ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LEDled lamps: Φθηνές λάμπες οικονομίας τιμή χαμηλή.
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ Ν ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΑΜΠΕΣ; ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Υψηλή αντοχή.

Τιμή: - Euro
ΑΛΚΟΤΕΣΤ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ψηφιακός φορητός ελεγκτής περιεκτικότητας οινοπνεύματος στην αναπνοή.

Τιμή: 65 Euro
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ (ΕΥΡΟΔΙΑΛΟΓΕΑΣ)

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Διαχωριστής και ηλεκτρονικός καταμετρητής όλων των κερμάτων ευρώ.

Τιμή: 150 Euro

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΨηφιακή ηχογράφηση συνομιλιών, συσκέψεων, τηλεφωνημάτων, μαθημάτων, σεμιναρίων, ιατρικών συμβουλών, τηλεφωνημάτων κ.α.

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.Οξύμετρα παδικά, Οξύμετρα ενηλίκων, αμεσα διαθέσιμα.

Τιμή:--
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

Τιμή: 13 Euro

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 Euro

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Υποβρύχιο σύστημα με αδιάβροχη υπέρυθρη κάμερα υψηλής απόδοσης.


Τιμή:
- Euro

Οπτικά θερμόμετρα

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Οπτικά θερμόμετρα Laser για την μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση.

Τιμή: 150 EuroΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.


TAGS:
Nanotechnology - hydrophilic coating on glass windows.
Hydrophobic and Hydrophilic Materials.

ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ


BIOLIC STONE

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ – ΠΕΤΡΑΣ

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΙΧΟΥ - ΤΑΡΑΤΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ BINTEO ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΣΑΣ

ΑΟΡΑΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΙΧΟΥ, ΠΕΤΡΑΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:
ΤΟ BIOLIC STONE ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΟ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΠΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΟΓΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΟΓΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΕΚΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ BIOLIC NANOSTONE. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΡΟΓΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΕΣ ΑΝΑΖΗΤΙΣΤΕ ΥΛΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ.

Τιμή προσφοράς : 35 ευρω / λίτρο.
Συσκευασίες 1 λίτρο, 4 λίτρα, 20 λιτρα.

Η ποσότητα στεγανωτικού - αδιαβροχοποιητικού υλικού που απαιτείται ποικίλει ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας .Τυπικά 1 λίτρο Waterproof-Micro-Stone είναι αρκετό για να καλύψουμε έως και 20m² κάθετης επιφάνειας ή 10m² δαπέδου (ενδεικτικές τιμές αναλόγως απορροφητικότητας)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BIOLIC STONE :

1000 στεγανωτικά σε 1

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΠΙΣΗΝΑΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΣΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΩΣΑΙΚΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΩΝ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΩΝ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
(προστασία απο μικροοργανισμούς και εστίες μικροβίων)

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΒΑΦΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

... ... ...

WATERPROOF-MICRO-STONE

... ... ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

BIOLIC CLEAR GLASS
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ
ΤΟ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ Waterproof-Micro-Stone:
To Waterproof-Micro-Stone είναι ένα ευφυές αδιαβροχοποιητικό-προστατευτικό νανοτεχνολογίας, ικανό να προφυλάσσει πέτρινες και τσιμεντένιες επιφάνειες από την υγρασία και τους ρύπους, χωρίς να αλλάζει την υφή ή την εμφάνιση τους.
Με δυο λόγια πρόκειται για ένα απολύτως φιλικό για τον χρήστη και τις επιφάνειες σπρέι το οποίο προσφέρει μία αόρατη προστασία με ένα πέρασμα.
Το Waterproof-Micro-Stone κρατάει στεγνές τις επιφάνειες και επιτρέπει την αφαίρεση των ρύπων μόνο με νερό.
Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Waterproof-Micro-Stone?
To Nano- Stone είναι ιδανικό για την αδιαβροχοποίηση και στεγανοποίηση τοίχων και δαπέδων από πέτρα και τσιμέντο καθώς επίσης για την μόνωση τσιμεντόλιθων, κεραμιδιών, μωσαϊκών και άλλων απορροφητικώνnanostone1 επιφανειών που χρησιμοποιούνται στην οικοδομή. Είναι σε θέση να προστατεύει επί μακρόν τις επιφάνειες από την υγρασία τους ρύπους και τα βρύα χωρίς να εμποδίζει την αναπνοή της επιφάνειας ή να αλλάζει την εμφάνιση της.
Το Waterproof-Micro-Stone είναι ιδιαίτερα εύκολο στην εφαρμογή του καθώς αρκεί ένας ομοιόμορφος ψεκασμός της επιφάνειας.

