ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LEDled lamps: Φθηνές λάμπες οικονομίας τιμή χαμηλή.
ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ Ν ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΑΜΠΕΣ; ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ LED ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. Μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Υψηλή αντοχή.

Τιμή: - Euro
LERVIA KH 4000
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Επιτραπέζια ηλεκτρική ραπτομηχανή.

Τιμή: 150 Euro
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ (ΕΥΡΟΔΙΑΛΟΓΕΑΣ)

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Διαχωριστής και ηλεκτρονικός καταμετρητής όλων των κερμάτων ευρώ.

Τιμή: 150 Euro

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΧΩΡΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟΨηφιακή ηχογράφηση συνομιλιών, συσκέψεων, τηλεφωνημάτων, μαθημάτων, σεμιναρίων, ιατρικών συμβουλών, τηλεφωνημάτων κ.α.

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.Οξύμετρα παδικά, Οξύμετρα ενηλίκων, αμεσα διαθέσιμα.

Τιμή:--
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

Τιμή: 13 Euro

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 Euro

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Υποβρύχιο σύστημα με αδιάβροχη υπέρυθρη κάμερα υψηλής απόδοσης.


Τιμή:
- Euro

Οπτικά θερμόμετρα

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Οπτικά θερμόμετρα Laser για την μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση.

Τιμή: 150 EuroΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.

Αντιμυκητιακό: διώχνει έντομα, κατσαρίδες, κουνούπια.
Σας απαλλάσσει από μικρόβια και μικροοργανισμούς.
Καθαρίζει και Απολυμαίνει οικολογικά οτιδήποτε.

Διώχνει κατσαρίδες, απομακρύνει τα κουνούπια και τις σκνίπες, καθαρίζει και απολυμαίνει από ιατρικά εργαλεία, μέχρι δωμάτια και στρώματα, σπιτιών και ξενοδοχείων.

Διώχνει τους ψύλους από τα στρώματα, παπλώματα, χαλιά κ.α.

Απολυμαίνει κάθε είδους χώρο με οικολογικό τρόπο.

Σταματά κάθε είδους μυρωδιές απο ολες τις επιφάνειες. Καθαρίζει με τον καλύτερο τρόπο, πλαστικά και αλλα σκεύη.

Σκοτώνει ψείρες και άλλα μικρόβια που υπάρχουν στις επιφάνειες που έχουν ψεκαστεί με το απολυμαντικό – καθαριστικό blue velvet, ενώ παράλληλα είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.


ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣBLUE VELVET

το ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΥΠΕΡΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ

BLUE VELVET ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ

ΑΟΣΜΟ
ΜΗ ΤΟΞΙΚΟ
ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ
ΥΠΕΡΣΥΜΠΙΚΝΩΜΕΝΟ

ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Διαλύει τους ρύπους, Εξαφανίζει τις μυρωδιές, προστατεύει τα υλικά
(τα περισσότερα καθαριστικά είναι καυστικά, καίνε τους ρύπους δεν τους διαλύουν αλλα ταυτόχρονα καίνε και τα υλικά, γι αυτό βλέπουμε πολλές φορές τα υλικά μας να θαμπώνουν και να δείχνουν παλιά)

Αντιμυκητιακό: διώχνει έντομα, κατσαρίδες, κουνούπια.
Σας απαλλάσσει από μικρόβια και μικροοργανισμούς.
Καθαρίζει και Απολυμαίνει οικολογικά οτιδήποτε.

Σταματά κάθε είδους μυρωδιές απο ολες τις επιφάνειες.

Κάντε το τεστ για να καταλάβετε την υπεροχή και την σοβαρή διαφορά του υπερκαθαριστικού BLUE VELVET:

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΕΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ BLUE VELVET, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΪΔΕΨΤΕ ΑΠΑΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ BLUE VELVET.

Τα περισσότερα καθαριστικά βασίζονται σε καυστικά οξέα όπως το χλώριο, το υδροχλωρικό οξύ, τα οποία είναι πολύ φθηνά αλλα δεν είναι και φιλικά με τον άνθρωπο και γενικότερα με τους ζωντανούς οργανισμούς.

