ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LEDled lamps: Φθηνές λάμπες οικονομίας τιμή χαμηλή.
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ Ν ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΑΜΠΕΣ; ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Υψηλή αντοχή.

Τιμή: - Euro
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΨηφιακή ηχογράφηση συνομιλιών, συσκέψεων, τηλεφωνημάτων, μαθημάτων, σεμιναρίων, ιατρικών συμβουλών, τηλεφωνημάτων κ.α.

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΗΣ ΑΕΡΑ ΨΥΓΕΙΟΥ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Διατηρεί φρέσκα και υγιεινά τα τρόφιμα, εξουδετερώνοντας με φυσικό τρόπο τα βλαβερά βακτήρια που δημιουργούνται στο ψυγείο σας.
Τιμή:
30 Euro.
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

Τιμή: 13 Euro

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 Euro

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Υποβρύχιο σύστημα με αδιάβροχη υπέρυθρη κάμερα υψηλής απόδοσης.


Τιμή:
- Euro

Οπτικά θερμόμετρα

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Οπτικά θερμόμετρα Laser για την μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση.

Τιμή: 150 Euro

BIO-FAT


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ,
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΩΝ Ή ΣΤΕΓΑΝΩΝ, ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
 


Επαγγελματικό Ψηφιακό Καταγραφικό
Φωνής και Τηλεφώνου
SP1 pro

Τιμή:
160* Euro
Προσφορά 80* Euro

Digital Audio Voice Recorder

ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ
Ελληνικές οδηγίες και τηλεφωνική υποστήριξη.
(Μπορούμε στείλουμε την συσκευή έτοιμη - ρυθμισμένη στις ανάγγες σας)

ηχογράφιση συνομιλίας, ηχογράφιση τηλεφωνου 2014 μοντέλο.
Ενα απο τα μικρότερα και πιο χρηστικά ψηφιακά καταγραφικά συνομιλιών, τηλεφωνημάτων και ήχων του χώρου.

Οι συσκευές ηχογράφησης ομιλιών είναι απαραίτητες για την σωστή καταγραφή και μεταφορά των οδηγιών σας.

Η συσκευή ηχογράφησης SP1 συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ηχογράφησης, ειναι το πιο απλό στην χρήση του και εχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά της κατηγορίας του.

ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ

Με ενα πάτημα πλήκτρου ηχογράφηση φωνής και συνομιλιών
Με ενα πάτημα ακούμε η σταματάμε την αναπαραγωγή των μαγνητοφωνημένων μηνυμάτων και των ηχογραφήσεων
Αυτόματη έναρξη ηχογράφησης ολο το 24ωρο
Επαναφορτιζόμενη ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου μακράς διάρκειας χρήσης και εύκολη φόρτιση με πολλούς τρόπους.
Δυνατότητα μόνιμης λειτουργίας ηχογράφησης χώρου.
Μεγάλη ενσωματωμένη μνήμη 4 η 8gb όπου μπορεί να ηχογραφηθεί ολόκληρη η σχολική χρονιά, οι συνομιλίες ενός χώρου ολόκληρο το χρόνο
και πολλά - πολλά άλλα πλεονεκτήματα που θα κάνουν τον επαγγελματικό ψηφιακό καταγραφικό φωνής και τηλεφώνου SP1 pro, απαραίτητο συνεργάτη σας

Με μία φόρτιση μπορεί να βγάλει εις πέρας εως και 15 ωρες συνεχούς ηχογράφησης, φτιάχνοντας αρχείο ήχου μορφής .wav μεγέθους μόνο 216ΜΒ.!!!

Digital Audio Voice Recorder

MP3 Player Black

Επαναφορτιζόμενο δημοσιογραφικό ψηφιακό καταγραφικό συνομιλιών και τηλεφωνημάτων, (κασετόφωνο) με μνήμη 4 ή 8GB η οποία είναι αρκετή για εως 650ωρες αποθηκευμένες ψηφιακές ηχογραφήσεις, επιλογή ποιότητας ηχογραφήσεις για μέγιστη ποιότητα η μέγιστο χρόνο ηχογραφήσεις. Σύνδεση με computer μέσω θύρας USB και βύσμα κοινό mini USB, δυνατότητα ηχογράφησης σε μορφή MP3 για να μπορείτε ν ακούτε τις ηχογραφήσεις σας σε οποιαδήποτε συσκευή ψηφιακού ήχου.

Η ηχογράφιση των τηλεφωνικών σας συνδιαλέξεων γίνεται εύκολα και απλά με το ειδικό κίτ που παρέχεται δωρεάν στην ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής SP1 το οποίο συνδέεται σε οποιοδήποτε σταθερή η ασύρματη τηλεφωνική συσκευή.

Ηχογράφηση σεμιναρίων, παρουσιάσεων, μαθημάτων και άλλων εκπαιδευτικών ομιλιών γίνεται πολύ εύκολα και αποτελεσματικά με το επαναφορτιζόμενο δημοσιογραφικό ψηφιακό καταγραφικό συνομιλιών SP1 λόγο της πολύ μεγάλης διάρκειας μπαταρίας τελευταίας τεχνολογίας, λιθίου που το κάνει να είναι το καλύτερο σύστημα ηχογράφισης φωνής. Το μικρόφωνο μπορεί να πιάσει την φωνή απο απόσταση αλλα και ακόμα καλύτερα η συσκευή ηχογράφησης SP1 pro μπορεί να συνδεθεί εύκολα με το σύστημα μεταφράσεων και τα ειδικά ακουστικά με τα οποία μας εφοδιάζουν σε περίπτωση μετάφρασης της παρουσίασης.