ΤΟ Biolic Waterproof-Micro-Stone ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΡΟΓΜΕΣ (Π.Χ. ΤΟΙΧΟΥΣ, ΤΑΡΑΤΣΕΣ, ΒΕΡΑΝΤΕΣ, ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ Κ.Α.)


Παραγείλτε το τώρα: Τηλ. 2155403120 & 2121046571

Στεγάνωση – Αδιαβροχοποίηση – Προστασία, Ταράτσας, Πέτρας - Τοίχου, Προστασία Πέτρας-Τοίχου. (δεν εισχωρεί πλέον η υγρασία πίσω από τις διακοσμητικές πέτρες, δεν εχουμε μούχλα υγρασία κ.α.).
Στεγάνωση & Αδιαβροχοποίηση Μωσαϊκού
Στεγάνωση – Αδιαβροχοποίηση Βιομηχανικών δαπέδων
Στεγάνωση – Αδιαβροχοποίηση Νοσοκομείων και χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος (δεν ευνοεί την ανάπτυξη μικροοργανισμών, μικροβίων γιατί δεν αφήνει πλέον το νερό να εγκλωβιστεί και να διαποτίσει τα στεγανωμένα οικοδομικά υλικά, ταράτσες, πατώματα, βεράντες, μαρμάρινες επιφάνειες κ.α.)

Waterproof-Micro-Stone
Αόρατη προστασία αδιαβροχοποίηση, στεγανοποίηση τοίχου, πέτρας, τσιμέντου
To Waterproof-Micro-Stone είναι ένα ευφυές αδιαβροχοποιητικό-προστατευτικό υγρό για την αδιαβροχοποίηση οικοδομικών υλικών και επιφανειών.

Το Waterproof-Micro-Stone είναι ίσως το καλύτερο σύγχρονο στεγανωτικό υγρό νανοτεχνολογίας, ικανό να προφυλάσσει τσιμεντένιες, πέτρινες μαρμάρινες, κεραμικές κ.α. επιφάνειες από την υγρασία και τους ρύπους, εισχωρεί μέσα σ αυτές χωρίς να αλλάζει την υφή ή την εμφάνιση τους. Τις αφήνει ν αναπνέουν αλλά τις κάνει υδροφοβικές δηλαδή το νερό και άλλα υγρά δεν θα κολλούν, δεν θα εισχωρούν πλέον μέσα σ αυτές και δεν θα τις διαποτίζουν.

Με δυο λόγια πρόκειται για ένα απολύτως φιλικό για τον χρήστη και τις επιφάνειες υγρό σπρέι το οποίο προσφέρει μία αόρατη προστασία με ένα πέρασμα.

Το Waterproof-Micro-Stone κρατάει στεγνές τις επιφάνειες και επιτρέπει την αφαίρεση των ρύπων μόνο με νερό.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Waterproof-Micro-Stone?
To Waterproof-Micro-Nano-Stone είναι ιδανικό για την αδιαβροχοποίηση και στεγανοποίηση τοίχων και δαπέδων από πέτρα και τσιμέντο καθώς επίσης για την μόνωση τσιμεντόλιθων, κεραμιδιών, μωσαϊκών, μαρμάρων, πορσελάνης, κεραμικών και άλλων απορροφητικών επιφανειών που χρησιμοποιούνται στην οικοδομή.

Το τελευταίας τεχνολογίας στεγανωτικό – αδιαβροχοποιητικό Waterproof-Micro-Stone είναι σε θέση να προστατεύει για πάρα πολλά χρόνια τις επιφάνειες από την υγρασία τους ρύπους και τα βρύα χωρίς να εμποδίζει την αναπνοή της επιφάνειας ή να αλλάζει την εμφάνιση η την υφή της.

