ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LEDled lamps: Φθηνές λάμπες οικονομίας τιμή χαμηλή.
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ Ν ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΑΜΠΕΣ; ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Υψηλή αντοχή.

Τιμή: - Euro
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ψηφιακά παλμικά οξύμετρα δακτύλου.
Συσκευές που μας δείχνουν άμεσα τους παλμούς της καρδιάς, και την καλή ή όχι οξυγόνωση του οργανισμού.
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΤΑΓΟΝΑΣ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Αυτόματο πότισμα φυτών, σταγόνα - σταγόνα, χωρίς μπαταρίες και αρδευτικά λάστιχα.

Τιμή: - Euro
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΨηφιακή ηχογράφηση συνομιλιών, συσκέψεων, τηλεφωνημάτων, μαθημάτων, σεμιναρίων, ιατρικών συμβουλών, τηλεφωνημάτων κ.α.

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.Οξύμετρα παδικά, Οξύμετρα ενηλίκων, αμεσα διαθέσιμα.

Τιμή:--
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

Τιμή: 13 Euro

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 Euro

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Υποβρύχιο σύστημα με αδιάβροχη υπέρυθρη κάμερα υψηλής απόδοσης.


Τιμή:
- Euro

Οπτικά θερμόμετρα

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Οπτικά θερμόμετρα Laser για την μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση.

Τιμή: 150 EuroΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.

Ένας απλός και καλός τρόπος για το πότισμα των φυτών σας είναι οι σύριγγες - κόνοι ποτίσματος η μπεκ αυτόματου ποτίσματος, που εφαρμόζονται σε πλαστικά μπουκάλια -μεγάλα μπουκάλια αναψυκτικών- και τροφοδοτούν τα φυτά μας όλο το 24ωρο με συνεχείς σταγόνες νερού.

 

ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ


Dtrop to Drop

Αυτόματο και φυσικό πότισμα
σταγόνα - σταγόνα
για τα φυτά σας

Τιμή: 1 Euro / τεμάχιο

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Το προιόν, αυτόματο και φυσικό πότισμα
σταγόνα - σταγόνα, είναι άμεσα διαθέσιμο
και αποστέλλεται αυθημερόν


ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ


Χωρίς μπαταρίες

Χωρίς συντήριση

Δεν φράζει απο τ άλατα

Κατάλληλο για συνεχή χρήση όλο το χρόνο

Με το πότισμα σταγόνα - σταγόνα
η διαφορά στην υγεία και την ανάπτυξη των φυτών μας
είναι άμεσα εμφανή.

Μήκος σύριγγας 13 εκ. (αν θέλουμε να πάει επιφανειακά το νερό δεν το βάζουμε βαθιά. Αν θέλουμε να πάει βαθύτερα από 13 εκ. τότε σκάβουμε λίγο το φυτόχωμα και βάζουμε το μπουκάλι βαθύτερα)

Ένας απλός και καλός τρόπος για το πότισμα των φυτών σας είναι οι σύριγγες ποτίσματος ή μπεκ αυτόματου ποτίσματος, που εφαρμόζονται σε πλαστικά μπουκάλια -μεγάλα μπουκάλια νερού- και τροφοδοτούν τα φυτά μας όλο το 24ωρο με συχνές σταγόνες νερού.

Αυτός είναι και ο σωστός τρόπος ποτίσματος γιατί η υγρασία που χρειάζεται για την θρέψη των φυτών μας είναι συνεχή ολη την μέρα και οχι σε μια στιγμή που τα καταβρέχουμε με το ποτιστήρι ή με το λάστιχο ποτίσματος.

Ετσι με το 24ωρο πότισμα σταγόνα – σταγόνα επιτυγχάνουμε τεράστια οικονομία νερού και την σωστότερη υγρασία για τα φυτά μας.

Με το ημερήσιο πότισμα σταγόνα - σταγόνα δεν χαλάμε άσκοπα την θρεπτική ουσία που βρίσκεται στο έδαφος των φυτών, δεν ξεπλένουμε τα θρεπτικά συστατικά και δεν τα διώχνουμε μακριά, όπως γίνεται με το πότισμα που κάνουμε πλημμυρίζοντας τα φυτά μας με το λάστιχο ή με το ποτιστήρι, όταν ρίχνουμε μεγάλες ποσότητες νερού.

