ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΤΑΓΟΝΑ-ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΑ Αυτόματο πότισμα σταγόνας για γλάστρες και φυτά
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΑ Αυτόματο πότισμα για γλάστρες και φυτά
Τοποθετήστε ενα απλό αυτόματο πότισμα στα φυτά σας για να έχουν την καλύτερη υγρασία σταδιακά
καθ ολη την διάρκεια της ημέρας
ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

 †††††

Τιμή: 13 Euro

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ψηφιακά παλμικά οξύμετρα δακτύλου.
Συσκευές που μας δείχνουν άμεσα τους παλμούς της καρδιάς, και την καλή ή όχι οξυγόνωση του οργανισμού.
ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 EuroΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.

Description:

The high quality Submersible deep well pump brings the clear water to your domestic water supply or to your garden irrigation system, thanks to its powerful engine, easily brings water out from the depths.

Through the use of a high quality materials and first class electrical components, of giok1 submersible deep well pump, it is extremely robust and also suitable for use in irrigation, watering, pressure boosting, and extracting water from a special container, cistern, and well.

 

ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ


ΒΑΛΤΕ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ
ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

MPG POWER BOOST CLEAN & POWERFUL ENGINE

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.

ΛΙΠΑΙΝΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ-ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΠΙΚΑΘΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΑ, ΣΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ, ΣΤΑ ΜΠΕΚ, ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΥΣΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.

ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

MPG BOOST , MPG -CAPS: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΛΙΠΑΙΝΕΙ-ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ-ΕΝΥΣΧΙΕΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

ΑΥΞΑΝΕΙ ΡΟΠΗ και ΥΠΟΔΥΝΑΜΗ.

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ.

ΑΥΞΑΝΕΙ ΟΚΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΕΤΑΝΙΑ.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ.

ΕΛΑΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.

ΛΙΠΑΙΝΕΙ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ, ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΥΣΗΣ, ΤΡΟΜΠΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ κ.α.

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΥΣΗΣ, ΕΔΡΕΣ ΒΑΛΒΙΔΩΝ, ΜΠΟΥΖΙ, ΑΥΛΟΥΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ, ΕΞΑΤΜΗΣΗ κ.α.

ΑΝΤΙΜΗΚΙΤΙΑΚΟ: ΔΕΝ ΑΦΙΝΕΙ Ν ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΜΥΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ.

Ενα μπουκάλι 236 ml είναι αρκετό για 2000 λίτρα καυσίμου.

Τιμή 50 ευρώ.

Διαθέσιμο και σε μικρότερες συσκευασίες με δοσομετρητή.

POWER CLEAN : MPG BOOST , MPG -CAPS
POWER CLEAN
Το υγρό MPG BOOST και οι κάψουλες MPG -CAPS περιέχουν ειδικά υψηλής τεχνολογίας πρόσθετα καυσίμου και αυξάνουν τα χαρακτηριστικά του καυσίμου κάνοντας το ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πιο φιλικό για τον κινητήρα και το περιβάλλον.

Η τεχνολογία αυτή έχει δοκιμαστεί για πάνω από τριάντα χρόνια σε πάνω από 302 εκατομμύρια μίλια σε όλους τους τύπους κινητήρων εσωτερικής καύσης. Χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ στις στρατιωτικές τους ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, και σε άλλα οχήματα.
Το MPG BOOST είναι απαραίτητο για τους τύπους υγρών καυσίμων (βενζίνη, πετρέλαιο, biodiesel, αιθανόλη κ.α.)

Το MPG BOOST είναι απαραίτητο σε πλοία, αλιευτικά σκάφη, σκάφη αναψυχής, φορτηγά, λεωφορεία, αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, αγροτικά μηχανήματα και μηχανήματα κατασκευών, εκσκαφείς,
τρένα, χορτοκοπτικές μηχανές, τρακτέρ,
καυστήρες θέρμανσης κλπ ...

