ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LEDled lamps: Φθηνές λάμπες οικονομίας τιμή χαμηλή.
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ Ν ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΑΜΠΕΣ; ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Υψηλή αντοχή.

Τιμή: - Euro
COMPUTER ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ
COMPUTER ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ Κομπιούτερ με ενσωματωμένο κερματοδέκτη. Δέχεται οποιοδήποτε ευρωπαϊκό νόμισμα. Αναγνωρίζει τα πλαστά. Η ολοκληρωμένη λύση παροχής χρήση computer ή internet.

Τιμή: 1100 Euro

ΦΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες φακός χωρίς μπαταρίες.
απλά τον κουνάτε και ανάβει…

Τιμή: 7 Euro

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΨηφιακή ηχογράφηση συνομιλιών, συσκέψεων, τηλεφωνημάτων, μαθημάτων, σεμιναρίων, ιατρικών συμβουλών, τηλεφωνημάτων κ.α.

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.Οξύμετρα παδικά, Οξύμετρα ενηλίκων, αμεσα διαθέσιμα.

Τιμή:--
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

Τιμή: 13 Euro

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 Euro

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Υποβρύχιο σύστημα με αδιάβροχη υπέρυθρη κάμερα υψηλής απόδοσης.


Τιμή:
- Euro

Οπτικά θερμόμετρα

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Οπτικά θερμόμετρα Laser για την μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση.

Τιμή: 150 EuroΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟιΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ Οι ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΟικερματοδέκτες μας

Κερματοδέκτες ευρω
& Κερματοδέκτες για μάρκες
Κερματοδέκτες με δυνατότητα αποδοχής οποιουδήποτε ευρωπαικου νομίσματος & μάρκες.

Τιμή: 320 Euro +ΦΠΑ*
Δειτε αναλυτικά τιμές για ολους τους κερματοδέκτες στο τέλος

Αυτόνομος Κερματοδέκτης
εξωτερική πλάγια όψη

Κερματοδέκτες ευρω
Κερματοδέκτης
εσωτερική πλάγια όψη

Κερματοδέκτης κερματα euro

Αυξήστε τις υπηρεσίες προς τους πελάτες σας

Διαστάσεις: Υ29 χ Β21 χ Π12,

Εξοδος 12 volt (αν τον συνδέσετε με ρελέ)

Δείτε αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης για τους κερματοδέκτες και τεχνικά χαρακτηριστικά στο τέλος της σελίδας:

Κερματοδέκτες για υπολογιστές, Κερματοδέκτες για πλυντήρια, Κερματοδέκτες για σκούπες, Κερματοδέκτες για γήπεδα τένις, Κερματοδέκτες για air condition, Κερματοδέκτες για Ξενοδοχεία, Κερματοδέκτες για internet cafe, Κερματοδέκτης ευρω, κερμα, κερματα.

Με τους κερματοδέκτες μας μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή και να παρέχετε υπηρεσίες προς τους πελάτες σας με αυτόματη πώληση των υπηρεσιών σας και είσπραξη με κέρματα που εσεις επιλέγετε.

Δεχονται οποιαδήποτε ευρωπαικά νομίσματα τα οποία ελέγχουν με τρείς τρόπους:
Οπτικός έλεγχος κέρματος
Έλεγχος βάρους του κέρματος
Έλγχος μετάλου του κέρματος

-> ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ <-
Με τους παραπάνω ελέγχους επιτυγχάνουμε τα εξής πλεονεκτήματα:
Αποφυγή πλαστών κερμάτων
Σωστή αναγνώριση της αξίας του κέρματος

-> ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ - ΠΛΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ <-
Έχετε την δυνατότητα να συνδέσετε οποιοδήποτε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή η άλλη ηλεκτρική συσκευή με τους κερματοδέκτες μας και ετσι ο πελάτης σας μπορεί να πληρώνει άμεσα για την χρήση του internet χωρίς ν απασχολεί του προσωπικό σας. Η είσπραξη των χρημάτων γίνεται από εσάς με αποτέλεσμα να υπάρχει πλήρης έλεγχος τους ταμείου σας.

Οι κερματοδέκτες μας έχουν την χαμηλότερη τιμή στην αγορά γιατί παράγουμε τα προϊόντα και τα διαθέτουμε άμεσα στους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα χωρίς ενδιάμεσους.

Οι κερματοδέκτες μας είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συνδέονται με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή (Computer) μέσω της θύρας USB και έχουν την δυνατότητα πλήρους προγραμματισμού, αναβάθμισης λογισμικού η επιδιόρθωσης βλάβης ακόμα και εξ αποστάσεως.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ


Γενικά χαρακτηριστικά του κερματοδέκτη μας:
Το κουτί είναι φτιαγμένο από λαμαρίνα πάχους 6/10 για να μπορεί να αντέχει στα βίαια κτυπήματα.

