ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LEDled lamps: Φθηνές λάμπες οικονομίας τιμή χαμηλή.
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ Ν ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΑΜΠΕΣ; ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Υψηλή αντοχή.

Τιμή: - Euro
ΑΛΚΟΤΕΣΤ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ψηφιακός φορητός ελεγκτής περιεκτικότητας οινοπνεύματος στην αναπνοή.

Τιμή: 65 Euro

ΦΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες φακός χωρίς μπαταρίες.
απλά τον κουνάτε και ανάβει…

Τιμή: 7 Euro

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΨηφιακή ηχογράφηση συνομιλιών, συσκέψεων, τηλεφωνημάτων, μαθημάτων, σεμιναρίων, ιατρικών συμβουλών, τηλεφωνημάτων κ.α.

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.Οξύμετρα παδικά, Οξύμετρα ενηλίκων, αμεσα διαθέσιμα.

Τιμή:--
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

Τιμή: 13 Euro

AMALTHIA
Κρέμα περιποίησης χεριών και σώματος

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες κατάλληλη για οποιοδήποτε τύπο δέρματος και οποιαδήποτε ηλικία. Για όλο το σώμα και τα χέρια.
Τιμή:
15 Euro

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Υποβρύχιο σύστημα με αδιάβροχη υπέρυθρη κάμερα υψηλής απόδοσης.


Τιμή:
- Euro

Οπτικά θερμόμετρα

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Οπτικά θερμόμετρα Laser για την μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση.

Τιμή: 150 EuroΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΜΙΝΙ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

Τιμή: 17 Euro

Το μέτρο αποστάσεων εχει εξαντληθείΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες


Το μίνι μέτρο απόστασης υπερήχων μετρά ευθύγραμμες αποστάσεις. Το πλεονέκτημα της μέτρησης με υπερήχους είναι το γεγονός ότι εκπέμπει ακίνδυνα ηχητικά κύματα, τα οποία αντανακλούνται πίσω στο πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσουν. Το μετρά το χρόνο που χρειάστηκε για να επιστρέψει πίσω το ηχητικό κύμα και το μετατρέπει σε πόδια και ίντσες ή σε μέτρα και εκατοστόμετρα. Η απόσταση που υπολογίστηκε εμφανίζεται στη οθόνη. Με το αυτόματο πρόγραμμα θερμοκρασιακής αντιστάθμισης που διαθέτει η συσκευή κάνει το όργανο αυτό να είναι πολύ ακριβείς σε διαφορετικά περιβάλλοντα όπου η θερμοκρασία μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα των ηχητικών κυμάτων.


ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

1 Έξοδος υπερήχων
2 Οθόνη υγρών κρυστάλλων
3 Μπροστινό πάνελ
4 Διακόπτης αλλαγής μονάδας μέτρησης (Feet / Meter)
5 Διακόπτης για τη έναρξη μέτρησης

6 Πλαστική θήκη
7 Κάλυμμα μπαταρίας
8 Έξοδος λέιζερ
9 Διακόπτης LR / ON / OFF
10 Ζώνη μεταφοράςΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Περιοχή μετρήσεων: 0.76μέτρα με 13.5 με (2.5 πόδια με 45 πόδια)

Ισχύς: Αλκαλική μπαταρία 23A 12Vx1pc

Ένδειξη άδειας μπαταρίας: ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Οθόνη: Υγρών κρυστάλλων

Ακρίβεια: ±(1% + 1 ψηφίο) σε 77oF (25oC)

Ανάλυση: 0.1 feet (0.03 m)
Ένδειξη: Λάθος ευθύγραμμης απόστασης «Ε»

Θερμοκρασία λειτουργίας: 40oF (4oC) με 100oF (38oC)

ATC: Αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας

Βάρος: 100g συμπεριλαμβανομένου και της μπαταρίας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Επιλέξτε το σημείο μέτρησης έτσι ώστε ο αισθητήρας να έχει μια καθαρή και χωρίς εμπόδια κάθετη διαδρομή προς αυτό. Αλλιώς τα ηχητικά κύματα θα χτυπήσουν σε αυτά και θα δώσουν λάθος αποτελέσματα

Για να αποφύγετε την πιθανότητα αυτή, μετρήστε από επιφάνειες με μεγάλα αντικείμενα.