Το επιφανειακό πότισμα των φυτών μας, έχει μεγάλη διαφορά από το πότισμα που γίνεται στην ρίζα του φυτού, γιατί το επιφανειακό πότισμα (με το λάστιχο ή το ποτιστήρι, αλλα ακόμα και με μπεκ ποτίσματος που έχουν μεγάλη ροή) δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει σωστά στην ρίζα του φυτού για να το βοηθήσει να προσλάβει την τροφή του αλλα μπορεί να κινηθεί στην άκρη της γλάστρας γιατί βρίσκει, κάτω από την ορατή επιφάνεια που εμείς βλέπουμε, τρύπες και διόδους απο τις οποίες κατευθύνεται μακριά από την ρίζα.

Το νερό μεταδίδει την υγρασία με επαγωγή και δεν κατεβαίνει ομοιόμορφα προς τα κάτω όπως εσφαλμένα νομίζουμε. Δηλαδή ακουμπάνε τα συστατικά που έρχονται σ επαφή με το νερό μουσκεύουν και ετσι στην συνέχεια μεταδίδουν την υγρασία στα γειτονικά τους. Το κατάβρεγμα, όταν γίνεται επιφανειακά, δεν είναι σίγουρο ότι θα μεταδώσει ομοιόμορφα την υγρασία μερικά εκατοστά κάτω από το ορατό επίπεδο του εδάφους, του χώματος ή της τύρφης που καταβρέχουμε. Ετσι ενώ εμείς μπορεί να ρίξουμε πολύ νερό επιφανειακά αυτό μπορεί να μην καταμεριστεί ομοιόρφα κάτω από την επιφάνεια.

Αυτό μπορούμε να το δούμε κάνοντας το εξής ενδιαφέρον πείραμα: Ας ποτίσουμε μια απότιστη γλάστρα με πολύ νερό επιφανειακά μέχρι να δούμε το νερό να τρέξει στο κάτω μέρος της γλάστρας. Στην συνέχεια μετά από λίγες ώρες μπορούμε να σκαλίσουμε το χώμα της γλάστρας να δούμε αν πήγε ομοιόμορφα το νερό κάτω από την ορατή επιφάνεια που ποτίσαμε. Στις περισσότερες περιπτώσεις που επαναλάβαμε αυτό το απλό πότισμα βρήκαμε ότι δεν είχε ποτιστεί σωστά και δεν είχε μουσκέψει το χώμα κάτω από την επιφάνεια που ποτίσαμε.

Αντίθετα με το συνεχές πότισμα σταγόνα - σταγόνα, ενώ σπαταλάμε ελάχιστο νερό για κάθε μέρα, το χώμα στο κέντρο της γλάστρας μας έχει την σωστή υγρασία.

Οι σύριγγες ποτίσματος εφαρμόζουν στα στόμια των μπουκαλιών νερού. Γεμίστε το μπουκάλι με νερό, βιδώστε τη σύριγγα στο στόμιο του μπουκαλιού και σφηνώστε το σε νωπό χώμα κάθετα.
Κατά μέσο όρο ένα μεγάλο μπουκάλι μπορεί να κρατήσει γύρω στις 10 - 20 μέρες, ανάλογα με το μέγεθος της γλάστρας και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Από τα μοναδικά πλεονεκτήματα που έχουν δικές μας σύριγγες ποτίσματος είναι ότι δεν φράζουν και μπορούν να χρησιμοποιούνται όλο το χρόνο.

Παρατηρείτε πάντα το σύστημα και τη συμπεριφορά των φυτών.

