ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ: special-products.gr επικοινωνια, προσφορες
 
ΑΡΧΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες ΣΕΡΒΙΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες e-shop ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες    ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝΛΑΜΠΕΣ LED ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ Ε14 - LED ΛΑΜΠΕΣ ΣΠΟΤ
LED ΛΑΜΠΕΣ 3WATT, 5WATT ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΤΑΒοηθούν τα φυτά σας να αναπτύσσονται γρήγορα και υγιή, αλλα και διακοσμούν εντυπωσιακά τους χώρους σας.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑΥγρασία εδάφους μετρητής. Υγιή φυτά. Παραγωγικές καλλιέργειες
Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και την σωστή υγρασία για τα φυτά σας. Για υγιή φυτά, δένδρα και καλλιέργειες.

Τιμή: 10 Euro
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΤΑΓΟΝΑ-ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΑ Αυτόματο πότισμα σταγόνας για γλάστρες και φυτά
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΑ Αυτόματο πότισμα για γλάστρες και φυτά
Τοποθετήστε ενα απλό αυτόματο πότισμα στα φυτά σας για να έχουν την καλύτερη υγρασία σταδιακά
καθ ολη την διάρκεια της ημέρας
ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ για δράπανα

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ: μικρή φορητή αντλία νερού που συνδέεται στο τσοκ οποιουδήποτε τρυπανιούΑντλία καθαρού νερού που κινείται απο οποιοδήποτε δράπανο ηλεκτρικό η επαναφορτιζόμενο.

 †††††

Τιμή: 13 Euro

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩ-ΔΙΑΛΟΓΕΑΣ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Καταμέτρηση διαλογή και τακροποίηση όλων των νομισμάτων ευρώ.


Τιμή: 100 Euro

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
MERUS® ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Η φυσική μέθοδος
επεξεργασίας νερού
από τη Γερμανία.

Καθαρισμός και προστασία υδραυλικών εγκαταστάσεων
από σκουριές, άλατα και άλλες επικαθίσεις.

Η πιο απλή και οικονομική λύση.
ΣΧΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Είναι για το σιφώνιο της τουαλέτας ώστε να μην βγαίνουν κατσαρίδες, μυρωδιές , αφροί από το πλυντήριο κτλ.

Τιμή: 6 Euro

ΟΞΥΜΕΤΡΑ ΔΑΚΤΥΛΟΥ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ψηφιακά παλμικά οξύμετρα δακτύλου.
Συσκευές που μας δείχνουν άμεσα τους παλμούς της καρδιάς, και την καλή ή όχι οξυγόνωση του οργανισμού.
ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Τριπλός ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων Ευρώ και αριθμομηχανή.

Τιμή: 25 Euro

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΜΕΡΑ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Υποβρύχιο σύστημα με αδιάβροχη υπέρυθρη κάμερα υψηλής απόδοσης.


Τιμή:
- Euro

Οπτικά θερμόμετρα

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Οπτικά θερμόμετρα Laser για την μέτρηση της θερμοκρασίας από απόσταση.

Τιμή: 150 EuroΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.

Description:

The high quality Submersible deep well pump brings the clear water to your domestic water supply or to your garden irrigation system, thanks to its powerful engine, easily brings water out from the depths.

Through the use of a high quality materials and first class electrical components, of giok1 submersible deep well pump, it is extremely robust and also suitable for use in irrigation, watering, pressure boosting, and extracting water from a special container, cistern, and well.

 

ΔΩΡΑ ΔΩΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Αθόρυβη υποβρύχια αντλία καθαρού νερού, χαμηλής πίεσης
για πηγάδια, μικρές γεωτρήσεις, δεξαμενές καθαρού η ακάθαρτου νερού.

 

ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΑΝΤΛΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Η ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΗ ΑΝΤΛΙΑ

Τιμή προσφοράς 400watt 5m μανομετρικό 50 ευρω

Τιμή προσφοράς 750watt 7,5m μανομετρικό 70 ευρω

ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΝΕΡΟΥ με ΦΛΟΤΕΡ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΤΛΙΑΣ ΝΕΡΟΥ nac zspw400-d & kq-kc-400b

ΙΣΧΥΣ 400WATT & 750WATT

ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ 10Μ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8000 ΛΙΤΡΑ / ΩΡΑ

ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ 5,5 ΜΕΤΡΑ

ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΒΥΘΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 7 ΜΕΤΡΑ

ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΑΛΑΚΩΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ 18 ΜΜ / 25 ΜΜ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΤΛΟΥΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΕΚΡΟΗΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ: 1" ΕΩΣ 1/2"

ΒΑΡΟΣ ΑΝΤΛΙΑΣ 3,3 ΚΙΛΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Η αντλία nac είναι άριστης ποιότητας κατασκευής, αντλία καθαρών η ακαθάρτων υδάτων, ανοίγει και κλείνει αυτόματα, (αν το επιθυμούμε), ανάλογα με την στάθμη του νερού, με το ειδικό φλοτέρ που είναι ενσωματωμένο στην αντλία. Το φλοτέρ επιπλέει στην στάθμη του νερού, έτσι οταν ανέβει η στάθμη η αντλία ξεκινά μόνη της μέχρι το σημείο που θα κατέβει η στάθμη στο ύψος της αντλίας.


ΜΑΝΟΜΕΤΡΙΚΟ 6Μ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ 25ΜΜ

ΠΑΡΟΧΗ 7500l/h

ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΟΣ 7Μ

ΣΤΟΜΙΟ 1 1/2''

ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ ΕΩΣ 1 ΜΜ* (δειτε το συνδιαστικά με την ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΠΑΝΟ)

ΒΑΡΟΣ 4,5KGR

 


BEST SELLER

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΗΓΑΔΙ

Υποβρύχια αντλία καθαρού νερού, υψηλής πίεσης για πηγάδια

MARIN SMC 10300Τιμή προσφοράς μόνο: 170 Euro.

υποβρύχιες αντλίες μαρινα - marina smc1003m για πηγάδια καθαρού νερού

Η καλύτερη ΠΟΙΟΤΙΚΗ αντλία που είχατε ποτέ.

Υποβρύχια πολυβάθμια αντλία πηγαδιού μαριν SMC1300, υψηλής πίεσης, άριστης ποιότητας κατασκευής, για μέχρι 35μέτρα* ανύψωση νερού και άντληση απο κάτω και ψύξη απο τα αντλούμενα νερά για εκμετάλλευση περισσότερου νερού χωρίς να είναι αναγκαία η πλήρη βύθιση της αντλίας .

