ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LEDled lamps: Φθηνές λάμπες οικονομίας τιμή χαμηλή.
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ Ν ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΑΜΠΕΣ; ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Υψηλή αντοχή.

Τιμή: - Euro
ΑΛΚΟΤΕΣΤ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ψηφιακός φορητός ελεγκτής περιεκτικότητας οινοπνεύματος στην αναπνοή.

Τιμή: 65 Euro
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ (ΕΥΡΟΔΙΑΛΟΓΕΑΣ)

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Διαχωριστής και ηλεκτρονικός καταμετρητής όλων των κερμάτων ευρώ.

Τιμή: 150 Euro

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΨηφιακή ηχογράφηση συνομιλιών, συσκέψεων, τηλεφωνημάτων, μαθημάτων, σεμιναρίων, ιατρικών συμβουλών, τηλεφωνημάτων κ.α.

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.Οξύμετρα παδικά, Οξύμετρα ενηλίκων, αμεσα διαθέσιμα.

Τιμή:--
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

Τιμή: 13 Euro

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 Euro

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Υποβρύχιο σύστημα με αδιάβροχη υπέρυθρη κάμερα υψηλής απόδοσης.


Τιμή:
- Euro

Οπτικά θερμόμετρα

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Οπτικά θερμόμετρα Laser για την μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση.

Τιμή: 150 EuroΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
NEO-TEC XJ -100
Refrigerator air purifier

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Τιμή: 30 Euro


Εξουδετερώνει την κακοσμία

Αποστειρώνει με φυσικό τρόπο την ατμόσφαιρα

Κρατά φρέσκα τα τρόφιμά

NEO-TEC XJ -100

Η συσκευή που κρατά πάντα φρέσκο και καθαρό τον αέρα μέσα στο ψυγείο σας.

Διατηρεί φρέσκα και υγιεινά τα τρόφιμα, εξουδετερώνοντας με φυσικό τρόπο τα βλαβερά βακτήρια που δημιουργούνται στην πιο δημοφιλή οικοσυσκευή. Το ψυγείο σας. Τα βακτήρια αυτά μέσω της τροφής περνούν στον οργανισμό μας και προκαλούν διάφορες ασθένειες.

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Διατηρεί φρέσκα και απαλλαγμένα από επιμολύνσεις ψάρια, λαχανικά, κρέας και όποια άλλα τρόφιμα τοποθετείτε στο ψυγείο σας.

· Εμποδίζει την δημιουργία και την μετάδοση των οσμών του φαγητού μέσα στο ψυγείο

· Απολυμαίνει το ψυγείο με φυσικό τρόπο μια φορά κάθε δυο ώρες

· Μειώνει την αλλοίωση των τροφίμων διατηρώντας φρέσκα τα τρόφιμα

· Βοηθά στο να διαλυθούν τα υπολείμματα των φυτοφαρμάκων & λιπασμάτων πάνω στα φρούτα και τα λαχανικά

· Διώχνει τα βακτήρια που προκαλούν την αλλοίωση των τροφίμων και διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο καιρό. (Το Effluvium εξαφανίζεται θαυματουργά μέσα σε 15’ χρήσης).

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

NEO-TEC XJ -100

Το ΝΕΟΤΕΚ είναι συσκευή η οποία κρατά φρέσκα τα τρόφιμα. Εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών που προκαλούν ασθένειες και βλάβες στην υγεία μας. Λειτουργεί με μέθοδο απόλυτα φυσική. Απελευθερώνει τα μόρια οξυγόνου πράγμα που αναζωογονεί τα τρόφιμα και σκοτώνει τα μικρόβια.

Απόλυτα φυσικά. Χωρίς φάρμακα, δηλητήρια και συντηρητικά, επιτυγχάνετε την καλύτερη διατήρηση στα τρόφιμα που συντηρείται.

Φυσική απολύμανση και αναζωογόνηση του αέρα στο ψυγείο σας, με αποτέλεσμα να διατηρήσουν τα φρούτα και τα τρόφιμα την φρεσκάδα τους και να εμποδιστεί η ανάπτυξη των μικροοργανισμών που βάζει σε κίνδυνο της υγεία μας.


Το φάρμακο σου να είναι η τροφή σου.
Ιπποκράτης

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
NEO-TEC XJ -100

Πιο αναλυτικά:
Το ψυγείο είναι μια από τις πιο δημοφιλής οικιακές συσκευές.
Λύνει το πολύ δύσκολο πρόβλημα που αφορά την φύλαξη τροφών και ποτών για μεγάλο διάστημα και έφερε μια επαναστατική αλλαγή στην ζωή του ανθρώπου.
Παρόλα αυτά ένα ελάττωμα εξακολουθεί να υπάρχει, τα βακτήρια αναπτύσσονται κατα την φύλαξη προκαλώντας αλλοίωση του φαγητού και καταστροφή των θρεπτικών τους συστατικών. Όταν το φαγητό χαλάσει η φρεσκάδα και η θρεπτική του αξία χειροτερεύουν την διατροφή. Κατανάλωση χαλασμένου φαγητού μπορεί να προκαλέσει διάφορες ασθένειες.

Η αλλοίωση των τροφίμων καταλήγει σε άσχημες μυρωδιές που είναι δύσκολο να εξαφανίσεις.