Μην χρησιμοποιείτε την συσκευή εκεί όπου οι απόλυτες μετρήσεις είναι κρίσιμες.


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Ανοίξτε την συσκευή στην θέση ΟΝ. Στρέψτε τον διακόπτη στην θέση LR όταν πρόκειται να στοχεύσετε. Η ένδειξη του λέιζερ θα ανάψει μόνο όταν πατήσετε τον κουμπί “MEASURE ON” για να μετρήσετε. Θα κλείσει αυτόματα 10 δευτερόλεπτα αργότερα. Για να μη καταναλώνετε τις μπαταρίες στρέψετε τον διακόπτη πίσω στην ένδειξη ΟΝ όταν δεν πρόκειται να πάρετε κάποια μέτρηση.

Επιλέξτε την μονάδα μέτρησης Feet/Inch ή Meter/Centimeter πατώντας την επιλογή Meter/Centimeter.

Τοποθετήστε την συσκευή για την μέτρηση ευθύγραμμης απόστασης. Πιέστε και αφήστε το κουμπί “MEASURE ON”, στην συνέχεια θα ακουστού δύο ηχητικά σήματα, ένδειξη ότι η μέτρηση έχει ολοκληρωθεί. Η οθόνη παραμένει ορατή για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ. Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας ή το κεφάλι σας δεν εμποδίζουν τον αισθητήρα των ηχητικών κυμάτων.

Η οθόνη σας θα σβήσει και η συσκευή σβήσει αυτόματα. Για να ξεκινήστε, πιέστε το κουμπί “Measure ON” για 3 δευτερόλεπτα και μετά αφήστε το, η μέτρηση θα ολοκληρωθεί και θα εμφανιστεί η νέα μέτρηση.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ


Για να πάρετε άλλη μέτρηση, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα. Καινούριες μετρήσεις μπορείτε να πάρετε και πριν σβήσουν από την οθόνη η προηγούμενη μέτρηση. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να σβήσει η οθόνη.

Η περιοχή μέτρηση της συσκευής είναι από 0.76m μέχρι 13.5m(ή 2.5ft μέχρι 45ft). Κάτω από 0.76m υπάρχει πιθανότητα η μέτρηση να είναι μη ακριβείς ενώ πάνω από 13.5m υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί το γράμμα Ε ( λάθος ) στην οθόνη. Επιπλέον θα ακουστεί ένας συνεχές ηχητικό σήμα.

Αν εμφανιστεί στη οθόνη το γράμμα Ε, σημαίνει ότι η συσκευή δεν έλαβε ένα σωστό ηχητικό κύμα αντανάκλασης ή ότι ο στόχος μέτρησης είναι εκτός του ορίου μέτρησης ( για παράδειγμα πάνω από 45 feet/13.5 meters).

Πλησιάστε περισσότερο στο στόχο σας ή βελτιώστε την γωνία μέτρτησης.
Αν υπάρχει αντικείμενο στο δρόμο της ακτίνας μέτρησης μπορεί να προκαλέσει λάθος στην μέτρηση. Απλά μετακινήστε τη συσκευή πάνω ή δίπλα από τα εμόδια.

Πριν από τη μέτρηση αφήστε κάποιο χρονικό διαστήματα στη συσκευή για να μετρήσει την θερμοκρασία περιβάλλοντος σε περίπτωση που την μετακινήσετε σε διαφορετικό θερμοκρασιακό περιβάλλον ( για παράδειγμα από μέσα έξω ).

