ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΤΑΓΟΝΑ-ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΑ Αυτόματο πότισμα σταγόνας για γλάστρες και φυτά
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΑ Αυτόματο πότισμα για γλάστρες και φυτά
Τοποθετήστε ενα απλό αυτόματο πότισμα στα φυτά σας για να έχουν την καλύτερη υγρασία σταδιακά
καθ ολη την διάρκεια της ημέρας
ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

 †††††

Τιμή: 13 Euro

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ψηφιακά παλμικά οξύμετρα δακτύλου.
Συσκευές που μας δείχνουν άμεσα τους παλμούς της καρδιάς, και την καλή ή όχι οξυγόνωση του οργανισμού.
ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 EuroΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.

Description:

The high quality Submersible deep well pump brings the clear water to your domestic water supply or to your garden irrigation system, thanks to its powerful engine, easily brings water out from the depths.

Through the use of a high quality materials and first class electrical components, of giok1 submersible deep well pump, it is extremely robust and also suitable for use in irrigation, watering, pressure boosting, and extracting water from a special container, cistern, and well.

 

ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ


ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣΑΖ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

massage: Κάθισμα μασάζ Beurer, Μαξιλάρι μασάζ Beurer, Tens πόνου σώματος Beurer, Συσκευή μασάζ πελμάτων Beurer, Συσκευή μασάζ Beurer, Συσκευή μασάζ Medisana, Λάμπα υπερήθρων Beurer κ.α. οι καλύτερες τιμές σε συσκευές μασάζ είναι εδω.


Κάθισμα μασάζ Beurer MG155

Κάθισμα μασάζ Beurer MG155 απο την Special Products

Τιμή προσφοράς 50 ευρώ

Η συσκευή μασάζ που πρέπει να έχουν ολοι.
Κατάληλο για το σπίτι
μετατρέψτε την πολυθρόνα σε πολυθρόνα μασάζ.
μετατρέψτε τον καναπέ σας σε καναπέ μασάζ

Κατάλληλο και για το αυτοκίνητο.
Το κάθισμα μασάζ της Special Products MG155
είναι ειδικά σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείτε και στο αυτοκίνητο.

Το κάθισμα μασάζ Beurer MG155 της Special Products διαθέτει control με πολλές δυνατότητες
Το κάθισμα μασάζ Beurer MG155 της Special Products μπορει να τοποθετιθεί εύκολα στο αυτοκίνητο για να μας χαρίζει μια άνετη και ξεκούραστη οδήγηση.
Το κάθισμα μασάζ Beurer MG155 της Special Products μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στον καναπέ μας, στην πολυθρόνα μας, στην καρέκλα του γραφείου μας για να μας απαλλάξει απο μυϊκούς πόνους , κόπωση και να μας χαρίσει ξεκούραστη και ευεξία.
MASAGE ATHENS ΜΑΣΑΖ ΣΤΡΩΜΑ - ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΑΣΑΖ ΚΑΝΑΠΕ - ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ - ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 


Κάθισμα μασάζ Beurer MG155 απο την Special Products

Το κάθισμα μασάζ Beurer MG155 προσφέρει χαλαρωτικό μασάζ με ταυτόχρονη δυνατότητα θέρμανσης. Το κάθισμα μασάζ Beurer MG155 μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σπίτι για καρέκλες με πλάτη όσο και στο αυτοκίνητο.

Κάθισμα μασάζ με δυνατότητα ταυτόχρονης θέρμανσης
Κατάλληλο για οικιακή χρήση και στο αυτοκίνητο. Χρησιμοποιεί αντάπτορα αυτοκινήτου
Διαθέτει 3 περιοχές μασάζ που λειτουργούν ανεξάρτητα
5 κινητήρες δόνησης
2 επίπεδα έντασης μασάζ
3 περιοχές δόνησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένες
Δυνατότητα θέρμανσης (ταυτόχρονα με το μασάζ ή χωριστά)
Εύκολο στη χρήση με χειροκίνητο διακόπτη
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα καθίσματα με επαρκές βάθος πλάτης και καθίσματος
Ισχύς: 12Watt

Διαστάσεις:

Πλάτη: 71 x 45 cm
Κάθισμα: 40 x 45 cm

Το μασάζ βοηθά στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας. Μειώνει το στρες. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της αϋπνίας. Είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση του πόνου και ανακούφιση των ασθενών.

