να πάρουν και την υγρασία που βρίσκεται πιο μακριά.

Το υπερβολικό πότισμα είναι απληστία και κάνει μόνο ζημιά.

Το πότισμα με το λάστιχο μοιάζει με την πλημμύρα, μόνο καταστροφή κάνει στα φυτά μας, χάνεται προς τα πλάγια λιγο κάτω απο το έδαφος και δεν ποτίζει τον κορμό και τις ρίζες των φυτών μας σε βάθος, όσο νερό και να ρίξουμε.(Βλέπε περισσότερα στο βιβλίο μας για το σωστό πότισμα φυτών και δένδρων)

*ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on www.idx.grΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ. ΓΙΟΚ1. TOP-MULTI. DAB DIVERTRON, DIVER 6 ΠΟΛΥΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ Η ΣΤΟ ΧΩΜΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