Το επαναφορτιζόμενο δημοσιογραφικό ψηφιακό καταγραφικό συνομιλιών, ήχων του χώρου και τηλεφωνημάτων, SP1, είναι μοναδικό σε ταξίδια για τους πολλούς και πρακτικούς τρόπους φόρτισης που έχει, μια και δεν χρειάζεται να μεταφέρουμε μαζί μας φορτιστές και άλλα εξαρτήματα αλλα μόνο το μικρό, πρακτικό ψηφιακό καταγραφικό το οποίο είναι διαστάσεων λίγο μεγαλύτερων απο ενα κοινό αναπτήρα.

Το επαναφορτιζόμενο δημοσιογραφικό ψηφιακό καταγραφικό συνομιλιών, ήχων του χώρου και τηλεφωνημάτων, SP1, φορτίζει με τον φορτιστή του κινητού τηλεφώνου (όποια κινητά τηλέφωνα φορτίζουν με την τυποποιημένη USB 2.0 σύνδεση), Φορτίζει με ενα κοινό καλώδιο Ηλεκτρονικού Υπολογιστή USB 2.0 (περιλαμβάνεται ενα καλώδιο σύνδεσης στην συσκευασία), φορτίζει απο οποιοδήποτε φορητό η σταθερό Computer.
Το επαναφορτιζόμενο καταγραφικό συνομιλιών πραγματοποιεί ολες τις λειτουργίες του κατα την στιγμή της φόρτισης. Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι μπορούμε να το έχουμε συνδέσει με μια τηλεφωνική γραμμή η ενα τηλεφωνικό κέντρο και να καταγράφει για μήνες τα τηλεφωνήματα η τις συνομιλιες του χώρου. Μπορούμε επίσης να συνδέσουμε το καταγραφικό μας για φόρτιση με φορτιστή πρίζας νέου τύπου (USB) ο οποίος είναι πλέον κοινός και υπάρχει σε πολλές συσκευές π.χ. κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές κ.α.
Δηλαδή με απλά λόγια το επαναφορτιζόμενο δημοσιογραφικό ψηφιακό καταγραφικό μας φορτίζει και απο την πρίζα, με τον φορτιστή του κινητού τηλεφώνου μας, αν αυτός είναι νέου τύπου (USB) που είναι ολα τα νεα κινητά τηλέφωνα, λόγο τυποποίησης.
Ετσι δεν χρειάζεται στα ταξίδια μας να μεταφέρουμε ειδικό φορτιστή για το καταγραφικό των συνομιλιών μας.

Το ψηφιακό καταγραφικό συνομιλιών μπορεί να συνδεθεί μόνιμα στο δίκτυο της τηλεφωνικής γραμμής η του τηλεφωνικού κέντρου.
Ένας ηλεκτρολόγος η ένας τεχνικός τηλεφωνικών κέντρων μπορεί να μας συνδέσει το καταγραφικό φωνής και τηλεφώνων μόνιμα στο τηλεφωνικό μας κέντρο η στο τηλεφωνικό δίκτυο του σπιτιού η του γραφείου μας. (Αν δεν γνωρίζουμε τον τρόπο να το κάνουμε μόνοι μας). Η κατανάλωση ρεύματος στο ψηφιακό καταγραφικό συνομιλιών, τηλεφωνημάτων και χώρου, είναι ελάχιστη και επίσης δεν ζεσταίνεται με την πολύωρη συνεχόμενη χρήση.
Δηλαδή πρακτικά μπορεί να καταγράφει -λόγο της μεγάλης του χωρητικότητας σε εσωτερική μνήμη- τα τηλεφωνήματα μιας μεγάλης εταιρείας για πολλές μέρες η εβδομάδες και εύκολα οποτεδήποτε θέλουμε μπορούμε να μεταφέρουμε τις ηχογραφήσεις μας σε οποιοδήποτε Η/Υ (Computer) για αρχειοθέτηση η για να τ ακούσουμε. (Μπορούμε να ακούμε τις ηχογραφήσεις μας και απο το καταγραφικό φωνής τόσο με το ηχείο του, όσο και με τα ακουστικά του τα οποία περιλαμβάνονται και τα οποία επίσης είναι κοινά ακουστικά walkman, οπότε και αντικαθίστανται εύκολα οπουδήποτε και αν είμαστε.).

Aν συνδέσουμε το ηχογραφικό - καταγραφικό μας με τον Η/Υ, μέσω του κοινού καλωδίου USB που περιλαμβάνεται, μπορούμε ν ακούσουμε τις ηχογραφίσεις μας απο τον Η/Υ, με την μεγάλη καθαρότητα του Computer μας, αλλα και να τις αντιγράψουμε σε οποιοδήποτε μέσο επιτρέπει ο Η/Υ μας, (CD, DVD, USB stck, external Hard Disk) ακόμα και να τις στείλουμε με e-mail.