Η αντλία SMC1300 είναι του εργοστασίου marina Ιταλικής κατασκευής και περιλαμβάνει φλοτέρ στάθμης προστασίας έλλειψης νερού , 10 μέτρα καλώδιο με φίς σούκο και σχοινί . Το στόμιο εξόδου (1″) είναι ορειχάλκινο για εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση του ρακόρ .
Η υποβρύχια αντλία MARINA SMC 1300 είναι ιδανική για πηγάδια διαμέτρου 150mm και άνω και βάθους μέχρι 30 μέτρα και προτείνεται για γέμισμα δεξαμενών , πότισμα κήπων με λάστιχο και διάφορες χρήσεις σε σπίτια και κήπους.
Οι υποβρύχιες αντλίες MARINA SMC1003m,SMC1003HL εισάγεται και καλύπτεται με service & ανταλλακτικά απο την εταιρεία μας.

Η πολυβάθμια υποβρύχια αντλία υψηλής πίεσης MARINA SMC1300 κατασκευάζεται στην Ιταλία και είναι άριστης ποιότητας προιόν ιδανική για πότισμα κήπων απο πηγάδια καθαρού νερού.

Η υποβρύχια αντλία υψηλής πίεσης μαριν SMC1300 τροφοδοτείται απο μονοφασικό ρεύμα, πράγμα που πρακτικά σημαίνει οτι λειτουργεί σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα σούκο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ MARINA SMC1300
Υποβρύχια πολυβάθμια αντλία 5'' 0,9HP 220V με 34m μέγιστο μανομετρικό 7.2m3/h μέγιστη παροχή, με φλοτέρ. (Η παροχή νερού μειώνεται όσο ανεβαίνει το ύψος και στα 35 μέτρα είναι πλέον 0).
Η υποβρύχια αντλία MARIN SMC1300 συνίσταται για χρήση έως τα 25 μέτρα ανύψωση νερού. Ενδεικτικά στα 22 μέτρα ύψος εχουμε περίπου 3500 λίτρα την ώρα παροχή νερού, η οποία είναι συχνά κατάλληλη για το γέμισμα δεξαμενών και το πότισμα μικρών κτημάτων, αλλα και τις ανάγκες εξοχικών κατοικιών.

Παράμετροι Κατηγορίας: 04 χαρακτηριστικά αντλιών γεωτρήσεων πηγαδιών
Διάμετρος γεώτρησης-πηγαδιού 150mm και άνω
Τύπος αναρρόφησης 0
Ιπποδύναμη κινητήρα μέχρι και 1,5 ίππο
Παροχή ρεύματος Μονοφασική
Στόμιο αντλίας marina 1''

Φλοτεροδιακόπτης διακοπής της αντλίας μας όταν η στάθμη του νερού πέσει:
Οι υποβρύχιες αντλίες MARINA SMC1003m,SMC1003HL ειναι εφοδιασμένες με φλοτεροδιακόπτη για διακοπή της λειτουργίας της αντλίας μας οταν η στάθμη του νερού πέσει κάτω απο το επιθυμητό ύψος. Ετσι προστατεύουμε και το πηγάδι μας απο την υπεράντληση του νερού που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και την στέρεψη του καθώς επίσης προστατεύουμε την υποβρύχια αντλία μας απο βλάβη λόγο της έλειψης νερού.

Μέγιστη παροχή (m3/h) 5-8m3/h
Μέγιστο μανομετρικό (m) Μέχρι 60m
Υλικό σώματος αντλίας Ανοξείδωτο
Υλικό φτερωτών Θερμοπλαστικό υλικό
Ψύξη κινητήρα Υδρόψυξη
Κατασκευαστής αντλίας MARINA
Χώρα προέλευσης Ιταλία
Χρόνος προγραματισμένου ελέγχου για συντήρηση: 500 ώρες (αν υπάρχει χώμα η άμμος θα χρειαστεί πολύ πιο σύντομα service η υποβρύχια αντλία μας).

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Όλες οι υποβρύχιες αντλίες νερού πηγαδιών η γεωτρήσεων έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν το νερό απο το πηγάδι η την γεώτρηση μας στην επιφάνεια σε κάποια δεξαμενή απο την οποία στην συνέχεια μπορούμε να κάνουμε κατανάλωση του νερού με την φυσιολογική ροή.
Δεν συνδέουμε ποτέ τις υποβρύχιες αντλίες νερού κατευθείαν στο αρδευτικό σύστημα με μπέκ ποτίσματος, γιατί δεν μπορούμε να ελέγξουμε την πίεση που προκαλούμε στην αντλία, μια και η παροχή ποτέ δεν συντονίζεται με την απορροή των μπέκ. Ο στραγγαλισμός που κάνουμε στα μπέκ (σταλάκτες) ποτίσματος αυξάνει την πίεση στην αντλία νερού. Ετσι όσο περισσότερο περιορίζουμε την παραγόμενη ποσότητα νερού σε μια υποβρύχια αντλία νερού τόσο αυξάνουμε την κατανάλωση ρεύματος, την πίεση που ασκείται στην αντλία μας, ζεσταίνεται αδικαιολόγητα και φθείρεται σε μικρό χρονικό διάστημα, δουλεύει πολλές ώρες λειτουργίας και μάλιστα με υπερβολικό φορτίο, άσχετα αν εχουμε ρυθμίσει τα μπεκ μας να τρέχουν σταγόνα - σταγόνα η με μεγαλύτερη ροή.

Δεν δουλεύουμε ποτέ τις υποβρύχιες αντλίες νερού συνεχόμενα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αντλία Γιοκ1 είναι σχεδιασμένη για να δουλεύει συνεχόμενα το πολύ 1 εως 1,5 ώρα. Στην συνέχεια πρέπει να κάνουμε στάση μιας ώρας για να κρυώσει η αντλία στο εσωτερικό της, στα σημεία που δεν ψύχεται με το νερό. Όσο λιγότερο δουλεύει μια υποβρίχια αντλία νερού τόσο λιγότερο υπερθερμαίνεται και αυξάνουμε την διάρκεια ζωής της, παράλληλα εξοικονομούμε ρεύμα, γι αυτό επιβάλλεται η λελογισμένη χρήση νερού και η παρακολούθηση της λειτουργίας της αντλίας κάθε φορά που την χρησιμοποιούμε.
Στο διάστημα της μιας ώρας η Γιοκ 1 μας φέρνει 500-1000 λίτρα νερού, αν θέλουμε να μεταφέρουμε μεγαλύτερες ποσότητες νερού στην επιφάνεια πρέπει να επιλέξουμε μια απο τις παρακάτω αντλίες νερού που είναι κατασκευασμένες για πιο μεγάλη παροχή νερού αλλα και για μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας. (π.χ. 2ωρες).

Οι περισσότερες υποβρύχιες αντλίες νερού που εκπροσωπούμε απευθύνονται σε οικιακή χρήση και έτσι δεν είναι σχεδιασμένες για να δουλεύουν πολλές ώρες σε μεγάλα κτήματα.

