ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LEDled lamps: Φθηνές λάμπες οικονομίας τιμή χαμηλή.
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ Ν ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΑΜΠΕΣ; ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Υψηλή αντοχή.

Τιμή: - Euro
ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΩ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων ευρώ, πιστοποιημένος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Τιμή: 150 Euro

Ο Νο 1 ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΥΡΩ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες η Νο 1 μηχανή καταμέτρησης χαρτονομισμάτων με τα λιγότερα δυνατά σταματήματα, ακόμα και σε φθαρμένα χαρτονομίσματα.

 †††††

 

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΨηφιακή ηχογράφηση συνομιλιών, συσκέψεων, τηλεφωνημάτων, μαθημάτων, σεμιναρίων, ιατρικών συμβουλών, τηλεφωνημάτων κ.α.

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.Οξύμετρα παδικά, Οξύμετρα ενηλίκων, αμεσα διαθέσιμα.

Τιμή:--
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

Τιμή: 13 Euro

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

Ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτωνΤριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 Euro

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Υποβρύχιο σύστημα με αδιάβροχη υπέρυθρη κάμερα υψηλής απόδοσης.


Τιμή:
- Euro

Οπτικά θερμόμετρα

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Οπτικά θερμόμετρα Laser για την μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση.

Τιμή: 150 EuroΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΑνιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων

Money Discerner DP-3388

Τιμή: 25 Euro

Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή


ανίχνευση των πλαστών χαρτονομισμάτων

Προσοχή: Ο ανιχνευτής πλαστών DP-3388 δεν μας ενημερώνει για τα πλαστά χαρτονομίσματα αλλά μας βοηθάει να δούμε τα σημάδια αναγνώρισης των γνησίων χαρτονομισμάτων ευρω. Αν θέλετε αυτόματη ηλεκτρονική αναγνώριση των πλαστών χαρτονομισμάτων πρέπει να επιλέξετε κάποιον από τους αυτόματους ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΥΡΩ MULTI-FUNCTION MONEY DETECTOR (MONEY DISCERNER DP-3388)

Το Multi-Function Money Detector (Money Discerner DP-3388) είναι ένα νέο επαναστατικό πολυμηχάνημα υψηλής τεχνολογίας και έρχεται να καλύψει πολλαπλές ανάγκες ανίχνευσης πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ. Το DP-338 είναι κομψό και εύχρηστο πράγμα που το κάνει κατάλληλο τόσο σε επιχειρήσεις όσο και για προσωπική χρήση.

Αξιόπιστο
Ανιχνεύει: Ελληνικά και όλα τα ξένα χαρτονομίσματα, EURO, Travellers Checks, επιταγές, πιστωτικές κάρτες, διαβατήρια, διπλώματα οδήγησης, κάρτες μεταναστών, εισιτήρια (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς), ταινίες ασφαλείας (CD, ποτών, τσιγάρων), φάρμακα, λαχεία, Προ-Πο κ.α.

Λειτουργεί με ρεύμα 220V και καταναλώνει ελάχιστα (μόλις 6 Watt). Περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένη αριθμομηχανή 8 χαρακτήρων όλων των πράξεων, η οποία λειτουργεί με 2 μπαταρίες 1,5V.

Η συσκευή Money Discerner DP-3388 είναι εύκολη στη χρήση και 100% αποτελεσματική στην ανίχνευση με τους τρεις τρόπους διάκρισης των σημείων αναγνώρισης των γνησίων χαρτονομισμάτων.

Διαθέτει ειδική λάμπα UV με υπεριώδεις ακτίνες (UltraViolet).

Η συσκευή διαθέτει επίσης ενσωματωμένη ηχητική αναγνώριση την οποία μπορούμε να ρυθμίσουμε να μας ειδοποιεί ηχητικά όταν ένα πλαστό χαρτονόμισμα εκτεθεί κάτω από την λυχνία UV.

Ειδικό ενσωματωμένο κάλυμμα προστατεύει την λυχνία UV (UltraViolet) από την σκόνη –όταν δεν χρησιμοποιείται.


ανίχνευση των πλαστών χαρτονομισμάτων
Δείτε επίσης:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ & ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ (ΕΥΡΟΔΙΑΛΟΓΕΑΣ)

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΕΥΡΩΔΙΑΛΟΓΕΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΦΟΡΗΤΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

Οδηγίες:

Όλες οι οδηγίες για το Euro είναι εδώ.
Τα κέρματα, τα χαρτονομίσματα, η ισοτιμία, έλεγχος γνησιότητας των χαρτονομισμάτων και οδηγίες χρήσης των ειδικών ανιχνευτών πλαστών χαρτονομισμάτων Euro.Τράπεζα Της Ελλάδος
Αρθρο: 13/01/06 - 21:49

Αποσύρθηκαν 286.000 πλαστά ευρώ το β’ εξάμηνο 2005

Συνολικά 286.000 πλαστά τραπεζογραμμάτια ευρώ αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία κατά το β’ εξάμηνο του 2005, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2005 αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία συνολικά 286.000 πλαστά τραπεζογραμμάτια ευρώ, έναντι 293.000 στο πρώτο εξάμηνο πέρυσι και 287.000 στο δεύτερο εξάμηνο του 2004, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Το 56% αφορούσε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, το 20% των 20, το 6% των 10, το 5% των 100, από 2% των 200 και των 500 και το 1% των 5 ευρώ.

Μέχρι σήμερα, τα τραπεζογραμμάτια των 50 ευρώ παρουσίαζαν πάντοτε τα υψηλότερα ποσοστά πλαστών. Στη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου πέρυσι, ωστόσο, σημειώθηκε σημαντική αύξηση του ποσοστού των πλαστών τραπεζογραμματίων των 20 ευρώ και αντίστοιχη μείωση των ποσοστών των πλαστών τραπεζογραμματίων των 50 και των 100 ευρώ. Ετσι, στο δεύτερο εξάμηνο του 2005, τα τραπεζογραμμάτια των 20 και των 50 ευρώ μαζί αντιστοιχούσαν στο 84% του συνόλου των πλαστών τραπεζογραμματίων που εντοπίστηκαν σε κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την ΕΚΤ, το επίπεδο πλαστών τραπεζογραμματίων έχει παραμείνει σταθερό για περισσότερα από δύο χρόνια, αν μάλιστα ληφθεί υπόψη η σταδιακή αύξηση του αριθμού των γνήσιων τραπεζογραμματίων ευρώ σε κυκλοφορία (10,4 δισεκατομμύρια στο τέλος του 2005).

Δεν υπήρξε εξάλλου σημαντική μεταβολή στο συνολικό τρόπο κατανομής, καθώς, όπως και τα προηγούμενα εξάμηνα, το 97% των πλαστών τραπεζογραμματίων σε κυκλοφορία εντοπίστηκε στη ζώνη του ευρώ, ένα επιπλέον 1% προήλθε από άλλα κράτη μέλη της ΕΕ εκτός της ζώνης του ευρώ και ένα 2% από τον "υπόλοιπο κόσμο", κυρίως από χώρες που γειτνιάζουν με την ΕΕ.

Η ΕΚΤ σε ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι οι πολίτες μπορούν να είναι βέβαιοι για την ποιότητα των τραπεζογραμματίων ευρώ και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας τους. Ωστόσο, το Ευρωσύστημα, δηλαδή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και οι 12 εθνικές κεντρικές τράπεζες της ζώνης του ευρώ, εξακολουθεί να εφιστά την προσοχή των πολιτών στο να ελέγχουν τη γνησιότητα των τραπεζογραμματίων που λαμβάνουν.

(13/01/06 - 21:49)

Οι παραχαράκτες προτιμούν τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και τα κέρματα των 2 ευρώ

(13/1/2006 7:46:00 μμ)


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ
SMART CONTROLER 100% ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΥΡΩ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝΠηγή: ΑΠΕ - ΕΡΤ
(13/1/2006 7:46:00 μμ)

Οι παραχαράκτες προτιμούν τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ...

Τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και τα κέρματα των 2 ευρώ εξακολουθούν να είναι αυτά που προτιμούν οι παραχαράκτες, σύμφωνα με δύο εκθέσεις για την παραχάραξη που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (BCE) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Κατά το δεύτερο εξάμηνοτου 2005, περίπου 286.000 πλαστά χαρτονομίσματα ευρώ αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία, αναφέρει η BCE σε ανακοινωσή της.
Αυτό αντιπροσωπεύει μια μείωση της τάξης του 2,39% σε σχέση με τους έξι προηγούμενους μήνες, όπου 293.000 χαρτονομίσματα είχαν κατασχεθεί, και μια μείωση 0,35% σε ένα χρόνο.
Το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ είναι αυτό που παραχαράσσεται περισσότερο, με 56.000 πλαστά που κατασχέθηκαν τους έξι τελευταίους μήνες του 2005. Η BCE αποκάλυψε πάντως και "μια σημαντική αύξηση στην παραχάραξη των χαρτονομισμάτων των 20 ευρώ" (28.000). Τα χαρτονομίσματα των 20 και των 50 ευρώ αντιπροσωπεύουν συνολικά το 84% των πλαστών χαρτονομισμάτων που έχουν εντοπιστεί.
Σε ότι αφορά τα κέρματα, 95.959 πλαστά κατασχέθηκαν όλο το έτος 2005, αναφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε άλλη της ανακοίνωση. Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση κατά 29% σε σχέση με το 2004.
Τέλος το κέρμα που παραχαράσσεται περισσότερο είναι μακράν αυτό των 2 ευρώ, καθώς πέρυσι κατασχέθηκαν 79.951 πλαστά τέτοια κέρματα.

Δείτε επίσης:

Ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων ευρώ,
πιστοποιημένος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΥΡΩ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on se.grΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Εππαγελματική Μηχανή καταμέτρησης και αυτόματης διαλογής κερμάτων.

Τιμή:
3000 Euro.

ΕΥΡΩΔΙΑΛΟΓΕΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ


κέρματα ευρώ,καταμέτρητής κερμάτων ευρώ,kermata euro

 

 

Τιμή: - Euro

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

 

Τιμή: 500 Euro

ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΟ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - ALL WEATHER
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 20 Euro

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΘΕΡΜΙΔΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Τιμή: 138 Euro

ΡΟΛΟΙ USB

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ένας σκληρός
δίσκος στο χέρι σας.
Τιμή:

32ΜΒ/ 64ΜΒ/ 128ΜΒ
50 Euro/ 63 Euro/ 86 Euro

256ΜΒ/ 512ΜΒ
148 Euro/ 258 Euro

Mp3 PLAYER ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΤΡΟΜΠΕΣ ΛΑΔΙΟΥ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
Πρακτικές τρόμπες και αντλίες υγρών.:
Αντλίες λαδιού, αντλίες πετρελαίου, αντλίες κρασιού και άλλων υγρών.
ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