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ VENUS
Κάθε μέρα κάνουμε την κρουαζιέρα Άγιος Νικόλαος – Σπιναλόγκα και πίσω. Ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα είναι τα πετρέλαια και ειδικά τώρα με τις τιμές που έχουν πάει στα ύψη. Το Καράβι ‘καίει’ 2100 λίτρα σε 9 ημέρες, το εκπληκτικό ήταν το ότι όταν έβαλα στην δεξαμενή το MPG-BOOST πέρασαν 8 ημέρες κάνοντας το συνηθισμένο καθημερινό δρομολόγιο και οι δείκτες των καυσίμων είχαν κατέβει στα μισά. Νομίζοντας ότι τα όργανα είχαν χαλάσει έφερα ηλεκτρολόγο για να τα τσεκάρει, αλλά όλα δούλευαν καλά!! Δεν το πίστευα αλλά τελικά τα 2100 λίτρα τα ‘έκαψε ‘ σε 15 μέρες. Δηλαδή πριν η κατανάλωση ήταν περίπου 230 λίτρα την ημέρα και τώρα κατέβηκε στα 140 λίτρα την ημέρα! Οι μηχανές που είναι 750 hp η καθεμία τώρα δουλεύουν πολύ καλύτερα, τα μπέκ και οι αντλίες καθάρισαν καθώς και η υπερβολική κάπνα, ειδικά όταν οι μηχανές κάνανε ανάποδα, εξαφανίστηκε. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό η οικονομία στα πετρέλαια, βάζοντας το MPG-BOOST, είναι περίπου 3500€ τον Μήνα!
Θεοδωρόπουλος Χαρίλαος, Α’ Μηχανικός VENUS CRUISES , Aγ. Νικόλαος , Κρήτη

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΟΔΗΓΟΣ.
Είμαι χρόνια οδηγός σε ένα φορτηγό ψυγείο, MAN463 με το οποίο διασχίζω συχνάτην περιοχή της Κατάρας, που είναι γεμάτη στροφές, ανηφόρες και κατηφόρες! Ρίχνοντας το πρώτο φιαλίδιο στο ντεπόζιτο μου των 500 λίτρων πετρελαίου, διαπίστωσα μια αισθητή μείωση καυσαερίων και η ευχάριστη έκπληξη ήρθε, καθώς ανεβοκατέβαινα την Κατάρα, με το σχεδόν 40 τόνους ψυγείο μου, να μην ανεβαίνει καθόλου η θερμοκρασία και στην περίπτωση που χρησιμοποιούσα τη μηχανή ως φρένο.
Στο δεύτερο γέμισμα είχα κι άλλη ευχάριστη έκπληξη γιατί γέμισα με 54 Ευρώ λιγότερα για τη διαδρομή που συνήθως κάνω! Το συμπέρασμα μου σαν επαγγελματίας οδηγός, είναι πως ο κινητήρας δουλεύει πιο ομαλά, υπάρχει αισθητή μείωση καυσαερίων, σταθεροποίηση της θερμοκρασίας και επιπλέον στα 500 λίτρα πετρέλαιο, έχω μια οικονομία περίπου 55~65 Ευρώ!

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ. Γ.Χ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΡΗΤΗΣ.
Χρησιμοποιώ το mpg boost εδώ και 4 χρόνια, στον καυστήρα θέρμανσης του σπιτιού μου για να κάνω τα απαραίτητα τέστ, όπου τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εύκολα μετρήσιμα, πριν το χρησιμοποιήσω γενικότερα. Αμέσως μόλις έβαλα το mpg boost στην δεξαμενή πετρελαίου παρατήρησα ότι ο καυστήρας έκλεινε κάθε 12 λεπτά και όχι κάθε 15 όπως πριν. Σ όλο αυτό το διάστημα η δεξαμενή του πετρελαίου δεν ξαναπαρουσίασε επιφανειακές συστάδες από μικροοργανισμούς, τα φίλτρα ήταν πλέον καθαρά χωρίς ν αδειάζω πλέον το πετρέλαιο σε κάθε συντήρηση, το ίδιο καθαρός παραμείνει καθ ολη την διάρκεια του έτους και ο θάλαμος καύσης. Η καμινάδα επίσης από την δεύτερη χρονιά καθάρισε. Η συνολική ετήσια κατανάλωση έχει μειωθεί αισθητά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και το χρησιμοποιώ πλέον στο αυτοκίνητο μου και το σύστησα στην εταιρεία στην οποία εργάζομαι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟ MPG BOOST ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ...

Με τη χρήση του MPG-BOOST ™ στο πετρέλαιο θέρμανσης για τους καυστήρες η οικονομία φθάνει μέχρι 35% !

Άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα του power clean MPG BOOST™ είναι ότι μειώνει τα καυσαέρια, μειώνει τη συντήρηση του οχήματος (αφου αποδεδειγμένα ελαχιστοποιεί τις βλάβες), αυξάνουν την ιπποδύναμη του κινητήρα και τη χιλιομετρική απόδοση.