Γενικά το αυτόματο πότισμα με μπεκ που βιδώνουν σε πλαστικά μπουκάλια ενδείκνυται να το κάνουμε και όταν είμαστε στο σπίτι και όχι μόνο κατα την απουσία μας.
Ο λόγος είναι ότι με το πότισμα σταγόνα - σταγόνα έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα στην υγεία και την ανάπτυξη των φυτών μας.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι τα φυτά έχουν μια μόνιμη ανάγκη υγρασίας για να μπορούν να προσλάβουν την τροφή τους.
Το πολύ νερό τα βλάπτει όπως και η έλλειψη του νερού.
Όταν ρίχνουμε ανεξέλεγκτες ποσότητες με το λάστιχο για να ποτίσουμε τα φυτά μας έχει σαν αποτέλεσμα να πέφτουν σε μικρό χρονικό διάστημα μεγάλες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα συχνά να παρασύρουμε μακριά τα θρεπτικά συστατικά από την αποσύνθεση του φυτικού υλικού με το οποίο τρέφονται τα φυτά μας.
Δηλαδή συχνά ξεπλένουμε το φυτόχωμα στο οποίο στηρίζεται το φυτό μας και απομακρύνουμε την τροφή του.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε για τα φυτά μας είναι ότι τα περισσότερα φυτά δεν τρέφονται με νερό αλλά χρειάζονται το νερό για να μπορέσουν να προσλάβουν την τροφή τους. Δηλαδή το νερό είναι περίπου ο μεταφορέας της τροφής και όχι η ίδια η τροφή. Απόδειξη αυτού είναι ότι αν βάλουμε τα φυτά μας γυμνόριζα μέσα στο νερό αυτά γρήγορα εξαντλούν τα συστατικά που έχουν οι ιστοί τους και μαραίνονται.

Οι καλύτερες συνθήκες για τα φυτά μας διαμορφώνονται όταν κατορθώνουμε να υπάρχει αρκετή υγρασία στην γλάστρα ή στο έδαφος το οποίο είναι τοποθετημένα τα φυτά μας αλλά χωρίς να φτάνουμε στο σημείο να φεύγει νερό από το κάτω μέρος της γλάστρας μας.
Με τον συνδυασμό ενός αυτόματου ποτίσματος με μπεκ σταγόνας - σταγόνας και ένα όργανο μέτρησης της υγρασίας εδάφους βλέπουμε εύκολα τις συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό της γλάστρας μας. Οπτικά βλέπουμε να μην υπάρχει υγρασία στην βάση της γλάστρας μας και με το υγρασιόμετρο εδάφους βλέπουμε την υγρασία στο εσωτερικό της γλάστρας μας να είναι στην μπλέ ή την πράσινη περιοχή.

Το λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι είναι να τοποθετούν μπεκ αυτόματου ποτίσματος την στιγμή που φεύγουν διακοπές.
Αυτό έχει συχνά σαν αποτέλεσμα ένα μικρό λάθος να μην δουλέψει σωστά κάποιο από τα μπεκ.
Γι αυτό είναι πολυ συμαντικο να μάθουμε να χειριζόμαστε το αυτόματο πότισμα όταν ακόμα βρισκόμαστε στο σπίτι.

Μια εβδομάδα εξοικείωσης είναι το λιγότερο που πρέπει να έχουμε με τα μπεκ αυτόματους ποτίσματος.

Πρέπει επίσης να υπολογίσουμε τον ενδεχόμενο δυνατό αέρα που μπορεί να έρθει κατα την απουσία μας και να ρίξει τα μπουκάλια του αυτόματου ποτίσματος, γι αυτό φροντίζουμε για την σωστή θέση τοποθέτησης των μπουκαλιών και υπολογίζουμε επίσης ότι στην πορεία του χρόνου το βάρος τους θα μεταβληθεί σε σχέση με τον όγκο τους, λόγω του ότι κάθε μέρα θα λιγοστεύει το νερό του μπουκαλιού.

Το πλαστικό μπουκάλι βιδώνει στον κώνο αυτόματου ποτίσματος (μπέκ).
Ο κώνος σφηνώνεται μέσα στο χώμα της γλάστρας του φυτού και τροφοδοτεί το φυτό με νερό από το πλαστικό δοχείο που έχετε γεμίσει.