Για μετρήσεις σε δωμάτια μεγαλύτερα από 13.5m, διαλέξτε ένα σημείο στο μέσο του δωματίου και πάρτε μετρήσεις για τους δύο αντίθετους τοίχους και συνέχεια προσθέστε τα δύο αποτελέσματα.

Η μέτρηση σας αντισταθμίζετε θερμοκρασιακά. Παρόλα αυτά υπάρχουν μικρές διακυμάνσεις οι οποίες προκαλούνται από την υγρασία και το υψόμετρο. Οι μεταβολές αυτές μπορούν να αγνοηθούν όταν δεν απαιτείται ακρίβεια.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Δεδομένου ότι τα ηχητικά κύματα διαδίδονται μετά την εκπομπή από την συσκευή , είναι περισσότερο πιθανό να χτυπήσουν κάποιο αντικείμενο σε ένα μεγάλο δωμάτιο από ότι σε ένα μικρό. Πάντα ελέγχετε για μια καθαρή διαδρομή μεταξύ της συσκευής και του στόχου. Αν υπάρχει αμφιβολία μετακινήστε ελαφρά την συσκευή στην μια πλευρά και ξαναπάρετε μέτρηση ή κάντε έλεγχο μετρώντας αντίθετα από το στόχο.

Μαλακά υλικά όπως κουρτίνες ή καλύμματα , μπορούν να απορροφήσουν τα ηχητικά κύματα και να διαταράξουν την μέτρηση σας. Τραβήξτε τις κουρτίνες αν πρόκειται να πάρετε μέτρηση σε ένα παράθυρο. Ακόμα θα πρέπει το παράθυρο να είναι κλειστό.

Δυνατή ήχοι μπορούν να παρεμβληθούν με τα ηχητικά κύματα και να προκαλέσουν λάθη στην μέτρηση σας. Στη περιοχή μέτρησης δεν πρέπει να υπάρχουν δυνατοί θόρυβοι. Σε περίπτωση που παίρνετε μετρήσεις σε χώρους όπου δεν υπάρχουν τοίχοι (όπως για παράδειγμα σε μια οικοδομή), χρησιμοποιήστε κάποιο φύλο από χαρτόνι ή κάποιο παρόμοιο σκληρό υλικό για στόχο.

Επιτρέψτε στην συσκευή να σταθεροποιηθεί για 5 λεπτά σε περίπτωση που η επόμενη μέτρηση σας διαφέρει θερμοκρασιακά από την προηγούμενη.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Καθαρίζετε την συσκευή με ένα καθαρό υγρό πανί.

Μην βρέχετε την συσκευή.

Μην χρησιμοποιείτε καθαριστικά ή απορρυπαντικά

Αποφύγετε να ρίχνετε ή να προκαλείτε δυνατά χτυπήματα στην συσκευή.

Μην εκθέτετε την συσκευή σε υπερβολική υγρασία ή σε υψηλή θερμοκρασία

 

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on se.gr

 ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - FLASH WATERPROOF

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 30 Euro

ΕΥΡΩΔΙΑΛΟΓΕΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ


κέρματα ευρώ,καταμέτρητής κερμάτων ευρώ,kermata euro

 

 

Τιμή: - Euro

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

 

Τιμή: 500 Euro

ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΟ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - ALL WEATHER
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 20 Euro

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΘΕΡΜΙΔΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Τιμή: 138 Euro

ΡΟΛΟΙ USB

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ένας σκληρός
δίσκος στο χέρι σας.
Τιμή:

32ΜΒ/ 64ΜΒ/ 128ΜΒ
50 Euro/ 63 Euro/ 86 Euro

256ΜΒ/ 512ΜΒ
148 Euro/ 258 Euro

Mp3 PLAYER ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΤΡΟΜΠΕΣ ΛΑΔΙΟΥ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
Πρακτικές τρόμπες και αντλίες υγρών.:
Αντλίες λαδιού, αντλίες πετρελαίου, αντλίες κρασιού και άλλων υγρών.
ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