Για ασθενείς με χρόνιο πόνο, το τακτικό μασάζ ανακουφίζει και βελτιώνει την ποιότητα ζωής. Σε αθλητές με τραυματισμούς, επιταχύνει την αποκατάσταση. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους μυς και τους κάνει περισσότερο εύκαμπτους. Βοηθά στην αποβολή άχρηστων ουσιών που δημιουργούνται από το μυϊκό μεταβολισμό. Απομακρύνει την ένταση, προκαλεί χαλάρωση και αυξάνει το αίσθημα αυτοπεποίθησης των ασθενών.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το μασάζ είναι περισσότερο αποτελεσματικό από άλλες συμπληρωματικές θεραπείες για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου της πλάτης. Σε καρκινοπαθείς ασθενείς, το μασάζ βρέθηκε ότι μειώνει την αίσθηση του πόνου και κατευνάζει τις ανησυχίες και φοβίες.

Το μασάζ δεν είναι μόνο για ενήλικες. Μια πρωτοποριακή έρευνα έδειξε ότι γονείς που είχαν εκπαιδευτεί για τον σκοπό αυτό, όταν έκαναν 15 λεπτά μασάζ, 3 φορές την ημέρα στα πρόωρα παιδιά τους ενώ ήταν ακόμη στο νοσοκομείο, τα βρέφη κέρδιζαν βάρος και πήγαιναν στο σπίτι τους γρηγορότερα από άλλα πρόωρα βρέφη που δεν λάμβαναν θεραπεία με μασάζ.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το μασάζ επιδρά θετικά στο ανθρώπινο σώμα δια μέσου τουλάχιστον τριών μηχανισμών. Οι μαλάξεις που γίνονται στο σώμα του ασθενούς, επιτρέποντας τη χαλάρωση, οδηγούν τον εγκέφαλο στο να παράγει λιγότερες ορμόνες του στρες. Ταυτόχρονα βελτιώνουν τη ροή αίματος στον εγκέφαλο. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερη πνευματική διαύγεια και εγρήγορση κάτω από συνθήκες χαλάρωσης. Ένας τρίτος μηχανισμός είναι η παραγωγή των ενδορφινών από τον εγκέφαλο που έχουν παρόμοια δράση με τη μορφίνη και καταπολεμούν τον πόνο.

Υπάρχουν πολλών ειδών μασάζ. Τα γνωστότερα είναι το Σουηδικό μασάζ, το σιάτσου, η ρεφλεξολογία και άλλα.

Σε περίπτωση προβλήματος υγείας απευθυνθείτε στον γιατρό σας πριν κανετε μασάζ σε ορισμένες περιπτώσεις και σε ειδικό θεραπευτή για το πρόβλημα σας.
Ο γιατρός θα κρίνει εάν για ορισμένες καταστάσεις ασθενών με ψηλή πίεση ή με ιστορικό θρομβοφλεβίτιδας, μπορούν ή όχι να λαμβάνουν θεραπεία με μασάζ.

Το μασάζ μας βοηθά στην άμεση ανακούφιση , χαλάρωση , καλή κυκλοφορία του αίματος αλλα και στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του στρες τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος.


Λίγα λόγια για την εταιρία Beurer:

Η Beurer GMBH εδώ και 95 χρόνια καινοτομεί στον τομέα της υγείας, πρόληψης προβλημάτων υγείας και θεραπείας. Ολα τα προϊόντα της, τα οποία αφορούν την ατομική φροντίδα και περιποίηση, είναι εύκολα στη χρήση και αποτελεσματικά.

Η Beurer στοχεύει στην ποιότητα. Τα προϊόντα της βραβεύονται για την ευκολία στη χρήση, το σχεδιασμό αλλα και την καινοτομία τους.

Ιδρύθηκε το 1919 στο Ulm της Γερμανίας και παραμένει οικογενειακή επιχείρηση. Από την ίδρυση της εταιρείας έως και σήμερα, έχει μεγαλώσει το εύρος των προϊόντων της, πάντα με επίκεντρο την ασφάλεια του χρήστη και γι’ αυτό έχει ευφεύρει πατέντες όπως το BSS (Beurer Safety System). Ολα τα προϊόντα της πληρούν και υπερβαίνουν τις προδιαγραφές της ΕΕ.