Τοποθετώντας μάλιστα το δοχείο του νερού σε ψηλό σημείο, μπορείτε να αυξήσετε την παροχή νερού, ενώ σε χαμηλό σημείο να την μειώσετε.

Παρατηρήστε το σύστημα αυτόματου ποτίσματος για μια βδομάδα πριν φύγετε και χρησιμοποιήστε δοχείο νερού ανάλογα με τις μέρες που θα λείπετε. Πλεονέκτημα επίσης του συστήματος αυτού είναι, ότι μπορείτε να τροφοδοτείτε και με λίπασμα τα φυτά ταυτόχρονα. Απλά προσθέστε την ενδεδειγμένη ποσότητα υδατοδιαλυτού λιπάσματος στο δοχείο του νερού ή υγρού χούμο.

ΠΟΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΕΚ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ:

Όλα τα μπουκάλια νερού (0,5L - 0.75L - 1L - 1,5L - 2L)

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ:
Το στόμιο του μπουκαλιού που θα βιδώσετε στο μπεκ αυτόματου ποτίσματος πρέπει να είναι καθαρό και η εφαρμογή καλή.
Αν δεν βιδώσουμε σωστά το μπουκάλι στο μπεκ ενδέχεται να τραβά αέρα από εκείνο το σημείο και να μην λειτουργήσει σωστά.
Γενικά καλό είναι να είναι ποτισμένη η γλάστρα μας κατα την εφαρμογή του αυτόματου ποτίσματος, όπου αυτό στην συνέχεια κάνει την συντήρηση ημερήσιας υγρασίας στα φυτά μας.
Προτιμάμε σκληρά πλαστικά μπουκάλια (συνήθως 1,5 και 2 λίτρων) τα οποία να μην παραμορφώνονται όσο κατεβαίνει η στάθμη του νερού.
Το στηρίζεται στην υποπίεση που δημιουργείται μέσα στο μπουκάλι για ν απελευθερώνει σιγά - σιγά τις σταγόνες στο έδαφος και γι αυτό το μπουκάλι δεν πρέπει να είναι τρύπιο.

***


το αυτοματο ποτισμα της Special Products είναι απαραίτητο για όλους:

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΛΑΣΤΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΖΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΣΩΣΤΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ


ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ

***

ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΕΚ ΔΕΝ ΦΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ Τ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΠΟΤΕ

Αυτόματο πότισμα. Φυσικό πότισμα σταγόνα - σταγόνα

ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ DTROP TO DROP

(ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΤΑΓΟΝΑ - ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ)

Μήκος σύριγγας 13 εκ. (αν θέλουμε να πάει επιφανειακά το νερό δεν το βάζουμε βαθιά. Αν θέλουμε να πάει βαθύτερα από 13 εκ. τότε σκάβουμε λίγο το φυτόχωμα και βάζουμε το μπουκάλι βαθύτερα)

Μπουκάλια εφαρμογής για το σύστημα drop to drop:
Το αυτόματο πότισμα biolic drop βιδώνει και προσαρμόζεται στα πλαστικά μπουκάλια νερού.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
ΣΤΑΓΟΝΑ - ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ Η ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΗ Η ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΦΥΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ Η ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΜΑΣ

(Βλέπε περισσότερα στο βιβλίο μας για το σωστό πότισμα φυτών και δένδρων)

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.

*Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
** Η κούτα περιέχει 50 τεμάχια/σετ. Ειδική τιμή χονδρικής για φυτώρια, γεωπόνους και αγρότες.ΚΑΡΦΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Αυτόνομα μπέκ φυσικού ποτίσματος
σταγόνα - σταγόνα
με πλαστικά μπουκάλια

Τιμή: 3 Euro / σετ 4 τεμάχια

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Μήκος σύριγγας 13 εκ. (αν θέλουμε να πάει επιφανειακά το νερό δεν το βάζουμε βαθιά. Αν θέλουμε να πάει βαθύτερα από 13 εκ. τότε σκάβουμε λίγο το φυτόχωμα και βάζουμε το μπουκάλι βαθύτερα)

Οι αυτόνομοι κώνοι ποτίσματος διοχετεύουν το νερό ακριβώς στην ρίζα του φυτού, ακριβώς εκεί που το χρειάζεται.