Το Waterproof-Micro-Stone είναι ιδιαίτερα εύκολο στην εφαρμογή του καθώς αρκεί ένας ομοιόμορφος ψεκασμός της επιφάνειας.

Διάρκεια – Κατανάλωση
Η διάρκεια προστασίας φτάνει (αναλόγως της επιφάνειας) θεωρητικά για πάντα μια και η βάση του υλικού είναι σωματίδια πυριτίου. Στην πράξη όμως επειδή οι συστολές - διαστολές έχουν την ιδιότητα να ανοίγουν την βασική επιφάνεια πάνω στην οποία θα εφαρμόσετε το στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone, πρέπει να λάβετε υπ όψιν σας ότι τα επόμενα χρόνια κάνετε συντήρηση στο στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone ανάλογα με τις ρωγμές που μπορεί να κάνει απο σκασίματα το τσιμέντο της ταράτσας σας οι οποίες οφείλονται καθαρά και μόνο στο τσιμέντο και όχι στο στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone το οποίο δεν είναι πλαστικό, ούτε πολυμερές, ούτε πίσσα για να ξεραθεί και να σκάσει. Δεν κάνει κρούστα πάνω στο τσιμέντο και η υφή του τσιμέντου της ταράτσας η του τοίχου δεν αλλάζει. Δεν εχετε κανένα πρόβλημα όσο και να πατάτε πάνω απο την μόνωση .

Ξεχάστε τα προβλήματα που είχατε με τα ελαστομερή, ασφαλτικά και με τις άλλες μονώσεις.

Αν δεν γνωρίζετε την απορροφητικότητα του υλικού το οποίο θέλετε να στεγανώσετε μπορείτε να ξεκινήσετε δοκιμαστικά με ενα λίτρο σε μια μικρή επιφάνεια για να δείτε την ευκολία τοποθέτησης και συμπεριφοράς του μοναδικού και πρωτοποριακού Waterproof-Micro-Stone. Εδώ σε σχέση με όλα τ άλλα μονωτικά υλικά θέλουμε ελάχιστε ποσότητες για την κάλυψη μεγάλων επιφανειών και η ποσότητα του στεγανωτικού που θα χρειαστούμε είναι πολύ διαφορετική ανάλογα με το πόσο απορροφητική είναι η ταράτσα την οποία στεγανώνουμε. Π.χ. μια ταράτσα η οποία έχει σκεπαστεί με πλακάκια έχει πολύ λιγότερη απορροφητικότητα σε στεγανωτικό υλικό Waterproof-Micro-Stone απο ότι ενα γυμνό τσιμέντο που μαζί με το ξύλο είναι και τα πιο αποροφητικά υλικά σε στεγανωτικό υλικό.

Μερικές φορές οι τεχνίτες έχουν αστοχία των υλικών που χρησιμοποιούν για την στεγάνωση των ταρατσών τους και αυτό μερικές φορές φτάνει ακόμα και στο σημείο να χρειάζεται να ξηλώσουν την μόνωση που μόλις περάσανε γιατί δεν μπορούν καν να βρουν απο που περνά η υγρασία κάτω απο αυτήν. Με το μονωτικό - στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone ξεχάστε αυτά τα προβλήματα που έχουν συμβεί ακόμα και σε έμπειρα συνεργεία στεγάνωσης ταρατσών. Η εφαρμογή του στεγανωτικού Waterproof-Micro-Stone είναι πανεύκολη και μπορεί να γίνει τόσο απο εξειδικευμένο συνεργείο όσο και απο έναν οποιοδήποτε η άπειρο που στεγανώνει την ταράτσα του για πρώτη φορά. Το στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone έχει εφαρμοστεί με απόλυτη επιτυχία ακόμα και απο μια ηλικιωμένη κυρία. Παράλληλα σε οποιαδήποτε αστοχία το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξαναπεράσετε απο ενα σημείο η ακόμα και όλη την ταράτσα αν θέλετε χωρίς να έχετε πρόβλημα να πρέπει να κάνετε κάτι για ν αφαιρέσετε το υλικό που περάσατε με την πρώτη εφαρμογή του στεγανωτικού Waterproof-Micro-Stone. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι ακόμα και να θέλετε να περάσετε "δεύτερο χέρι" το υλικό στεγάνωσης Waterproof-Micro-Stone, αυτό θα γίνεται πέρλες και θα φεύγει προς την κλήση της ταράτσας η θα μένει εκεί σαν πέρλες και δεν θ απορροφάται απο το τσιμέντο της ταράτσας σας, εφ όσον έχει εφαρμοστεί με επιτυχία η πρώτη προσπάθεια. Με απλά λόγια ενα ψεκασμό σε στεγνή ταράτσα και λίγες ώρες για να στεγνώσει το στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone (αν είναι χειμώνας) η λίγα μόνο λεπτά αν είναι καλοκαίρι και ξεγνοιάσατε με την μόνωση της ταράτσας σας για πολλά χρόνια. Η δε συντήρηση θα είναι με λιγότερο υλικό μετά απο πολλά χρόνια.

