ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ    ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΛΑΠΤΟΠ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΚΙΝΗΤΑ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ.

 

 

·           Επισκευή προβλήματος υπερθέμανσης

·           Επισκευή βλάβης σε βρεγμένο Laptop

·           Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας laptop, οθόνης, inverter, πληκτρολογιο, σκληρού δίσκου,

·          Επισκευή μητρικής πλακέτας

·         Επισκευή σπασίματος σε μεντεσέδες ή άλλο σημείο του λάπτοπ

·         Εγκατάσταση Windows

·         Αφαίρεση ιών

·         Απομακρυσμένη υποστήριξη

·         Ασυναγώνιστες τιμές σε εργασία και ανταλλακτικά (από εξωτερικό) οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν εως και το 60% κάτω από τον ανταγωνισμό.

 

Με ένα τηλεφώνημα ο τεχνικός στο σπίτι σας

             

 

 

Επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης laptop

Κόστος Επισκευής

Επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης

 • Κόστος εργασίας: 40
 • Χρόνος επισκευής: 1 - 3 ωρες
 • Εγγύηση ανταλλακτικού: 1 χρονος

 

Η υπερθέρμανση του laptop σας και οι διάφορες δυσλειτουργίες που προκαλεί είναι συνηθισμένες στον χώρο των φορητών υπολογιστών.

Περιγραφή προβλήματος:

Τα συνηθισμένα συμπτώματα είναι όλα ή μερικά από τα παρακάτω:

 • Εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία του laptop,
 • Ο ανεμιστήρας του laptop δουλεύει πάντα στις μέγιστες στροφές και κανει θορυβο
 • Το laptop κλείνει από μόνο του χωρίς να κάντε τίποτα εσείς
 • Το laptop κλείνει ενώ εσείς παίζετε παιχνίδια σε αυτό
 • Αυτά τα συμπτώματα από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν έχουν γίνει όλο και πιο συχνά

Αιτίες βλάβης:

Για κάποιες από τις περιπτώσεις την υπερθέρμανσης την ευθύνη την έχει το σύστημα ψύξης του laptop. Όπου είτε ένας ανεμιστήρας έχει σταματήσει να λειτουργεί είτε δεν παίρνει την ανάλογη εντολή από την μητρική για να τεθεί σε λειτουργία.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων όμως την ευθύνη για τα προβλήματα υπερθέρμανσης laptop την έχει κάποιο μπλοκάρισμα στους αεραγωγούς της συσκευής. Σε αυτή την περίπτωση οι ανεμιστήρες λειτουργούν στην μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα αλλά κάποιο εμπόδιο δεν αφήνει τον καυτό αέρα να βγει από την συσκευή και τον παγιδεύει μέσα σε αυτή. Έτσι ως αποτέλεσμα έχουμε υπερθέρμανση του laptop και το λογικό επακόλουθο αν δεν αντιδράσουμε άμεσα είναι να δημιουργηθεί κάποια μόνιμη ζημιά.

Στην περίπτωση μπλοκαρισμένου συστήματος ψύξης ενός laptop συνήθως έχουμε μάζα υλικών στην μεταλλική επιφάνεια του laptop και στους αεραγωγούς/σχάρες που υπάρχουν στην επιφάνεια της. Η ψήκτρα τραβάει αέρα από το εξωτερικό προς τους αεραγωγούς του laptop και συνήθως απορροφά διάφορα υλικά όπως σκόνη και τρίχες τα οποία στην συνέχεια εγκαθίστανται στο εσωτερικό της συσκευής. Με το πέρασμα του χρόνου αυτή η ύλη μαζεύεται και προκαλεί τελικά μπλοκάρισμα των αεραγωγών του laptop.