 


 

Δείτε επίσης άλλες αντλίες νερού:

 

ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΠΟΛΥΒΑΘΜΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ

TOP-MULTI ®. Υποβρύχιες πολυβάθμιες αντλίες. Σώμα τεχνοπολυμερές, πτερωτές Noryl GFN2V. Μηχανικός στυπειοθλίπτης : AR-12R SIC + AR-13R.
Ενσωματωμένο φλοτέρ. Καλώδιο 10 μέτρα με σούκο. Στάνταρ με Φ35 έξοδο νερού και βαλβίδα αντεπιστροφής.

υποβρύχιες αντλίες TOP MULTI 2 για πηγάδια καθαρού νερού και δεξαμενές νερού

TOP MULTI 2
Τιμή 318 ευρω*

Η υποβρύχια αντλία TOP MULTI 2 είναι κατάλληλη για πηγάδια και παρέχει μεγάλη ποσότητα νερού 1200 λιτρα / ώρα στα 38 μέτρα υψόμετρο απο το επίπεδο της αντλίας. Η υποβρύχια αντλία TOP MULTI 2 είναι κατάλληλη για πότισμα και περιλαμβάνει καλώδιο 10 μέτρα καθώς και φλοτέρ που κλείνει την αντλία αν εξαντληθεί το νερό η πέσει η στάθμη του νερού στο πηγάδι μας κάτω απο το επίπεδο στο οποίο έχουμε τοποθετίσει την αντλία.

Σε χαμηλότερο υψόμετρο η παροχή νερού της υποβρύχιας αντλίας TOP MULTI 2 αυξάνεται σε 3600 λιτρα / ώρα στα 18 μέτρα υψόμετρο απο το επίπεδο της αντλίας.

Η κατανάλωση ρεύματος λειτουργίας της αντλίας TOP MULTI 2 είναι 0,55 kw.

Το στόμιο εξόδου του νερού στις υποβρύχιες αντλίες TOP MULTI 2 είναι 1 και 1/4” (Φ35).

Η χώρα προέλευσης των αντλιών TOP MULTI 2 & TOP MULTI 3 είναι η Ιταλία και η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή.

Οι υποβρύχιες αντλίες TOP MULTI 2 είναι κατάλληλες για πηγάδια που το νερό είναι λίγο βαθύτερα απο τα συνηθισμένα (π.χ. το νερό στο πηγάδι μάς βρίσκεται βαθύτερα απο τα 10 μέτρα βάθος) και θέλουμε μεγάλη ποσότητα νερού με μια μικρή, ποιοτική και οικονομική υποβρίχια αντλία καθαρού νερού.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ

 


 

DAB DIVERTRON, DIVER 6 ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ 6” ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

DIVERTRON . Πολυβάθμιες ηλεκτρονικές αντλίες για άντληση νερού από δεξαμενές, στέρνες, λίμνες, πηγάδια. Ιδανικές για ποτίσματα με μπέκ/
σταγόνες και άλλες εφαρμογές που απαιτούν υψηλή πίεση. Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός πιεζοστάτης και αισθητήρας ροής νερού. Με
ενσωματωμένη προστασία από έλλειψη νερού και με βαλβίδα αντεπιστροφής. Εύχρηστη, αξιόπιστη. Διαθέσιμη με 3 ή 4 πτερωτές. Εξοπλισμένη με 15m
καλώδιο με σούκο και σχοινί. Με βαλβίδα αντεπιστροφής. Διαθέσιμη είτε με φίλτρο στη βάση είτε με ανοξείδωτο δαχτυλίδι για χρ ήση του κιτ
αναρρόφησης.
Προσοχή : Για την αυτόματη λειτουργία πρέπει το μέγιστο ύψος στήλης νερού πάνω από την αντλία να μην υπερβαίνει τα 10 μέτρα.
DIVER 6 . Χωρίς ηλεκτρονικό πιεζοστάτη αλλά με φλοτέρ στάθμης νερού για να σταματά αυτόματα η λειτουργία της αντλίας όταν . Λοιπά ως DIVERTRON.

Υποβρύχιες αντλίες DIVER 6 για πηγάδια καθαρού νερού και δεξαμενές νερού

Υποβρύχιες αντλίες DIVER 6 - 600 M-A, τιμή 290,00 ευρω*.
Υψος 23 μέτρα παροχή νερού 1800 λίτρα / ώρα
Κατανάλωση ρεύματος στις αντλίες TOP DIVER 6-600 M-A, 0,55 kw.

Υποβρύχιες αντλίες DIVER 6 - 700 M-A, τιμή 343,00 ευρω*.
Υψος 30 μέτρα παροχή νερού 1800 λίτρα / ώρα
Κατανάλωση ρεύματος στις αντλίες TOP DIVER 6-700 M-A, 0,65 kw.

Υποβρύχιες αντλίες DIVER 6 - 800 M-A, τιμή 386,00 ευρω*.
Υψος 38 μέτρα παροχή νερού 1800 λίτρα / ώρα
Κατανάλωση ρεύματος στις αντλίες TOP DIVER 6-800 M-A, 0,75 kw.

Το ενσωματωμένο καλώδιο ρεύματος στις υποβρίχιες αντλίες DIVER 6 είναι μήκους 15 μέτρων.

Η έξοδος του νερού πάνω απο τις υποβρύχιες αντλίες DIVER 6 είναι 1'' (Φ25).

Το καθαρό βάρος των υποβρίχιων αντλιών DIVER 6 είναι 11 κιλά.

Η χώρα προέλευσης των υποβρύχιων αντλιών για πηγάδια, DIVER 6, είναι η Ιταλία και η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή.

Οι υποβρύχιες αντλίες DIVER 6 είναι κατάλληλες για πηγάδια που το νερό είναι λίγο βαθύτερα απο τα συνηθισμένα (π.χ. το νερό στο πηγάδι μάς βρίσκεται βαθύτερα απο τα 10 μέτρα βάθος) και θέλουμε μεγάλη ποσότητα νερού με μια μικρή, ποιοτική και οικονομική υποβρίχια αντλία καθαρού νερού.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ

 


 


Υποβρύχιες αντλίες καθαρού νερού, υψηλής πίεσης

Η ΑΝΤΛΙΑ Γιοκ1 ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ


Τύπος: Γιοκ1

Τιμή: 0 Euro


Υποβρύχια αντλία καθαρού νερού, υψηλής πίεσης. γιοκ1

Το προιόν, υποβρύχια αντλία καθαρού νερού, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ διαθέσιμο

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ
MARIN SMC 10300

Η υποβρύχια αντλία καθαρού νερού, υψηλής πίεσης Γιοκ1 είναι απαραίτητη σε μικρά κτήματα, κήπους οικιών και για κήπους εξοχικών κατοικιών, όπου γίνεται λελογισμένη χρήση νερού.
Μέγιστος χρόνος συνεχόμενης λειτουργίας εως 1 ώρα.
Για μεγαλύτερες ποσότητες νερού η μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας παρακαλούμε δείτε τις υποβρύχιες αντλίες πηγαδιού παρακάτω στην ίδια σελίδα όπως: MARIN SMC 1300, TOP-MULTI, DAB DIVERTRON, DIVER.