Είναι σημαντικό να τονιστεί για όποιους δεν είναι πολύ έμπειροι με στεγανωτικά υλικά, ότι ακόμα και σε οποιαδήποτε αστοχία της στεγανοποίησης που θα κάνετε στην ταράτσα σας, στο τοίχο σας η σε οποιοδήποτε οικοδομικό υλικό, έχετε μόνο να ξαναπεράσετε όταν δείτε υγρασία απο κάποιο σημείο που βλέπετε ότι δεν ψεκάσατε το αδιαβροχοποιητικό αλλα ακόμα και να ξαναψεκάσετε με αδιαβροχοποιητικό Waterproof-Micro-Stone όλη την ταράτσα η τον τοίχο σας, όλα τα επόμενα χρόνια θα χρειάζεστε πολύ λιγότερο υλικό. Δηλαδή η αδιαβροχοποίηση των οικοδομικών υλικών σας παίρνει προστιθέμενη αξία.

Λάβετε επίσης υπόψιν σας ότι το αδιαβροχοποιητικό υλικό είναι το μόνο ίσως υλικό που δεν κάνει κρούστα πάνω απο την ταράτσα η τον τοίχο τον οποίο στεγανώνετε και αδιαβροχοποιήτε αλλά ενσωματώνεται μέσα σ αυτόν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί τα συνηθισμένα υλικά που εφαρμόζουν απο επάνω απο την ταράτσα μια μεμβράνη έχουν την αδυναμία των συστολών - διαστολών που τ αναγκάζει να ξεραθούν και να σκάσουν και να περάσει το νερό απο τις ρωγμές (μερικές φορές αόρατες ρωγμές τριχίδια) κάτω απο το μονωτικό υλικό και στην συνέχεια να εξαπλωθεί και να σας βάζει υγρασία ο τοίχος η το ταβάνι απο άλλο σημείο και απο άλλο σημείο να ξεκινά η υγρασία που πέρασε κάτω απο την μόνωση. Γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε την σπουδαιότητα της ενσωμάτωσης των μικροστοιχείων που περιέχονται στο αδιαβροχοποιητικό, στεγανωτικό, Waterproof-Micro-Stone. Το Waterproof-Micro-Stone εισχωρεί μέσα στο οικοδομικό υλικό, κάνοντας το υδροφοβικό. Το νερό πλέον δεν θα έχει επαφή ούτε με το στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone ούτε και με το οικοδομικό υλικό πάνω στο οποίο εφαρμόσατε την στεγάνωση. Τσιμέντο, πέτρα, πλακάκι, ακόμα και ξύλο. Δεν θα μουχλιάσει το υλικό πάνω στο οποίο ψεκάσατε το υγρό στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone, δεν θα πάρει υγρασία, δεν θα κάνει μικροοργανισμούς οι οποίοι έχουν την ιδιότητα να ριζώνουν και να χαλάνε τις περισσότερες μονώσεις.