Επισκευή προβλημάτων υπερθέρμανσης:

Για να πετύχουμε την επισκευή προβλημάτων υπερθέρμανσης laptop χρειάζεται να ανοίξουμε την συσκευή σας για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο εσωτερικό της. Έπειτα αφού εντοπίσουμε όλα τα σημεία όπου έχει δημιουργηθεί μάζα που προκαλεί εμπόδιο στην ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα, θα επέμβουμε με ειδικά εργαλεία και θα αφαιρέσουμε όλα τα υλικά που έχουν εισχωρήσει στην συσκευή σας και την έχουν μπλοκάρει. Κάθε συσκευή laptop έχει τον δικό της σχεδιασμό και η σκόνη μπορεί να μαζευτεί σε διάφορα σημεία και να προκαλέσει πρόβλημα στην λειτουργία της. Σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται αλλαγή των αναλώσιμων υλικών που φθείρονται από την αύξηση της θερμοκρασίας όπως πάστες, θερμικά μαξιλάρια κτλ. Σε μερικές ιδιάζουσες περιπτώσεις γίνεται αναβάθμιση του κυκλώματος ψύξης με καθαρό χαλκό.  Είναι σημαντικό η συσκευή σας να καθαρίζεται τουλάχιστον μία φορά στα 2 χρονια από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας ώστε να μην την θέτετε σε κίνδυνο υπερθέρμανσης και προκαλέσετε μόνιμη βλάβη στα μέρη της.

 

 

 

Απευθυνθείτε στο --- για άμεσo και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη και laptop service. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ελέγξουν και θα επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη έχει το laptop σας. Το laptop service καλύπτει κάθε είδους επισκευή, ενώ αναλαμβάνουμε φορητούς υπολογιστές από όλες τις μάρκες. Σας προσφέρουμε επαγγελματική εργασία, γρήγορα και στις πιο οικονομικές στιγμές.

http://www.laptop-sos.gr/media/system/images/arrow.png Επισκευή βλάβης σε βρεγμένο Laptop

Επισκευή βλάβης σε βρεγμένο Laptop

Κόστος Επισκευής

Επισκευή βλάβης σε βρεγμένο Laptop

 • Κόστος εργασίας: ανάλογα τη ζημιά
 • Χρόνος επισκευής: 1 - 2 ημέρες
 • Εγγύηση επισκευής: 6 μήνες

Κάποια στιγμή θα συμβεί και σε εσάς, δεν υπάρχει πιο ευχάριστη αίσθηση από το να μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας τον αγαπημένο σας φορητό υπολογιστή. Και εκεί που απολαμβάνετε τον καφέ σας διαβάζοντας άρθρα ή βλέποντας το βίντεο του αγαπημένου σας τραγουδιού μία λάθος κίνηση είναι αρκετή να γίνει η ζημιά. Αν είστε όμως προετοιμασμένοι κατάλληλα η κατάληξη δεν θα είναι τόσο καταστροφική όσο πιστεύετε.

Άμεσες ενέργειες για διάσωση βρεγμένου laptop:

 • Απενεργοποιήστε αμέσως το laptop, και βγάλτε το από την πρίζα εάν το είχατε συνδεδεμένο.  Αφαιρέστε άμεσα την μπαταρία του. Τα υγρά δεν είναι ο άμεσος εχθρός μας αλλά τα υγρά μαζί με το ηλεκτρικό ρεύμα είναι καταστροφικά.
 • Στεγνώστε άμεσα την υγρασία που υπάρχει στο εξωτερικό της συσκευής και γυρίστε το laptop ανάποδα για να φύγουν τα συσσωρευμένα υγρά χωρίς να εισχωρήσουν στο βαθύ εσωτερικό του.
 • Αφαιρέστε άμεσα όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το laptop σας.
 • Σκουπίστε όλα τα υπολείμματα που μπορεί να έχουν μείνει  στο laptop σας.
 • Στείλτε μας άμεσα το laptop σας για να το αναλάβουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας

Όσο πιο γρήγορα παραλάβουμε το laptop σας τόσες πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να πετύχουμε την πλήρη επισκευή του.