Υποβρύχια αντλία καθαρού νερού (βατραχάκι)

Κυριότερα χαρακτηριστικά:
Ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας, η μικρότερη σε μέγεθος παγκοσμίως, χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος, βγάζει νερό από βάθος μεγαλύτερο των 10 μέτρων και ανεβάζει το νερό πάνω από τα 40 μέτρα υπερκαλύπτοντας τις περισσότερες ανάγγες στην γεμάτη υψομετρικές διαφορές Ελλάδα.

Χώρα κατασκευής: Ρωσία
Πολύ καλό και ποιοτικό προϊόν

Η υποβρύχια αντλία καθαρού νερού είναι κατάλληλη για δεξαμενές, πηγάδια, γεωτρήσεις μικρού βάθους κ.τ.λ.

Το μανομετρικό ύψος μεταφοράς νερού της υποβρύχιας αντλίας καθαρού νερού Γιοκ1 φτάνει εως και τα 50-60 μέτρα ύψος. (λύνοντας πλέον το πρόβλημα που έχουμε με όλες τις κοινές αντλίες νερού) Αυτό όμως που είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε εδώ και ισχύει για κάθε αντλία νερού είναι οτι όσο ανεβαίνουμε σε ύψος μειώνεται σημαντικά η παροχή νερού οποιασδήποτε αντλίας.

Η υποβρύχια αντλία Γιοκ1 είναι μικρή και οικονομική σε κατανάλωση ρεύματος, είναι από τα καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στις μικρές υποβρύχιες αντλίες νερού.

Με την υποβρύχια αντλία Γιοκ1 μπορούμε να μεταφέρουμε καθαρό νερό από δεξαμενή σε δεξαμενή ακόμα και αν δεν βρίσκονται στο ίδιο ύψος. π.χ. μπορούμε να βγάλουμε το νερό από το υπόγειο η το ισόγειο οποιαδήποτε πολυκατοικίας στην ταράτσα της.

Με την υποβρύχια αντλία Γιοκ1 μπορούμε να ποτίσουμε το κήπο κατευθείαν από το πηγάδι η απο δεξαμενή.

Η κατανάλωση ρεύματος της υποβρύχιας αντλίας νερού Γιοκ1 (μόλις 225 watt / ώρα) είναι τόσο μικρή που μπορεί να τροφοδοτηθεί ακόμα και με δυο φωτοβολταικά πάνελ η ακόμα και με την μπαταρία του αυτοκινήτου αν συνδέσουμε σ αυτό ένα μικρό inverter.

Με την υποβρύχια αντλία Γιοκ1 μπορούμε να φέρουμε το νερό από πολύ μακριά, όπου λόγο της υψηλής της πίεσης αντιμετωπίζει τις τριβές μέσα στο σωλήνα μεταφοράς, με αποτέλεσμα αποστάσεις 100+ μέτρων να είναι πλέον εύκολες για την μεταφορά καθαρού νερού.

Η παροχή νερού της αντλίας είναι:
Στα 10 μέτρα ύψος περίπου 1000* λίτρα / ώρα
Στα 40 μέτρα ύψος περίπου 400* λίτρα / ώρα
(Η παροχή νερού σε οποιαδήποτε αντλία μειώνεται σημαντικά ανάλογα με τις τριβές που θα βρει μέσα στο λάστιχο με το οποίο μεταφέρουμε το νερό. π.χ. αν το λάστιχο έχει ανάγλυφη υφή έχει πολύ περισσότερες τριβές. Οι χάλκινοι σωλήνες έχουν τις λιγότερες τριβές).

Ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας
Η υποβρύχια αντλία Γιοκ1 δεν έχει ρουλεμάν η γρανάζια, λειτουργεί με την ηλεκτρομαγνητική κίνηση ενός εμβόλου και έτσι δεν έχει τις φθορές που έχουν οι κοινές αντλίες, χρειάζεται λίγο ρεύμα και αν τηρηθούν οι κανόνες που ισχύουν για τις περισσότερες υποβρύχιες αντλίες δεν παρουσιάζει βλάβες.

Συνήθως συνδέεται με ένα λάστιχο φ20 η 3/4 στην έξοδο της το οποίο στηρίζουμε εύκολα με ένα κοινό σφικτήρα.

Η λίπανση της αντλίας γίνεται με το νερού που περνά μέσα της και έτσι δεν χρειάζεται καμία συντήρηση.

Μπορεί να μένει μόνιμα στο νερό και είναι φτιαγμένα όλα της τα μέρη από υλικά που δεν σκουριάζουν.

Η πρώην Σοβιετική Ένωση στην οποία μελετήθηκε και κατασκευαστικέ εδώ και πολλά χρόνια η υποβρύχια αντλία, αποτελείται από πολλές χώρες οι οποίες στο σύνολο τους υδρεύουν σπίτια, πόλεις, χωριά από πηγάδια η το νερό της βροχής.

Ο κυριότερος λόγος είναι γιατί τα υπόγεια νερά βρίσκονται σε μικρό βάθος στο μεγαλύτερο μέρος των χωρών αυτών.

Έτσι οι Ρώσοι έχουν εδώ και πολλά χρόνια κατασκευάσει και εξελίξει την υποβρύχια αντλία καθαρού νερού την οποία υλοποιούν σε δυο μορφές.

Την απλή αντλία και το μοντέλο με την αυτόματη προστασία υπερθέρμανσης.

Η λειτουργία οποιασδήποτε υποβρύχιας αντλίας χωρίς νερό έχει σαν αποτέλεσμα την υπερθέρμανση της, στο τέλος την πρόκληση σοβαρής βλάβης στην αντλία η ολικής καταστροφής. Αυτό συμβαίνει στις περισσότερες υποβρύχιες αντλίες νερού εκτώς απο την Γοκ1Μ.

Αν σε οποιαδήποτε αντλία καθαρού νερού σταματήσει η ροή του νερού π.χ. γιατί έστριψε το λάστιχο με το οποίο έχουμε συνδέσει την αντλία για την παροχή του νερού τότε όπως είναι φυσικό θα υπερθερμανθεί η αντλία και σε λίγο θα καεί η θα προκληθεί σοβαρή βλάβη.
Για τον λόγο αυτό συνίσταται η εγκατάσταση της αντλίας ταυτόχρονα με φλοτέρ στάθμης νερού που βλέπουμε παρακάτω, το οποίο διακόπτει το ρεύμα οποιασδήποτε υποβρύχιας αντλίας για να την προστατέψει απο ενδεχόμενη βλάβη.