Επίσης το ψηφιακό καταγραφικό συνομιλιών, ήχων SP1 μπορεί να μας αναπαράγει τις συνομιλίες που είναι καταγεγραμμένες με το ενσωματωμένο ηχείο ή με τα ακουστικά που περιέχονται στην συσκευασία.

Το ψηφιακό καταγραφικό συνομιλιών, ήχων SP1 συνδέεται με τα ακουστικά που περιλαμβάνονται στην συσκευασία αλλά επίσης συνδέεται με οποιαδήποτε κοινά ακουστικά, ενώ παράλληλα περιλαμβάνεται ηχείο πάνω στην συσκευή ώστε να ακούτε τις ηχογραφήσεις σας χωρίς να φοράτε ακουστικά.

Το καταγραφικό SP1 διαθέτει μπαταρία Λιθίου Ιόντων για μεγάλη διάρκεια χρήσης και μεγάλο οριο ζωής.

Itroductions:

This is a 4GB or 8GB USB Flash Digital Voice Recorder Pen with MP3 Function. Normal pen with rechargeable refill. Supports MP3, WMA, ASF, and WAV music formats. Have Monitor function. Long time voice recording.

Support English,Janpanese.

Record bit rate max 384KBPS.

Size: 8.3*3.4*1.3 cm

Features:

Separated recording & playing keys: one key for recording, one for playing

VOR system: Voice Operated/ Activated recording (Automatically starts recording when there’s sound and pauses when there’s no sound.)

Four recording modes:

“SP” for high quality recording voice without distorting.

“LP” for long time recording

"LINE-IN" for record form other drivers.

“SP VOICE” for high quality recording under voice activated recording

“LP VOICE” for long time recording under voice activated recording

Sleek appearance design and comfortable touch

Recording telephone conversation

Connect the recorder with the telephone via telephone adapter, the recorder can record telephone conversation

Support multiple audio format, such as MP1, MP2, MP3,WAV

No need USB driver

Specifications:

Memory: 8GB

With LCD display

Built-in speaker(loud)

Music playing function

128X64 lattice screen

Different languages

Recording indication

Sound control function (VOR) available

7RQ modes: NOP, ROCK, POP, CLASSOL, SOFT, JAZZ and DBB

Battery low power indication

Built-in Lithium battery, rechargeable, saving your money and worry and protecting the environment

Working temperature: 0~40ºC

Color: Black

Package Included:

1 x 8GB USB Voice Recorder

1 x USB cable

1 x Earphone

1 x Microphone

1 x Audio cable

1 x Telephone cable

1 x Telephone/recording junction box

1 x User Manual

 

 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΦΩΝΗΣ, ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ:

· Digital recording
· Appointment recording
· Voice activated recording
· A-B repeating
· Telephone recording
· Language: English

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΦΩΝΗΣ ,ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ:

Memory capacity:8GB
Frequency: 20Hz~20KHz
Maximun Output: 300mW
Storage Media: Embedded flash
External input: Stereo earphone(3.5 pie Stereo);
Extemal Microphone(3.5 pie Stereo)
USB Cable: USB 2.0 Full Speed
Recording Bit Rate: HQ 192kbps;SP 64kbps; LP 32kbps
Built-in MIC:Omni-directional microphone
External: Dynamic 26mm,16ohm
S/N(Ratio):80db
Dimensions: 83mm*35mm*12mm
Weight: 40g(Including battery)
Battery(Each with a capacity): Recording 24H;
Broadcast: 24H(Plug headphones to listen to)
Display: 128 X 64 Lattice Screen
Recording format:MP3

 


Επαγγελματικό Ψηφιακό Καταγραφικό
Φωνής και Τηλεφώνου SP2

Τιμή:
60* Euro

Digital Audio Voice Recorder

ΑΡΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

Ενα απο τα μικρότερα και πιο χρηστικά ψηφιακά καταγραφικά συνομιλιών, τηλεφωνημάτων και ήχων του χώρου.
Digital Audio Voice Recorder

MP3 Player Black

New Digital Voice Recorder MP3 Player 8GB Memory Capacity

Feature and Specification :

Low-power,long 99.99 hours recording large memory space for storage available in 8GB
Recording monitor hearing function;recordable over headphones when you are recording the same content Record up to 99 voice messages.
MP3,WMA and ADPCM format support
Recording light can be hidden functions(for secret recording)
Music playing function
VOR Voice Operated Recording function(that is,when recording with sound,no sound when the suspension)
HP,SP,LP,LI,Four kinds of recording function;telephone recording function
Repeating mode(A-B):Repeatedly play certain segment of a song.
USB connectable for uploading and downloading voice files(including music and MP3 song)
Built-in speaker
Language: English

Package included:

1 X Digital Voice Recorder
1 X User Guide
1 X USB Cable
1 X External Microphone
1 X Hi-Fi Earphone
1 X Recording Cable
1 X Phone Line
1 X Telephone Box Converter


 