Επισκευή, αντιμετώπιση βλάβης βρεγμένου laptop:

Μόλις παραλάβουμε το βρεγμένο laptop σας θα το ανοίξουμε άμεσα για να έχουμε πρόσβαση στο εσωτερικό του. Θα αφαιρέσουμε όλα τα υγρά που έχουν παραμείνει στην συσκευή σας. Θα καθαριστούν όλα τα υπολείμματα που μπορεί να έχουν αφήσει τα υγρά που μπορεί να έχουν στεγνώσει. Αφού θα έχουμε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία της συσκευής θα σιγουρευτούμε ότι αυτά δεν έχουν πάθει βλάβη. Όλες οι επαφές και τα στοιχεία της συσκευής που έχουν υπολείμματα θα ξεβγαλθούν και θα καθαριστούν με τα κατάλληλα υλικά ανάλογα με το είδος του υγρού που χύθηκε σε αυτήν. Ακόμη έχουμε εξειδικευμένα εργαλεία για να αποτρέψουμε την διάβρωση της συσκευής και για να πετύχουμε την πλήρη επισκευή του βρεγμένου σας laptop. Αφού βεβαιωθούμε ότι έχουμε αφαιρέσει όλη την υγρασία από το laptop θα προχωρήσουμε στο κλείσιμο της συσκευής και θα πραγματοποιήσουμε έλεγχο για να επιβεβαιώσουμε ότι η διάσωση του βρεγμένου laptop έχει επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

 

Επισκευή σπασίματος σε μεντεσέδες ή άλλο σημείο του λάπτοπ

 

Κόστος Επισκευής

 

 • Κόστος εργασίας: από 20
 • Χρόνος επισκευής: 1 - 2 ημέρες
 • Εγγύηση επισκευής: 6 μήνες

 

 

 

Αν σας έχουν σπάσει οι μεντεσέδες της οθόνης τότε αναλαμβάνουμε την πλήρη επισκευή η αντικατάσταση τους. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν την τεχνογνωσία αλλά και τον εξοπλισμό για την αξιόπιστη επισκευή τους. Στην περίπτωση που δεν γίνεται επισκευή τότε αναλαμβάνουμε την αντικαταστασή τους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

 

Αφαίρεση ιών - αποκατάσταση ζημιών

Αφαίρεση ιών - αποκατάσταση ζημιών Στο ------ απομακρύνουμε κατά το laptop service κάθε βλαβερό ιό που απειλεί να καταστρέψει τα ηλεκτρονικά σας δεδομένα. Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι και διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, για εγγυημένο αποτέλεσμα. Αναγκαία είναι η εγκατάσταση anti-virus/anti-spyware-firewall, που θα προστατεύουν το laptop σας από αντίστοιχες επιδρομές.

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας Στο service laptop επισκευάζουμε το βύσμα τροφοδοσίας. Οι φορητοί υπολογιστές φθείρονται συχνά στο σημείο αυτό, με αποτέλεσμα τα προβλήματα τροφοδοσίας κατά τη λειτουργία ή τη φόρτισή τους. Απευθυνθείτε στους τεχνικούς μας κι εκείνοι θα ελέγξουν κατά το laptop service το βύσμα τροφοδοσίας του laptop σας προκειμένου να σας ενημερώσουν αν αυτό επισκευάζεται ή πρέπει να αλλαχτεί.

Επισκευή Πληκτρολογίου Laptop

Επισκευή Πληκτρολογίου Laptop Tα laptop παρουσιάζουν συχνά βλάβη στο πληκτρολόγιο ύστερα από χρόνια χρήσης. Οι τεχνικοί μας, κατά την επισκευή laptop, θα το ελέγξουν για να διαπιστώσουν αν χρειάζεται απλώς καθαρισμό ή υπάρχουν προβληματικά πλήκτρα. Με το laptop service θα ξέρετε αν αν είναι δυνατή η επισκευή τους ή απαιτείται αντικατάσταση ολόκληρου του πληκτρολογίου, καθώς και για το κόστος και το χρόνο του laptop service.