Η τροφοδοσία του γίνεται από τον υπολογιστή. Οι τάσεις που χρησιμοποιεί είναι 5V για τα ηλεκτρονικά και 12V για την ανίχνευση του κέρματος.

Για την τοποθέτηση του δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογο σύστημα.

Δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του:

Δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ η αυτόνομη χρήση.

Οικερματοδέκτες μας δέχονται όλα τα νομίσματα Οι κερματοδέκτες μας δέχονται όλα τα νομίσματα.

Οικερματοδέκτες μας κανουν ηλεκτρονική αναγνώριση κέρματος Οι κερματοδέκτες μας παρέχουν ηλεκτρονική αναγνώριση κέρματος και στους δύο τύπους.

Οικερματοδέκτες μας ρυθμίζονται για το χρόνο που αντιστοιχεί στο κέρμα Οι κερματοδέκτες μας Ρυθμίζονται εύκολα απο τον ιδιοκτήτη για το χρόνο της παροχής που αντιστοιχεί στο κέρμα του πελάτη.

Οικερματοδέκτες μας ειναι εύκολοι στην εγκατάσταση Οι κερματοδέκτες μας εχουν εύκολη εγκατάσταση σε δύο απλά βήματα.

Οικερματοδέκτες μας συνοδεύονται απο οδηγίες χρήσεως στα ελληνικα Οι κερματοδέκτες μας εχουν οδηγίες χειρισμού και εγκατάστασης στα ελληνικά.

Οικερματοδέκτες μας ενεργοποιούνται με την εκίνηση του computer Με την εκκίνηση του υπολογιστή οι κερματοδέκτες μας δίδουν χρόνο για να προετοιμαστεί το computer με το οποίο συνδέονται.

Οικερματοδέκτες μας διακόπτουν το πληκτρολόγιο, το ποντίκι, την οθόνη στο computer με το οποίο συνδέονται Οι κερματοδέκτες μας διακόπτουν το πληκτρολόγιο, ποντίκι και την οθόνη του υπολογιστή.

Οικερματοδέκτες μας εχουν κλειδαριά ασφαλείας, μεταλικό πλαίσιο και πόρτα ασφαλείας Οι κερματοδέκτες μας εχουν κλειδαριά ασφαλίας.

Οικερματοδέκτες μας ειναι εξ ολοκλήρου μια μεταλλική κατασκευή Οι κερματοδέκτες μας ειναι κατασκευσμένοι από μεταλλικό πλαίσιο.

Οικερματοδέκτες μας εχουν μεταλική, χωνευτή πόρτα ασφαλείας Οι κερματοδέκτες μας εχουν χωνευτή πόρτα για περισσότερη ασφάλεια κατά ενδεχόμενης παραβίασης, όπου δεν χωρά κάποιο εργαλείο για την παραβίαση του κερματοδέκτη σας.

Οικερματοδέκτες μας εμφανίζουν χρονόμετρο στην οθόνη του computer Οι κερματοδέκτες μας εχουν χρονόμετρο και πάνω στην οθόνη του υπολογιστή όστε ο χειριστής του να γνωρίζει αν πάσα στιγμή πόσος χρόνος του απομένει ακόμα.

Οικερματοδέκτες μας δέχονται νομίσματα μόνο οταν το computer και το πρόγραμμα είναι έτοιμα Οι κερματοδέκτες μας δεν δέχονται τα νομίσματα μέχρι να είναι ο υπολογιστής συνδεμένος, έτοιμος και κλειδωμένος, σας διασφαλίζουμε έτσι ευχαριστημένους πελάτες και απορίπτουμε παράπονα.

Οικερματοδέκτες μας δεν ξεχνούν σε περίπτωσαη διακοπής ρεύματος Οι κερματοδέκτες μας θυμόνται το υπόλοιπο του χρόνου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή κολλήματος του υπολογιστή (έκδοση με χρονόμετρο). Ετσι σε περίπτωση επανεκίνησης ο χαμένος χρόνος δεν πληρώνεται απο τον πελάτη σας, ο οποίος συνεχίζει απο την στιγμή που ο υπολογιστής θα είναι έτοιμος και κλειδωμένος ξανά.

Οικερματοδέκτες μας λειτουργούν με ολα τα παιχνίδια Οι κερματοδέκτες μας είναι δοκιμασμένο και λειτουργούν με όλα τα γνωστά παιχνίδια.

Οικερματοδέκτες μας ειναι συμβατοί με το πρόγραμμα Freeze και κάρτες επαναφοράς συστήματος Οι κερματοδέκτες μας ειναι συμβατοί με το πρόγραμμα Freeze και κάρτες επαναφοράς συστήματος.