Επαγγελματικό Ψηφιακό Καταγραφικό
Φωνής και Τηλεφώνου

Τιμή:
130* EuroFORUS FSV-2000 256MB DIGITAL VOICE/PHONE RECORDER SLEEP MODE/SOUND ACTIVATED USB

ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ SP1 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Οι συσκευές ηχογράφησης SP1 είναι απαρέτητες σε μαθητές για την ηχογράφιση των μαθημάτων η των φροντιστηρίων τους. Με την συσκευή ηχογράφισης SP1 μπορούν εύκολα να διατηρούν στον Η/Υ τους φακέλους με τα ηχογραφιμένα μαθήματα τους ξεχωριστά για κάθε μάθημα και κάθε μέρα παράδοσης η συνολικά ολόκληρη την κάθε μέρα εκπαίδευσης. Ετσι μπορούν ν ακούσουν το μάθημα ξανά στο σπίτι και ετσι να μελετήσουν την παράδωση του μαθήματος πράγμα που δεν μπορεί να γίνει την ωρα

Οι συσκευές ηχογράφησης SP1 είναι απαρέτητες σε τεχνικούς για την ορθή παρακολούθιση εκπαιδευτικών σεμιναρίων αλλά και την καταγραφή φωνητικών οδηγιών συντήρισης μηχανημάτων κ.τ.λ.

Οι συσκευές ηχογράφησης SP1 είναι απαρέτητες σε συγραφείς για να ηχογραφούν σταδιακά τις σκέψεις τους και στην συνέχεια να απομαγνητοφωνούν και να γράφουν τα κείμενα τους.

Οι συσκευές ηχογράφισης SP1 είναι απαραίτητες σε επιχειρηματίες για την ορθή μεταφορά των οδηγιών τους προς τους συνεργάτες τους. Μια ηχογραφημένη ομιλία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ωρα της μέρας ακόμα και κατα την διάρκεια ενός ταξιδιού. Στους συνεργάτες σας μπορείτε αν στείλετε τις οδηγίες σας ακόμα και με e-mail. Η συσκευή ηχογράφισης SP1 είναι ενα άριστο βοήθημα για την ορθή μεταφορά των οδηγιών σας.

Οι συσκευές ηχογράφησης SP1 είναι απαραίτητες σε όλους, για να ηχογραφούν γρήγορα τις σκέψεις τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αστραπιαία, με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου ακόμα και όταν οδηγούμε η είμαστε με κάτι απασχολημένοι. Γιατί οι μεγάλες ιδέες έρχονται αστραπιαία αλλά και ξεχνιούνται εύκολα την αμέσως επόμενη στιγμή που θ απασχολήσουμε το μυαλό μας με κάτι άλλο.

 


ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΑΣ ΦΩΝΗΣ, ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ
FORUS PLUS


Η ηλεκτρονική ψηφιακή συσκευή FORUS PLUS δεν είναι ένα απλό ψηφιακό κασετόφωνο, είναι ένα επαγγελματικό καταγραφικό με μοναδικές δυνατότητες.

Καταγράφει συνομιλίες και τηλεφωνήματα μέχρι 133 ώρες, σε εσωτερική μνήμη 512 mb (Memory 512 mb).

Καταγράφει αυτόματα τις συνομιλίες σας από συσκέψεις σας, συζητήσεις , ενημερώσεις, διαλέξεις, συνεντεύξεις, τις σημειώσεις σας ή απλά μπορείτε να δώσετε στους συνεργάτες σας ηχογραφημένες τις οδηγίες σας.
Μπορείτε γενικά να καταγράψετε και να αρχειοθετήσετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει, με υψηλή ποιότητα ήχου.

Ηχογραφεί επίσης τις σημαντικές τηλεφωνικές συνομιλίες σας ...ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο με τον ειδικό αντάπτορα που δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά.

Χαρακτηριστικά:
> Μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη
> Μεγάλα ευδιάκριτα γράμματα
> Εσωτερικό μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας
> Μέχρι 133 ώρες καταγραφής
> Μεγάλη αυτονομία με τις μπαταρίες
> Τροφοδοσία και μέσω USB
> Σύνδεση USB με τον υπολογιστή σας

Μοναδικά Χαρακτηριστικά:
Αυτόματη καταγραφή Τηλεφώνου On/Off με τον ειδικό αντάπτορα τηλεφώνου που περιλαμβάνεται (τα υπόλοιπα καταγραφικά φωνής στην αγορά βασίζονται στη καταγραφή μέσω VOX/VOR με αποτέλεσμα την καταγραφή με διακοπές και την κατανάλωση μπαταρίας ακόμα και όταν δεν καταγράφουν)

Καταγραφή συνομιλιών με το εσωτερικό μικρόφωνο υψηλής ποιότητας και ευαισθησίας (ηχογραφείτε συσκέψεις, σύντομες ενημερώσεις, διαλέξεις, συνεντεύξεις, τις σημειώσεις σας και άλλα σημαντικά γεγονότα που θέλετε να καταγράψετε και να αρχειοθετήσετε)