Επισκευή Inverter Οθόνης

Επισκευή Inverter Οθόνης Το service laptop του ---------- θα ελέγξει το laptop σας αν έχετε προβλήματα με την οθόνη. Αν στα συμπτώματα ανήκουν οθόνη που τρεμοσβήνει ή που δεν φωτίζεται ομοιόμορφα, τότε είναι πολύ πιθανό να έχει φθαρεί το inverter LCD, δηλ. το κύκλωμα φωτισμού της οθόνης. Οι ειδικοί ηλεκτρονικοί μας θα σας ενημερώσουν μετά το laptop service αν το inverter του laptop σας χρειάζεται αντικατάσταση.

Επισκευή οθόνης laptop

Επισκευή οθόνης laptop Αν σας έπεσε ή χτυπήσατε το laptop σας, μην πανικοβληθείτε και προπαντός, μη βιαστείτε να τον αντικαταστήσετε με καινούργιο. Είναι μια επισκευή laptop που αναλαμβάνει το ----------. Θα αντικαταστήσουμε τη σπασμένη σας οθόνη με καινούργια οθόνη συμβατή με το φορητό σας υπολογιστή. Αυτό το service laptop είναι δυνατό για όλες τις μάρκες, πάντα στις καλύτερες τιμές.

 

Εγκατάσταση windows

Κόστος Επισκευής

Εγκατάσταση windows

 • Κόστος εργασίας: 20
 • Χρόνος επισκευής: 2 - 3 ώρες

 

Διαθέτουμε ειδικές εκδόσεις όλων των τύπων windows (παραμετροποιημένα από εμάς) οι οποίες  τρέχουν αρκετά ποιο γρήγορα από τις κανονικές. Η τεχνική υποστήριξη από το ----- περιλαμβάνει την εγκατάσταση στο φορητό σας υπολογιστή του λειτουργικού συστήματος των Windows. Η διαδικασία που ακολουθείται εδώ από τους τεχνικούς μας είναι η ακόλουθη:

 

 

Επισκευή μητρικής πλακέτας

Κόστος Επισκευής

Επισκευή μητρικής πλακέτας

 • Κόστος εργασίας: αναλογα την εργασια
 • Χρόνος επισκευής: 1 - 2 ημέρες
 • Εγγύηση επισκευής: 6 μήνες

Αν υποψιάζεστε βλάβη της μητρικής πλακέτας (motherboard) του laptop σας είναι σημαντικό να απευθυνθείτε άμεσα σε έμπειρους επαγγελματίες για να αποφύγετε περεταίρω προβλήματα και να έχετε μια γρήγορη και οικονομική λύση. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του ----- είναι στην διάθεση σας να σας προσφέρουν τις ποιοτικές μας εργασίες.

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν στο laptop σας είναι βλάβη της μητρικής πλακέτας.

Τα πιο συχνά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε είναι τα εξής:

 • Εμφάνιση μηνυμάτων σφάλματος του λειτουργικού συστήματος
 • Αργή λειτουργία laptop
 • Υπερθέρμανση laptop
 • Συνεχή λειτουργία ανεμιστήρων
 • Δεν λειτουργεί η μπαταρία
 • Κανένα “σημάδι ζωής” του laptop, αδυναμία τροφοδοσίας
 • Τυχαία απενεργοποίηση ή επανεκκίνηση laptop
 • Το laptop λειτουργεί περίεργα
 • Το laptop κολλάει
 • Σκοτεινή οθόνη
 • Μη λειτουργία οθόνης
 • Δεν δουλεύουν οι θύρες USB
 • Παραμόρφωση εικόνας που προβάλετε στην οθόνη