Οικερματοδέκτες μας εχουν δυνατότητα για ρύθμιση Bonus χρόνου Οι κερματοδέκτες μας εχουν δυνατότητα για ρύθμιση Bonus χρόνου. Το ποσό ρυθμίζεται εύκολα στο πρόγραμμα που συνοδεύει τον κερματοδέκτη σας.

Επίσης οι κερματοδέκτες μας έχουν τη δυνατότητα να τερματίσουν τον συνδεμένο υπολογιστή όταν είναι κλειδωμένος (προστίθεται όταν το ζητήσει ο πελάτης)

Τα προγράμματα των κερματοδεκτών μας είναι συμβατά με τα windows XP , vista και windows 7 και υπάρχει άμεση τηλεφωνική υποστήριξη καθώς και δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης στο σύστημα σας μέσω ιντερνετ. Έτσι οποιαδήποτε βλάβη είναι εύκολο να επιδιορθωθεί οπουδήποτε μέσα σε ελάχιστα λεπτά και χωρίς την κλήση τεχνικού.

Στους κερματοδέκτες μας εχετε την δυνατότητα να συνδέσετε οποιοδήποτε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή.

Με τους κερματοδέκτες μας ο πελάτης σας μπορεί να πληρώνει άμεσα για την χρήση του internet χωρίς ν απασχολεί του προσωπικό σας.

Η είσπραξη των χρημάτων στους κερματοδέκτες μας γίνεται απο εσας με αποτέλεσμα να υπάρχει πλήρης ελεγχος τους ταμείου σας.

Με τους κερματομετρητές μας έχετε την δυνατότητα μέσα στην επιχείρηση η το κατάστημάσας να συνδέσετε συσκευές των οποίων η χρήση να γίνεται αυτόματα από τους πελάτες σας.Μερικές από τις Χρήσεις των κερματοδεκτών μας:


-> Κερματοδέκτες για internet cafe <-
(Αλλά και σε οποιαδήποτε επιχείρηση
θέλει να προσφέρει υπηρεσίες ιντερνετ στους πελάτες της)
Για την αυτόματη παροχή ιντερνετ στους υπολογιστές σας. Ο πελάτης σας δεν χρειάζεται να μετακινείται για να σερφάρει όση ώρα θέλει και δεν χρειάζεται να διακόπτει την σύνδεση του στο ιντερνετ για ν ανανεώνει τον χρόνο παραμονής του σ αυτό.

-> Κερματοδέκτες για πλυντήρια αυτοκινήτων <-
για σκούπες, και άλλες συσκευές καθαρισμού και την αυτόματη παροχή αέρα ή νερού.

-> Κερματοδέκτες για γήπεδα τένις <-
Πολλές εφαρμογές σε τουριστικές και ψυχαγωγικές επιχειρήσεις όπως Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Παιδότοπους, τόπους ψυχαγωγίας.

-> Σε κάμπινγκ, μπαγκαλόους, ενοικιαζόμενα δωμάτια <-
Οι κερματοδέκτες μας επιτρέπουν την πρόσβαση και χρήση ηλεκτρικών συσκευών στους πελάτες σας, χωρίς να απαιτείται η παρουσία σας.
π.χ. μπορείτε να παρέχετε την χρήση πλυντηρίου στο κάμπινγκ η στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σας οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου.

Οι εφαρμογές είναι ατέλειωτες.


Κερματοδέκτες για συσκευές air condition

Κερματοδέκτες για Ντους, (παροχή νερού γενικότερα)

Κερματοδέκτες για Χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (computer)
π.χ. για χρήση ιντερνετ η οποιαδήποτε άλλη χρήση.

Κερματοδέκτες για Χρήση αέρα
π.χ. κομπρεσέρ αέρα, ηλεκτρικές σκούπες, κ.α.

Κερματοδέκτες για πληντήρια ρούχων.
(Οι κερματοδέκτες μας συνδέονται με οποιοδήποτε πληντήριο ρούχων και ελέγχουν την παροχή ρεύματος)

ΟΙ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ
ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ


Οι κερματοδέκτες μας κατασκευάζονται
και προγραμματίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.


Ο κερματοδέκτης παραδίδεται προγραμματισμένος στα νομίσματα που θέλετε να αναγνωρίζει. Διαθέτει δύο ομάδες για προγραμματισμό νομισμάτων. Στη μία μπορείτε να ρυθμίσετε κέρματα και στην άλλη μάρκες. Η εξ' ορισμού ρύθμιση του είναι 0,5€, 1€ και 2€.

Οι κερματοδέκτες μας είναι ταυτόχρονα και κερματομετρητές, έτσι χωρίς να τους ανοίξετε μπορείτε να δείτε το ποσό των χρημάτων που έχουν μέσα ακόμα και από οποιαδήποτε απόσταση. π.χ. από το σπίτι η το γραφείο σας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να σας ειδοποιούν με κάποιο μαιλ π.χ. όταν φθάσουν σε κάποιο ποσό ώστε να πάτε να τους αδειάσετε.