Τροφοδοσία με μπαταρίες ή μέσω USB

> Διακριτική ηχογράφιση με Δόνηση (Vibrator) ή με σίγαση (Χωρίς Beep)
> Μεγάλη Οθόνη φωτιζόμενη με μεγάλα γράμματα
> Εύκολο στη χρήση
> Ανάκληση διαγεγραμμένου αρχείου από λάθος
> Καταγραφή μέχρι 133 ώρες, σε εσωτερική μνήμη 512 mb
> Μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας
> Μεγάφωνο ενισχυμένο

Ο ειδικός αντάπτορας για καταγραφή από κινητό τηλέφωνο στοιχίζει 20 euro και δεν περιλαμβάνεται

Στην συσκευασία περιλαμβάνει πλούσια σειρά παρελκομένων:

Εξωτερικό μικρόφωνο για καλύτερη ποιότητα ηχογράφησης
Ακουστικά
Καλώδιο σύνδεσης USB
Ειδικός αντάπτορας για αυτόματη καταγραφή από το τηλέφωνο

Επίσης περιλαμβάνει: Μπαταρίες - Οδηγίες χρήσεως στα Αγγλικά - Cd με το πρόγραμμα διαχείρισης από υπολογιστή

Αναλυτικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού ψηφιακού καταγραφικού FORUS PLUS:

Ποιότική και στιβαρή κατασκευή
Μεγάλη χωρητικότητα καταγραφών σε εσωτερική μνήμη 256 mb για χρόνο ηχογράφησης μέχρι 133 ώρες
Επαναφορά σβησμένου αρχείου από λάθος
Τροφοδοσία από μπαταρίες ή μέσω USB
Μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη
Ευδιάκριτα μεγάλα γράμματα για ευκολία στην ανάγνωση
Δυνατότητες ηχογράφησης
Κανονική ηχογράφηση με Beep ήχο
Σιωπηλή ηχογράφηση χωρίς Beep ήχο
Ηχογράφηση με Δόνηση στην αρχή και τέλος καταγραφής
Η περισσότερο εξελιγμένη επιλογή καταγραφής
Αλλάζει το νούμερο του αρχείου καταγραφής
Καταγράφει στο ίδιο καταγεγραμμένο αρχείο
VOR (Ενεργοποίηση καταγραφής με τον ήχο)
TOR Παγκοσμίως μοναδική δυνατότητα (Ενεργοποίηση καταγραφής με το σήκωμα του τηλεφώνου με τον ειδικό αντάπτορα που περιλαμβάνεται)

Επιλογή ποιότητας καταγραφής (XQ/HQ/SP/LP)
XQ: 30ώρες και 40 λεπτά
HQ: 44 ώρες
SP : 61 ώρες και 20 λεπτά
LP: 133 ώρες και 20 λεπτά
Ρυθμιζόμενη ευαισθησία μικροφώνου (Hi/Low/User)
Ακρόαση της καταγραφής τη στιγμή που πραγματοποιείται
Επαναφορά διαγεγραμμένου αρχείου και άμεσος σχηματισμός του αρχείου
Επιλογή Επανάληψης
Αναπαραγωγή της αρχής κάθε αρχείου (intro playback)
Ρύθμιση ταχύτητας αναπαραγωγής
Μεγάφωνο ακρόασης με ενισχυτή
Εσωτερική μνήμη για μέχρι 133 ώρες καταγραφής (LP mode)
Χωρητικότητα αρχείων 396 σε 4 Φακέλους (Α/Β/C/D)
USB Σύνδεση με υπολογιστή
Εξωτερική τροφοδοσία μέσω USB ή DC
Λειτουργία με μπαταρίες 2 x AAA, για 20 ώρες καταγραφής σε SP λειτουργία (περιλαμβάνονται)
Δέχεται εξωτερικό αντάπτορα για 110 ώρες λειτουργία με μπαταρίες ( Πωλείτε ξεχωριστά δείτε εδώ)
Σύνδεση με εξωτερική συσκευή ήχου
Εξωτερικό μικρόφωνο για καλύτερη ποιότητα ηχογράφησης (περιλαμβάνεται)
Επεξεργασία των αρχείων και αποστολή με email μέσω του παρεχόμενου λογισμικού
Μικρό σε διαστάσεις για να το έχετε πάντα μαζί σας 36x19x95(mm)
40g(excluding Batt.)
Firmware Upgrade Available
Recording Time
Χώρα κατασκευής: Κορέα

Στη συσκευασία περιλαμβάνει:

Ψηφιακή συσκευή καταγραφές ήχου FORUS PLUS
Εξωτερικό μικρόφωνο
Ακουστικά
Λουράκι χεριού
USB καλώδιο
Αντάπτορα για σύνδεση σε τηλέφωνο
Καλώδιο τηλεφώνου
Καλώδιο ήχου
Μπαταρίες
Αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά

Σημείωση σχετικά με τις συσκευές καταγραφής συνομιλιών ήχου και τηλεφώνου
Προσοχή: Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου η τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων. Απαγορεύεται η χρήση αυτού των προϊόντων για παράνομους σκοπούς. Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 

Unique Selling Points

POR(Power Operated Recording) Function & Voice Activated Power On Off / Start Recording***
Automatic Telephone Recording On/Off via Special Telephone Adaptor ***
Scheduling a Time to make recording ***
Recovery of Erased files by mistake ***
File Management by recording date and time ***
Hearing Aid Function ***
Recording Compatible with every telephone & cell phone