Τα καυστικά αυτά υγρά σκοπό έχουν να "κάψουν" τους ρύπους και τυχόν ζωντανούς οργανισμούς με τους οποίους θα έρθουν σ επαφή, ενω παράλληλα εκλύουν αέρια τόσο κατά την χημική αντίδραση με τον κάθε ρύπο, όσο και απο την ίδια την εξάτμιση τους στην ατμόσφαιρα, τα οποία ίσως είναι επιβλαβή σε βάθος χρόνου στον άνθρωπο και σ άλλους ζωντανούς οργανισμούς που θα επισπεύσουν τα αέρια που εκλύονται κατα την χρήση τους ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους.

Γι αυτό χρειάζονται μέτρα προστασίας όπως γάντια και πολύ καλό εξαερισμό κατα την χρήση τους τα οποία οι άνθρωποι σπάνια λαμβάνουν υπό όψιν τους. Δεν κοιτούν τις οδηγίες για τυχόν μέτρα προστασίας και φτάνουν μέχρι και στο σημείο να αναμειγνύουν αυθαίρετα διάφορα καθαριστικά στην προσπάθεια τους να τα κάνουν πιο δραστικά, πράγμα που ενδέχεται να επιφέρει μελλοντικές βλάβες στην υγεία τους.

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι το περιβάλλον στο οποίο ζουν είναι ανθυγιεινό και δεν κοιτούν ότι το κάνουν μόνοι τους ανθυγιεινό με την απερισκεψία τους και την αδιαφορία τους για τόσο ουσιώδη πράγματα. Ετσι φτάνουμε να καθαρίζουμε άκακους ρύπους με επιβλαβής (αν δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα, γάντια, μάσκα) καθαριστικά.

Η άγνοια αυτή των καταναλωτών για τα χαρακτηριστικά των καθαριστικών που χρησιμοποιούν για κάθε επιφάνεια μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές βλάβες τον οργανισμό μας, μια και περνάνε οι ουσίες με τις οποίες ερχόμαστε σ επαφή μέσα σ αυτόν. (π.χ. με την άδηλο αναπνοή, με την φυσική αναπνοή απο το στόμα και την μύτη, απο την επαφή με το δέρμα που αποτελείται απο εκατομμύρια κύτταρα κ.α.)

Το BLUE VELVET είναι μια Ελληνική ευρεσιτεχνία που κατακτά ολοένα και περισσότερο κοινό στην Ελλάδα και αρχίζει να κατακτά και το εξωτερικό.

Βασίζεται σε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση του προβλήματος της καθαριότητας και της αντιμετώπισης σε μύκητες και μικρόβια.

Διαλύει με απλό τρόπο τους περισσότερους ρύπους μέσα σε λίγα λεπτά έως λίγες ώρες (ανάλογα με το είδος του ρύπου).

Διώχνει κατσαρίδες, απομακρύνει τα κουνούπια και τις σκνίπες, καθαρίζει και απολυμαίνει από ιατρικά εργαλεία, μέχρι δωμάτια και στρώματα, σπιτιών και ξενοδοχείων.

Διώχνει τους ψύλους από τα στρώματα, παπλώματα, χαλιά κ.α.

Απολυμαίνει κάθε είδους χώρο με οικολογικό τρόπο.

Σταματά κάθε είδους μυρωδιές απο ολες τις επιφάνειες. Καθαρίζει με τον καλύτερο τρόπο, πλαστικά και αλλα σκεύη.

Απολύμανση
Απολυμαίνει και καθαρίζει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται αντί να καίει τους μικροοργανισμούς και τα μικρόβια όπως κάνουν κάποια συνηθισμένα καθαριστικά, καταστρέφοντας παράλληλα σε βάθος χρόνου και τα υλικά στα οποία εφαρμόζονται π.χ. βερνίκι, πλαστικό, ύφασμα κ.α. Ετσι με το BLUE VELVET το αποτέλεσμα με τους μικρογανισμούς και τα μικρόβια είναι το ίδιο και ίσως καλύτερο αλλα κυρίως δεν καταστρέφει τις επιφάνειες πάνω στις οποίες το εφαρμόζουμε και επιπλέον εκλύεται στην θάλασσα η έρχεται σ επαφή με το δέρμα μας χωρίς να προκαλεί πρόβλημα.

Διαλύει τους κυριότερους ρύπους.