 

Δείτε ακόμα:
Κερματοδέκτες που δίνουν ρέστα:
Κερματοδέκτες για αυτόματους πωλητές:

Κερματοδέκτης MEI Cashflow 690

Ο κορυφαίος κερματοδέκτης της MEI, προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία. Διαθέσιμος σε πρωτόκολλo επικοινωνίας EXE - MDB - 4prices.

Κερματοδέκτης MEI Cashflow 7000

Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την καλύτερη και ασφαλή αποδοχή των κερμάτων κάνοντας πιο παραγωγικό των αυτόματο πωλητή σας.

Κερματοδέκτης MEI Cashflow 560

Το Bestseller των κερματοδεκτών τα τελευταία 15 χρόνια. Παρά το ότι έχουν περάσει 15 χρόνια παρουσίας του στην αγορά συνεχίζει να είναι μία από τις επιλογές των εταιρειών εκμεταλλεύσεις αυτόματων πωλητών σε όλη την Ευρώπη.

Κερματοδέκτης MEI Cashflow EC 6000

Ο υψηλός βαθμός αποδοχής κερμάτων και η ασφάλεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Κερματοδέκτη Cashflow EC 6000

Κερματοδέκτης NRI G-46

O κερματοδέκτης G-46 αποτελεί σημείο αναφοράς στην βιομηχανία κερματοδεκτών. Το σχέδιο του αποτέλεσε και αποτελεί την πλατφόρμα για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων κερματοδεκτών.

Κερματοδέκτης NRI Proteus E-66

Ο κερματοδέκτης PROTEUS E-66, βασισμένος στην δοκιμασμένη και ελεγμένη προηγούμενη γενιά κερματοδεκτών της NRI, αποτελεί ένα επιπλέον προϊόν στην μεγάλη ποικιλία της NRI.

Κερματοδέκτης NRI Currenza C2

Ο καινούργιος currenza c2 κατασκευάστηκε για να κάνει τους αυτόματους πωλητές ακόμα πιο αξιόπιστους και προσοδοφόρους, βελτιστοποιώντας την ικανοποίηση των πελατών σας.

Κερματοδέκτης Sanden SC5E

Οι κερματοδέκτες SandemVendo έχουν σχεδιαστή για χρήση σε όλους τους αυτόματους πωλητές που κυκλοφορούν στην αγορά, έχουν ελεγχθεί και δοκιμαστεί στην διάρκεια πολλών ετών πωλήσεων και παρουσίας στην αγορά.

Κερματοδέκτης Coinco Guardian 6000

Ο κερματοδέκτης Guardian 6000 βασισμένος στην δοκιμασμένη και ελεγμένη προηγούμενη γενιά κερματοδεκτών της Coinco αποτελεί ένα επιπλέον προϊόν στην ποικιλία της Coinco, αποδείχτηκε ακόμη πιο αξιόπιστος και φιλικός προς τον χρήστη.

Κερματοδέκτης Coinco Global

Εύκολο MENU επιλογών και παρακολούθησης με την χρήση ενσωματωμένων εργαλείων. Μηχανικά μέρη που επιτρέπουν εύκολα την πρόσβαση χωρίς την χρήση εργαλείων για ευκολότερη συντήρηση και επισκευή.

Η ιστορία του κερματοδέκτη:

Ο πρώτος κερματοδέκτης δημιουργήθηκε πριν από περισσότερο από εκατό χρόνια από έναν κύριο Charles Fey του San Francisco, California. Το σχέδιο του Fey βασίστηκε σε μια εφεύρεση δυο άλλων Αμερικάνων, των κυριών Sittman και Pitt, οι οποίοι σκάρωσαν μια μηχανή τυχερών παιχνιδιών λίγα χρόνια πριν από τον Charles Fey. Όμως, η πρώτη διάταξη έδινε άπλα στον νικητή ένα ποτήρι δωρεάν μπίρα στο μπαρ ενώ του Fey πλήρωνε με πραγματικά μετρητά.

Οι κερματοδέκτες του καζίνο έχουν διανύσει πολύ δρόμο από την εφεύρεση του Fey, και έχουν πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά τα οποία εκείνος δεν θα μπορούσε να είχε ποτέ φανταστεί. Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των πρώτων μηχανικών μηχανών παρέχουν αμέτρητες διαφοροποιήσεις στο θέμα με συσσωρευτικά τζακπότ, χαρακτηριστικά δόνησης και πολλαπλές γραμμές στοιχήματος. Παρόλα αυτά όλα παραμένουν προσκολλημένα στην αρχή της μιας φοράς ανα παιχνίδι. Βάλετε το κέρμα σας στην σχισμή του κερματοδέκτη (ή στις μέρες μας ένα χαρτονόμισμα ή μια πιστωτική κάρτα) τραβήξετε το μοχλό (ή πιέστε το κουμπί) και δείτε τι σας έχει φυλαγμένο η Τύχη.