Το NEO-TEC δεν σκεπάζει τις μυρωδιές, ούτε τις αντικαθιστά με άλλες πιο ευχάριστες και πιο υσχυρές.Το NEO-TEC σκοτώνει τα βακτήρια, εξουδετερώνει τις οσμές και διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα, μέσω δυνατής οξείδωσης του όζοντος το οποίο μπορεί να διαλύσει το glucose oxidase και το dehydogenation oxidase. Το όζον προκαλεί αλλαγή στην δομή των βακτυρίων και μετάσταση της ενέργειας τους οδηγώντας τα στον θάνατο.
Πάνω από 96% των διαφόρων μικροβίων όπως ο colibacilus και ο bacillus pyocyaneus, που μολύνουν τα φαγητά, σκοτώνονται μέσα σε τρεις ώρες σταθερής συγκέντρωσης όζοντος. Επομένως η πηγή του effluvium στο ψυγείο μειώνεται και η βακτηριακή μόλυνση των τροφίμων προλαμβάνεται.

Το όζον μπορεί επίσης προλαμβάνει την αλληλομόλυνση μεταξύ των τροφίμων οξειδώνοντας και διαλύοντας την οργανική μυρωδιά (επιβλαβής ουσίες που αιωρούνται και ο ανθρώπινος οργανισμός αντιλαμβάνεται σαν άσχημη μυρωδιά) και απομακρύνει τις άσχημες μυρωδιές που καμιά φορά αντιμετωπίζουμε όταν ανοίξουμε το ψυγείο.

Το NEO-TEC είναι συμπαγές και ειδικά σχεδιασμένο, διαθέτει μικροϋπολογιστή για να ελέγχει αυτόματα τον κύκλο λειτουργίας καταναλώνοντας πολύ χαμηλή ενέργεια. Λειτουργεί με 4 μπαταρίες τύπου C που το βοηθούν να λειτουργήσει αδιάλειπτα για 150 μέρες. (μπορείτε να τοποθετήσετε και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες οποιουδήποτε τύπου).

Η ένδειξη χαμηλής τάσης σας ειδοποιεί πότε ν αλλάξετε μπαταρίες.

Το NEO-TEC είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την φρεσκάδα και να εξοντώσετε τις μολύνσεις και τα βακτήρια χωρίς να προκαλεί δευτερεύουσες μολύνσεις (παρενέργειες).

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ NEO-TEC

Οι συσκευές αυτές χρησιμοποιούν για την παραγωγή όζοντος Ο3 την ασφαλή μέθοδο της κορώνας με την οποία αναπαράγονται τα αποτελέσματα μίας καταιγίδας στην ατμόσφαιρα ( ένα από τα καθημερινά θαύματα τη φύσεως.)
Το οξυγόνο της ατμόσφαιρας μετατρέπεται σε μικρή ποσότητα όζοντος (Ο3), το οποίο ως ασταθές προϊόν επανέρχεται στην μορφή του φυσικού οξυγόνου (Ο2), μετά από τριανταπέντε λεπτά και το οποίο :
1) Εξουδετερώνει και εξαφανίζει με τον πιο φυσικό τρόπο τις οσμές οξειδώνοντας τα οργανικά μόρια (οσμές ) π.χ. τσιγαρίλα - ψαρίλα κ.λ.π. από τον αέρα – νερό - αντικείμενα (ρούχα – μοκέτες – χαλιά κ.α). Με την μετατροπή τους σε υδρατμούς και αβλαβή αέρια.
2) Επιτυγχάνει εξυγίανση σε κλειστούς χώρους μειώνοντας την ταχύτητα ανάπτυξης σε βακτηρίδια – ιούς – μύκητες με τα οποία έρχεται σε επαφή.

Το Εθνικό Ιρλανδικό Κέντρο Τροφίμων & ο Οργανισμός Εφηρμοσμένης Επιστημονικής Έρευνας (T.N.O.) Δοκίμασαν αποστειρωτές όζοντος αέρος σε μεγάλο φάσμα αερομεταφερόμενων βακτηριδίων και σε επιφάνειες εργασίας. Τα αποτελέσματα των ερευνών παρατίθενται κατωτέρω:

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Βακτήρια που εξουδετερώθηκαν απλά και μόνο με την χρήση όζοντος στην ατμόσφαιρα, μέσα σε 6 ώρες στους 10 βαθμούς Κελσίου.

Sa
- Salmonella typhimurium
Li - Listeria monocytogenes
St - Staphyloccus aureus MRSA
Ec - Escherichia coli 0 157:H7
Ps - Pseudomonas aeruginosa
La - Lactobacilus curvatur
Sa - Saccharomyces cerevisiae
As - Aspergillus niger spores
Ba - Bacillus cereus spores

 


 

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on se.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - FLASH WATERPROOF

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 30 Euro

ΕΥΡΩΔΙΑΛΟΓΕΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ


κέρματα ευρώ,καταμέτρητής κερμάτων ευρώ,kermata euro

 

 

Τιμή: - Euro

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

 

Τιμή: 500 Euro

ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΟ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - ALL WEATHER
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 20 Euro

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΘΕΡΜΙΔΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Τιμή: 138 Euro

ΡΟΛΟΙ USB

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ένας σκληρός
δίσκος στο χέρι σας.
Τιμή:

32ΜΒ/ 64ΜΒ/ 128ΜΒ
50 Euro/ 63 Euro/ 86 Euro

256ΜΒ/ 512ΜΒ
148 Euro/ 258 Euro

Mp3 PLAYER ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΤΡΟΜΠΕΣ ΛΑΔΙΟΥ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
Πρακτικές τρόμπες και αντλίες υγρών.:
Αντλίες λαδιού, αντλίες πετρελαίου, αντλίες κρασιού και άλλων υγρών.
ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