Αίτια βλάβης μητρικής πλακέτας:

Μπορούν να υπάρξουν πολλές αιτίες για να προκαλέσουν βλάβη στην μητρική πλακέτα του laptop σας. Κάποιοι από τους πιο κοινούς λόγους βρίσκονται παρακάτω:

 • Ασταθής τάση ηλεκτρικού ρεύματος
 • Η σκόνη, ο καπνός και η παλαιότητα του laptop
 • Βλάβη στο σύστημα ψύξης
 • Χτύπημα ή πτώση του laptop

Επισκευή μητρικής πλακέτας laptop

Η επισκευή της μητρικής πλακέτας είναι μία πολύ δύσκολη διαδικασία καθώς πάνω στην μητρική βρίσκονται συγκολλημένα όλα τα στοιχεία της φορητής ηλεκτρονικής σας συσκευής. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν το μέγεθος της βλάβης και θα σας ενημερώσουν για τις επιλογές που ενδέχεται να έχετε στην διάθεση σας. Μην καθυστερήσετε να έρθετε στο εργαστήριο μας μόλις σας παρουσιαστούν οι πρώτες ενδείξεις καθώς ίσως να προλάβουμε άλλες βλάβες που μπορούν να προκληθούν από την βλάβη της μητρικής πλακέτας.

 

Εγκατάσταση Windows Εγκατάσταση Windows

Μας πληροφορείτε για την έκδοση των Windows που έχετε επιλέξει. Εμείς θα προετοιμάσουμε το σκληρό δίσκο του laptop σας προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η εγκατάσταση Windows που θα κάνουν οι τεχνικοί μας θα λάβει υπόψη της τη χρήση και τις εργασίες που εκτελείτε στο laptop σας, αφού με τη σωστή διαμόρφωση των Windows αυτά θα γίνουν πιο πρακτικά και πιο λειτουργικά. Επιπλέον, θα εγκαταστήσουμε, στο laptop σας τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα ήχου, την κάρτα γραφικών σας, antivirus, Microsoft office, browsers κ.λπ. Οι τελευταίες ενημερώσεις των Windows θα συμπεριληφθούν επίσης στις εργασίες εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματός σας.

 

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Back up) Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Back up)

Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη λειτουργικό Windows και δεν χρειάζεστε εγκατάσταση Windows, αλλά επιθυμείτε μόνο την αναβάθμισή τους, οι τεχνικοί του Laptop-SOS θα αναλάβουν τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας ή αλλιώς το back up των δεδομένων σας. Με τον τρόπο αυτό δεν θα κινδυνεύσουν να χαθούν όταν οι τεχνικοί μας πραγματοποιήσουν το αναγκαίο φορμάτ που θα προηγηθεί πριν από την αναβάθμιση των Windows, πριν δηλαδή εγκαταστήσουν τη νέα έκδοσή τους. Στη συνέχεια θα επιστραφούν τα αρχεία σας στο αναβαθμισμένο laptop σας και θα εγκατασταθούν οι ανάλογοι οδηγοί.

 

Αφαίρεση ιών απο τον υπολογιστή σας

Αφαίρεση ιών

Αν στο laptop σας εισβάλει ιός, η κατάσταση είναι σοβαρή και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σοβαρά. Γι' αυτό απαιτείται η άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης και η αφαίρεση ιών από ανθρώπους με την ανάλογη τεχνογνωσία.