Δεν βγάζει αναθυμιάσεις κατα την χρήση του.

Είναι κατάλληλο για χρήση ακόμα και σε κλειστούς χώρους, χωρίς γάντια η άλλα μέτρα προστασίας.

Αν και υπερσυμικνωμένο δεν είναι τοξικό, είναι φιλικό στους ζωντανούς οργανισμούς καθώς και στα υλικά που το εφαρμόζουμε τα οποία αντί να καταστρέφει μακροχρόνια όπως κάνουν πολλά καυστικά καθαριστικά, τα συντηρεί και τα προστατεύει.
(Ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υλικά π.χ. χαλιά, μοκέτες, ρούχα, πλαστικά, δέρματα, ξύλο, γυαλί, μέταλλο κ.α. καθαρίζουν αποτελεσματικά χωρίς να τους προκαλέσουμε μελλοντική βλάβη).

Το BLUE VELVET σας πάει ακόμα πιο μακριά, καθαρίζοντας ρύπους που μέχρι τώρα αδυνατούσατε να καθαρίσετε ακόμα και αναμειγνύοντας διάφορα επιβλαβή καυστικά χημικά καθαριστικά.

BLUE VELVET SUPER CLEANER

Το BLUE VELVET είναι πολυκαθαριστικο οικολογικο, μη τοξικο προϊόν,
για εφαρμογη σε ολες τις επιφανειες και κάθε χρήση.

Ένα εντυπωσιακό προϊόν ικανό να καταπλήξει και να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο το χρήστη του.

Πολυκαθαριστικο Blue velvet,δινει άμεσες λύσεις σε δύσκολες περιπτώσεις ρύπων, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος, η ευκολία χρήσης και η αποτελεσματικότητα καθιστούν το Blue velvet σαν το ιδανικότερο προϊόν εφαρμογής στους παρακάτω τομείς.

Αεροδρόμια, λιμένες, εστιατόρια, βιομηχανίες, ναυπηγεία, εταιρίες πετρελαιοειδών, σταθμούς τραίνων, αυτοκινήτων κτλ.

Παρουσιάζει μειωμένο αφρισμό και διαλύεται σε όλους τους τύπος νερού, (θαλασσινό, βιομηχανικό, υφάλμυρο και απλό ύδρευσης).

Το Blue velvet είναι ισχυρο και ασφαλες, ενδείκνυται δε εκτός των άλλων και για το πλύσιμο των αυτοκινήτων.

Καθαρισμος οχηματων

Πηγη ρυπων

α. καυσαερια

β. υδρογονανθρακες

γ. λασπες

δ. διάφορα (πίσσες, σημάδια από ελαστικά κτλ).

Τρόποι εφαρμογής

1.Για δύσκολους ρύπους χωρίς να γίνει πρόπλυση απαιτείται διάλυμα 6% του καθαριστικού με νερό. Πλένουμε το αμάξωμα με πίεση 80-100 bar και μετά από 4 λεπτά ξεπλένουμε με νερό υπό πίεση.

Σημείωση, για πολύ δύσκολους ρύπους χωρίς να γίνει πρόπλυση απαιτείται ψεκασμός με 15% Blue velvet και στη συνέχεια επαναλαμβάνεται η διαδικασία 1.

2.Για δύσκολους ρύπους ψεκάζουμε το αμάξωμα με πιεστικό μηχάνημα και στη συνέχεια ξεπλένουμε με νερό υπό πίεση. Δεν απαιτείται τρίψιμο με σφουγγάρι ή άλλο υλικό.

3.Για εύκολους ρύπους, ψεκάζουμε (ψεκασμός τύπου σκόνης) το αμάξωμα και κατόπιν ξεπλένουμε με νερό υπό πίεση. Το αμάξωμα θα είναι τελείως καθαρό και δεν απαιτείται τρίψιμο με άλλο υλικό ή σφουγγάρι.

4.
Για το πλύσιμο μηχανικών μερών. Ψεκάζουμε με Blue velvet 100% (χωρίς αραίωση). Μετά από 5 λεπτά πλένουμε με πιεστικό νεροβολής τη μηχανή με πίεση 100-120 bar.