Η ροή εξαρτάται απο το βάθος στο οποίο θα τοποθετήσουμε τους κώνους και απο το πόσο πατημένο η πορώδες είναι το φυτόχωμα μας.

Είναι ετοιμοπαράδοτο προϊόν
και αποστέλλεται αυθημερόν

Εύκολο και υγιεινό πότισμα για τα φυτά σας, σας βοηθά να μεγαλώσετε η να διατηρήσετε υγιή φυτά.

Χωρίς μπαταρίες.

Χωρίς συντήριση.

Δεν φράζει απο τ άλατα.

Οι ειδικοί κώνοι ποτίσματος είναι
κατάλληλοι για συνεχή χρήση όλο το χρόνο.

Ένας απλός και καλός τρόπος για το πότισμα των φυτών σας είναι οι σύριγγες - κόνοι ποτίσματος η μπεκ αυτόματου φυσικού ποτίσματος, που εφαρμόζονται σε πλαστικά μπουκάλια -μεγάλα μπουκάλια αναψυκτικών η ανθρακούχου νερού- και τροφοδοτούν τα φυτά μας όλο το 24ωρο με συνεχείς σταγόνες νερού. Αν θέλουμε να μειώσουμε την ροή βάζουμε τους κώνους πιο βαθιά η πιέζουμε το φυτόχωμα της γλάστρας μας να συμπιέσουμε τα κενά που τυχών έχουν δημιουργηθεί με το πέρασμα του χρόνου.

ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
ΟΙ ΚΩΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ SP2 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

100% Νέο προϊόν Υψηλής ποιότητας, δεν χρειάζεται μπαταρίες.

Συσκευή ποτίσματος κήπου

Αυτά τα εύχρηστα εργαλεία ποτίσματος βοηθούν στη μεταφορά του νερού όπου χρειάζεται περισσότερο.

Πάει κατευθείαν στη ρίζα

Απλά βιδώστε ένα γεμάτο μπουκάλι νερό και πιέστε με τη μυτερή πλευρά στο έδαφος κοντά στο μίσχο του φυτού.

Μπορείτε να συνδυάσετε το νερό και τη τροφή του φυτού σε ένα μπουκάλι και μετά χρησιμοποιείστε το «καρφί» αυτό για να μεταφέρεται το θρεπτικό υγρό.

Το «καρφί νερού» κάνει θαύματα σε διψασμένα φυτά.

Μήκος : περίπου 13εκ
Χρώμα : Μπλε και Πράσινο
Υλικό : Πλαστικό
Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 τμχ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΒΙΔΩΝΕΙ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ

ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SPECIAL PRODUCTS ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΦΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΥΣΗ. ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΙΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SPECIAL PRODUCTS ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΟΜΑΛΑ ΣΤΟ ΦΥΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΠΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΣ (ΕΩΣ ΚΑΙ 70% ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΟΣ).


Δείτε επίσης τα σχετικά προιόντα:

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
ΑΠΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ
Η ΣΤΟ ΧΩΜΑ


Αποθήκευση νερού στην γλάστρα η το χώμα
και σταδιακή τροφοδοσία των φυτών η των δένδρων μας
για να μην χρειάζονται συχνό πότσιμα τα φυτά μας

 

****

 

Φρουτοσυλλέκτης - καρποσυλλέκτης , ευκολο και γρήγορο μάζεμα των φρούτων και των καρπών.

FROUTOSYLEKTIS - ΦΡΟΥΤΟΣΥΛΕΚΤΗΣ****

Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας.

Υγρασιόμετρο που σας βοηθά να δείτε πότε πρέπει
να ποτίζετε τα δένδρα και τα τα φυτά σας, και
να μειώνετε τις ποσότητες του νερού ώστε να μου τους προκαλείτε
κακό αντί καλού με το πολύ νερό

 

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on www.idx.grΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.