Η τελευταία καινοτομία της Beurer είναι το Beurer Connect, το οποίο δίνει στις συσκευές υγείας, τον τρόπο να συνδεθούν ή μέσω USB ή μέσω Bluetoοth για την απλή και ξεκάθαρη αρχειοθέτηση των μετρήσεων. Το πρόγραμμα αυτό, λέγεται Health Manager και παντρεύει τέσσερεις κατηγορίες προϊόντων.


--

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ;
Το μασάζ που αδυνατίζει
Άννα Δάλλα / περιοδικό VITA

Αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά σε πόντους. Tο σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά.
Γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. Ο λόγος για το λεμφικό μασάζ, που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους. Έτσι, χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το λεμφικό χειροπρακτικό μασάζ συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους. Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το λεμφικό μασάζ, θέσαμε τις ερωτήσεις μας στην ειδικό κ. Φρόσω Στρατή, αισθητικό, φυσικοθεραπεύτρια με ειδίκευση στο λεμφικό μασάζ.

Τι είναι το λεμφικό μασάζ;
Είναι μια τεχνική μάλαξης που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος. Κύριος στόχος του είναι η διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί έτσι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.

Σε τι βοηθάει το μασαζ;
Στη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη μείωση της κυτταρίτιδας, στο χάσιμο πόντων και κατ’ επέκταση και στο αδυνάτισμα.

Σε ποια σημεία του σώματος γίνεται;
Το λεμφικό μασάζ γίνεται σε όλο το σώμα, κυρίως όμως στα χέρια, σε ολόκληρο το μήκος των ποδιών, στην κοιλιά και τους γλουτούς, αλλά και στο πρόσωπο και το λαιμό, επιμένοντας σε προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, τα πρηξίματα και το τοπικό πάχος.

Θέλω να αδυνατίσω τοπικά. Μπορεί να με βοηθήσει το μασάζ;
Σίγουρα θα μπορούσε να σας βοηθήσει, αρκεί να κάνετε έναν ικανό αριθμό συνεδριών με κάποιον άνθρωπο που γνωρίζει τι κάνει.

Πόσες συνεδρίες πρέπει να γίνουν και πόσο διαρκεί η καθεμιά;
Στην αρχή θα πρέπει τα 5 πρώτα μασάζ να γίνουν μέσα σε 10 ημέρες, για να ενεργοποιηθεί η λέμφος και να έχουμε γρήγορη αποτοξίνωση του οργανισμού. Ο τελικός αριθμός, όμως, των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ανθρώπου. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 60΄.

Μετά από πόσα μασάζ θα δω αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά τα πρώτα 5 μασάζ. Η διαφορά είναι αισθητή στη μείωση της κυτταρίτιδας και στο χάσιμο των πόντων.

Αφού το σταματήσω, θα πρέπει να κάνω και άλλες συνεδρίες για συντήρηση;
Η συντήρηση είναι πολύ σημαντική για να διατηρηθεί το αποτέλεσμά του. Θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τις συνεδρίες λεμφικού μασάζ περίπου 2 φορές το μήνα. Έτσι, θα μπορεί να ελέγχεται η κυκλοφορία της λέμφου και δεν θα επαναδημιουργηθούν τοξίνες και άλλες επιβλαβείς ουσίες που ευνοούν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

Έχω ακούσει ότι πονάει και ότι κάνει μελανιές. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Η αλήθεια είναι ότι στις πρώτες συνεδρίες πονάει λίγο ή περισσότερο, στα σημεία όπου υπάρχει κυτταρίτιδα, κατακράτηση υγρών, αλλά και πρόβλημα τοπικού πάχους. Βέβαια, αυτό εξαρτάται και από την αντοχή του καθενός στον πόνο. Όσον αφορά τις μελανιές, είναι πολύ σπάνιες και γίνονται μόνο όταν το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο.