Αν η υποβρύχια αντλία λειτουργεί χωρίς ροή νερού π.χ. γιατί εξάντλησε όλο το νερό της δεξαμενής η του πηγαδιού στο οποίο την τοποθετήσαμε, όπως προαναφέραμε θα υπερθερμανθεί όπως υπερθερμαίνονται όλες οι υποβρύχιες αντλίες νερού.

Επίσης αν λειτουργούμε τις υποβρύχιες αντλίες μας για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς στάση, υπερθερμαίνονται και καίγονται. Γι αυτό πρέπει να εχουμε σωστά προβλέψει την ποσότητα του νερού που θέλουμε ν αντλούμε απο την γεώτρηση η το πηγάδι μας ώστε να προμηθευτούμε την κατάλληλη υποβρύχια αντλία για την περίπτωση μας. Χρήσιμες οδηγίες και πληροφορίες θα βρείτε στο τέλος της σελίδας σχετικά με την σπατάλη που κάνουν οι περισσότεροι κηπουροί σε νερό νομίζοντας ότι ρίχνοντας πολύ νερό θα αργήσουν να ξαναποτίσουν η ότι ωφελούν ενω στην πραγματικότητα βλάπτουν τα φυτά και τα δένδρα τους. Τα φυτά μας θέλουν ελάχιστη υγρασία και συχνά γι αυτό συνίσταται η τοποθέτιση υπέργεια μικρής δεξαμενής το πολύ 1000 λίτρων, την οποία γεμίζουμε με την αντλία Γιοκ1 και απο εκει με χαμηλή ροή σταγόνα - σταγόνα κάνουμε το καλύτερο πότισμα, αλλα και εχουμε πάντα διαθέσιμο νερό για οποιαδήποτε χρήση στον κήπο η στο σπίτι μας.

Είναι πολύ σημαντικό και το τονίζουμε ξανά οι αντλίες νερού να εποπτεύονται κατά την λειτουργία τους. Ακόμα και όταν έχουμε τοποθετήσει τις αντλίες μας σε συστήματα ύδρευσης (π.χ. πιεστικό, αντλιτικό σύστημα) πρέπει να εγκαθιστούμε μηχανισμούς που αναγνωρίζουν την έλλειψη νερού στο δίκτυο και να διακόπτου την λειτουργία της αντλίας.

Συνηθισμένες χρήσεις της υποβρύχιας αντλίας:
Α) Αν συνδέσουμε την υποβρύχια αντλία με πιεστικό συγκρότημα, πρέπει να έχουμε φροντίσει αυτό να έχει διακόπτη ελέγχου διακοπής του ρεύματος σε περίπτωση που η αντλία εξαντλήσει όλο το νερό της δεξαμενής η του πηγαδιού στο οποίο την έχουμε τοποθετήσει. Αυτό γίνεται εύκολα συνδέοντας ένα αισθητήρα έλλειψης νερού ο οποίος διακόπτει αυτόματα το νερό στην οποιαδήποτε υποβρύχια αντλία έχετε συνδέσει στο σύστημα σας και με ένα κόστος περίπου 15 ευρώ προστατεύετε την υποβρύχια αντλία σας που στοιχίζει πολύ περισσότερα. Επίσης πρέπει γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πρεσοστάτες που διακόπτουν το ρεύμα όταν σταματίσει να κυκλοφορεί νερό στο δίκτυο και όχι μόνο όταν το νερό φτάσει στην επιθυμητή πίεση. Δυστυχώς οι περισσότεροι καταναλωτές δεν είναι σωστά ενημερωμένοι με αποτέλεσμα να τοποθετούν στα πιεστικά αντλιτικά συστήματα πιεσοστάτες οι οποίοι κλείνουν την αντλία όνο όταν φτάσει το δίκτυο στην επιθυμητή πίεση και δεν βλέπουν την έλλειψη του νερού. Με αποτέλεσμα στα πιεστικά συστήματα αυτά όταν η αντλία δεν έχει άλλο νερό να αντλήσει (γιατί εξαντλήθηκε το νερό του πηγαδιού η της δεξαμενής) η υποβρύχια αντλία πλέον δουλεύει συνεχόμενα μέχρι να καεί.
Στην περίπτωση επίσης της σύνδεσης της αντλίας σε πιεστικό συγκρότημα πρέπει να μην ρυθμίζουμε την πίεση πάνω από 1 έως 2 ατμόσφαιρες γιατί σε διαφορετική περίπτωση η αντλία μας θα δουλεύει πολλές ώρες για να βάλει με δυσκολία στο δίκτυο λίγο νερό.


Β) Αν χρησιμοποιούμε την υποβρύχια αντλία για πότισμα η για γέμισμα δεξαμενών από πηγάδια φροντίζουμε να είναι πάντα συνδεμένη με πλαστικό λάστιχο που δεν κινδυνεύει να διπλώσει και να διακόψει για μεγάλο χρονικό διάστημα το νερό. Στην περίπτωση που αντιληφθούμε ότι δεν έρχεται νερό στην έξοδο πρέπει αμέσως να κλείσουμε το ρεύμα της αντλίας και στην συνέχεια να δούμε το δίκτυο αν είναι σωστό και το πηγάδι μας η δεξαμενή μας αν έχουν νερό.
Μην έχετε την υποβρύχια αντλία συνδεμένη στο ρεύμα όση ώρα ψάχνετε να βρείτε γιατί δεν έρχεται νερό γιατί κινδυνεύει να κάψετε την αντλία.
Η υποβρύχια αντλία μόλις συνδεθεί στο ρεύμα και τεθεί σε λειτουργία θα φέρει αμέσως νερό στην έξοδο σε αντίθεση με τις κοινές αντλίες αναρρόφησης που ενδέχεται να έχουν αέρα στο εσωτερικός αντλίας και να μην μπορούν να βγάλουν νερό. Ο λόγος για τον οποίο η αντλία μόλις μπει στο νερό είναι σε θέση να λειτουργήσει αμέσως σωστά χωρίς να χρειάζεται εξαέρωση και άλλες διαδικασίες που ξέρουμε για τις κοινές αντλίες αναρρόφησης, είναι γιατί μόλις μπει μέσα στο νερό η αντλία θα γεμίσει με φυσικό τρόπο νερό και έτσι από την πρώτη στιγμή θα λειτουργήσει σωστά.

Υποβρύχια αντλία ΓΙΟΚ1. Ειναι οσο ενα μπουκάλι μπύρας. Μικρή εύκολη και δυνατή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά υποβρύχιας αντλίας καθαρού νερού Γιοκ1

Παροχή νερού:
Η αντλία Γιοκ1 δίνει οχι λιγότερα απο 1000 λίτρα καθαρού νερού / ώρα σε χαμηλό ύψος μέχρι τα 10 μέτρα.
Σε ύψος 40 μέτρων η απόδοση της αντλίας είναι περίπου στα 400 / ώρα

Η μέγιστη πίεση νερού κατα την λειτουργία της αντλίας, σε περίπτωση σύνδεσης της σε πιεστικό συγκρότημα είναι οι 4 ατμόσφαιρες (4 atm)

Κατανάλωση ρεύματος:
Η υποβρύχια αντλία είναι ο πιο οικονομική σε κατανάλωση ρεύματος λόγο της ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας της με αποτέλεσμα να καταναλώνει μόνο 250 watt / ώρα. (κατα την εκκίνηση στιγμιαία καταναλώνει περίπου στα 330 watt)

Το ρεύμα που χρειάζεται είναι το απλό μονοφασικό, δηλαδή μπαίνει σε οποιαδήποτε πρίζα 220 Volt.