Practical Garden Cone Watering Spike Plant Flower Waterers Bottle Irrigation System

Garden Cone Watering Spike Plant Flower Features:

Garden Cone Watering Spike Plant Flower is a Brand new and high quality Garden watering device.
These handy garden watering tools help deliver water where plants need it most.
Get straight to the root with water spikes.
Simply screw a spike onto a full bottle of water, then insert the pointed end directly into the soil near a potted plant stalk.
You can combine water and plant food in a bottle then use the water spike to deliver the ultimate nourishing fluid.
Water spikes work wonders on thirsty potted plants.
Material:Plastic.
Size:13.5cm x 3.5cm x 3.5cm - 5.31inch x 1.38inch x 1.38inch.

Package of Garden Cone Watering Spike Plant Flower Included:

1 x water spikes lot

NO Retail Box. Packed Safely in Bubble Bag.

Πρακτικές Κήπος Cone Πότισμα Spike εργοστάσιο λουλούδι ποτίστρες Σύστημα Μπουκάλι Άρδευσης

Κήπος Cone Πότισμα Spike εργοστάσιο λουλούδι Χαρακτηριστικά:

Κήπος Cone Πότισμα Spike εργοστάσιο λουλούδι είναι μια συσκευή πότισμα Ολοκαίνουρια και υψηλής ποιότητας Κήπος.
Αυτά τα εργαλεία ποτίσματος πρακτικό κήπο βοηθήσουν στην παροχή νερού, όπου τα φυτά χρειάζονται περισσότερο.
Πάρτε κατευθείαν στη ρίζα με αιχμές νερό.
Απλά βίδα μια ακίδα σε ένα γεμάτο μπουκάλι νερό, στη συνέχεια, τοποθετήστε το μυτερό άκρο απευθείας στο έδαφος κοντά σε ένα δοχείο εγκαταστάσεις του μίσχου.
Μπορείτε να συνδυάσετε το νερό και τροφή φυτού σε ένα μπουκάλι και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την ακίδα του νερού να παραδώσει την τελική θρεπτική ρευστό.
Αιχμές του νερού κάνει θαύματα πάνω στα διψασμένα φυτά σε γλάστρες.
Υλικό: Πλαστικό.
Μέγεθος: 13,5 εκατοστά x 3,5 εκατοστά x 3,5 εκατοστά - 5.31inch x 1.38inch x 1.38inch.

Πακέτο Κήπος Cone Πότισμα Spike εργοστάσιο λουλούδι Περιλαμβάνονται:

1 x αιχμές νερό παρτίδα

ΟΧΙ Κουτί λιανικής πώλησης. Συσκευασμένος ακίνδυνα στην τσάντα φυσαλίδων.

Feedback:

Доставка быстрая. Продавец общительный. Как в описании и сказано, легко встает на пластиковую бутылку. Без отверстий. Продавец написал, что необходимо только срезать кончик.

Все дошло быстро. Качество нормальное, только дырочек нет, их придется делать самостоятельно.

Доставка около месяца, с продавцом не общалась, трек отслеживался, упаковано хорошо, соответствует описанию.

Producto como se describe, muy buena comunicación con el vendedor Envio muy rapido.

Работают через раз, дырки засоряются, большие делать нельзя, делал отверстия медицинской иглой. В целом надеяться на них не стоит, но так как в наших магазинах найти что то подобное нельзя - это лучше чем недельная засуха Work through time, holes are clogged, large cannot be done, did the holes of the medical needle. In General hope for them is not worth it, but as in our stores to find something similar be - it's better than the weekly drought.

В одном лоте должно было быть 12 штук, пришло 4 штуки, одна из них сломана. Дорогие получились пластмаски. Теперь вопрос: как ими пользоваться? Этот конус герметичен и если я закрою бутылку им, то ни капли не выльется. Или сверлить надо отверстия? В общем, на данный момент у меня три совсем бесполезных конуса.

Дошло до Минска быстро. Чтобы конуса привести в рабочее состояние необходимо проколоть дырочки для выхода воды, об этом в описании на сайте не сказано, но это нарисовано на упаковке.

 

 

 

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