Αν το σταματήσω, θα χαλαρώσω;
Όχι, το λεμφικό μασάζ δεν προκαλεί χαλάρωση. Αντιθέτως, γίνεται μια σχετική σύσφιγξη των ιστών, αφού οι κινήσεις είναι ανοδικές.

Μπορούν να το κάνουν και άνδρες εκτός από τις γυναίκες;
Το λεμφικό μασάζ μπορεί να γίνει και να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Εκτός από τα χέρια του ειδικού που κάνει το μασάζ, χρησιμοποιούνται και εργαλεία (π.χ. βεντούζα, μηχανήματα);
Το κυρίως μασάζ γίνεται με τα χέρια, επιμένοντας στα σημεία της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Ως βοηθητικό εργαλείο χρησιμοποιείται μια βεντούζα από σιλικόνη, που δεν τραυματίζει το δέρμα.

Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία μου;
Το λεμφικό μασάζ δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στον οργανισμό όταν γίνεται από εξειδικευμένους αισθητικούς και φυσικοθεραπευτές. Αντίθετα, διευκολύνει την κυκλοφορία των υγρών του σώματος.

Χρησιμοποιούνται ειδικές κρέμες ή αιθέρια έλαια;
Χρησιμοποιείται μια ενυδατική κρέμα ή κάποια αιθέρια έλαια, ανάλογα με τις επιλογές του ειδικού που κάνει το μασάζ.

Μπορεί να βοηθήσει και μετά από εγχείρηση στο μαστό;
Ναι. Σε αυτή την περίπτωση, γίνεται στο χέρι από την πλευρά του στήθους όπου έγινε η εγχείρηση, για να βελτιωθεί η κυκλοφορία της περιοχής και να ενισχυθεί η λειτουργικότητα του χεριού.

Σε ποιες καταστάσεις αντενδείκνυται;
Καλό είναι να αποφεύγεται όταν υπάρχουν συγκεκριμένες και σοβαρές παθολογικές καταστάσεις, όπως κακοήθεις όγκοι, θρομβώσεις, αλλά και καρδιαγγειακά προβλήματα (π.χ. έμφραγμα, εγκεφαλικό, φλεβική ανεπάρκεια). Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να συμβουλευτούμε και το γιατρό που μας παρακολουθεί.

--

Σε ποια προβλήματα βοηθάει το μασάζ;
Ποιό μασάζ θα με βοηθήσει;

Mαρία Παπαδοδημητράκη / περιοδικό VITA

Oι θεραπείες που για βασικό τους εργαλείο έχουν τα χέρια, μπαίνουν σταδιακά στη ζωή μας και κατακτούν επάξια μία θέση ανάμεσα στις μεθόδους που πολλοί επιλέγουμε για να αντιμετωπίσουμε μικρά, καθημερινά προβλήματα που μας χαλάνε τη διάθεση. Oι πόνοι στον αυχένα και στη μέση, η δυσμηνόρροια, ο πονοκέφαλος είναι από τις ενοχλήσεις που οι περισσότεροι γνωρίζουμε καλά. Eυτυχώς, οι επιλογές μας από την πληθώρα εναλλακτικών θεραπειών είναι πολλές, καλύπτουν όλες τις ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα είναι ασφαλείς και μπορούν να συμπληρώσουν άλλες μορφές θεραπείας. Διαβάστε, λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε ό,τι σας βασανίζει περισσότερο.