Το βάρος της υποβρύχιας αντλίας είναι μόνο 3,6 κιλά πράγμα που την καθιστά ιδιαίτερα εύκολη σε μετακινήσεις, καθώς και όταν δεν υπάρχει ανάγκη μόνιμης τοποθέτησης.

Οι διαστάσεις της υποβρύχιας αντλίας Γιοκ1 είναι 28 εκ ύψος επι 10 εκ πλάτος

Ποια προβλήματα λύνει η υποβρύχια αντλία Γοκ1:
Οι περισσότερες οικονομικές αντλίες που πωλούνται στην Ελληνική αγορά είναι σχεδιασμένες για να βγάζουν μεγάλη παροχή νερού από μικρό βάθος και χωρίς πίεση.
Αυτό τις κάνει να είναι κατάλληλες για άδειασμα υπογείων που πλημμύρισαν αλλά να μην είναι τόσο κατάλληλες
Α) για πότισμα κήπου όπου το νερό λόγο πίεσης πρέπει να πάει σε μεγάλη απόσταση καλύπτοντας μεγάλη επιφάνεια
Β) Στην μετακίνηση νερού σε μεγάλο ύψος ώστε στην συνέχεια να κατεβαίνει με φυσική μεγάλη πίεση (π.χ. στην ταράτσα του σπιτιού η πολυκατοικίας)
Γ) Άντληση νερού από πηγάδι η μικρή γεώτρηση όπου το νερό είναι συχνά σε μεγάλο βάθος
Δ) Είναι αθόρυβη γιατί λειτουργεί μέσα στο νερό

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ 20 περιπου ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΜΕΤΡΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ.
Αυτό μερικές φορές είναι πιο οικονομικό από το να προμηθευτούμε μια αντλία πολύ υψηλής πίεσης για να βγούμε π.χ. στα 100 μέτρα υψόμετρο με μια μόνο υποβρύχια αντλία νερού.

Προσοχή στην πολύωρη λειτουργία που μπορεί να βλάψει την υποβρύχια αντλία σας. (βλέπε σχετικές πληροφορίες στο τέλος της σελίδας).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Όλες οι υποβρύχιες αντλίες νερού πηγαδιών η γεωτρήσεων έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν το νερό απο το πηγάδι η την γεώτρηση μας στην επιφάνεια σε κάποια δεξαμενή απο την οποία στην συνέχεια μπορούμε να κάνουμε κατανάλωση του νερού με την φυσιολογική ροή.
Δεν συνδέουμε ποτέ τις υποβρύχιες αντλίες νερού κατευθείαν στο αρδευτικό σύστημα με μπέκ ποτίσματος, γιατί δεν μπορούμε να ελέγξουμε την πίεση που προκαλούμε στην αντλία, μια και η παροχή ποτέ δεν συντονίζεται με την αποροή των μπέκ. Ο στραγγαλισμός που κάνουμε στα μπέκ (σταλάκτες) ποτίσματος αυξάνει την πίεση στην αντλία νερού. Ετσι όσο περισσότερο περιορίζουμε την παραγόμενη ποσότητα νερού σε μια υποβρύχια αντλία νερού τόσο αυξάνουμε την κατανάλωση ρεύματος, την πίεση που ασκείται στην αντλία μας, ζεσταίνεται αδικαιολόγητα και φθείρεται σε μικρό χρονικό διάστημα, δουλεύει πολλές ώρες λειτουργίας και μάλιστα με υπερβολικό φορτίο, άσχετα αν εχουμε ριθμίσει τα μπεκ μας να τρέχουν σταγόνα - σταγόνα η με μεγαλύτερη ροή.

Δεν δουλεύουμε ποτέ τις υποβρύχιες αντλίες νερού συνεχόμενα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αντλία Γιοκ1 είναι σχεδιασμένη για να δουλεύει συνεχόμενα το πολύ 1 εως 1,5 ώρα. Στην συνέχεια πρέπει να κάνουμε στάση μιας ώρας για να κρυώσει η αντλία στο εσωτερικό της, στα σημεία που δεν ψύχεται με το νερό. Όσο λιγότερο δουλεύει μια υποβρίχια αντλία νερού τόσο λιγότερο υπερθερμαίνεται και αυξάνουμε την διάρκεια ζωής της, παράλληλα εξοικονομούμε ρεύμα, γι αυτό επιβάλλεται η λελογισμένη χρήση νερού και η παρακολούθηση της λειτουργίας της αντλίας κάθε φορά που την χρησιμοποιούμε.
Στο διάστημα της μιας ώρας η Γιοκ 1 μας φέρνει 500-1000 λίτρα νερού, αν θέλουμε να μεταφέρουμε μεγαλύτερες ποσότητες νερού στην επιφάνεια πρέπει να επιλέξουμε μια απο τις παρακάτω αντλίες νερού που είναι κατασκευασμένες για πιο μεγάλη παροχή νερού αλλα και για μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας. (π.χ. 2ωρες)

Κατα την τοποθέτιση της υποβρύχιας αντλίας Γιοκ1 συνίσταται πάντα η τοποθέτηση και του έξτρα ειδικού φλοτέρ στάθμης νερού, το οποίο διακόπτει την λειτουργία της αντλίας αυτόματα όταν η στάθμη του νερού κατέβει κάτω απο τ όριο που έχετε ορίσει.

Οι περισσότερες υποβρύχιες αντλίες νερού που εκπροσωπούμε απευθήνονται σε οικιακή χρήση και έτσι δεν ειναι σχεδιασμένες για να δουλεύουν πολλές ωρες σε μεγάλα κτήματα.

 

TECHNICAL DATA:

Productivity, L/h:

· from 1 m depth, not less than

· from 40 m depth, not less than

1050
432

Power, W 225

AC voltage, V 220

Lift, m 40

Total pressure, atm.4.0

Overall dimensions (length x diameter), mm

280 x 100

Pump weight, (without wire), kg 3.6

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ

 


Δείτε επίσης τα σχετικά προιόντα:

Φλοτέρ στάθμης νερού με ηλεκτρικό διακόπτη ρεύματος

Φλοτέρ στάθμης νερού με ηλεκτρικό διακόπτη ρεύματος
για το αυτόματο κλείσιμο της αντλίας μας
όταν πέσει η στάθμη του νερού

***

Υγρασιόμετρο εδάφους

Υγρασιόμετρο. Μετρητής υγρασίας εδάφους. Βρείτε την σωστή υγρασία για τα φυτά και τα δένδρα σας.