Ενδιαφέρον επίσης είναι ότι στο πρωτοποριακό στεγανωτικό υλικό Waterproof-Micro-Stone, δεν κολλούν πλέον οι ρύποι με αποτέλεσμα να καθαρίζει εύκολα. Δείτε ενα παράδειγμα απο το αντίστοιχο αδιαβροχοποιητικό για τα τζάμια για να καταλάβετε μια ακόμα πολύ σημαντική δυνατότητα του στεγανωτικού - αδιαβροχοποιητικού υλικού Waterproof-Micro-Stone.

Δείτε στο εντυπωσιακό βίντεο πως το λασπόνερο που ρίχνουμε γλιστρά και φεύγει ακόμα και απο το τζάμι που έχει ψεκαστεί με το αντίστοιχο αδιαβροχοποιητικό clear glass
http://www.youtube.com/watch?v=PlEY3pdpeX8

Η ποσότητα στεγανωτικού - αδιαβροχοποιητικού υλικού που απαιτείται ποικίλει ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας .Τυπικά 1 λίτρο Waterproof-Micro-Stone είναι αρκετό για να καλύψουμε έως και 20m² κάθετης επιφάνειας ή 10m² δαπέδου (ενδεικτικές τιμές αναλόγως απορροφητικότητας)

Το στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone μπορούμε να ψεάκσουμε ακόμα και σε κλειστούς χώρους (π.χ. εργοστάσια, σπίτια, αποθήκες, εργαστήρια κάθε είδους, νοσοκομεία κ.α.) και μπορούμε να μπούμε μέσα σ αυτούς αμέσως μόλις στεγνώσει το υλικό το πολύ σε 2-3 ώρες η και αμέσως μετά την εφαρμογή του.

Τιμή προσφοράς : 35 ευρω
Συσκευασίες 1 λίτρο, 4 λίτρα, 20 λιτρα.

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ – ΠΕΤΡΑΣ –www.special-products.gr

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ, ΤΗΣ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Ο χρόνο απασχόλησης μας για την στεγάνωση της ταράτσας μας με το Waterproof-Micro-Stone:
Ο χρόνο εφαρμογής του στεγανωτικού είναι ιδιαίτερα λίγος. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για μια ταράτσα 50 τ.μ. χρειαζόμαστε περίπου μια με δύο ώρες για να την ψεκάσουμε προσεκτικά με το στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να στεγνώσει το στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone:
Ο χρόνος που πρέπει να περιμένουμε για να στεγνώσει το στεγανωτικό μας είναι ο ίδιος ακριβώς χρόνος που χρειάζεται το νερό για να στεγνώσει πάνω στο υλικό που στεγανώνουμε και εξαρτάται και απο τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν εκείνη την στιγμή. Συνήθως το καλοκαίρι είναι μερικά λεπτά και τον χειμώνα μέχρι 2-3 ώρες. Επίσης η εφαρμογή καλό είναι να γίνει όταν έχει στεγνώσει η ταράτσα μας ώστε να απορροφήσει το υλικό. π.χ. να μην το εφαρμόζουμε αμέσως μετά την βροχή αλλα αφήνουμε λίγες ώρες ώστε η ταράτσα μας να έχει στεγνώσει.

Καλυπτικότητα του στεγανωτικού Waterproof-Micro-Stone στα διάφορα υλικά:
Η ποσότητα στεγανωτικού υλικού Waterproof-Micro-Stone δεν είναι συγκεκριμένη και είναι συνάρτηση του πόσο καλά εχουμε καθαρίσει την ταράτσα η τον τοίχο που στεγανώνουμε απο σκόνη, χώμα, σκουπίδια και άλλα ξένα σώματα. Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει το ίδιο το υλικό το οποίο στεγανώνουμε.