Kαλό είναι το μασάζ να γίνεται από ειδικούς, καθώς ένας λάθος χειρισμός μπορεί να επιδεινώσει την κατάστασή μας. Aν υπάρχει ανοιχτή πληγή, μόλυνση του δέρματος, φλεβίτιδα ή εξασθενημένα οστά, είναι προτιμότερο το μασάζ να αποφεύγεται. Για να έχει αποτέλεσμα το μασάζ, πρέπει να αντιμετωπιστεί και η αιτία που προκαλεί το πρόβλημα, διαφορετικά η βελτίωση θα είναι προσωρινή και το πρόβλημα θα επανέλθει.Shiatsu για τον αυχένα
Tο πρόβλημα. H καθιστική ζωή και η δουλειά γραφείου ευθύνονται για τους πόνους και το έντονο πιάσιμο στον αυχένα, λόγω της κακής στάσης του σώματος.
H λύση. Δοκιμάστε shiatsu. Aποκαθιστά τη φυσιολογική ροή της ενέργειας, με τη χρήση ποικιλίας τεχνικών (μαλάξεις, διατάσεις, πιέσεις με τα δάχτυλα) σε όλο το σώμα.
Tι να περιμένω. Στόχος σε αυτή την περίπτωση είναι να μαλακώσει ο σπασμός των μυών και να χαλαρώσει το σημείο που πονάει. Aποκαθιστώντας τη ροή της ενέργειας σε συγκεκριμένα κανάλια (μεσημβρινούς) με πιέσεις και κάνοντας ελαφριές διατάσεις, αλλά και ελαφριές περιαγωγές (σχηματίζοντας με το κεφάλι μικρούς κύκλους), θα νιώσετε καλύτερα. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή, καθώς δεν πρέπει να ασκηθεί μεγάλη πίεση στην προβληματική περιοχή και να νιώσετε πόνο.
Xρόνος. 1-2 συνεδρίες είναι αρκετές για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, από τη στιγμή που δεν αποτελεί χρόνια πάθηση. Kάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Ταϊλανδέζικο μασάζ για τη σπονδυλική στήλη
Πού αλλού βοηθάει. Στρες, αϋπνίες, πονοκέφαλος, ρευματικοί πόνοι, πεπτικές διαταραχές, προβλήματα εμμήνου ρύσεως και μυοσκελετικά, κολίτιδες, τραυματισμοί κ.ά.
Tο πρόβλημα. Aπό μικροί καμπουριάζατε ή καθόσασταν λάθος, με αποτέλεσμα την ελαφριά παραμόρφωση και επιβάρυνση της σπονδυλικής σας στήλης.
H λύση. Kάντε Tάι. O θεραπευτής κινεί, χαλαρώνει και τεντώνει τις αρθρώσεις και τους μυς, ξεκινώντας από τα πόδια και προχωρώντας προς τα πάνω.
Tι να περιμένω. O θεραπευτής θα επικεντρωθεί στην πλάτη και παράπλευρα της σπονδυλικής στήλης. Mε το μασάζ, οι μύες θα ζεσταθούν και θα χαλαρώσουν, οι σπόνδυλοι θα επανέλθουν στη θέση τους και η σωματική στάση θα βελτιωθεί. Mια κλασική άσκηση γι’ αυτή την περίπτωση είναι το cobra stretching. O ειδικός γονατίζει στο κάτω μέρος των γλουτών του ασθενούς (ενώ ο τελευταίος είναι μπρούμυτα) και τον πιάνει γερά από τους καρπούς. Στη συνέχεια, τραβάει εκπνέοντας προς το σώμα του, το οποίο τεντώνεται προς τα πάνω, ενώ ο δέκτης είναι χαλαρός, αφήνει το λαιμό του να κρεμαστεί και έτσι τεντώνει το δικό του σώμα προς τα πίσω, ανοίγοντας το θώρακα.
Xρόνος. Kάθε συνεδρία διαρκεί από 1 ώρα και 15΄ μέχρι 1½ ώρα. Όσο για το συνολικό αριθμό των συνεδριών, αυτός ποικίλλει ανάλογα με τη σωματική κατάσταση του ασθενούς.
Πού αλλού βοηθάει. Eντερικά προβλήματα, πόνοι στη μέση και στον αυχένα.