Main Features

POR(Power Operated Recording): Voice generates Power on of the recorder and starts recording automatically.
Big Letters on the display for catching info. easily
Various Recording Modes
- Silent Recording Mode without BeeP Sound
- Secret Recording with No LCD Display
The most advanced recording option
- Changing the file No. in recording
- Recording to the recorded file(One file)
Long time recording up to 260 hours
POR(Power Operated Recording)
Current time display function
VOR(Voice Operated Recording)
TOR (Telephone Operated Recording) : World first function
Automatic Telephone Recording On/Off via Telephone Adapter
Recording Mode Selectable(XQ/HQ/SP/LP)
Monitoring in recording file
Telephone/Cell Phone Recording compatible with every telephone and cell phone
Time Display and Recording File name is saved as recording time & date automatically
Intro Scan function
Microphone Sensitivity Adjustment(Hi/Low/User)
Recovery of the erased & quick format file
Alarm function
Hearing Aid function
Playback Speed Selectable from slow / normal / fast speed
Easy menu key
Display time to be left for recording
Outer Speaker with Amp.
Total 396 Files in 4 Folders(A/B/C/D)
USB 2.0 Interface
External Power Supply thru USB or DC
AAA X 2 Battery (20hrs for record at SP Mode)
Connecting External Audio Device
External Microphone for better recording quality
File Editing on the provided S/W

Dimension

36 x 19 x 95(mm)
40g(excluding Batt.)

 


ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ με 4 GB ΜΝΗΜΗ

Τιμή:
119* Euro

Digital Audio Voice Recorder Ψηφιακό Επαγγελματικό Καταγραφικό Ήχου και τηλεφώνου

Κωδικός: SP Voice Recorder 3

Ηχογραφήστε συναντήσεις, αναπαραγάγετε μουσική και ακούστε ραδιόφωνο Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής με αναπαραγωγή μουσικής, σύνδεση USB και ραδιόφωνο FM Κρατήστε τα αρχεία φωνής, μουσικής και δεδομένων όλα μαζί Ηχογραφήστε 1.000 ώρες με υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό ήχο Ακούστε μουσική ή ραδιόφωνο εν κινήσει Ακούστε εγγραφές φωνής με καθαρό, ευκρινή ήχο.

Digital Audio Voice Recorder

MP3 Player Black

Ψηφιακό Επαγγελματικό Καταγραφικό Ήχου 4 GB
Εκπληκτικό σε ποιότητα με μεγάλη μνήμη 4 GB για πολλές ώρες καταγραφή ήχου !!! Μικρό σε μέγεθος επαγγελματικό ψηφιακό καταγραφικό για ποιοτική καταγραφή ήχου με ανίχνευση φωνής Καταγράφει εύκολα και τηλεφωνικές σας συνομιλίες. Χρήσιμο εργαλείο για καταγραφή ήχου σε σεμινάρια διαλέξεις συνεδριάσεις, συνέδρια, άμεση καταγραφή των σκέψεων μας κ.α.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά

Καταγαρφή ήχου με ανίχνευση φωνής (μπορεί να ενεργοποιήται αυτόματα όταν μιλάτε η οταν υπάρχει ομιλία στον χώρο τον οποίο βρίκσεται).
4 Gb Μνήμη
Χρήσιμο εργαλείο για καταγραφή ήχου σε σεμινάρια διαλέξεις συνεδριάσεις κ.α.
Καταγραφικό τηλεφώνου για την καταγραφή των τηλεφωνικών σας συνδιαλέξεων.
Το χρησιμοποιείτε και σαν mp3 player για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική στα ταξίδια η τις εκδρομές σας.

Ηχογραφεί στερεοφωνικά με τα δυο ενσωματωμένα υψηλής ευαισθησίας μικρόφωνα: συσκέψεις, σύντομες ενημερώσεις, διαλέξεις, συνεντεύξεις και άλλα σημαντικά γεγονότα που θέλετε να καταγράψετε και αρχειοθετήσετε. Επίσης καταγράφει τις τηλεφωνικές σας συνομιλίες με το ειδικό αντάπτορα που διαθέτει συμβατό με τις πρίζες του τηλεφώνου.

Πολύ μικρό σε μέγεθος με βολική διαχείριση και μέσω υπολογιστή. Μπορείτε να το έχετε συνέχεια μαζί σας για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική αφού μπορεί να αναπαράγει αρχεία μουσικής σε μορφή MP3 και WMA.