5.
Την επιφάνεια του οχήματος. Με ένα σφουγγάρι εμποτισμένο σε διάλυμα 15% Blue velvet και νερό τρίβουμε και στη συνέχεια ξεπλένουμε με νερό υπό πίεση.

6.
Από τον ουρανό του αυτοκινήτου αφαιρούνται οι κιτρινίλες καπνίσματος, καυσαερίων, νερολεκέδες, αν νοτίσουμε τις επιφάνειες με διάλυμα 20% (1 1/2 φλυτζάνι του καφέ σε ψεκαστικό των 500 ml) με απλό ψέκασμα και κάνουμε σκούπισμα με νωπό πανί.

7.
Στα καθίσματα, δερμάτινα, υφασμάτινα, αλκαντάρα αφαιρούνται γενικά όλοι οι ρύποι από όπου κι αν προέρχονται.ψεκάζουμε και αφαιρούμε με νωπό πανί.

8.
Από τα δάπεδα και τις μοκέτες εξαφανίζει με απλό ψέκασμα και σκούπισμα όλους τους ρύπους από πίσσα, γράσσο, λάδια, τσίχλες κτλ.

9.
Κινητήρας και ζάντες, βρέχουμε τις ζάντες ή τον κινητήρα και τα μέρη του με με ψεκαστικό που έχει διάλυμα 33% σε νερό. Μετά από 2-3 λεπτά πλένουμε με πίεση νερού ή πιεστικό υδροβολής.

10.
Καθαρισμός ψυγείου κινητήρα και συντήρηση. Εντός του ψυγείου βάζουμε ποσότητα 2% Blue velvet. Μετά από 24 ώρες λειτουργίας αδειάζουμε όλο το βρώμικο νερό από σκουριές και άλατα. Ξαναγεμίζουμε το ψυγείο με νερό και Blue velvet 1% για συντήρηση.

Όταν υπάρχουν κηλίδες από λάδια, πετρέλαια κλπ.ρίχνουμε μια ποσότητα συμπυκνωμένο Blue velvet τρίβουμε με βούρτσα και νερό, μέχρι να διασκορπιστούν οι ρύποι στο νερό. Απομακρύνουμε με σκούπα ή πιεστικό.

Με τη χρήση του Blue velvet εναποτίθεται φιλμ, εξασφαλίζοντας προστασία στο αμάξωμα από νέους ρύπους (κουτσουλιές, ρετσίνια κτλ) παρέχεται δε προστασία του χρώματος 100%.

Εσωτερικά δε, έχει απαλλαγεί το αυτοκίνητο από κάθε ρύπο, μύκητες, μικρόβια και οσμές.

Πλυντήριο με βούρτσες

α. Ψεκάζουμε το αμάξωμα του οχήματος με διάλυμα Blue velvet (14%σε νερό) ή 2 φλυτζάνια του καφέ σε 1 λίτρο νερό με ψεκαστήρα αέρος ή χειρός. Περνάμε το όχημα από το αυτόματο σύστημα πλυσίματος 2-3 λεπτά μετά τον ψεκασμό.

β. Βάζουμε το Blue velvet σε διάλυμα 4-6% σε νερό, στη δεξαμενή του απορρυπαντικού του αυτομάτου συστήματος και πλένουμε όπως και με το κοινό απορρυπαντικό.

γ. το απορριπτόμενο νερό καθαρίζει και το δάπεδο, τους γύρο χώρους, το πλυντήριο τους οχετούς και τη δεξαμενή του βορβοροσυλέκτη.

Είναι πολυκαθαριστικό οικολογικό μη τοξικό προϊόν, για κάθε χρήση.

 

Το πολυκαθαριστικό Blue Velvet είναι το καθαριστικό που προτιμούν αεροπορικές εταιρείες και κρουαζιερόπλοια, γιατί όχι και εσείς ;


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉΣ ΧΡΗΣΗΣΠροτεινόμενες αναλογίες αραίωσης και τρόπος εφαρμογής:

Α. ΤΟΙΧΩΝ

α) Εργαλεία - εξοπλισμός, με μαλακιά βούρτσα (τρίχας) και Blue Velvet.

αναμιγνύουμε σε κουβά 8% Blue Velvet και 92% νερό.

β) Εμποτίζουμε τη βούρτσα και τρίβουμε απαλά τον τοίχο, κατόπιν ξεβγάζουμε με νερό.