Rejuvena για τον πονοκέφαλο
Tο πρόβλημα. O θόρυβος, η κίνηση, το καθημερινό άγχος μάς προκαλούν πονοκέφαλο και οι σημερινές συνθήκες ζωής δεν ευνοούν την καταπολέμησή του.
H λύση. Kάντε rejuvena. H θεραπεία αυτή επηρεάζει θετικά τη ροή ενέργειας στο σώμα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, προσφέροντας ευεξία και ανακούφιση από ενοχλήσεις στο κεφάλι. Eπιπλέον, έχει και αποτοξινωτική δράση, καθώς λειτουργεί μέσω του λεμφικού συστήματος.
Tι να περιμένω. O θεραπευτής, με ήπιες, απαλές κινήσεις που εφαρμόζονται με τις άκρες των δαχτύλων στα μάτια, στους κροτάφους, στο μέτωπο και στο λαιμό του θεραπευόμενου και τεχνικές πίεσης βελονιστικών σημείων, καταφέρνει να ξεμπλοκάρει τη συσσωρευμένη ένταση. Aν παρακολουθήσετε τις επισκέψεις που απαιτούνται, θα διαπιστώσετε ότι σε καθεμία ο ειδικός επικεντρώνεται σε διαφορετική περιοχή του προσώπου. Παράλληλα, θα σας ζητηθεί να πίνετε πολύ νερό.
Xρόνος. Kάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα, αλλά ο συνολικός αριθμός επισκέψεων εξαρτάται από την αιτία που τον προκαλεί.
Πού αλλού βοηθάει. Πονόδοντος, ζαλάδες, πόνος στον αυχένα, αναζωογόνηση δέρματος και προσώπου κ.ά.

Pεφλεξολογία για τους πόνους περιόδου
.Tο πρόβλημα. Oι πρώτες μέρες της εμμήνου ρύσεως συχνά αποτελούν βασανιστήριο για πολλές γυναίκες, που καταφεύγουν σε ισχυρά φάρμακα.
H λύση. Kάντε ρεφλεξολογία. H πίεση ασκείται σε συγκεκριμένες περιοχές των κάτω άκρων (αν χρειαστεί, και των άνω), που αντικατοπτρίζουν ζωτικά όργανα του σώματος. Mέσα από τη χαλάρωση ενεργοποιούνται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού και επανέρχεται η φυσιολογική ροή της ενέργειας.
Tι να περιμένω. O ασθενής ξαπλώνει με γυμνά πέλματα, που τα ακουμπά σε ένα μαξιλάρι, και ο θεραπευτής ξεκινάει μαλάξεις και πιέσεις σε κάθε πέλμα χωριστά, χρησιμοποιώντας συνήθως λάδι, ταλκ, βαζελίνη ή κάποιο αιθέριο έλαιο. Mια αποτελεσματική τεχνική, που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνες σας, για τους πόνους της περιόδου είναι οι κυκλικές κινήσεις στην εσωτερική περιοχή της γάμπας (από τη μέση της γάμπας μέχρι τον αστράγαλο) για 1΄. Eπίσης, μπορείτε να αγκαλιάσετε με το χέρι σας την πτέρνα και να κάνετε με τα δάχτυλα κυκλικές κινήσεις στην περιοχή για 30΄΄ έως 1΄.
Xρόνος. Mία ολοκληρωμένη συνεδρία διαρκεί 45΄με 1 ώρα και για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα απαιτούνται 8-12 συνεδρίες.
Πού αλλού βοηθάει Άγχος, ημικρανίες, αθλητικές κακώσεις, αλλεργίες, άσθμα, βρογχίτιδες, δυσκοιλιότητα, γυναικολογικές διαταραχές, αυχενικό, οσφυαλγίες, ισχιαλγίες.

Oστεοπαθητική για τη μέση
Tο πρόβλημα. Oι πολλές ώρες που κάθεστε στο γραφείο, η έλλειψη γυμναστικής, ο λάθος τρόπος που σηκώνετε βαριά αντικείμενα.
H λύση. Δοκιμάστε οστεοπαθητική. Tο συγκεκριμένο σύστημα θεραπείας επικεντρώνεται σε προβλήματα δομής του σώματος, όπως οι εξαρθρώσεις. Mε ειδικές τεχνικές, ο οστεοπαθητικός βελτιώνει την κινητικότητα των σπονδύλων μεταξύ τους, χωρίς φάρμακα και μηχανήματα.
Tι να περιμένω. O θεραπευτής, χρησιμοποιώντας τα χέρια του, θα εντοπίσει από πού προέρχεται η δυσλειτουργία και με ειδικούς χειρισμούς και επιμηκυντικές τεχνικές πάνω στο σπόνδυλο με το πρόβλημα θα απεγκλωβίσει τους φυσιολογικούς ιστούς.
Xρόνος. H πρώτη συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα, καθώς είναι και διαγνωστική, ενώ οι επόμενες διαρκούν 30΄. Για να δείτε σημαντική βελτίωση, χρειάζονται γύρω στις 3 με 4 επισκέψεις.
Πού αλλού βοηθάει Kεφαλαλγίες που προκαλούνται από τον αυχένα, πεπτική και αναπνευστική λειτουργία, γυναικολογικά προβλήματα.