Επαγγελματικά Χαρακτηριστικά

Ειδικός αντάπτορας για καταγραφή από σταθερό τηλέφωνο
Εσωτερικά μικρόφωνα (2) υψηλής ποιότητας και ευαισθησίας ηχογραφείτε σε στερεοφωνικό αρχείο: συνομιλίες , συσκέψεις, σύντομες ενημερώσεις, διαλέξεις, συνεντεύξεις τις σημειώσεις σας και άλλα σημαντικά γεγονότα που θέλετε να καταγράψετε και αρχειοθετήσετε.
Μεγάλη χωρητικότητα με εσωτερική μνήμη 4 GB
Τροφοδοσία από μπαταρίες ή μέσω USB
Μέγεθος αναπτήρα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Φωτιζόμενη οθόνη
Ευδιάκριτα μεγάλα γράμματα για ευκολία στην ανάγνωση
Πολλές Δυνατότητες ηχογράφησης
Η πιο εξελιγμένη επιλογή καταγραφής
Αλλάζει το νούμερο του αρχείου καταγραφής
Καταγράφει στο ίδιο καταγεγραμμένο αρχείο
VOS (Ενεργοποίηση καταγραφής με τον ήχο)
Επιλογή ποιότητας καταγραφής (LP/SP/HP)
Ηχογράφηση σταθερού τηλεφώνου
Εγγραφή με ένα κουμπί - αναπαραγωγή με ένα κουμπί
Ακρόαση της καταγραφής τη στιγμή που πραγματοποιείται για χρήση και σαν βοήθημα ακοής
Τρείς επιλογές καταγραφής

LP: Μεγάλης διάρκειας ηχογράφηση μέχρι 280 ώρες
SP: Κανονική ηχογράφηση μέχρι 68 h
HP: Υψηλής ποιότητας ηχογράφηση μέχρι 47 h

Επιλογή Επανάληψης
Δυο μικρόφωνα για στερεοφωνική ηχογράφηση
Μεγάφωνο ακρόασης
Εσωτερική μνήμη 4 GB για μέχρι 280 ώρες καταγραφής (LP mode)
Αυτόματη αρχειοθέτηση ηχογραφήσεων
Δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3 και WMA για χρήση ως MP3 player.
USB Σύνδεση με υπολογιστή
Εξωτερική τροφοδοσία μέσω USB ή DC
Μπαταρίες 1 x AAA, 28 ώρες καταγραφής σε SP λειτουργία
Ένδειξη μπαταρίας
Μεγάλης διάρκειας αντάπτορας με μπαταρίες (Battery Pack, προαιρετικό)
Σύνδεση με εξωτερική συσκευή ήχου
Εξωτερικό μικρόφωνο για καλύτερη ποιότητα ηχογράφησης (περιλαμβάνεται)
Μικρό σε διαστάσεις για να το έχετε πάντα μαζί σας 100x27x13(mm) και ιδιαίτερα ελαφρύ ακόμα και με την μπαταρία του!

Στη συσκευασία περιλαμβάνει

Καταγαρφικό ήχου με ανίχνευση φωνής και 4 Gb Μνήμη
Εξωτερικό μικρόφωνο για καλύτερη ηχογράφηση
Ακουστικά για διακριτική αναπαραγωγή
Καλώδιο USB για σύνδεση με υπολογιστή
Ειδικός adaptor για σύνδεση με το τηλέφωνο
Αναλυτικές Οδηγίες Χρήσεως Στα Ελληνικά
Καλώδιο τηλεφώνου
Καλώδιο ήχου

Προσοχή: Απαγορεύεται από την νομοθεσία η οποιαδήποτε καταγραφή συνομιλιών χώρου η τηλεφώνου χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλούντων. Απαγορεύεται η χρήση αυτού των προϊόντων για παράνομους σκοπούς. Η αθέμιτη χρήση επιφέρει νομικές κυρώσεις. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

 


Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής
και ραδio FM SONY ICD-UX523

Τιμή:
130* Euro

Digital Audio Voice Recorder SONY Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής


Ηχογραφήστε συναντήσεις, αναπαραγάγετε μουσική και ακούστε ραδιόφωνο Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής με αναπαραγωγή μουσικής, σύνδεση USB και ραδιόφωνο FM Κρατήστε τα αρχεία φωνής, μουσικής και δεδομένων όλα μαζί Ηχογραφήστε 1.000 ώρες με υψηλής ποιότητας στερεοφωνικό ήχο Ακούστε μουσική ή ραδιόφωνο εν κινήσει Ακούστε εγγραφές φωνής με καθαρό, ευκρινή ήχο.

Digital Audio Voice Recorder

MP3 Player Black

SONY Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής και ραδio FM ICD-UX523. Το ενσωματωμένο, ειδικά διαμορφωμένο σύστημα στερεοφωνικού μικροφώνου υψηλής ευαισθησίας και η έξυπνη τεχνολογία αποκοπής θορύβου ενισχύουν την ανθρώπινη ομιλία και μειώνουν το θόρυβο του περιβάλλοντος Εγγραφή σε ψηφιακό ήχο υψηλής ποιότητας - Επιλέξτε τις υψηλής ποιότητας μορφές MP3 (192kbps) ή Linear PCM και απολαύστε εγγραφές με εξαιρετικό ήχο Πάνω από 6 εβδομάδες χρόνος εγγραφής - Δεν θα ξεμείνετε ποτέ ξανά από ελεύθερο χώρο, χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη με δυνατότητα εγγραφής έως 1.073 ώρες σε λειτουργία Long Play (MP3 8kbps) Μείωση των θορύβων και των παραμορφώσεων - Η ενσωματωμένη έξυπνη ψηφιακή τεχνολογία εξαλείφει τους ανεπιθύμητους θορύβους του περιβάλλοντος και τους περισπασμούς, αφήνοντας μόνο καθαρό ήχο