Επειδή όπως δευκρινήσαμε το στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone εισχωρεί μόνιμα μέσα στην επιφάνεια την οποία στεγανώνουμε και αδιαβροχοποιούμε, δεν υπάρχει πρόβλημα να χαλάσει η στεγάνωση - υγρομόνωση με το στεγανωτικό - αδιαβροχοποιητικό Waterproof-Micro-Stone οποιαδήποτε χρήση και αν κάνουμε στην συνέχεια στην ταράτσα μας η την επιφάνεια που στεγανώνουμε. π.χ. για βιομηχανικούς χώρους, αίθουσες, ταράτσες και πλατείες λίγη ώρα μετά την στεγάνωση με Waterproof-Micro-Stone μπορούν να περνούν φορτηγά, κλάρκ και άλλα οχήματα βαρέως τύπου πάνω απο την στεγανωμένη και αδιάβροχη πλέον τσιμεντένια επιφάνεια μας.
Ακόμα και αν πέφτουν χημικά στην στεγανωμένη επιφάνεια αυτή δεν χάνει στην στεγανωτική - αδιαβροχοποιητική της ιδιότητα και τα οποία υγρά η χημικά γλιστρούν και φεύγουν προς την υδρορροή η μένουν εκεί μέχρι να στεγνώσουν.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για την στεγάνωση μια ταράτσας που είναι σκεπασμένη με αδιάβροχα πλακάκια μπορούμε να ψεκάσουμε περίπου 20 τ.μ. με ενα λίτρο στεγανωτικού Waterproof-Micro-Stone και κυρίως στους αρμούς.

Αν στεγανώνουμε ταράτσα σκεπασμένη με μωσαϊκό χρειαζόμαστε περίπου 1 λίτρο στεγανωτικού Waterproof-Micro-Stone για κάθε 10 τετραγωνικά μέτρα ταράτσας η βεράντας.

Για να στεγανώσουμε επιφάνεια σκεπασμένη με πέτρες Καρύστου χρειαζόμαστε περίπου ενα λίτρο στεγανωτικού Waterproof-Micro-Stone για κάθε 5-10 τετραγωνικά χώρου.

Για να στεγανώσουμε γυμνό, άγριο τσιμέντο μπορεί να χρειαστούμε ενα λίτρο σε κάθε 5 τετραγωνικά μέτρα τσιμέντου.

ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Waterproof-Micro-Stone ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ, ΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΟ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΣΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΕ Waterproof-Micro-Stone ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ.

Το στεγανωτικό Waterproof-Micro-Stone δεν αλλάζει το χρώμα της στεγανωμένης επιφάνειας γιατί είναι τελείως διαφανές και εισχωρεί μέσα σ αυτή, έτσι είναι μοναδικό για μωσαικά, εργαστηριακά δάπεδα, χημικά εργαστήρια, δάπεδα και τοίχους νοσοκομείων κ.α.


ΤΟ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Waterproof-Micro-Stone ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.
Προέλευση του στεγανωτικού οικοδομικών υλικών Waterproof-Micro-Stone:
Το στεγανωτικό - αδιαβροχοποιητικό Waterproof-Micro-Stone, παρασκευάζεται στην Ελλάδα με πρώτες ύλες απο Ελλάδα και Γερμανία.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα στεγανωτικά το Waterproof-Micro-Stone δεν είναι χημικό προιόν, δεν βγάζει οποιουδήποτε είδους αναθυμιάσεις, δεν είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο, τόσο κατα την εφαρμογή του όσο και στην συνέχεια αν παίζουν παιδιά και ακουμπούν πάνω στο υλικό που στεγανώσαμε και αδιαβροχοποιήσαμε.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
BIOLIC CLEAR GLASS
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ
ΤΟ ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on se.gr

 ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μέρα και νύχτα ασφαλέστερη οδήγηση:

Το νερό δεν κολλά πλέον πάνω στο τζάμι και δεν μας αλλοιώνει την ορατότητα. Η βαρύτητα, ο αέρας, και οι υαλοκαθαριστήρες το διώχνουν εύκολα.

Το χιόνι και ο πάγος επίσης δεν κολλάνε πλέον στο τζάμι το ίδιο εύκολα όπως πριν, με αποτέλεσμα να αφαιρείται πλέον απο τους υαλοκαθαριστήρες με ελάχιστη προσπάθεια ακόμα και αν αφορά το πρωινό παγωμένο ξύπνημα.

Η λάσπη και οι ρύποι δεν κολλούν πλέον στο τζάμι, το οποίο καθαρίζει εύκολα με λίγο νερό.