Τα προιόντα χρησιμοποιούνται απο το 1970 στην Αεροδιαστημική Έρευνα Αμερικής (ΝASA), και απο το 2005* είναι διαθέσιμα για το ευρύτερο κοινό μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών.
Δεν πωλούνται στα καταστήματα.

Η τεχνολογία αυτή, κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Χημείας το 1974.

*Το Νοέμβριο του 2005, το προιον εμπλουτίστικε με περισσότερα πρόσθετα (καθαριστικά, λιπαντικά, ενυσχιτικά, αντιπαγωτικά, μυκιτοκτόνα κ.α.) που λύνουν πολλά προβλήματα στους εμβολοφόρους κινητήρες εσωτερικής καύσης και στους καυστήρες και βγήκε στην διεθνή αγορά με την ονομασία MPG BOOST.

ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
& ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ / ΤΜΗΜΑ Β' / ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
Αριθμ. Έγκρισης:15906

Τα προιόνα μας είναι εγγεγραμμένα στην Αμερικάνικη Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος EPA ως περιβαλλοντικά ασφαλή
Registration: 218820001,218820002, 218820003, 218820004, 21882005.

http://www.cheaprider.myffi.biz/FFI/Uploads/Documents/English/PDF/EPA_registration_info_pkge.pdfΤο υγρό MPG BOOST και οι κάψουλες MPG CAPS δεν μπορούν να βλάψουν τον κινητήρα.
Η τεχνολογία αυτή έχει δοκιμαστεί για πάνω από τριάντα χρόνια σε πάνω από 302 εκατομμύρια μίλια σε όλους τους τύπους κινητήρων, αυτοκινήτων, οχημάτων. Χρησιμοποιείται μόνο από τις ΗΠΑ στις στρατιωτικές τους ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, και σε άλλα οχήματα, εδώ και τριάντα χρόνια.

MPG BOOST POWER CLEAN

 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ MPG BOOST:

• Βελτίωση της απόδοσης του κινητήρα σας σ όλα τα επίπεδα.

• Μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

• Βελτίωση οκτανίων και κετανίων.

• Μείωση σε μεταλλικούς ήχους, κτυπήματα (πειράκια) και μείωση αυτανάφλεξης.

• Καθαρίζει και λιπαίνει τις έδρες των βαλβίδων για να μην χάνεται η συμπίεση του κινητήρα.

• Συμβάλει δραστικά στη μείωση του άνθρακα, της αιθαλομίχλης και αυξάνει την ζωή και την καθαρότητα του μπουζί, αυλούς εξαγωγής και εξάτμιση σ όλη την διάρκεια της ζωής τους.

• Βελτίωση της διαχείρισης υγρασίας που δημιουργείται στις δεξαμενές και στα καύσιμα.

• Μειώνει αποτελεσματικά τις υπερβολικές εκπομπές καυσαερίων.

Δείτε τα τέστ


GENERAL CHARACTERISTICS OF MPG BOOST
IMPROVE PERFORMANCE • REDUCE FUEL CONSUMPTION • IMPROVE OCTANE RATING • REDUCE KNOCKING, PINGING AND DIESELING • IMPROVE VALVE LUBRICATION • REDUCE CARBON AND EXTEND PLUG LIFE • IMPROVE MOISTURE MANAGEMENT • REDUCE EXCESSIVE EMISSIONS

Δείτε εδω αναλυτικά:
http://www.thetopfuel.myffi2.biz/t-TestReports.aspx

Στην Αμερική έχουν πολύ καλά και αδιάψευστα συμπεράσματα από τα τέστ γιατί έχουν ευθεία στην εθνική χωρίς στροφές και ανηφόρες, με αυτόματα αυτοκίνητα, οπότε εύκολα βγάζουν το συμπέρασμα της διαφοράς στην οικονομία καυσίμου η οποία είναι πολύ μεγάλη:
http://www.dailymotion.com/video/x5ha4p_mpg-caps-from-ffi_tech

ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΚΑΥΣΗΣ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΚΑΥΣΗΣ.

ΠΙΣΤΟΙΠΟΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BOSH
http://www.thetopfuel.myffi2.biz/FFI/PDF/EN_Bosch%20Report.pdf
ΠΙΣΤΟΙΠΟΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TUV
http://www.thetopfuel.myffi2.biz/FFI/PDF/EN_TUV%20Report.pdf
ΠΙΣΤΟΙΠΟΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ:
http://www.thetopfuel.myffi2.biz/t-TestReports.aspx

GENERAL CHARACTERISTICS OF MPG BOOST
IMPROVE PERFORMANCE • REDUCE FUEL CONSUMPTION • IMPROVE OCTANE RATING • REDUCE KNOCKING, PINGING AND DIESELING • IMPROVE VALVE LUBRICATION • REDUCE CARBON AND EXTEND PLUG LIFE • IMPROVE MOISTURE MANAGEMENT • REDUCE EXCESSIVE EMISSIONS

Το MPG BOOST και τα MPG CAPS κυκλοφορούν σ ολο τον κόσμο, ακόμα και σε χώρες που τα καύσιμα είναι πολύ φθηνά όπως η Ουκρανία βρίσκουν διαφορά στην λειτουργία του κινητήρα και στην οικονομία καυσίμων.
Ουκρανικό Υπουργείο Άμυνας – Δοκιμές των MPG-CAPS (Αγγλική Μετάφραση)
http://www.thetopfuel.myffi2.biz/FFI/PDF/MOD_Ukranie-mpg-cap%20test-english.pdf

 
 

 

 


Δείτε επίσης τα σχετικά προιόντα:

Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας.

Υγρασιόμετρο εδάφους
Το απαραίτητο όργανο που σας βοηθά να δείτε πότε πρέπει
να ποτίζετε τα δένδρα και τα τα φυτά σας, και
να μειώνετε τις ποσότητες του νερού ώστε να μου τους προκαλείτε
κακό αντί καλού με το πολύ νερό

 

****

DROP TO DROP
Αυτόματο πότισμα για γλάστρες και φυτά
Τοποθετήστε ενα απλό αυτόματο πότισμα στα φυτά σας
για να έχουν την καλύτερη υγρασία σταδιακά
καθ ολη την διάρκεια της ημέρας 

Πρέπει να ξέρουμε οτι με το πολύ νερό που νομίζουμε ότι πάει στην ρίζα του φυτού πρέπει να ξέρουμε ότι το νερό πάντα φεύγει στα πλάγια η εξατμίζεται.
Αν το νερό πήγαινε κάτω όπως οι περισσότεροι νομίζουν δεν θα είχαμε ποτάμια και ρυάκια.
Το νερό δεν κάνει αυτό που θέλουμε εμείς η αυτό που νομίζουμε.
Τα φυτά θέλουν πολύ λίγο νερό και συχνά.
Τα φυτά δεν πίνουν νερό, αλλα χρειάζονται λίγη υγρασία για να προσλάβουν την τροφή τους.
Το νερό το θέλουν στην ρίζα και όχι επιφανειακά. Δηλαδή σε τρύπες και όχι σε λάκκους.

Μια τοματιά θέλει ενα ποτήρι νερό την μέρα το μέγιστο, περισσότερο νερό δεν θα κάνει καλό αλλα κακό.

Ενα μεγάλο δένδρο θέλει ενα λίτρο νερό την ημέρα.

Αν ρίξουμε το νερό όλου του μήνα σε μια μέρα δεν πρόκειται να πάρουν τα φυτά μας περισσότερη υγρασία απο αυτή που χρειάζεται.
Ενω ότι έδαφος θα είναι λασπωμένο για μέρες τα φυτά μας θα στεγνώνουν γύρω απο τις ρίζες τους γιατί θα απορροφούν την υγρασία που χρειάζονται αλλά δεν μπορούν να μετακινήσουν τις ρίζες τους για να πάρουν και την υγρασία που βρίσκεται πιο μακριά.

Το υπερβολικό πότισμα είναι απληστία και κάνει μόνο ζημιά.

Το πότισμα με το λάστιχο μοιάζει με την πλημμύρα, μόνο καταστροφή κάνει στα φυτά μας, χάνεται προς τα πλάγια λιγο κάτω απο το έδαφος και δεν ποτίζει τον κορμό και τις ρίζες των φυτών μας σε βάθος, όσο νερό και να ρίξουμε.(Βλέπε περισσότερα στο βιβλίο μας για το σωστό πότισμα φυτών και δένδρων)

*ΧΟΝΔΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on www.idx.grΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ. ΓΙΟΚ1. TOP-MULTI. DAB DIVERTRON, DIVER 6 ΠΟΛΥΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ Η ΣΤΟ ΧΩΜΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