Υγρασιόμετρο εδάφους
Το απαραίτητο όργανο που σας βοηθά να δείτε πότε πρέπει
να ποτίζετε τα δένδρα και τα τα φυτά σας, και
να μειώνετε τις ποσότητες του νερού ώστε να μου τους προκαλείτε
κακό αντί καλού με το πολύ νερό

***

Βιβλίο
για την καλλιέργεια χωρίς φάρμακα, χωρίς λιπάσματα

Βιβλίο για την καλλιέργεια χωρίς φάρμακα, χωρίς λιπάσματα

Βιβλίο Γ. Κηπουρού
«Η παραδοσιακή καλλιέργεια λαχανικών και τα μυστικά της 1954-2004» «χωρίς λιπάσματα – φυτοφάρμακα – ραντίσματα – κοπριά»

***

ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΤΑΓΟΝΑ - ΣΤΑΓΟΝΑ
DROP TO DROP

ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΤΑΓΟΝΑ - ΣΤΑΓΟΝΑ

Αυτόματο πότισμα για γλάστρες και φυτά
Τοποθετήστε ενα απλό αυτόματο πότισμα στα φυτά σας
για να έχουν την καλύτερη υγρασία σταδιακά
καθ ολη την διάρκεια της ημέρας

 
 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ


ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:
Σε όλες τις υποβρύχιες αντλίες νερού πρέπει να λάβουμε υπ όψιν μας κάποιες λεπτομέρειες πολύ συμαντικές.
Ποτέ δεν τοποθετούμε καμία αντλία στην άκρη του πηγαδιού μας κοντά στο τοίχωμα του. Δεν πρέπει καμία υποβρύχια αντλία να ακουμπά στα τοιχώματα του πηγαδιού για να μην προκληθεί βλάβη στην αντλία μας αλλά και για να μην προκαλέσουμε βλάβη στο πηγάδι μας από την αφαίρεση ενδεχόμενα του τοιχώματος του πηγαδιού, είσδος χώματος και πιθανή άνοδος του πυθμένα του πηγαδιού.
Οι υποβρύχιες αντλίες κρεμιόνται πάντα με ένα πλαστικό σχοινί στο κέντρο περίπου του πηγαδιού σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ο τρόπος σύνδεσης υπάρχει πάντα με απλή απεικόνιση σε ένα έντυπο που συνοδεύει όλες τις υποβρύχιες αντλίες νερού.
Δεν κρεμάμε ποτέ τις υποβρύχιες αντλίες με σύρματα η συρματόσχοινα γιατί δεν χρειάζεται, λόγο του ότι οι υποβρύχιες αντλίες για πηγάδια είναι συνήθως μικρού βάρους και τα μεταλλικά σύρματα που μπορεί να χρησιμοποιήσουμε ενδέχεται να σκουριάσουν και να τραβήξει αυτή την σκουριά η αντλία μας με αποτέλεσμα να της προκαλέσουμε βλάβη. (οι βλάβες που προκαλούμε εμείς στις συσκευές μας από κακή χρήση δεν καλύπτονται από καμία εγγύηση καλής λειτουργίας. Οι εγγυήσεις καλύπτουν ελαττωματικό προϊόν και βλάβες κατασκευαστικές, όχι βλάβες υπερβολικής η κακής χρήσης).

Άλλο ένα πρόβλημα που μπορεί να εχουμε κρεμώντας την υποβρύχια αντλία μας με σύρμα η με συρματόσχοινο είναι αν ακουμπά μέταλλο με μέταλο, όπου σ αυτή την περίπτωση θα φαγωθεί το πιο μαλακό –λόγο της ηλεκτρόλυσης- που συνήθως είναι και τα σημεία στήριξης της αντλίας μας. Η θα κόψει το σύρμα με την τριβή.

Το κρέμασμα υποβρύχιων αντλιών με συρματόσχοινο ενδείκνυται για υποβρύχιες αντλίες πολύ μεγάλες και πολύ βαριές, οι συνηθισμένες υποβρύχιες αντλίες νερού για πηγάδια είναι ελαφριές (συνήθως από 10 κιλά και κάτω) οπότε δεν ενδείκνυται να κρεμαστούν με συρματόσχοινο και για τον λόγο του υψηλού κόστους που έχει ένα ανοξείδωτο συρματόσχοινο.

Μετά την τοποθέτηση της αντλίας μας συνίσταται να επιθεωρούμε ανεβάζοντας την στην επιφάνεια μετά από μερικές χρήσεις για να δούμε τους συνδέσμους στήριξης, αν δεν έχουν χαλαρώσει και αν εχουμε κάνει κάποιο λάθος στην τοποθέτηση, η το σχοινί με το οποίο κρεμάσαμε την αντλία μας ενδεχόμενα δεν είναι καλής ποιότητας. Οι υποβρύχιες αντλίες πηγαδιού που αντιπροσωπεύουμε έχουν συνήθως πολύ χαμηλό βάρος παρά τα δυνατά χαρακτηριστικά τους και η επιθεώρηση τους, τραβώντας τες στην επιφάνεια του πηγαδιού μας, είναι πολύ εύκολη.

Άλλο ένα πράγμα που πρέπει να προσέχουμε στις υποβρύχιες αντλίες νερού είναι το βάθος τοποθέτησης όπου οι περισσότερες συνοδεύονται με καλώδιο ρεύματος 10 μέτρων για να μην τις βάζουμε πολύ βαθιά από την στάθμη του νερού του πηγαδιού μας. Συνήθως ενδείκνυται να τοποθετούνται 2-4 μέτρα μέσα στο νερό αλλα μπορούμε και να διαφοροποιηθούμε από αυτό σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας όμως όσο πιο βαθιά τοποθετούμε τις υποβρύχιες αντλίες τόσο μειώνουμε την ποσότητα του νερού που φέρνουν στην επιφάνεια λόγο της αύξησης της ατμοσφαιρικής πίεσης.

Ποτέ δεν τοποθετούμε τις υποβρύχιες αντλίες στον πάτο του πηγαδιού μας γιατί μπορεί να τραβίξουν χώματα, πέτρες και άλλα αντικείμενα όπως γυαλιά και μέταλλα, που μπορεί να βρίσκονται στον πάτο του πηγαδιού μας. Πάντα αφήνουμε ένα περιθώριο τουλάχιστον ενός μέτρου από τον πάτο του πηγαδιού για να μην θολώνουμε το νερό του πηγαδιού μας και να μην τραβά η αντλία μας μικροαντικείμενα που μπορεί να την βλάψουν.

Submersible deep well pump. ΓΙΟΚ1. TOP-MULTI. DAB DIVERTRON, DIVER.Πως να υπολογίσετε το μανομετρικό ύψος της αντλίας που χρειάζεστε.