Τα τζάμια καθαρίζουν μόνα τους απομακρύνοντας τα χιόνια, την βροχή, τους ρύπους κ.α. ουσίες, καθώς και καθαρίζονται και ξεπαγώνουν ευκολότερα.

Η βροχή δεν κολά πλέον στα τζάμια του αυτοκινήτου μας.
Το steganotiko Clear Glass για τζάμια αυτοκινήτου, είναι ένα υλικό για επίστρωση και στεγάνωση τζαμιού, που βασίζεται στη υγρή νανοτεχνολογία, σκεπάζει τα τζάμια του αυτοκινήτου μας με αόρατα μόρια πυριτίου και έχει ως αποτέλεσμα για τα διάφορα υλικά που περιέχουν νερό ή λάδι να κυλάνε εύκολα και να φεύγουν από τις επιφάνειες, σαν μικρές μπίλιες, χωρίς να απλώνει και χωρίς να μας κόβει πλέον την ορατότητα. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται η απομάκρυνση ρύπων, εντόμων, πάγου και άλλων υπολειμμάτων από τα τζάμια των αυτοκινήτων. Το νανο-σφραγιστικό για τζάμια αυτοκινήτων που σας προσφέρουμε για να έχετε «πλήρη ορατότητα κατά τη οδήγηση» έχει ως αποτέλεσμα να κυλάνε εύκολα και να φεύγουν από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας οι σταγόνες της βροχής και οι νιφάδες του χιονιού.

Με την στεγάνωση των τζαμιών το νερό πλέον δεν κολά στα τζάμια. Το νερό φεύγει μόνο του. Τα τζάμια μας ξεθολώνουν αυτόματα μόλις πέσει το νερό επάνω τους.

Η επίστρωση με την επικάλυψη πυριτίου στο τζάμι του αυτοκινήτου έχει αναπτυχθεί επιστημονικά με τέτοιον τρόπο, ώστε οι επιφάνειες των τζαμιών να έρχονται σε ελάχιστη επαφή με τα σωματίδια των ρύπων. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται πάνω τους μια λεπτή επίστρωση από το σχετικόστεγανοτικό υλικό (Clear Glass) που έχει διαρκή χημική και μηχανική αντοχή στο χρόνο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εξαφανίζονται εύκολα οι ρύποι, χωρίς να απαιτείται η χρήση καθαριστικών ή χημικών μέσων όταν το αυτοκίνητο κινήται.

τα τζάμια των φορτηγών επίσης οφελούνται πολλά απο την επίστρωση και τον αυτόματο καθαρισμό που κάνει το Clear Glass.!
Το σφραγιστικό μας είναι ιδανικό για ολους τους τύπους οχημάτων, ακόμα και για φορτηγά. Τα τζάμια των φορτηγών έχουν πολύ μεγαλύτερη αντίσταση στον αέρα. Γι΄ αυτό τον λόγο τα τζάμια των φορτηγών καθαρίζουν ευκολότερα και γρηγορότερα όταν το φορτηγό κινείται. Ο οδηγός του φορτηγού εχει καλύτερη ορατότητα με την νανοεπικάλυψη των τζαμιών του ήδη από ταχύτητες 60 χλμ/ωρα. Τα έξοδα για αγορά νέων υαλοκαθαριστήρων ελαττώνονται, αφού η χρήση τους περιορίζεται περίπου στο 50%. Ελαττώνεται επίσης το συχνό και ενοχλητικό γέμισμα του δοχείου με υγρό υαλοκαθαριστήρων στο σύστημα πλυσίματος τζαμιών του αυτοκινήτου.

Αυτοκαθαριζόμενα τζάμια προσφέρει η τεχνική επικάλυψης με διοξείδιο του τιτανίου.
Τέλος στον επώδυνο και πολυδάπανο καθαρισμό των τζαμιών δίνει μία νέα τεχνική επικάλυψης του γυαλιού με διοξείδιο του τιτανίου. Δεν χρειάζεστε πια τον κουραστικό καθαρισμό των τζαμιών με το σαπούνι και τα άλλα χημικά καθαριστικά.

 

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