Αναλυτικά χαρακτηριστικά ψυφιακής συσκευής καταγραφής φωνής SONY ICD-UX523

Ενσωματωμένη μνήμη

4 GB

Δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή

ΝΑΙ

Ενσωματωμένο μικρόφωνο

Στερεοφωνικά (μικρόφωνο)

Φορμά εγγραφής

Linear PCM/MP3

Φορμά αναπαραγωγής

MP3/AAC/WMA/WAV

Τύπος μπαταρίας

AAA x 1

Μέγιστος αριθμός φακέλων

400

Μέγιστος αριθμός αρχείων

4074

Μέγιστος αριθμός αρχείων σε κάθε φάκελο

199
Είσοδοι και έξοδοι

Υποδοχή ακουστικών

ΝΑΙ

Είσοδος μικροφώνου

ΝΑΙ

Θύρα USB

ΝΑΙ (απευθείας)

Βύσμα εισόδου DC

ΟΧΙ

Υποδοχή κάρτας μνήμης

microSD
Δυνατότητες εγγραφής

Scene Select

ΝΑΙ

Εγγραφή ραδιοφώνου FM

ΝΑΙ

Χειροκίνητη προσαρμογή της έντασης ήχου εγγραφής

ΟΧΙ

Φίλτρο απομόνωσης χαμηλών συχνοτήτων

ΝΑΙ

Λειτουργία περιορισμού

ΟΧΙ

Προσθήκη/αντικατάσταση εγγραφής

ΟΧΙ

Προεγγραφή

ΟΧΙ

Εγγραφή σε διαφορετικές μνήμες

ΟΧΙ

Φωνητικός έλεγχος εγγραφής (VOR)

ΝΑΙ

Λειτουργία συγχρονισμένης εγγραφής

ΝΑΙ

Οθόνη εγγραφής

ΝΑΙ
Δυνατότητες αναπαραγωγής

Ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου

ΟΧΙ

Πλήρως ψηφιακός ενισχυτής

ΟΧΙ

Ψηφιακός έλεγχος χροιάς (έλεγχος ταχύτητας)

ΝΑΙ

Έλεγχος πλήκτρων

ΟΧΙ

Αποκοπή θορύβου

ΝΑΙ (Έξυπνη τεχνολογία αποκοπής θορύβου)

Ψηφιακή ενίσχυση φωνής

ΟΧΙ

Ισοσταθμιστής

ΝΑΙ

Επανάληψη A-B

ΝΑΙ

Εύκολη αναζήτηση

ΝΑΙ

Ξυπνητήρι

ΝΑΙ

 


ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΘΥΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ.
ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ. ΤΟ ΨΥΦΙΑΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΗΧΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΑΡΕΤΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ Κ.Α..

ΤΑ ΨΥΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΗΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ Η ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ.

Διαθέτουμε επίσης τα ψηφιακά καταγραφικά φωνής:
Olympus VN-7600, Olympus VN-7700, Olympus DP-20, Sony ICD-PX312 F/D/M, Olympus VN-711PC, Olympus VN-712PC, Olympus VN-713PC, Olympus WS-811, Sony ICD-UX522, Olympus WS-812, Olympus WS-550M, Sony ICD-UX523, Sony ICD-TX50, Olympus DM-650, Olympus WS-813, Olympus LS-3, Olympus DM-670, Olympus DM-3, FORUS FSV 510 PLUS, FSV500, Spy recorder - voice activated - digital phone audio Forus FSV 1000, 133 hr voice activated digital recorder no battery drain Forus FSV 2000

Συστήματα Καταγραφής Επικοινωνιών

Τηλεφωνικών συνομιλιών (Σταθερού, Κινητού, Τηλεφωνικών Κέντρων)

Επικοινωνιών Fax

Ραδιοεπικοινωνιών (Ραδιοφωνικών σταθμών, Ασυρμάτων επικοινωνιών κλπ)

Συνομιλιών Χώρου (Συνεντεύξεις, Συσκέψεις, Συνέδρια, Χώρων υποδοχής κλπ)

Εικόνας

 
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on se.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - FLASH WATERPROOF

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 30 Euro

ΕΥΡΩΔΙΑΛΟΓΕΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ


κέρματα ευρώ,καταμέτρητής κερμάτων ευρώ,kermata euro

 

 

Τιμή: - Euro

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

 

Τιμή: 500 Euro

ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΟ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - ALL WEATHER
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 20 Euro

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΘΕΡΜΙΔΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Τιμή: 138 Euro

ΡΟΛΟΙ USB

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ένας σκληρός
δίσκος στο χέρι σας.
Τιμή:

32ΜΒ/ 64ΜΒ/ 128ΜΒ
50 Euro/ 63 Euro/ 86 Euro

256ΜΒ/ 512ΜΒ
148 Euro/ 258 Euro

Mp3 PLAYER ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΤΡΟΜΠΕΣ ΛΑΔΙΟΥ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
Πρακτικές τρόμπες και αντλίες υγρών.:
Αντλίες λαδιού, αντλίες πετρελαίου, αντλίες κρασιού και άλλων υγρών.
ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