Προσθέτοντας στο παιχνίδι επιλογές είναι μια έκρηξη διαφορετικών θεμάτων. Παραδοσιακά, οι κερματοδέκτες παρουσίαζαν σύμβολα της τράπουλας με την προσθήκη των γνωστών μπαρών και καμπανών. Αυτά συνδέονται ιστορικά με τις πρώτες μηχανές που εφευρέθηκαν από τον Fey και τους συνεργάτες του. Αργότερα οι μηχανές χρησιμοποίησαν σύμβολα φρούτων σαν μια δημοφιλή εναλλαγή, άλλα οι κατασκευαστές των μοντέρνων μηχανών διαλέγουν θέματα με αλλόκοτα και εκκεντρικά σύμβολα και μορφές ως ποπ σταρ και βιντεοπαιχνίδια. Στην πράξη, μια νέα σύνθεση του κερματοδέκτη και των παιχνιδιών με τράπουλα του καζίνο έχουν οδηγήσει στην παραγωγή του βιντεοπόκερ και των μηχανών μπλακτζάκ, οι οποίες είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους παίκτες και των πραγματικών και των δικτυακών καζίνο.

Αργότερα οι κερματοδέκτες αποκολλήθηκαν από τα τυχερά παιχνίδια και φτιάχτηκαν ολοκληρωμένες συσκευές που παρείχαν δημόσια τηλέφωνα με κερματοδέκτες, υπολογιστές με κερματοδέκτες, ντουζιέρες συνδεμένες με κερματοδέκτες, πλυντήρια των οποίων η παροχή ρεύματος ελέγχεται από κερματοδέκτη και πλήθος άλλων συσκευών ηλεκτρικών η μη.

Λόγο της χαμηλής κατανάλωσης τους σε ηλεκτρικό ρεύμα οι κερματοδέκτες μας είναι δυνατό να λειτουργούν ακόμα και με μπαταρία. (Οι κερματοδέκτες μας χρειάζονται μερικά μόνο μιλιαμπέρ για την ομαλή λειτουργία τους).

Η τεχνολογία τους στις μέρες μας βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να έχουμε να σας προσφέρουμε κερματοδέκτες που ελέγχουν πλήρως το νόμισμα που δέχονται, το ζυγίζουν και βλέπουν την αξία, την εικόνα και το βάρος του, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται πλέον και τα παρόμοια η πλαστά νομίσματα. Στις μέρες μας επίσης έχουν υλοποιηθεί ακόμα και κερματοδέκτες που δίνουν ρέστα…συσκευές πώλησης νερού με κερματοδέκτες... αντλίες πώλσης υγρών καυσίμων με κερματοδέκτες κ.α.
(Η εφαρμογή πλέον της πώλησης βενζίνης απο κερματοδέκτη δίνει την δυνατότητα στα βενζινάδικα της 24ωρης λειτουργίας τους και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών τους)

Οι χρήσεις των κερματοδεκτών είναι θεωρητικά ατέλειωτες μια και διαρκώς πλέον οι άνθρωποι βρίσκουν νέα σημεία πώλησης και νέες υπηρεσίες στις οποίες πλέον εγκαθιστούν ηλεκτρονικούς κερματοδέκτες για την αυτόματη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα στους κερματοδέκτες μας είναι ότι είναι αυτόνομοι και συνδέονται με ότι σκεφτεί ο πελάτης μας έτσι. Στο μέλλον ακόμα και μετά από πολλά - πολλά χρόνια λειτουργίας χρειαστεί ν αλλάξει η συσκευή με την οποία συνδέθηκε ο κερματοδέκτης δεν χρειάζεται ταυτόχρονα ν αλλάξει και ο κερματοδέκτης.

Οι κυριότεροι τύποι των κερματοδεκτών που δουλεύουμε είναι:

Κερματοδέκτες Παράλληλοι

Κερματοδέκτες Σειριακοί

Κερματοδέκτες Παλμού

Κερματοδέκτες CCTalk

Αν εισαστε κατασκευαστής συστημάτων που χρειάζονται κερματοδέκτη, μπορείτε να αγοράζετε απο εμάς εξαρτήματα για να φτιάχνετε τους δικό σας κερματοδέκτη.

ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έχουμε δυο ειδών κερματοδέκτες

α) Κερματοδέκτες με χρονόμετρο αυτόνομους (δίνουν εντολή σε ένα ρελέ ν ανοίξει η να κλείσει το ρεύμα της οποιασδήποτε συσκευής είναι συνδεμένοι)

β) Κερματοδέκτες για υπολογιστές που συνδέονται με ένα καλώδιο usb με με οποιονδήποτε υπολογιστή και χρειάζονται το πρόγραμμα που τους ελέγχει να τρέχει στον υπολογιστή. Ετσι οι κερματοδέκτες αυτοί προγραμματίζονται και ελέγχονται εύκολα από το πρόγραμμα αυτό.