γ) αν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολύ νερό τότε ψεκάζουμε τον τοίχο και κατόπιν σκουπίζουμε με πανιά εμποτισμένα με Blue Velvet.

δ) σε τοίχους σαγρέ πολύ λερωμένους π.χ. καυσαέριο, ψεκάζουμε με διάλυμα 8% Blue Velvet με πίεση 150-250 bar με μηχάνημα υδροβολής.

Β. ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ - ΜΩΣΑΪΚΟ ΔΑΠΕΔΩΝ

α) Υλικό Blue Velvet 80 ml/4kg νερό.

β) Σφουγγαρίζουμε τη μαρμάρινη επιφάνεια με το διάλυμα και στο τέλος ξεπλένουμε καλά με νερό.
(Το υπερκαθαριστικό Blue Velvet δεν "καίει" την προστατευτική επίστρωση του μαρμάρου)

Γ. ΤΖΑΜΙΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ .

α) Υλικό Blue Velvet 2% σε ψεκαστήρι με νερό.

β) ψεκάζουμε την επιφάνεια και μετά τη σκουπίζουμε καλά.

Δ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΚΟΥΖΙΝΕΣ

* ΦΟΥΣΚΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΑΡΕΣ
Ψεκάζουμε με 100% Blue Velvet και μετά 5 λεπτά τρίβουμε με σύρμα

* ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Ψεκάζουμε με διάλυμα 50% Blue Velvet και μετά 5 λεπτά τρίβουμε με σύρμα. Στα σκεύη που δεν είναι πολύ βρώμικα χρησιμοποιούμε διάλυμα 20%

* ΔΑΠΕΔΑ
Χρησιμοποιούμε διάλυμα 20% Blue Velvet και σφουγκαρίστρα ή βούρτσα.

* ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Ψεκάζουμε με 100% Blue Velvet την εστία και όλη την επιφάνεια γενικά. Αφήνουμε να δράσει για λίγο το Blue Velvet. Τρίβουμε με ψιλό σύρμα και στη συνέχεια αφαιρούμε με νωπό πανί.

* ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ
Ψεκάζουμε τα σκεύη που έχουμε τοποθετήσει στο θάλαμο του πλυντηρίου με 100% Blue Velvet. Τοποθετούμε 1 φλυτζάνι του καφέ Blue Velvet στη θήκη απορρυπαντικού του πλυντηρίου. Τα πιατικά και τα ποτήρια θα έχουν πλυθεί και απολυμανθεί.

* ΨΥΓΕΙΑ
Πλένουμε το εσωτερικό του ψυγείου με διάλυμα 30% Blue Velvet. Αφαιρούμε με νωπό
πανί. Σε δυσάρεστες οσμές ψεκάζουμε με 100% Blue Velvet και αφαιρούμε με νωπό πανί, κατόπιν στεγνώνουμε.

* ΠΑΓΚΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Ψεκάζουμε όλη την επιφάνεια και τα στηρίγματα με 100% Blue Velvet. Αφαιρούμε με νωπό πανί, κατόπιν στεγνώνουμε.


Λιανική τιμή 7,90 / λίτρο

χονδρική τιμή αναλόγου ποσότητας

Διαθέσιμες συσκευασίες:
1 λίτρο (20 / κιβώτιο)
5 λίτρα (4 / κιβώτιο)
10 λίτρα , 20 λίτρα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ. τρόμπες λαδιού, αντλίες υγρών

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on se.gr


 TEST THE BEST GREEK BLUE VELEVT CLEANERS

blue-velvet-super-cleaner-auto-moto

Το Blue Velvet είναι ένα σύγχρονο, άοσμο, οικολογικό, βιοδιασπώμενο προϊόν φιλικό με τον άνθρωπο αλλα και με τα υλικά τα οποία καθαρίζουμε με εξαιρετικές απολυμαντικές και απορρυπαντικές ταυτόχρονα ιδιότητες. Λόγω του ότι δεν είναι τοξικό, το Blue Velvet καθίσταται ως το πλέον αποτελεσματικό μέσο καθαρισμού σε όλους τους χώρους, ενώ παράλληλα είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν βλάπτει τον άνθρωπο. Χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για να δράσει, ενώ η ευκολία χρήσης και η αποτελεσματικότητά του το καθιστούν σαν το ιδανικότερο προϊόν καθαρισμού όχι μόνο για το αυτοκίνητο και το σπίτι αλλά και για συνεργεία, αεροδρόμια, λιμένες, εστιατόρια, βιομηχανίες, ναυπηγεία, εταιρείες πετρελαιοειδών, σταθμούς τρένων κλπ.