Περιγραφή βλάβης:

Το κακόβουλο λογισμικό, «spyware» όπως ονομάζεται, έχει εισβάλει αυθαίρετα στο laptop σας και εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς στα αρχεία αλλά και στο σκληρό σας δίσκο, προκαλώντας (ανεπανόρθωτη πολλές φορές) ζημιά. Αν δεν προβείτε άμεσα σε αφαίρεση ιών από το laptop σας, κινδυνεύετε να χάσετε δεδομένα, λογισμικό ή, στη χειρότερη περίπτωση, να καταρρεύσει ο σκληρός σας δίσκος.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για την αφαίρεση ιών οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του ---:

• Θα εντοπίσουν με τα ειδικά προγραμματιστικά εργαλεία που διαθέτουν το βλαβερό ιό ή κακόβουλο λογισμικό.
• Στη συνέχεια θα αναλάβουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο laptop σας (αρχεία ή και προγράμματα).
• Το επόμενο σημαντικό βήμα είναι η προστασία του laptop σας από αντίστοιχους κινδύνους στο μέλλον. Αυτό θα επιτευχθεί με την εγκατάσταση στο φορητό σας υπολογιστή αντίστοιχου προγράμματος anti-virus.
• Οι τεχνικοί μας θα μελετήσουν και θα σας προτείνουν το πιο κατάλληλο anti-virus και anti-spyware λογισμικό βάσει των αναγκών σας.
• Στο ---- εγκαθιστούμε πάντα τα πιο αποτελεσματικά και έγκυρα προγράμματα προστασίας από ιούς, που θα σας εξασφαλίσουν μια για πάντα από αυτό τον κίνδυνο.
• Θα φροντίσουμε δε το πρόγραμμα anti-virus που θα επιλέξετε να ενημερώνεται αυτόματα με την ανάλογη ρύθμιση, ώστε να αναβαθμίζεται συνεχώς δημιουργώντας ένα τείχος προστασίας απέναντι σε κάθε νέο ιό, Trojan horse και spyware που προκύπτει.
• Θα φροντίσουμε, τέλος, να προστατέψουμε το laptop σας από τους ιούς που εισβάλλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και μέσω διαδικτύου. Για τη δεύτερη περίπτωση συνιστάται η εγκατάσταση στο laptop σας ανάλογου προγράμματος για τον αποκλεισμό επικίνδυνων δικτυακών τόπων (λειτουργία γονικού ελέγχου), ειδικά αν έχετε παιδιά.

Χρόνος και κόστος αφαίρεσης ιών:

Το κόστος για την αφαίρεση ιών από το laptop σας, όπως και ο χρόνος που θα απαιτηθεί, εξαρτώνται από το είδος του ιού και το πόσο αυτός έχει καταφέρει να εξαπλωθεί στο σύστημά σας. Γι' αυτό και συνιστούμε να απευθύνεστε άμεσα σε εξειδικευμένο τεχνικό όταν υποψιαστείτε ή διαπιστώσετε αντίστοιχο πρόβλημα, αφού ο χρόνος είναι κρίσιμος. Οι τεχνικοί του ----- είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουν μαζί σας αφού ελέγξουν το laptop σας, τόσο για το χρόνο όσο και για το κόστος που υπολογίζουν ότι θα απαιτηθεί για την αποκατάσταση της ζημιάς στο φορητό σας υπολογιστή.

 

 

Απομακρυσμένη υποστήριξη μηχανογράφησης

Απομακρυσμένη υποστήριξη Σημαντικές είναι οι υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης και laptop service. Με τις υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης οι τεχνικοί μας επιλύουν από απόσταση προβλήματα που προκύπτουν στο laptop σας. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο αλλά και χρήματα. Φυσικά, στις εργασίες απομακρυσμένης πρόσβασης σας εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια και προστασία των ηλεκτρονικών σας δεδομένων.

 

 

Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας από το εξωτερικό για οποιαδήποτε ανταλλακτίκο ώστε οι τιμές μας να βρίσκονται  σε πολλές περιπτώσεις στα μισά χρήματα από τους ανταγωνιστές μας.

 

Συντήρηση εκτυπωτών INKJET

Συντήρηση εκτυπωτών INKJET

Ξεβούλωμα κεφαλών, Επισκευή πλακέτας εκτυπωτή, Επισκευή τροφοδοτικού εκτυπωτή.