(Κερματοδέκτες κατηγορίας Α)
Για τους κερματοδέκτες τύπου α (αυτόνομους κερματοδέκτες με χρονόμετρο)
Οι αυτόνομοι κερματοδέκτες οπλίζουν μια επαφή ρελέ που ενεργεί ώς βοηθητική για να οπλίσει το ρελέ ισχύος.
το ρελέ ισχύος θα δώσει ρεύμα στη συσκευή.
τα χρηματα μετατρέπονται σε χρόνο στην οθόνη του κερματοδέκτη.
Στους αυτόνομους κερματοδέκτες μετράμε σε λεπτά το χρόνο και δεν έχουμε δεκαδικά π.χ δεπτερόλεπτα. 7,5 λεπτά έχουμε 7 λεπτά ή 8 λεπτά κ.τ.λ. (υπολειπόμενο χρόνο μέχρι να δώσει ο κερματοδέκτης εντολή στο ρελέ να κλείσει το ρεύμα).

Οι χρονοδιακόπτες του κερματοδέκτη είναι δύο ειδών
Α1) Αυξητικός χρονοδιακόπτης κερματοδέκτη: Δηλαδή ρίχνομε χρήματα και αυξάνει ο χρόνος στην οθόνη
Αυτό σημαίνει οτι το ρελέ οπλίζει μόλις ο κερματοδέκτης πάρει το πρώτο κέρμα δηλαδή αν ορίζομε ότι ο πελάτης με 2 ευρώ παίρνει χρόνο 1 ώρα
αν ρίξει 50σεντ +1ευρο +50 σεντ ο κερματοδέκτης θα ενεργοποιηθεί με το πρώτο 50λεπτο.

Α2) πάλι χρονόμετρο που οπλίζει ρελέ αλλα αυτή τη φορά πρέπει να πάρει πρώτα όλο το ποσό και μετά οπλίζει το ρελέ
Στο παραπάνω παράδειγμα ο πελάτης ρίχνει το 50λεπτο (ο κερματοδέκτης δεν ενεργοποιείται γράφει στην οθόνη του ότι πήρε 50λεπτα) ρίχνει το ευρώ και μετά το 50λεπτο και οπλίζει το ρελέ
Προσοχή εδώ: Οι κλασικοί κερματοδέκτες δεν κάνουν επιστροφή χρημάτων. Επίσης οι κλασικοί συνηθισμένοι κερματοδέκτες δεν δίνουν ρέστα.

Στους αυτόνομους κερματοδέκτες με χρονόμετρο η αλλαγή του χρόνου γίνεται εύκολα ρυθμίζοντας τους μικροδιακόπτες που έχει πάνω η πλακέτα. Ανοίγοντας την πλαινή πόρτα του κερματοδέκτη έχουμε πλήρη έλεγχο στην πλακέτα. (Η πλαϊνή πόρτα του κερματοδέκτη ανοίγει με κλειδαριά).

Οι αυτόνομοι κερματοδέκτες με χρονόμετρο έχουν εφαρμογή σε οποιαδήποτε συσκευή λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα.
Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι στους αυτόνομους κερματοδέκτες με χρονόμετρο μπορούμε με έξτρα χρέωση (το κόστος του πίνακα και των υλικών), εμείς να φτιάξουμε και να δώσουμε στον πελάτη τον ηλεκτρολογικό πίνακα (το ρελέ ισχύος με μια πρίζα shuko 220V) έτοιμο δηλαδή και ολοκληρωμένο όλο το σύστημα για να συνδεθεί κατευθείαν επάνω στην πρίζα του πίνακα που ελέγχεται από τον κερματοδέκτη, η οποιαδήποτε συσκευή.
αν δεν θέλει ο πελάτης τον πρόσθετο ηλεκτρολογικό πίνακα πρέπει να τον φτιάξει ο ίδιος ή ο ηλεκτρολόγος του.
Σχηματικά διαγράμματα υπάρχουν και οποιαδήποτε επίλυση αποριών για εσάς η τον ηλεκτρολόγο σας είναι διαθέσιμες από τους τεχνικούς των κερματοδεκτών, οποτεδήποτε και χωρίς καμία χρέωση. Επίσης υπάρχουν απλά παραδείγματα για τον ηλεκτρολογικό πίνακα,
είναι μέσα στη σελίδα του κερματοδέκτη για σκούπες, πλυντήρια, γήπεδα, γυμναστήρια κτλ