blue-velvet-super-cleaner-hotel-bar-restaurant

blue-velvet-super-cleaner-hotel-bar-restaurant

To BLUE VELVET είναι ένα ισχυρό και ασφαλές προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία και σε λοιπούς χώρους μαζικής εστίασης παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ:
ΤΟΙΧΟΥΣ - ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ - ΜΩΣΑΪΚΟ - ΤΖΑΜΙΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ - ΦΟΥΣΚΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ - ΣΚΑΡΕΣ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΜΟΚΕΤΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ & ΡΟΥΧΩΝ - ΠΙΣΙΝΕΣ - ΥΦΑΣΜΑΤΑ - ΡΟΥΧΑ - WC & ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Α) ΤΟΙΧΟΙ
Αναμιγνύουμε στον κουβά το BLUE VELVET με νερό σε αναλογία 5% (5 μέρη BLUE VELVET και 95 μέρη νερό). Βρέχουμε τη βούρτσα και τρίβουμε απαλά τον τοίχο. Ξεπλένουμε με νερό. Αν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολύ νερό τότε ψεκάζουμε τον τοίχο και κατόπιν σκουπίζουμε με πανιά εμποτισμένα με BLUE VELVET.
Β) ΤΖΑΜΙΑ - ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
Διαλύουμε 2% BLUE VELVET σε νερό και στη συνέχεια ψεκάζουμε την υπό καθαρισμό επιφάνεια και μετά τη σκουπίζουμε καλά.
Γ) ΦΟΥΣΚΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΡΕΣ
Ψεκάζουμε με BLUE VELVET (10%-100% ανάλογα με το βαθμό ρύπανσης) και μετά τρίβουμε με σκληρή βούρτσα ή σφουγγάρι με σύρμα.
Δ) ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Ψεκάζουμε με διάλυμε 20% BLUE VELVET και μετά τρίβουμε με σύρμα. Στα σκεύη που δεν είναι πολύ βρώμικα χρησιμοποιούμε διάλυμα 10%.
Ε) ΔΑΠΕΔΑ (ΜΑΡΜΑΡΙΝΑ-ΞΥΛΙΝΑ-ΠΛΑΚΑΚΙΑ-ΜΩΣΑΪΚΑ)
Σε έναν κουβά με 5 lt νερό διαλύουμε 100 γρ. BLUE VELVET και καθαρίζουμε την επιφάνεια.
Ζ) ΜΟΚΕΤΕΣ
Ψεκάζετε την επιφάνεια της μοκέτας ή του χαλιού με αδιάλυτο BLUE VELVET και τρίβετε με βούρτσα ή με ειδική συσκευή. Στη συνέχεια ξεπλένετε την επιφάνεια. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο αφού στεγνώσει το χαλί ή η μοκέτα.
Η) ΠΙΣΙΝΕΣ
Μετά την εκκένωση της πισίνας ψεκάζουμε τα τοιχώματα και το δάπεδο με διάλυμα 50% και τρίβουμε τις επιφάνειες με μαλακή βούρτσα. Τέλος, ξεπλένουμε με άφθονο νερό.
Θ) ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ
Ψεκάστε με BLUE VELVET όλα τα μέρη του κλιματιστικού εκτός των ηλεκτρικών επαφών, χωρίς αραίωση και καθαρίστε με νωπό σφουγγάρι. Τα φίλτρα επίσης ψεκάζονται με BLUE VELVET 100% (ξεπλένονται με άφθονο νερό) και απαλλάσονται εντελώς από μυρωδιές τσιγάρου, ανεπιθύμητους μύκητες και μικρόβια.
Ι) ΥΦΑΣΜΑΤΑ - ΡΟΥΧΑ
Καθαρίζει και αφαιρεί όλους τους δύσκολους λεκέδες από υφάσματα και ρούχα όπως (αίμα, μελάνια, μαγειρικά λίπη, λάδια, κ.τ.λ.) χωρίς να τα καταστρέφει.
Κ) WC - ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Έχει εξαιρετική απόδοση κατά τη χρήση σε χώρους υγιεινής και κουζίνες, καθώς άλατα και λίπη αποτελούν πλέον παρελθόν.

Στο χώρο των ψυγείων και αποθήκευσης τροφίμων και πρώτων υλών εκτός από την καθαριστική του ιδιότητα εξαφανίζει βακτήρια και δυσάρεστες οσμές. Σημαντικό είναι επίσης για τους επαγγελματίες του καθαρισμού ότι καταργούνται πλέον τα γάντια, οι μάσκες και τα γυαλιά. Με τη συχνή χρήση του σε όλους τους χώρους, εκτός από το ότι θα έχετε πολύ καθαρό τον περιβάλλοντα χώρο σας, θα έχετε πετύχει και ένα ικανό μυκητοκτόνο και μικροβιοκτόνο αποτέλεσμα.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στον υποψήφιο επαγγελματία και συνεργάτη μας εμπορικά, κερδοφόρα και αποτελεσματικά προϊόντα μαζί με την καλύτερη εξυπηρέτηση.


Blue Velvet - Soft Velvet
Εληνικά Οικολογικά καθαριστικά

Η Εταιρεία μας διαθέτει προϊόν υψηλών προδιαγραφών, απολυμαντικής και απορρυπαντικής δράσης, μη τοξικό με διακριτικό τίτλο BLUE VELVET.

Το BLUE VELVET είναι ένα σύγχρονο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ προϊόν με εξαιρετικές απολυμαντικές και απορρυπαντικές ταυτόχρονα ιδιότητες. Οι μη τοξικές ιδιότητες καθιστούν το BLUE VELVEΤ ως το πλέον αποτελεσματικό μέσο καθαρισμού σε όλους τους χώρους.

Το BLUE VELVEΤ είναι ένα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ, βιοδιασπώμενο προϊόν που χρησιμοποιείται καθημερινά και παντού. Δεν περιέχει χημικά στοιχεία που βλάπτουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Έχει μια μοναδική σύνθεση που το κάνει ένα άριστο καθαριστικό μέσο. Επίσης σχηματίζει καθαρά και διαυγή διαλύματα, παρουσιάζει μειωμένο αφρισμό και διαλύεται σε όλους τους τύπους νερού. (απλό, ύδρευσης, υφάλμυρο, αλμυρό, βιομηχανικό)

Οι αυστηρές προδιαγραφές του σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε. Ε. καθιστούν το BLUE VELVEΤ ένα ασφαλές προϊόν για το περιβάλλον και τον άνθρωπο, γι’ αυτό μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά και από οποιονδήποτε. Η ειδική χημική του σύσταση επιτρέπει την απόρριψη του στη θάλασσα αφού είναι βιοαποικοδομήσιμο σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%.

Το BLUE VELVEΤ αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηριδίων και ταυτόχρονα καταπολεμά μειώνοντας ή ακόμα εξαλείφοντας τις δυσάρεστες οσμές και αναθυμιάσεις. Καθαρίζει κάθε ρύπο που προέρχεται από υδρογονάνθρακες (πετρέλαια, λάδια, γράσα, ορυκτέλαια, ζωικά, φυτικά λίπη και έλαια). Είναι ένα προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο να δίνει λύσεις σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις ρύπων παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος, η ευκολία χρήσης και η αποτελεσματικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει σε κάθε χρήση.

Τομείς Εφαρμογών:

Οικίες, σχολικές εγκαταστάσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις, εκκλησιαστικοί χώροι, εστιατόρια, νοσοκομεία, ξενοδοχειακές μονάδες, δήμοι, δημόσια κτήρια, αίθουσες αναμονής, περιοχές αποβλήτων-χωματερές, σταθμοί τραίνων και λεωφορείων, μεταφορικά μέσα, αεροδρόμια, λιμάνια, προβλήτες, ναυπηγεία, ιχθυόσκαλες, βιομηχανίες, δεξαμενές καυσίμων, διυλιστήρια, πετρελαιοκηλίδες, ένοπλες δυνάμεις.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