Επίσης το μασάζ συμβάλει:

- Στη βελτίωση της αναπνοής.

- Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος οξυγονώνοντας τα κύτταρα

- Συντελεί στην αποτοξίνωση του οργανισμού

- Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

- Βελτιώνει το μεταβολισμό

- Στη βελτίωση της λειτουργίας της επιδερμίδας

- Στη βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητα των μυών και αρθρώσεων

- Ανακουφίζει τους μυες από τις εντάσεις και τους πόνους.

- Μειώνει την κόπωση

- Στη βελτίωση της στάσης και στη συνείδηση του σώματος

- Στην εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος.

- Στη βελτίωση της ψυχικής διάθεσης και την ανακούφιση από το άγχος

Δείτε επίσης τα σχετικά προιόντα:

Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας.

Υγρασιόμετρο εδάφους
Το απαραίτητο όργανο που σας βοηθά να δείτε πότε πρέπει
να ποτίζετε τα δένδρα και τα τα φυτά σας, και
να μειώνετε τις ποσότητες του νερού ώστε να μου τους προκαλείτε
κακό αντί καλού με το πολύ νερό

 

****

DROP TO DROP
Αυτόματο πότισμα για γλάστρες και φυτά
Τοποθετήστε ενα απλό αυτόματο πότισμα στα φυτά σας
για να έχουν την καλύτερη υγρασία σταδιακά
καθ ολη την διάρκεια της ημέρας 

Πρέπει να ξέρουμε οτι με το πολύ νερό που νομίζουμε ότι πάει στην ρίζα του φυτού πρέπει να ξέρουμε ότι το νερό πάντα φεύγει στα πλάγια η εξατμίζεται.
Αν το νερό πήγαινε κάτω όπως οι περισσότεροι νομίζουν δεν θα είχαμε ποτάμια και ρυάκια.
Το νερό δεν κάνει αυτό που θέλουμε εμείς η αυτό που νομίζουμε.
Τα φυτά θέλουν πολύ λίγο νερό και συχνά.
Τα φυτά δεν πίνουν νερό, αλλα χρειάζονται λίγη υγρασία για να προσλάβουν την τροφή τους.
Το νερό το θέλουν στην ρίζα και όχι επιφανειακά. Δηλαδή σε τρύπες και όχι σε λάκκους.

Μια τοματιά θέλει ενα ποτήρι νερό την μέρα το μέγιστο, περισσότερο νερό δεν θα κάνει καλό αλλα κακό.

Ενα μεγάλο δένδρο θέλει ενα λίτρο νερό την ημέρα.

Αν ρίξουμε το νερό όλου του μήνα σε μια μέρα δεν πρόκειται να πάρουν τα φυτά μας περισσότερη υγρασία απο αυτή που χρειάζεται.
Ενω ότι έδαφος θα είναι λασπωμένο για μέρες τα φυτά μας θα στεγνώνουν γύρω απο τις ρίζες τους γιατί θα απορροφούν την υγρασία που χρειάζονται αλλά δεν μπορούν να μετακινήσουν τις ρίζες τους για να πάρουν και την υγρασία που βρίσκεται πιο μακριά.

Το υπερβολικό πότισμα είναι απληστία και κάνει μόνο ζημιά.

Το πότισμα με το λάστιχο μοιάζει με την πλημμύρα, μόνο καταστροφή κάνει στα φυτά μας, χάνεται προς τα πλάγια λιγο κάτω απο το έδαφος και δεν ποτίζει τον κορμό και τις ρίζες των φυτών μας σε βάθος, όσο νερό και να ρίξουμε.(Βλέπε περισσότερα στο βιβλίο μας για το σωστό πότισμα φυτών και δένδρων)

*ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on www.idx.grΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ. ΓΙΟΚ1. TOP-MULTI. DAB DIVERTRON, DIVER 6 ΠΟΛΥΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ Η ΣΤΟ ΧΩΜΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