Την μέγιστη ποσότητα νερού που αναφέρουν ολες οι αντλίες νερού είναι συνήθως στο χαμηλότερο ύψος λειτουργίας τους δηλαδή κοντά στην αντλία.

Όσο ανεβαίνουμε σε ύψος στην τελική αποροή του νερού η πίεση μειώνει την ποσότητα νερού βαθμηδόν, ετσι το μέγιστο που δείχνουν οι αντλίες νερού π.χ. μέγιστο ύψος 40 μέτρα είναι ότι εκεί τερματίζουν δηλαδή εκεί βγάζουν ελάχιστη ποσότητα νερού η και καθόλου νερό.

Επίσης πρέπει να αφήνουμε αρκετό περιθώριο απο το μέγιστο της δυνατότητας της αντλίας μας και για ενα ακόμα λόγο, διότι φθείρουμε δραματικά την αντλία μας καθώς επίσης καταναλώνουμε και περισσότερο ρεύμα λόγο του ζορίσματος που κάνουμε στην υποβρύχια αντλία μας και κυρίως στο ηλεκτρικό μοτέρ της αντλίας μας.

Ενδεικτικά αν πρόκειται να βγάλουμε νερό σε επίπεδο κτήμα απο πηγάδι βάθους 10 μέτρων πρέπει να επιλέξουμε μια αντλία που να εχει μέγιστο μανομετρικό ύψος 20-30 μέτρα. (Δηλαδή να μπορεί ν ανυψώνει το νερό μέχρι τα 20 εως τα 30 μέτρα), ετσι θα έχουμε αρκετό νερό στο ύψος των 10 μέτρων και η αντλία μας δεν θα ζορίζεται.


Η πολύωρη λειτουργία φθείρει τις υποβρύχιες αντλίες.

Οι περισσότερες αντλίες δεν πρέπει να δουλεύουν περισσότερο απο 1/2 (μισή) ώρα.
Μισή ώρα πότισμα είναι υπεραρκετό για τους περισσότερους κήπους. (συνήθως αν ποτίζουμε συχνά με σταλάκτες ποτίσματος (μπέκ σταγόνας) -οπως ακριβώς θέλουν τα φυτά και τα δένδρα μας- 10 - 15 λεπτά είναι αρκετά.)

Το μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι να ρίχνουν πολύ νερό στα φυτά τους νομίζοντας ότι ετσι θα τα κάνουν ν αναπτυχθούν γρηγορότερα, ενω στην πραγματικότητα αυτό που πετυχαίνουν είναι να μην αναπτύσσονται γιατί ξεπλένουν τα θρεπτικά συστατικά του εδάφους τους, και χαλάνε την υποβρύχια αντλία τους.

Επίσης με το πολύ νερό που νομίζουμε ότι πάει στην ρίζα του φυτού πρέπει να ξέρουμε ότι το νερό πάντα φεύγει στα πλάγια η εξατμίζεται.
Αν το νερό πήγαινε κάτω όπως οι περισσότεροι νομίζουν δεν θα είχαμε ποτάμια και ρυάκια.
Το νερό δεν κάνει αυτό που θέλουμε εμείς η αυτό που νομίζουμε.
Τα φυτά θέλουν πολύ λίγο νερό και συχνά.
Τα φυτά δεν πίνουν νερό, αλλα χρειάζονται λίγη υγρασία για να προσλάβουν την τροφή τους.
Το νερό το θέλουν στην ρίζα και όχι επιφανειακά. Δηλαδή σε τρύπες και όχι σε λάκκους.

Μια τοματιά θέλει ενα ποτήρι νερό την μέρα το μέγιστο, περισσότερο νερό δεν θα κάνει καλό αλλα κακό.

Ενα μεγάλο δένδρο θέλει ενα λίτρο νερό την ημέρα.

Αν ρίξουμε το νερό όλου του μήνα σε μια μέρα δεν πρόκειται να πάρουν τα φυτά μας περισσότερη υγρασία απο αυτή που χρειάζεται.
Ενω ότι έδαφος θα είναι λασπωμένο για μέρες τα φυτά μας θα στεγνώνουν γύρω απο τις ρίζες τους γιατί θα απορροφούν την υγρασία που χρειάζονται αλλά δεν μπορούν να μετακινήσουν τις ρίζες τους για να πάρουν και την υγρασία που βρίσκεται πιο μακριά.

Το υπερβολικό πότισμα είναι απληστία και κάνει μόνο ζημιά.

Το πότισμα με το λάστιχο μοιάζει με την πλημμύρα, μόνο καταστροφή κάνει στα φυτά μας, χάνεται προς τα πλάγια λιγο κάτω απο το έδαφος και δεν ποτίζει τον κορμό και τις ρίζες των φυτών μας σε βάθος, όσο νερό και να ρίξουμε.(Βλέπε περισσότερα στο βιβλίο μας για το σωστό πότισμα φυτών και δένδρων)

 

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΔΩΡΑ. ΑΓΟΡΕΣ.        ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ. ΦΘΗΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: Κεντρική Σελίδα        ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 Advertised by Ati Advertising on www.idx.grΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι τιμές ενδέχεται να επιβαρύνονται με τυχόν έξοδα αποστολής, έξοδα συσκευασίας και άλλες επιβαρύνσεις.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ. ΓΙΟΚ1. TOP-MULTI. DAB DIVERTRON, DIVER 6 ΠΟΛΥΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ.

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - FLASH WATERPROOF

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 30 Euro

ΕΥΡΩΔΙΑΛΟΓΕΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ


ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

 

 

Τιμή: 550 Euro

ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΟ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΗΣ - ALL WEATHER
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες Ο απαραίτητος σύντροφος σας για όλα τα σπορ.
Δεν επηρεάζεται από σκόνη, λάσπες, χώματα και κραδασμούς.

Τιμή: 20 Euro

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΘΕΡΜΙΔΩΝ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

Τιμή: 138 Euro

Mp3 PLAYER ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ
ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες

ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΤΡΟΜΠΕΣ ΛΑΔΙΟΥ

ΔΩΡΑ. ΑΞΕΣΟΥΑΡ.: κερματα μετρητης ευρω, κερματοδεκτες
Πρακτικές τρόμπες και αντλίες υγρών.:
Αντλίες λαδιού, αντλίες πετρελαίου, αντλίες κρασιού και άλλων υγρών.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Special-Products.gr | Η εταιρεία | Προϊόντα | Παραγγελίες Προιόντων | ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Φίλτρα νερού απο 30 ευρώ.
ΔΩΡΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΑΓΟΡΕΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Μετρητής υγρασίας εδάφους. Προσφορά 10 ευρώ Λάμπες οικονομίας LED Lamps, Αντλίες νερού, Αποτρίχωση Laser,
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ. Ο υγιεινός καφές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