(Κερματοδέκτες κατηγορίας Β)
Οι κερματοδέκτες για υπολογιστές συνδέονται στην usb θύρα του υπολογιστή και πέρνουν 50λεπτο ευρώ εως και δίευρο. Το πρόγραμμα του κερματοδέκτη είναι προ ρυθμισμένο σε 15min τα 50λεπτά του ευρώ.
το ευρώ και το δίευρο δίνουν 2πλάσιο και 4πλασιο χρόνο στον κερματοδέκτη η οποία φαίνεται και στην οθόνη του κερματοδέκτη αλλά και στον υπολογιστή.
Ασφαλώς η προρυθμισμένη αξία του κερματοδέκτη μπορεί εύκολα να αλλάξει μέσα από το πρόγραμμα που υπάρχει στον υπολογιστή και ελέγχει τον κερματοδέκτη και τον υπολογιστή.
Το ειδικό αυτό πρόγραμμα κλειδώνει πληκτρολόγιο, ποντίκι και δείχνει διαδοχή από εικόνες στην οθόνη
έχει τη δυνατότητα να θυμάται το υπόλοιπο του χρόνου σε περίπτωση κολλήματος ή επανεκκίνησης του υπολογιστή, έτσι οι πελάτες είναι πάντα ευχαριστημένοι.
Το πρόγραμμα του κερματοδέκτη που είναι τοποθετημένο στον υπολογιστή, έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα ανοικτά προγράμματα του χρήστη μετά το πέρας του χρόνου, ακόμα και να κάνει reset/restart (επανεκκίνηση) τον υπολογιστή
Το πρόγραμμα του κερματοδέκτη μπορεί να δώσει μπόνους (bonus) σε χρόνο αν ο πελάτης βάλει συγκεκριμένο ποσό για το οποίο έχουμε / έχετε ορίσει να δίνει έξτρα δωρεάν χρόνο (bonus)
Πολύ σημαντικό: Το ειδικό πρόγραμμα του κερματοδέκτη έχει επίσης την δυνατότητα να στείλει αναφορά οπουδήποτε ρυθμιστεί π.χ. ημερήσια αναφορά σε κάποιο e-mail με το χρηματικό ποσό που έχει μέσα του. Το πληροφοριακό μήνυμα ενημερώνει την συνολική αξία που βρίσκεται μέσα στον κερματοδέκτη σε 50λεπτα. Έτσι ξέρετε οπουδήποτε και αν βρίσκεστε τι χρήματα έχουν συγκεντρωθεί μέσα στον κερματοδέκτη σας.

Υπάρχει επίσης διπλός κερματοδέκτης για pc
Ο διπλός κερματοδέκτης για υπολογιστή εχει δυο χρονόμετρα και συνδέεται ταυτόχρωνα με δυο υπολογιστές οι οποίοι μοιράζονται μόνο το ίδιο αισθητήριο και την ίδια δεξαμενή για τα κέρματα.

Τεχνικά για τους κερματοδέκτες που συνδέονται με υπολογιστές:
Τα αισθητήρια που χρησιμοποιούμε ειναι μόνο σηριακά. Δηλαδη βγάζουν τους παλμούς στο 5 καλωδιο (το καλώδιο εχει συνολικα10)
το κόκκινο =1 ειναι η γερίωση=0V
to 2 =12V
to 5 oi palmoi
to 6 ειναι το inhibit=enable- disable του κερματοδέκτη
Οταν ειναι στη γείωση ο κερματοδέκτης δέχεται νομίσματα όταν ειναι στα 12V τα επιστρέφει πίσω
Από τα μικροδιακοπτάκια που έχει πάνω του το αισθητήριο ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ο χρήστης δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτά.
Τα αισθητήρια προγραμματίζονται από τον υπολογιστή με το πρόγραμμα του κερματοδέκτη

Ιδιαίτερους προγραμματισμούς στο χρόνο και σ αυτού του τύπου τους κερματοδέκτες, κάνουμε μόνο με βάση τα λεπτά. Οι κερματοδέκτες μας ΔΕΝ παίζουν με δευτερόλεπτα γιατί δεν υπάρχει πρακτικά λόγος και θα κάναμε ολες τις διαδικασίες πιο πολύπλοκες.
Έτσι και το απλό και ευδιάκριτο χρονόμετρο που υπάρχει στην πρόσοψη του κερμαοδέκτη μετρά τον υπολειπόμενο χρόνο σε λεπτά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΕΣ ΜΑΣ:


Αθήνα:

1) Λ. Συγγρού 101, Νέος Κόσμος, 11745
Τηλ: Σταθερό: 2155403120


2) Ερμού 60 (3ορ, 1ο γρ) & Αιόλου, 10563
Τηλ. 2121046571

 

mail: info [@] 00357.com

Αναλυτικός τιμοκατάλογος για τους κερματοδέκτες:

Οι κυριότερες εφαρμογές για τους κερματοδέκτες ειναι οι ακόλουθες τρείς:


1) Κερματοδέκτες για Ηλεκτρονικό Υπολογιστή τιμή 320 ευρω

Συνδέεται στον υπολογιστή και με το ειδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνεται στον κερματοδέκτη ελέγχει την χρήση του υπολογιστή

2) Κερματοδέκτες ηλεκτρικής πρίζας 320 ευρώ
Ηλεκτρολογικό κύκλωμα (πινακας,πρίζα) 230 ευρω

Για να συνδέσετε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή λειτουργεί με ρεύμα 220 volt. Πλυντήριο ρούχων, Ηλεκτρική σκούπα. κ.α.
Περιλαμβάνει ένα μικρό πίνακα, την πρίζα και τον ρελέ που δέχεται την εντολή από τον κερματοδέκτη και διακόπτει το ρεύμα της πρίζας. Το ηλεκτρολογικό κύκλωμα, μπορεί εύκολα να τα φτιάξει ο ηλεκτρολόγος σας δεν χρειάζεται να τα προμηθευτείτε από εμάς.
Συνήθως αυτές οι εφαρμογές γίνονται για να παρέχουμε υπηρεσίες όπως πλυντήριο ρούχων με κερματοδέκτη, ηλεκτρικές σκούπες σε αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτου και γενικά για να ανοίγουμε και να κλείνουμε ελεγχόμενα το ρεύμα σε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή.
(εναλλακτικά υπάρχει και ηλεκτρολογικό κύκλωμα πρίζας που συνδέεται με την κερματοδέκτη με πιο φθηνά υλικά κόστους 70 ευρω)

3) Κερματοδέκτες ελέγχου παροχής υγρών 320 ευρώ
Διακόπτης on-off νερού (ηλεκτροβάνα) 105 ευρω περίπου.
Για να συνδέσετε ντουζιέρες κ.α.
Εδώ θα χρειαστείτε μια ηλεκτροβάνα την οποία θα ανοίγει και θα κλείνει ο κερματοδέκτης καθώς και το τροφοδοτικό που της δίνει το λιγοστό ρεύμα που χρειάζεται ν ανοίξει και να κλείσει, μια και ο κερματοδέκτης δίνει μόνο την εντολή. Η ηλεκτροβάνα χρειάζεται επίσης ρεύμα χαμηλής τάσης και την εντολή ν ανοίξει και να κλείσει.
Εφαρμογές του κερματοδέκτη αυτού γίνονται συνήθως σε ντουζιέρες.
Η κατανάλωση ρεύματος είναι ελάχιστη και μπορεί να δουλέψει όλο το κύκλωμα και με μπαταρία. Ασφαλώς ο κερματοδέκτης σ αυτή την περίπτωση μπορεί ν ανοίξει και να κλείσει οποιοδήποτε γραμμή υγρού.

4) Κερματοδέκτες που συνδέονται με ταμειακή μηχανή στοιχίζουν περίπου 1000 - 1500 ευρώ + 600 περίπου ευρώ οι ταμειακές οι οποίες συνδέονται με τον αντοίστοιχο κερματοδέκτη
Εναλακτικά μπορείτε να χρησημοποιήσετε μάρκες στον απλό βασικό κερματοδέκτη με κόστος μόνο 0,35 λεπτά / μάρκα.

Οι διαστάσεις του κουτιού του κερματοδέκτη

Υ29 * Β21 * Π12

Εξοδος 12 volt (αν τον συνδέσετε με ρελέ)

*Οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ.


Δείτε επίσης:


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ & ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ (ΕΥΡΟΔΙΑΛΟΓΕΑΣ)

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΕΥΡΩΔΙΑΛΟΓΕΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΦΟΡΗΤΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on se.grΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - FLASH WATERPROOF

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 30 Euro

ΕΥΡΩΔΙΑΛΟΓΕΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ


κέρματα ευρώ,καταμέτρητής κερμάτων ευρώ,kermata euro

 

 

Τιμή: - Euro

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

 

Τιμή: 500 Euro

ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΟ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - ALL WEATHER
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 20 Euro

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΘΕΡΜΙΔΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Τιμή: 138 Euro

ΡΟΛΟΙ USB

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ένας σκληρός
δίσκος στο χέρι σας.
Τιμή:

32ΜΒ/ 64ΜΒ/ 128ΜΒ
50 Euro/ 63 Euro/ 86 Euro

256ΜΒ/ 512ΜΒ
148 Euro/ 258 Euro

Mp3 PLAYER ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΤΡΟΜΠΕΣ ΛΑΔΙΟΥ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
Πρακτικές τρόμπες και αντλίες υγρών.:
Αντλίες λαδιού, αντλίες πετρελαίου, αντλίες κρασιού και άλλων υγρών.
ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